Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια σελίδα έχει μονο, κάνω scroll αλλά δεν πάει πιο κάτω...

http://i1217.photobucket.com/albums/dd398/Akis1994/Mobile%20Uploads/Screenshot_2016-01-13-23-45-06_com.miui.home_zpshhe05zni.png

Edited by Akis94

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια το εχω παραγκειλει γυρω στη βδομαδα το κινητο και μερες τωρα που τσεκαρω τη παραγγελια μου λεει το εξης ποιημα, το βλεπω για κανα μηνα να κανει.. ''Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)''

Αληθεια τη σημαινει αυτο? Στα περισοτερα site που βαζω tracking number μου γραφει αυτο το κουλο μηνυμα, δεν μπορω να δω απο καπου σε τι σταδιο ειναι η παραγγελια?

Αν το παρηγγειλες αυτες τις μερες ειναι οκ...

Εχει περασει πολυς καιρος;;αν θες δωσε tracking number να το δουμε.

Edited by pitspan

Ναι την ελληνικη dev σου περασαν.Και εμενα ετσι μου ηρθε.Τηλεχειριστηριο λεγεται και ειναι στα εργαλεια.

Μπορω να κλεισω το αυτοματο update της ROM καθε βδομαδα; αυτο το update μου χαλασε τα google play services. Δεν θελω να ασχολουμαι συνεχεια με fixes.

τι εννοεις να κλεισεις το αυτoματο update?δεν εχουν ota ενημερωσεις οι ελληνικες.αλλα και να ειχε δεν γινεται αυτοματα..μηπως εννοεις κατι αλλο?

Edited by pitspan

Μια σελίδα έχει μονο, κάνω scroll αλλά δεν πάει πιο κάτω...

Μάλλον όταν εγκατέστησαν την ελληνική ρομ κάνανε και επαναφορά εργοστασιακών μετά και χάθηκε η εφαρμογή γιατί είναι εφαρμογή χρήστη (αν θυμάμαι καλά) και όχι συστήματος. Ξαναφλάσαρε ελληνική dev αν θες. Βάλε την ίδια έκδοση αν είσαι ικανοποιημένος και κάνε πιο πριν μόνο wipe cache και dalvik cache και δεν θα χάσεις τίποτα.

οχι και ασχημα 5,30 ωρες οθονη με 5.12.17 dev

εδω ειναι η εφαρμογη τηλεχειριστηριο για οποιον την χρειαζεται https://drive.google.com/file/d/0B3xT4XVRKSwyLVJua2FuTmFTeGs/view?usp=sharing

Edited by pitspan

τι εννοεις να κλεισεις το αυτoματο update?δεν εχουν ota ενημερωσεις οι ελληνικες.αλλα και να ειχε δεν γινεται αυτοματα..μηπως εννοεις κατι αλλο?

Κατεβαινει μονη της η ρομ στο κινητο μου ΟΤΑ. Και σημερα ειδα οτι την περασε και μονο του , που συνοδευτηκε με μια δυσαρεστη εκπληξη αυτης των google play services.

Κατεβαινει μονη της η ρομ στο κινητο μου ΟΤΑ. Και σημερα ειδα οτι την περασε και μονο του , που συνοδευτηκε με μια δυσαρεστη εκπληξη αυτης των google play services.

οταν σου ηρθε ποια ειχε μεσα?μετα εκανε update μονο του και ειχες καινουργια ρομ μεσα?δεν ξερω πως γινετε αυτο...

ειναι σιγουρα η ελληνικη dev?

Edited by pitspan

οταν σου ηρθε ποια ειχε μεσα?μετα εκανε update μονο του και ειχες καινουργια ρομ μεσα?δεν ξερω πως γινετε αυτο...

ειναι σιγουρα η ελληνικη dev?

MIUI 7 λεει by xiaomi.eu.

Edited by kwstasxt

MIUI 7 λεει by xiaomi.eu.

φιλε μου και αυτη developer ειναι αλλα οχι η ελληνικη...η ευρωπαικη...γι αυτο εχεις οτα update...μα ειπα και γω.

την 5.12.17 ειπες οτι εχεις?

Edited by pitspan

Εχω παραλαβει το κινητό με την MIUI 7.0 stable (7.00.66.00). Να πω την αληθεια δεν το εχω ψαξει και πολυ αλλα δεν βλέπω κατι ακομα που να με οδηγει να αλλαξω.

Αυτη η version εν γενει λειτουργει σωστά ?

Το δευτερο είναι ότι ενω παρηγγειλα το TDD το δοκιμασα και λειτουργει ορθα στο 4G me Cosmote (το ειδα δε στο engineermode πατώντας στο τηλέφωνο *#*#3646633#*#* --> BandMode και είναι ενεργές στο LTE Mode οι 3 μπάντες ( Band 1, 3 & 7)) . Τωρα ειναι που βραχυκυκλωσα. Κατι δεν καταλαβαινω ή οι κινεζοι κανανε λαθος και στειλανε το FDD ?

Καλημέρα. Ομοιοπαθης και γω. TDD παρήγγειλα και δεν βλέπω κανένα πρόβλημα. Κανονικά 3G.4G δεν δοκίμασα. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι πως σε ένα από τα δύο τηλέφωνα που πήρα δεν ανοίγει το Άλμπουμ. Έχει τύχει σε κάποιον και πως το έστρωσε;

Όσοι έχετε το ΤDD μοντελο, απλά ακολουθηστε τον οδηγό για καθαρή εγκατάσταση με mi flash για να περάσετε την ελληνική ρομ και ειστε κομπλε.

Το δικό μου tdd αγορασμένο από μινιντιλ, έκανα εγκατάσταση με το twrp την τελευταία σταθερή από το miui.gr, και δουλεύει άψογα.

ρωτησα και στο xiaomi.gr αλλα δεν πηρα απαντηση

απο την ασφαλεια και απορρητο --> ασφαλεια απορρητου -->προστασια εφαρμογων , κλειδωσα τις εφαρμογες που θελω με μοτιβο , γινεται αντι για μοτιβο να βαλω κωδικο??

είμαι με την ελληνική stable αλλά τρώω πολλές αποσυνδεσεις από το WiFi. επίσης έχω το θέμα και με το YouTube δυστυχώς. βρέθηκε λύση?

είμαι με την ελληνική stable αλλά τρώω πολλές αποσυνδεσεις από το WiFi. επίσης έχω το θέμα και με το YouTube δυστυχώς. βρέθηκε λύση?

Έχω βάλει όλες τις dev εδώ και 2-3 μήνες και δεν έχω κανένα θέμα με wifi & youtube :)

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Ποια stable εχεις? Εγώ με την Ευρωπαϊκή stable από εδώ, αντιμετώπισα το εξής. Έχοντας την 7,0,8,0 προσπάθησα μέσω TWRP να περάσω μόνος μου την 7,1,1,0. εκανα όλα τα wipes και την φορτωσα, αντιμετώπισα όμως το θέμα του youtube που αναφέρεις κι εσυ. Οπότε ξαναγύρισα από το backup που ειχα κρατησει στην 7,0,8,0 και άφησα το τηλέφωνο να κάνει μόνο του update, μεσω OTA, στην 7,1,1,0 χωρίς να κάνω wipes κλπ. Από εκεί και μετά όλα παίζουν σωστά, ακόμα και το youtube. Υποθετω πως αν δοκιμασεις κι εσυ το ιδιο, με την Ελληνικη stable, θα λυσεις το πρόβλημα σου.

Edited by STOLIS

Το δικό μου tdd αγορασμένο από μινιντιλ, έκανα εγκατάσταση με το twrp την τελευταία σταθερή από το miui.gr, και δουλεύει άψογα.

Δεν μπορω να το δω από το PC. Χρειαζεται κάποιους drivers ? Win 8.1

λέω να ξαναπερασω την ελληνική stable 7.1.1.0 . αυτήν έχω τώρα αλλά δεν μου φαίνεται να έκατσε καλά. Twrp έχω ήδη άρα μόνο το φλασαρισμα μένει. να κάνω factory reset ή ένα ένα τα wipes? κι αν περάσω το αρχείο της ρομ στο τηλ και κάνω factory reset δεν θα σβηστεί κι αυτό?

δεν μπορω να βρω πως να βαλω διαφορετικους ηχους στις επαφες απο δικους μου ηχους.μου εμφανιζει σαν επιλογη μονο αυτους που εχει το κινητο.ξερει καποιος πως γινεται?

Δεν μπορω να το δω από το PC. Χρειαζεται κάποιους drivers ? Win 8.1

Μπορει να ειναι ζητημα της ROM ? που δεν βλεπει το PC ? εχετε τετοια εμπειρια ?

Μπορει να ειναι ζητημα της ROM ? που δεν βλεπει το PC ? εχετε τετοια εμπειρια ?

Δοκίμασε από εδώ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9969-Note-2-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-rom-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-MiFlash-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%AE-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-updated/?pageNo=1

να εγκαταστήσεις το miflash.Λογικά μετά θα στο βρίσκει στο pc

Τι θέλεις να κάνεις ακριβώς?

Θα το δοκιμασω και θα πω

Θα το δοκιμασω και θα πω

usb debugging ενεργοποίησες από επιλογές για προγραμματιστές?

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

λέω να ξαναπερασω την ελληνική stable 7.1.1.0 . αυτήν έχω τώρα αλλά δεν μου φαίνεται να έκατσε καλά. Twrp έχω ήδη άρα μόνο το φλασαρισμα μένει. να κάνω factory reset ή ένα ένα τα wipes? κι αν περάσω το αρχείο της ρομ στο τηλ και κάνω factory reset δεν θα σβηστεί κι αυτό?

κανε όλα τα wipe εκτός το internal storage system και θα σαι μια χαρά....;)

φιλε μου και αυτη developer ειναι αλλα οχι η ελληνικη...η ευρωπαικη...γι αυτο εχεις οτα update...μα ειπα και γω.

την 5.12.17 ειπες οτι εχεις?

Νομιζα οτι ειχα την ελληνικη διοτι τα ελληνικα ηταν πολυ καλα. Την 6.1.7 εχω αλλα πως γινεται να φλασαρω την ελληνικη 6.1.7; την πεταω στο storage και την μετανομαζω σαν update; και μετα μεσω recovery?

Καλησπέρα παιδιά.

Το δικό μου είναι στο κέντρο διαλογής και λογικά αύριο θα το πάρω.

Μια ερώτηση καθότι ελαφρώς άσχετος.

Τώρα έχω windows phone και τις επαφές θα τις περάσω στο κινητό με συγχρονισμό από το hotmail.

Τα SMS υπάρχει τρόπος να τα περάσω και αυτά στο xiaomi;

Νομιζα οτι ειχα την ελληνικη διοτι τα ελληνικα ηταν πολυ καλα. Την 6.1.7 εχω αλλα πως γινεται να φλασαρω την ελληνικη 6.1.7; την πεταω στο storage και την μετανομαζω σαν update; και μετα μεσω recovery?

Ή το ένα ή άλλο

Εγώ προτιμώ από twrp για να κάνω τα wipes

Αν το κανείς με τον updater, βαλτην σαν update.zip, βρες το αρχείο από τις τελείες δεξιά και...περιμενε:happy:

Αν το κανείς μέσω recovery, κατέβασε κατευθείαν την ρομ με το κινητό σου, μπες twrp, κάνε wipe cache-wipe dalvik ,(προαιρετικά και τα δύο) , πατά install, βρες την ρομ και στο τέλος κάνε τα παραπάνω wipes ( στα προτείνει έτσι και αλλιώς το twrp) και μετά reboot και...ξανά περίμενε

Edited by zenix

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: