anikologr Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Καλησπέρα. Αντιμετωπίζω το εξής "πρόβλημα". Καταρχάς να πω πως είμαι νέος στο λειτουργικό Αndoid και ό,τι εμπειρία έχω είναι από κινητά φίλων κτλ. και επίσης ότι έχω διαβάσει από το εν λόγο νήμα. Το θέμα μου λοιπόν είναι το εξής: Το Σεπτέμβριο είχα πάρει το Note 2 (prime) από Vickmall και δε θυμάμαι ποια rom φόραγε, πάντως θυμάμαι ότι έκανε ενημέρωση σε 5.9.24 από xiaomi.eu και με αυτήν είχα μείνει για πολύ καιρό. Τελικά αποφάσισα ύστερα από τα καλά λόγια που λέγανε για της Ελληνική 5.12.17 να περάσω αυτήν. Ακολούθησα τον οδηγό από το xiaomi-miui με καθαρή εγκατάσταση μέσο Mi flash, και όλα πήγαν καλά. Όμως έχω την εντύπωση ότι το κινητό δεν πάει τόσο καλά όσο με αυτήν της eu. Συγκεκριμένα, με την 5.9.24 η αυτονομία για εμένα προσωπικά ήταν πολύ καλή με χρόνους: 3.30 - 3.40 ώρες το ελάχιστο, 4.30 - 4.45 το συνηθισμένο και 5.30 - 5.40 το μέγιστο(δύο φορές). Μετά που πέρασα την 5.12.17 δεν έχω ξαναδεί τέτοιες ώρες. Για την ακρίβεια τις πρώτες δύο μέρες έφευγε νερό η μπαταρία χωρίς καμία ιδιαίτερη χρήση(μιλάμε για μέγιστο 3 ώρες οθόνη), ενώ πλέον με το ζόρι μου βγάζει 4 ώρες. Εκτός αυτού, έχω χάσει το 4G από μερικά σημεία στα οποία έπιανα(vodafone), αλλά και εκτός αυτού πλέον δεν χρησιμοποιώ 4G γιατί μου ρουφάει πολύ γρήγορα την μπαταρία. Επίσης, με την 5.9.24, από το 100% μέχρι το 99% μπορεί να έκανε και ένα μισάωρο να πέσει ενώ με την Ελληνική πέφτει μέσα στο δεκάλεπτο - τέταρτο με ακριβώς την ίδια χρήση(τεσταρισμένο). Φαντάζομαι ότι κάτι δεν έχω κάνει καλά στην εγκατάσταση της 5.12.17 γιατί από όλους ακούω τα καλύτερα. Τέλος δε μου δούλευε το MiRemote που είχε μέσα η rom(το ίδιο και οποιοδήποτε άλλο MiRemote κι αν κατέβασα), με το να μη μου εμφανίζει τους τίτλους κάτω από την κάθε επιλογή και να αρνείται κατηγορηματικά να μου εμφανίσει την λίστα με τις διαθέσιμες συσκευές(με την 5.9.24 η εφαρμογή λειτουργούσε άψογα). Κάποιες επιπλέον πληροφορίες που μπορεί να είναι χρήσιμες για το πρόβλημά μου: Πριν κάνω καθαρή εγκατάσταση είχα κάνει backup κάποια αρχεία μου(εικόνες, βίντεο κτλ) στον υπολογιστή και μετά την εγκατάσταση της Ελληνικής τα ξαναπέρασα. Επίσης επειδή ήθελα να δοκιμάσω το titanium backup είχα κατεβάσει και το superSU γιατί νόμιζα ότι είναι απαραίτητο(αν και τελικά κάνει και το κέντρο ασφαλείας) όμως παρατήρησα ότι με εγκατεστημένο το superSU τα δικαιώματα root από το Κέντρο Ασφαλείας δε δούλευαν και έτσι το απεγκατέστησα και ξαναπέρασα την 5.12.17 μέσω της εφαρμογής "Update" και έφτιαξε. Και επίσης έκανα επαναφορά όλες τις ρυθμίσεις και τις εφαρμογές από το micloud. Εντάξει δε λέω, η αλήθεια είναι ότι με την Ελληνική είναι εμφανής η διαφορά στην ταχύτητα, αλλά προτιμούσα την αυτονομία που είχα με την παλιά rom. Και αν δεν βρεθεί λύση μάλλον θα γυρίσω σε εκείνη.. Γύρνα στην eu.. Προφανώς η αυτονομία έχει πέσει θύμα της ταχύτητας.. Δεν έχεις κάνει εσύ κάτι λάθος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 2 ωρες οθονης με την wolf project και ειμαι στο 59% Για να δω πως θα τα παει τις επομενες ημερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Γύρνα στην eu.. Προφανώς η αυτονομία έχει πέσει θύμα της ταχύτητας.. Δεν έχεις κάνει εσύ κάτι λάθος.. Οταν λεμε eu ενοουμε τη stable απο miui hellas με το γνωστο τροπο μεσω TWRP? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Eu δεν ειναι η ελληνική, ειτε stable ειτε dev Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 (edited) Με λιγα λογια αν περασουμε τη μεταφρασμενη stable απο xiaomi-miui.gr θα εχουμε καλυτερη αυτονομια? Και κατι αλλο πως ειναι δυνατον να εχω τερμα χαμηλωμενη σχεδον την οθονη καθι να μου τρωει 40 με 50% χρηση μπαταριας ρε παιδια? Edited February 6, 2016 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 (edited) Με λιγα λογια αν περασουμε τη μεταφρασμενη stable απο xiaomi-miui.gr θα εχουμε καλυτερη αυτονομια? Και κατι αλλο πως ειναι δυνατον να εχω τερμα χαμηλωμενη σχεδον την οθονη καθι να μου τρωει 40 με 50% χρηση μπαταριας ρε παιδια? Κοιτα να δεις...την μπαταρια στην ουσια η οθονη την τρωει...τωρα η στο 100% το χεις η στο 20% το κινητο θα σου λεει ποσο δουλεψε η οθονη στο συνολο....διαφορα θα δεις με χαμηλωμενη οθονη στις ωρες που δουλεψε οχι στο ποσοστο %.Βεβαια εχει μια σχεση το ενα με το αλλο,αλλα τις ωρες οθονης κοιτας για να βγαλεις ενα συμπερασμα για την αυτονομια της μπαταριας..εμενα για παραδειγμα αυτη τη στιγμη μου λεει 79% χρηση με τη φωτεινοτητα στο 20%.. Αν π.χ την εχεις στο 20% θα βγαλει 5 ωρες αναμμενη οθονη...αν το χεις στο 100% θα βγαλει 3 ωρες...το 50% που λες σου δειχνει τι σου εφαγε τη μπαταρια σε σχεση με ολα τα αλλα που δουλευουνε εκεινη τη στιγμη. Με stable ισως εχεις καλυτερη αυτονομια μπαταριας. Edited February 6, 2016 by pitspan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Τελικά έφταιγε το ζιπ παιδιά. Κατέβασα την ρομ στο κινητό απευθείας και περαστηκε με τα wipes χωρίς κανένα πρόβλημα. Με μια πρώτη μάτια βλέπω κάμποσες εφαρμογές εξτρα mi τις οποίες δεν νομίζω και να τις χρησιμοποιησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Εμ στο πα! Αλλιως δεν υπηρχε λογος να μη προχωρησει η διαδικασια! Οποιες δε θελεις(και μπορεις) τις διαγραφεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Εμ στο πα! Αλλιως δεν υπηρχε λογος να μη προχωρησει η διαδικασια! Οποιες δε θελεις(και μπορεις) τις διαγραφεις Αν η μπαταρία δεν τα πάει καλά δεν περνάς και εσύ την eu που είπε ο φίλος παραπάνω? Μπορεί να είναι η λύση στο πρόβλημα.. ;););) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Αυτή η eu περνάει με twrp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Περναει. Ολες περνανε με twrp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sermike75 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Καλησπέρα και από εμένα με φρέσκο (μερικών ωρών στα χέρια μου) τηλέφωνο... Μέχρι στιγμής από GTV-5.12.17 πήγα σε GTV-6.1.29. Η εφαρμογή Link2SD δεν δουλεύει; Υπάρχει κάτι αντίστοιχο να εγκαθιστά εφαρμογές στην SD Card; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Για ποιο λόγο θες να κάνεις κάτι τέτοιο; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sermike75 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 (edited) Βασικά έχω συνηθίσει να το χρησιμοποιώ στο προηγούμενο τηλέφωνο για να κρατώ την εσωτερική μνήμη "άδεια", έπειτα έχει τη δυνατότητα να "παγώνει" ή να διαγράφει εφαρμογές που δεν χρειάζομαι. Edited February 6, 2016 by sermike75 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Πρέπει να του δώσεις δικαιώματα root από το κέντρο ασφαλείας>δικαιώματα. Κάτι μου λέει ότι το προηγούμενο τηλέφωνο σου ήταν με Jelly Bean, πλέον δεν ειναι εύκολο να πάνε στην κάρτα, ούτε και χρειάζεται. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Παρακαλω καποιον προθυμο να με βοηθησει στα παρακατω: 1) Παιδια σας παρακαλώ πείτε μου μια καλή ρυθμηση βήμα βήμα επειδή δε το έχω από αυτά για τις καλύτερες ρυθμίσεις στο redmi tool για να μου κρατάει πολύ ή μπαταρία αλλά να μη σερνετε και το κινητο 2) βασικα εκανα και modify touchboost αλλα στο τελος αφησα ξεκλικαρισμενη τη συγκεκριμενη ρυθμηση και κλικαρα το slowramp, τωρα αν τα αφησω ετσι θα ειναι οκ θα μετρανε οι ρυθμησεις που εχω δηλαδη δε χρειαζετε καποιο wipe αλλα μονο στη περιπτωση που θελω να γυρισω σε τελιως default θα χρειαστω παλι update της rom & wipe? παρακαλω θερμα καποιος γνωστης να φιλοτημιθει να μου απαντησει θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα. 1) βαλτο στο unlimitied & touchboost στο slowramp 2 cores 806 2) μπορεις να τικαρεις το set on start up , πανω δεξια, ουτος ωστε οταν κανεις reboot να ξαναπαιρνει τις ρυθμισεις. Δεν χρειαζονται wipes. Αν θελεις να γυρισεις σε default, μπορεις να το κανεις μεσα απο την εφαρμογη ( unlimited & 3 cores 1106 touchboost). Αν ξαναπερασεις, οποιαδηποτε ρομ οι ρυθμισεις του redmi tool χανονται και θα πρεπει να ξανατρεξεις το app. Ελπιζω να βοηθησα :) Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Σχεδον 5 ωρες οθονης εβγαλε η wolf. Καλα μπορω να πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liovag Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Παιδιά υπάρχει πουθενά το τηλέφωνο σε προσφορά ή κάποιο κουπόνι για αυτό? Είχα βρει το TDD στα 119usd στο everybuing και στο dealsmachine κάποια στιγμή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 (edited) Παιδιά υπάρχει πουθενά το τηλέφωνο σε προσφορά ή κάποιο κουπόνι για αυτό? Είχα βρει το TDD στα 119usd στο everybuing και στο dealsmachine κάποια στιγμή.. δεν έψαξα , όταν το πήρα ήταν σε πολύ καλή τιμή συγκριτικά http://www.spemall.com/XIAOMI-REDMI-NOTE-2-4G-LTE-Smartphone-with-64Bit-Octa-Core-5-5-Inch1920-1080-FHD-Screen-Android-5-0-2GB-RAM_g.html Σχεδον 5 ωρες οθονης εβγαλε η wolf. Καλα μπορω να πω αν θυμάσαι , το είχες ανοιχτό μόνο 5 ώρες η σε αναμονή π.χ. κράτησε μια μέρα , την φωτεινότητα που την έχεις ? wifi πάντα ανοιχτό ? και ότι άλλο θυμάσαι ... αύριο θα σας πω πόσο θα κρατήσει με την dev Ελληνική Edited February 6, 2016 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Γύρνα στην eu.. Προφανώς η αυτονομία έχει πέσει θύμα της ταχύτητας.. Δεν έχεις κάνει εσύ κάτι λάθος.. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε μου! Νόμιζα ότι είχα κάνει εγώ λάθος ση διαδικασία. Κρίμα πάντως.. Για να ξαναπάω σε eu(μπορεί και παλαιότερη έκδοση) πρέπει να ακολουθήσω ξανά τον οδηγό με Mi Flash ή υπάρχει κι άλλος τρόπος; Επίσης αυτό με το 4G δεν μπορώ να το καταλάβω. Δεν υποτίθεται πως η Ελληνική rom ενεργοποιεί το 4G ακόμα και στα TDD; Μου κάνει εντύπωση που εμένα μου έβγαλε πρόβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Με 5.12.17 πάντως είμαι σταθερά στις 5 ώρες οθόνης σε 18ωρο με WiFi κατά 70% και φωτεινότητα στη μέση Greenify και Redmi Tool. Αν παίξω και καμία ώρα Real racing ειμαι στις 4.30 αν δε παιξω έχω πιάσει και 5.30. Γενικά μετά από 5 φορτίσεις έστρωσε η μπαταρία του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 αν θυμάσαι , το είχες ανοιχτό μόνο 5 ώρες η σε αναμονή π.χ. κράτησε μια μέρα , την φωτεινότητα που την έχεις ? wifi πάντα ανοιχτό ? και ότι άλλο θυμάσαι ... αύριο θα σας πω πόσο θα κρατήσει με την dev Ελληνική Φυσικά θυμάμαι καθώς η χρηση ηταν σημερινη! Το βγαλα απ την πρίζα περίπου 12 το μεσημερι και ξαναμπηκε στις 8μιση το βραδυ. 5 ώρες sot με: πλοηγηση σε ταπαταλκ/chrome με wifi, δίκτυο 4g(με ελάχιστη, σχεδόν μηδαμινή πλοηγηση), 20 λεπτα κλησεις, καμια 10 σμς, αρκετό whatsapp σε wifi, παιχνιδι ~15-20 λεπτα, εγκατασταση 5-6 εφαρμογών Wifi παντα ανοιχτo, 4g δικτυο, φωτεινοτητα αυτοματη και 50+% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 (edited) Φυσικά θυμάμαι καθώς η χρηση ηταν σημερινη! Το βγαλα απ την πρίζα περίπου 12 το μεσημερι και ξαναμπηκε στις 8μιση το βραδυ. 5 ώρες sot με: πλοηγηση σε ταπαταλκ/chrome με wifi, δίκτυο 4g(με ελάχιστη, σχεδόν μηδαμινή πλοηγηση), 20 λεπτα κλησεις, καμια 10 σμς, αρκετό whatsapp σε wifi, παιχνιδι ~15-20 λεπτα, εγκατασταση 5-6 εφαρμογών Wifi παντα ανοιχτo, 4g δικτυο, φωτεινοτητα αυτοματη και 50+% μια χαρά είναι , πιστεύω η η τελευταία dev Ελληνική έχει καλύτερα αποτελέσματα , είναι νωρίς ακόμη να πω , αύριο θα ξέρω Με 5.12.17 πάντως είμαι σταθερά στις 5 ώρες οθόνης σε 18ωρο με WiFi κατά 70% και φωτεινότητα στη μέση Greenify και Redmi Tool. Αν παίξω και καμία ώρα Real racing ειμαι στις 4.30 αν δε παιξω έχω πιάσει και 5.30. Γενικά μετά από 5 φορτίσεις έστρωσε η μπαταρία του. κι αυτά καλά αποτελέσματα , ναι , μετά την τρίτη πλήρη φόρτιση στρώνει η μπαταρία (πολλοί κάνουν το λάθος που βλέπουν την κατανάλωση της μπαταρίας μόλις βάλουν κάποια rom , και γυρίζουν στην προηγούμενη) είναι πολύ καλό κινητό για τα λεφτά του Edited February 6, 2016 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Α, χω και το redmi tool! Ξεχασα να το αναφέρω πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Να και η δική μου αυτονομία με την επίσημη global stable 7.1.3.0, Χρήση: Browsing μέσω WiFi, σύνολο 15 ώρες με 7:05 οθόνης. http://s7.postimg.org/bv6xfec7r/Screenshot_2016_02_06_21_27_03_com_miui_security.jpg Η φωτεινότητα είναι ρυθμισμένη σε αυτό το επίπεδο http://s7.postimg.org/edsmg2xxz/Screenshot_2016_02_07_00_01_40_com_android_setti.jpg Προς το παρών έχω κάνει freeze τις παρακάτω εφαρμογές http://s7.postimg.org/9ugdukg2f/Screenshot_2016_02_07_00_03_05_com_jrummy_libert.jpg Θα δοκιμάσω να κάνω freeze και άλλες εφαρμογές και να χρησιμοποιήσω και το redmi note tool μπας και χτυπήσω 8ωρο ενεργής οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts