zenix Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Για όποιον ενδιαφέρεται, σήμερα πήρα update στο otetv go και πλέον δεν κρασαρει. Παίζει κανονικά με dev 6.1.14 rom που έχω Ειναι ρουτ το τηλεφ. ? Αν ναι, δεν εχει προβλημα η εφαρμογη να τρεξει? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maouro Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Aν θέλεις να φαίνεται ο παροχος πας ρυθμίσεις, γραμμή κατάστασης, προβολή παροχου. Αυτο το ειχα κανει, η το προβλημα μου ηταν οτι δεν μπορουσα να συνδεθω με δεδομενα για να εχω ιντερνετ. Σε ευχαριστω παντως. ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρυθμίσεις,διαχειριση σιμ,σιτα,ονομα σημείου πρόσβασης,νεο apn και βάζεις τις ρυθμίσεις που σου δινει ο παροχής. Θα το δοκιμασω τωρα, ελπιζω να τα καταφερω, να εισαι καλα φιλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 (edited) 2 διαφορετικες περασα. Καμια δε ζητησε το αρχειο που λες. Φλασαρα μεσω twrp τωρα που το διαβαζω πιο προσεκτικα βλεπω οτι οντως δεν χρειαζεται. απλα απο twrp φλασαρω το αρχειο cm-12.1-20160202-UNOFFICIAL-hermes και μετα τα gapps χωρις να περασω το recovery.Img αφου εχω twrp , καταλαβα σωστα? πειραζει αν βαλω openGApps?? Edited February 3, 2016 by tempes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_Kal Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Τα tempered glass τοποθετούνται πιο ευκολα απο τις ζελατίνες, αλλα θέλει μια εξοικείωση αν δεν έχεις ξαναβάλει. Προτείνω να το κανεις μεσημέρι με ήλιο να μπαίνει στο δωμάτιο, να καθαρίσεις τέλεια την οθόνη και να έχεις ένα πανάκι στο χέρι για τις τελευταίες σκόνες που θα κάτσουν πριν το βάλεις και να κανεις κάποιες δοκιμές πρωτα χωρίς να βγάλεις τη ζελατίνα για να εξοικειωθείς με την ευθυγράμμιση. Υποτίθεται ότι ξαναμπαίνει αλλά αυτό δε συμβαίνει. Η οθόνη δε θα είναι ποτέ η ίδια σε αίσθηση και δαχτυλιες, αλλα θα είναι σχεδόν έτσι. Εκτός οτι δε θα γρατζουνιζεται η οθόνη, θα σωθεί απο άσχημη πτώση, θα σπάσει το προστατευτικό και όχι η ίδια η οθόνη, περίπου όπως είναι στα αυτοκίνητα.. Φυσικά βγαίνει χωρίς να κάνει καμιά ζημιά αν θες να το βγάλεις. Δηλαδη η αισθηση στην χρηση εινα αισθητα χειροτερη ?Μονο αυτο με αποτρεπει να τη βαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Τη διαφορά την αντιλαμβάνεσαι, υπάρχει μικρή διαφορά, αλλα για να καταλαβεις κανείς μας που έβαλε δεν το έβγαλε μετά... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 τωρα που το διαβαζω πιο προσεκτικα βλεπω οτι οντως δεν χρειαζεται. απλα απο twrp φλασαρω το αρχειο cm-12.1-20160202-UNOFFICIAL-hermes και μετα τα gapps χωρις να περασω το recovery.Img αφου εχω twrp , καταλαβα σωστα? πειραζει αν βαλω openGApps?? κανω παραθεση στον εαυτο μου τελικα ηταν πολυ ευκολο να γινει το περασμα σε CM 12.1 και δεν χρειαστηκε το αρχειο , ευχαριστω πολυ , εντυπωσεις σε λιγες μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalas7 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 2) η ελληνική dev που βάζει το vickmall τα έχει όλα απλά προφανώς κανουν factory reset μετά την εγκατάσταση και χάνονται κάποιες εφαρμογές που ειναι εφαρμογές χρήστη και όχι συστήματος όπως το τηλεχειριστήριο. Oποτε μένω ως έχει ! Με πολύ δούλεμα είχα 5 ώρες οθόνη στην πρώτη φόρτιση ! Οπότε θα μείνω με αυτήν μέχρι το mm ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Τη διαφορά την αντιλαμβάνεσαι, υπάρχει μικρή διαφορά, αλλα για να καταλαβεις κανείς μας που έβαλε δεν το έβγαλε μετά... Κανείς ?....Υποτίθεται ότι ξαναμπαίνει αλλά αυτό δε συμβαίνει ?..... Takis_Kal δεν ισχύει τίποτα από αυτά.....το ξαναβγάζεις άνετα και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Το έχω βγάλει μέχρι και 4 φορές και το ξανακόλλησα....απλά 1ον,θέλει προσοχή μην το τραβήξεις απότομα και σπάσει και 2ον,την ώρα που το σηκώνεις ξανά και ξανά και ξανά να καθαρίζει άλλος και όχι εσύ την οθόνη.το τζάμι δεν πρέπει να ακουμπήσει πουθενά-πρέπει να το κρατάς σταθερά σε μικρή απόσταση από το τηλέφωνο και όχι να κόβεις βόλτες μ αυτό γιατί θα κολλήσει από κάτω σκόνη ή σκουπιδάκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Ειναι ρουτ το τηλεφ. ? Αν ναι, δεν εχει προβλημα η εφαρμογη να τρεξει? Παράξενο ρουταρισμένη συσκευή και παίζει . Μόλις το δοκίμασα και είναι ΟΚ , με GTV 5.11.12 dev (που φυσικά είναι Rooted) Ας είναι καλά ο ΟΤΕ που άλλαξε νοοτροπία . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maouro Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Ωραια, ευχαριστω τον @keraunos για τις πληροφοριες, μπηκα εδω μεσα ακολουθησα τα βηματα και τα δεδομενα ενεργοποιηθηκαν, ουσιαστικα μεσω διαχειρησης της καρτας ΣΙΜ γινεται. Ειναι ευκολο για αλλους αρχαριους οπως εγω σε ρυθμισεις παραμετρων κινητων. https://www.cyta.gr/el/support/~/media/Files/CYTA/PDF/support_material/product_brochures/sintomos_odigos_kiniti.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 .Το έχω βγάλει μέχρι και 4 φορές και το ξανακόλλησα....απλά 1ον,θέλει προσοχή μην το τραβήξεις απότομα και σπάσει και 2ον,την ώρα που το σηκώνεις ξανά και ξανά και ξανά να καθαρίζει άλλος και όχι εσύ την οθόνη.το τζάμι δεν πρέπει να ακουμπήσει πουθενά-πρέπει να το κρατάς σταθερά σε μικρή απόσταση από το τηλέφωνο και όχι να κόβεις βόλτες μ αυτό γιατί θα κολλήσει από κάτω σκόνη ή σκουπιδάκια. Οπότε έχουμε ένα τζάμι που βγάζουμε και βάζουμε αμέσως, έτσι for the heck of it.. Για να σκουπίσουμε από κάτω ας πούμε. Πολύ έξυπνη κίνηση Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 έχω την miui 7 by xiaomi.eu 6.1.14 | developer .επειδή δεν γνωρίζω και πολλά μου έχει έρθει ή ενημέρωση για την επόμενη dev.την κατεβαζω κανονικά και μετά κάνω εγκατασταση ή χρειάζεται κάτι αλλο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 (edited) Οπότε έχουμε ένα τζάμι που βγάζουμε και βάζουμε αμέσως, έτσι for the heck of it.. Για να σκουπίσουμε από κάτω ας πούμε. Πολύ έξυπνη κίνηση Ακριβώς έτσι.....συγνώμη που δεν έχω την ίδια άποψη μαζί σου και συγνώμη που σου χάλασα το "κανείς μας δεν την έχει βγάλει".....Εγώ λοιπόν την έχω βγάλει άρα δεν ισχύει το "κανείς" που επικαλέστηκες και η απάντηση συνεχίζει να είναι ότι ΝΑΙ δεν παθαίνει τίποτα το tempered glass και κολλάει ξανά κανονικότατα όπως την πρώτη φορά.(Μιλάω πάντα για το Nillkin-και η απάντηση είναι σ αυτό που ρώτησε ο takis_kal στο #6826-Χωρίς να πάθει λοιπόν τίποτα ούτε η οθόνη σου , ούτε το tempered glass.δεν ξέρω αν και άλλα έχουν την ίδια ποιότητα στο να ξανακολλούν κι να εφαρμόζουν κανονικά) Edited February 3, 2016 by pontokeras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Παιδιά καλησπέρα, το kuaiPan είναι κάτι σαν το Dropbox αλλά μπορούμε να συνδεθούμε με τον λογαριασμό που χρησιμοποιούμε στο Mi account; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Oποτε μένω ως έχει ! Με πολύ δούλεμα είχα 5 ώρες οθόνη στην πρώτη φόρτιση ! Οπότε θα μείνω με αυτήν μέχρι το mm ! Και εγώ αυτό μαλον θα κάνω μιας και είναι μια χαρά έτσι...Πιο πίσω μου είπε ένας φίλος ότι μπορουμε να την βρούμε την εφαρμογή του τηλεκοντρόλ, υπάρχει κάνα ευκαιρο λινκ; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 [/color]Παιδιά καλησπέρα, το kuaiPan είναι κάτι σαν το Dropbox αλλά μπορούμε να συνδεθούμε με τον λογαριασμό που χρησιμοποιούμε στο Mi account; Ναι μπορείς.....θα δεις ότι αν έχεις ήδη δημιουργήσει Mi account και υπάρχει στο τηλέφωνό σου,μόλις μπεις στο Kuaipan θα σου πει "συνδεθείτε με τον Mi λογαριασμό σας" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 έχω την miui 7 by xiaomi.eu 6.1.14 | developer .επειδή δεν γνωρίζω και πολλά μου έχει έρθει ή ενημέρωση για την επόμενη dev.την κατεβαζω κανονικά και μετά κάνω εγκατασταση ή χρειάζεται κάτι αλλο;; Σου ήρθε η 28;; ναι την κάνεις αν θες χωρίς πρόβλημα Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 (edited) Σου ήρθε η 28;; ναι την κάνεις αν θες χωρίς πρόβλημα Ή 21 έχει έρθει αλλά δεν την έχω περάσει.μπορώ να προσπερασω κάποια και να βάλω την επόμενη κανονικά;;(δηλαδή να περιμενω την 28)σορρυ που ρωταω πάλι δηλαδή κάνω εγκατασταση το αρχείο και μετά απολύτως τίποτα;;δηλαδή δεν χρειάζεται κάποια επανεκκίνηση ή κάτι αλλο;; Edited February 3, 2016 by referi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisfl Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 (edited) η stable eu 7.1.1.0 θα παρει update την 7.1.3.0 η να κατεβασω την ελληνικη? Edited February 3, 2016 by stathisfl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Και εγώ αυτό μαλον θα κάνω μιας και είναι μια χαρά έτσι...Πιο πίσω μου είπε ένας φίλος ότι μπορουμε να την βρούμε την εφαρμογή του τηλεκοντρόλ, υπάρχει κάνα ευκαιρο λινκ; Ευχαριστώ! https://www.dropbox.com/s/5fikwvho8ez483t/XMRemoteController.apk?dl=0 κανω παραθεση στον εαυτο μου τελικα ηταν πολυ ευκολο να γινει το περασμα σε CM 12.1 και δεν χρειαστηκε το αρχειο , ευχαριστω πολυ , εντυπωσεις σε λιγες μερες Με το καλο!!! Στην saosp ή δε λειτουργουν οι υπερυθρες ή δε λειτουργει το τηλεκοντρολ. Πιο πιθανο το πρωτο. Επισης η μπαταρια φαινεται οτι ειναι οκ τελικα!!! Τα modules του xposed θα εφταιγαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nifitsa_kakia Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Έχει κανείς την τελευταία ελληνική dev να μου πει τι λέει απο μπαταρία? Αν είναι να τη βάλω και γω. Έχω μείνει με 5.12.31 Παράθεση :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Ευχαριστώ moi για το λινκ. Κάτι άλλο τώρα, είχα διαβάσει ότι με τη 5.12.17 δεν λειτουργεί ή εύρεση τοποθεσίας στην μαμά εφαρμογή καιρού. Έχω λοιπόν κατεβάσει τον Καιρός xl αλλά πάλι δεν βρίσκει την τοποθεσία...Έχω δώσει δικαιώματα εννοείται κ έχω στις ρυθμίσεις ενεργοποιημένη την εύρεση τοποθεσίας. Τι πρέπει να κάνω άλλο; Και τέλος έχω βάλει το yahoo mail και κάθε περίπου λεπτό πάνω δίπλα στην ώρα της συσκευής πετάγεται το εικονίδιο του yahoo mail στιγμιαία κ σβήνει. Προφανώς κάνει συγχρονισμό αλλά είναι νορμαλ ή θα μου ρουφάει την μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlienTechGR Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Παίδες καλησπέρα, Σύντομα σκέφτομαι να τσιμπήσω και εγώ το εν λόγω phabletάκι αλλά με προβληματίζει κάτι που διάβασα στο internet.Είχε αναφερθεί λοιπόν,ότι έμπαινε σκόνη στη μπροστινή κάμερα (μέσω της θύρας ακουστικών κατά κάποιο τρόπο,απ'ότι θυμάμαι).Λέτε να έχει διορθωθεί αυτό στις νέες παρτίδες;;Να προχωρήσω άφοβα στην αγορά του κινητού;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran7777 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Πως βγαίνω από recovery mode; Μπήκα από το μενού αναβάθμιση, reboot recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Πως βγαίνω από recovery mode; Μπήκα από το μενού αναβάθμιση, reboot recovery. Reboot-System Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts