CRISPAF77 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Δηλαδή ή Ελληνική όταν θα βγει δεν θα είναι stable; Αν αυτή που μου το στέλνουν δεν είναι , τότε γιατί μερικοί εδώ έχουν γράψει ότι τους ζήτησε update ; Βέβαια ή πρώτη ερώτηση με ενδιαφέρει περισσότερο. Σε λιγες εβδομαδες που θα βγει η miui 7 stable μετα απο λιγο θα βγει και η Ελληνικη απο τα παιδια μας εδω.Καθε ΠαρασκευοΣαββατο βγαινει στανταρ η developer και οταν θεωρουν καταλληλη και η stable. Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 (edited) Ειναι απο το Αγγλικο miui http://en.miui.com/download-274.html και παντα ειχα θεμα με το download της.Προσθεσε ενα o μπροστα απο το bigota για πιο γρηγορο κατεβασμα της. μα αυτή δεν είναι multi,είναι η κινέζικη,για αυτό και τα ελληνικά είναι χάλια,το site είναι το επίσημο της xiaomi stable multi με σωστά ελληνικά κατεβάζουμε απο εδώ https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=36337 όταν βγει,στο επίσημο site ακόμη και όταν βγει stable δεν νομίζω να έχει καν ελληνικά Edited September 23, 2015 by leo06 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 μα αυτή δεν είναι multi,είναι η κινέζικη,για αυτό και τα ελληνικά είναι χάλια,το site είναι το επίσημο της xiaomi stable multi με σωστά ελληνικά κατεβάζουμε απο εδώ https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=36337 όταν βγει,στο επίσημο site ακόμη και όταν βγει stable δεν νομίζω να έχει καν ελληνικά Την κατεβαζω απο en miui φλασαρω και μιλαμε:D... multilang με Ελληνικα βεβαιως βεβαιως τις κανουν τα παιδια εδω στο miui.gr που ειναι και το επισημο της miui. Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 μα αυτή δεν είναι multi,είναι η κινέζικη,για αυτό και τα ελληνικά είναι χάλια,το site είναι το επίσημο της xiaomi stable multi με σωστά ελληνικά κατεβάζουμε απο εδώ https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=36337 όταν βγει,στο επίσημο site ακόμη και όταν βγει stable δεν νομίζω να έχει καν ελληνικά Τελικά είχες δίκιο δεν είναι multilang:wacko: Μα καλά τότε πια stable multi στέλνουν που λένε και τα παιδιά; Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 (edited) Του λοιπον.... Για να πας απο developer σε stable επιβάλεται να κανεις wipe στα πάντα. Ναι χάνεται τα παντα όμως και το τονίζω όμως το τηλ έχει τη δυνατότητα να κανει το εξης 1 Επαναφορά ολων των δεδομένων σας μέσω mi cloud (προτείνεται) 2 Επαναφορά ολων των δεδομένων σας μέσω της εφαρμογής Αντιγραφα-Επαναφορα (επαναφερει και τα δεδομενα στις εφαρμογες σας) που θα βρείτε στις ρυθμισεις_->Προσθετες ρυθμίσεις->κάτω κάτω Αντίγραφα και επαναφορά. Εχουμε κινητάρα σας λέω μην αγχωνεστε για τίποτα. Μιας και δεν έχω τσεκάρει καθόλου το mi cloud, υποθέτω πως ο συγχρονισμός που κάνει των Home Screen Apps, είναι μαζί με τα δεδομένα τους, έτσι; Edited September 24, 2015 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Μιας και δεν έχω τσεκάρει καθόλου το mi cloud, υποθέτω πως ο συγχρονισμός που κάνει των Home Screen Apps, είναι μαζί με τα δεδομένα τους, έτσι; Απο το mi cloud σου επαναφέρει το τηλ όπως το είχες αλλα όχι δεν επαναφέρει τα δεδομένα των εφαρμογών.:( Απο την εφαρμογή Αντίγραφα-Επαναφορά στα επαναφέρει :D Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Απο το mi cloud σου επαναφέρει το τηλ όπως το είχες αλλα όχι δεν επαναφέρει τα δεδομένα των εφαρμογών.:( Απο την εφαρμογή Αντίγραφα-Επαναφορά στα επαναφέρει :D Οπότε επαναφέρω εφαρμογές μέσω του Mi Cloud και μετά κάνω μια επαναφορά και έχω και τα δεδομένα, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Οπότε επαναφέρω εφαρμογές μέσω του Mi Cloud και μετά κάνω μια επαναφορά και έχω και τα δεδομένα, σωστά; Δε χρειάζεται να κανείς 2 επαναφορές.Κανείς μόνο τη δεύτερη και τελειωνεις. Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Δε χρειάζεται να κανείς 2 επαναφορές.Κανείς μόνο τη δεύτερη και τελειωνεις. Σωστός. Τώρα έβαλα να κάνει τα αντίγραφα και παρατήρησα ότι κρατάει ολόκληρες τις εφαρμογές. Μπαίνω στην πρίζα σιγά σιγά να δοκιμάσω την Ελληνική. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 μα αυτή δεν είναι multi,είναι η κινέζικη,για αυτό και τα ελληνικά είναι χάλια,το site είναι το επίσημο της xiaomi stable multi με σωστά ελληνικά κατεβάζουμε απο εδώ https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=36337 όταν βγει,στο επίσημο site ακόμη και όταν βγει stable δεν νομίζω να έχει καν ελληνικά Απ αυτό το site λοιπόν βλέπω ως έχει V 6.6.5.0 cancro,Armani,Leo τι διαφορές έχουν αυτές μεταξύ τους; Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Το vickmall ποια rom βαζει; Την πολύγλωσση 5.9.2 beta. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny69 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 (edited) Παιδιά ξέρει κανείς τι παίζει με το MiPCSuite ? Το κινητό μου το αναγνωρίζει σαν "Mi devices" και οχι σαν Redmi note 2 etc... Βλέπει την μνήμη και πόσα έχω ελεύθερα, τι εφαρμογές έχω περάσει etc αλλά όταν πάω να κάνω update/install μια εφαρμογή μου κάνει fail. Επίσης όταν προσπαθήσω να παρω backup πάλι τα ίδια. Στην αρχή νόμιζα ήταν θέμα USB Drivers αλλά αγγούρια... έβαλα ότι drivers έχω βρει μέχρι στιγμής για την συσκευή που λένε στα forums (ΜΤΚ65xx) και universal ADB. Κατάφερε κανείς να το κάνει να δουλέψει (το MiPCSuite)? --EDIT-- Τελικά παρατήρησα οτι σαν storage βλέπει μονο οτι εχει η SD Card.... μάλλον γιαυτό δεν δουλεύουν τα backup και update..... δεν εχει πρόσβαση στο storage του κινητού! Edited September 23, 2015 by johny69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 καλημερα και παλι backup πως κανουμε? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 καλημερα και παλι backup πως κανουμε? Ρυθμίσεις -> Πρόσθετες ρυθμίσεις -> Αντίγραφα και επαναφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 αλλη μια ερωτηση το συνδεω με τον υπολογιστη και μονο φορτιζει πως μπορω να το κανω mass storage για να μεταφερω την ελληνικη ρομ? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 αλλη μια ερωτηση το συνδεω με τον υπολογιστη και μονο φορτιζει πως μπορω να το κανω mass storage για να μεταφερω την ελληνικη ρομ? Δεν έχω δοκιμάσει να το συνδέσω ακόμη στο PC για να σε βοηθήσω. Drivers κατέβασες για τη συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Απ αυτό το site λοιπόν βλέπω ως έχει V 6.6.5.0 cancro,Armani,Leo τι διαφορές έχουν αυτές μεταξύ τους; είναι για διαφορετικές συσκευές,η cancro είναι για το mi4,η leo για το mi note pro,για το redmi note 2 είναι hermes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonLeKout Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Λοιπον, το παρέλαβα εχθές και κατευθείαν έβαλα την 5.9.18 ελληνική ROM. Το κινητό πετάει. Είναι πολύ γρήγορο σε όλα του και μου φαίνεται πιο γρήγορο σε όλες τις εφαρμογές απο K3 NOTE Lenovo το οποίο έχει η κοπέλα μου και το επεξεργάζομαι καθημερινά... Παρόλα αυτά, έτρεξα Antutu 64 bit σε λειτουργία υψηλής απόδοσης και μου έβγαλε 37000 και 36000 σκορ. Θα κοιτάξω να το ξανατρέξω μετα απο επανεκκίνηση και θα σας πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny69 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Δεν μπορώ να καταλάβω πως άλλα κινητά με το ίδιο SoC βγάζουν 50+ στο Antutu και εμείς αγκομαχάμε για ενα 43κ-45κ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Παιδια εσεις τι οθονη εχεται?το δικο μου εχει ΑUO -επισης περασα την ελληνικη ρομ μπορειται να μου πειτε που ειναι ο τηλεχειρισμος? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Δεν μπορώ να καταλάβω πως άλλα κινητά με το ίδιο SoC βγάζουν 50+ στο Antutu και εμείς αγκομαχάμε για ενα 43κ-45κ ... Ας ετοιμαστεί η AOSP χωρίς προβλήματα και θα δεις πόσο θα βγάλει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Εγω δε βγαζω miui απο Xiaomi και ας βγαζει οσο θελει :p Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Εγω δε βγαζω miui απο Xiaomi και ας βγαζει οσο θελει :p :lol::lol::lol: Όσο το βλέπω το MIUI και ασχολούμαι μαζί του, τόσο πιο πολύ μου αρέσει κι εμένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior288009 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Και για μας τους επιδοξουν αγοραστες του redmi note 2 χωρις ιδιαιτερες γνωσεις, AOSP?τι ειναι για μας τους κοινους θνητους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny69 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Ας ετοιμαστεί η AOSP χωρίς προβλήματα και θα δεις πόσο θα βγάλει! Αμήν και πότε... πολύ βαρύ αυτό το MIUI ρε παιδί μου :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts