mol Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Χελπ! Πως θα το συνδεσω στο PC, αλλά να βλέπω τον εσωτερικό χώρο? Μονο την micro SD βλέπω. Φοράει cm12.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Πέρασα την φρεσκότατη ελληνική 5.12.31. Είμαι πολύ περίεργος να δω την απόδοση της μπαταρίας. Έχω διαβάσει κάτι 5-6ωρες οθόνη και απορώ αν έχω το ίδιο κινητό με την ίδια μπαταρία με άλλους! Θα φανεί στο επόμενο 48ωρο αν βελτιώθηκε. Καλή χρονιά σε όλους τους φίλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Πέρασα την φρεσκότατη ελληνική 5.12.31. Είμαι πολύ περίεργος να δω την απόδοση της μπαταρίας. Έχω διαβάσει κάτι 5-6ωρες οθόνη και απορώ αν έχω το ίδιο κινητό με την ίδια μπαταρία με άλλους! Θα φανεί στο επόμενο 48ωρο αν βελτιώθηκε. Καλή χρονιά σε όλους τους φίλους! Γιατί σου φαίνεται τόσο περίεργο εγώ πχ με την ελληνική Stable εχω σταθερά 5+ ώρες οθόνη..βέβαια είναι και μιας εβδομάδας το κινητό.. Αλήθεια όσοι έχουν δοκιμάσει πια θεωρείται πιο αποδοτική την stable ή την dev? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELMOBO Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Η τιμή που έχει είναι πρόκληση! Σκέφτομαι να το πάρω κι εγώ. Για να βάλεις την Ελληνική Rom χρειάζεται να γίνει root? Ρωτάω γιατί έχω novago στο κινητό κι ως γνωστον δεν παίζει σε rooted συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Μπορείς να βάλεις την stable που "δεν" είναι ρουτ. Εκανα ενα τεστ χθες. Καθόλου WiFi, περιήγηση μονο σε lte έβγαλε 4 ώρες οθόνης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Μπορείς να βάλεις την stable που "δεν" είναι ρουτ. Εκανα ενα τεστ χθες. Καθόλου WiFi, περιήγηση μονο σε lte έβγαλε 4 ώρες οθόνης! Και είναι πολύ αυτό;;; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Για 4g που καταπίνει την μπαταρία σα νεράκι δεν είναι σχετικά καλά? Με WiFi + 4g βγάζω 6ωρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Και είναι πολύ αυτό;;; 4 ώρες σε lte; όχι απλά καλό. Τέλειο θα το χαρακτήριζα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELMOBO Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 To vicky δεν το στέλνει rooted το κινητό ή μόνο αν το ζητήσεις ? Μπορείς μετά δλδ να βάλεις την stable και να είναι un-rooted? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Νομιζω πως είναι Ρουτ απ την εταιρία. Στην stable, ΑΝ θες την ρουταρεις. Αν κάνω λάθος διορθωστε με Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 (edited) Γιατί σου φαίνεται τόσο περίεργο εγώ πχ με την ελληνική Stable εχω σταθερά 5+ ώρες οθόνη..βέβαια είναι και μιας εβδομάδας το κινητό.. Αλήθεια όσοι έχουν δοκιμάσει πια θεωρείται πιο αποδοτική την stable ή την dev? Μα ακριβώς αυτό που εξήγησα μου φαίνεται περίεργο φίλε μου. Δεν αμφισβητώ τα λεγόμενα όσων έχουν θετικές εντυπώσεις από την μπαταρία τους. Την απόδοση της δικής μου μπαταρίας αμφισβητώ και ψάχνω να βρω λύση. Τώρα στο 10% είμαι με 3ωρες 50λεπτα οθόνη και 15ωρες με μπαταρία. Θα το βάλω τώρα για φόρτιση και μέχρι το βράδυ θα χρειαστεί ξανα φόρτιση! Ε με δυο φορτίσεις την μέρα δεν γίνεται να είμαι ευχαριστημένος. Edited January 1, 2016 by liras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Λιγες ώρες. Ποια Ρομ φοράς, τι συσκευή εχεις και τι χρηση κανεις? Πχ παιχνίδια για 4 ώρες είναι άριστη μέτρηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Λιγες ώρες. Ποια Ρομ φοράς, τι συσκευή εχεις και τι χρηση κανεις? Πχ παιχνίδια για 4 ώρες είναι άριστη μέτρηση! Πολύ λιγες φιλε μου. 5ωρο ουτε κατα διάνοιά δεν εχω πλησιασει. Ειχα την 17 και απο χθες περασα την 5.12.31 (ελληνική dev απο τα παιδιά του miui.gr). Είμαι πολύ δυσαρεστημένος με την μπαταρία μου σε σημείο που σκέφτομαι μήπως υπάρχει κάτι ελαττωματικό στην μπαταρία μου. Οι τελευταίες μετρήσεις που έβαλα πιο πάνω είναι χωρίς gaming. Με απολύτως νορμαλ χρήση και ίσως λίγο συντηρητική θα έλεγα. Redmi note 2 prime έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Βάλε καμια εφαρμογή να δεις τι τραβάει μπαταρία. Με μιυι (5.12.17?) είχα 5+ ώρες, όπως και τώρα με την cm. Prime έχω και γω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ayrton Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 (edited) Παιδιά.... χρειάζομαι τα φώτα σας...... γιατί τα έκανα μαντάρα..... επειδή όποις βιάζετε σκοντάφτει..... Καινούργιο το κινητό. Το σύνδεσα στον Υπολογιστή. Κατέβασα την Ελληνική Ρομ. Την ένανα copy μέσα. Μπήκα σε recovery, έκανα τα wipe, εκανα install update.zip system. Και μου βγάζει μνμ "Update.zip verification failure". Καταρχήν..... το πρώτο μου λάθος λόγω βιασύνης.... δεν το πέρασα σε κάρτα, αλλά στο κινητό. Οπότε... τι κάνω τώρα.... γιατί .... τα έχασα! Υ.Γ. Το καλό είναι ότι είμαστε κομπλέ.... απο θέμα χρήσης, καθώς με το reboot μπήκε και πέρασε πάλι την rom Που είχε μέσα. Οταν δεν σκαμπάζεις, και μπαινεις σε ξένα χωράφια έτσι είναι. Νόμιζα με το wipe, οτι τα σβήνει όλα. Οπότε τουλάχιστον έχουμε κανονικά την rom του καταστήματος μέσα. Edited January 1, 2016 by Ayrton Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Παιδιά.... χρειάζομαι τα φώτα σας...... γιατί τα έκανα μαντάρα..... επειδή όποις βιάζετε σκοντάφτει..... Καινούργιο το κινητό. Το σύνδεσα στον Υπολογιστή. Κατέβασα την Ελληνική Ρομ. Την ένανα copy μέσα. Μπήκα σε recovery, έκανα τα wipe, εκανα install update.zip system. Και μου βγάζει μνμ "Update.zip verification failure". Καταρχήν..... το πρώτο μου λάθος λόγω βιασύνης.... δεν το πέρασα σε κάρτα, αλλά στο κινητό. Οπότε... τι κάνω τώρα.... γιατί .... τα έχασα! Τωρα σε τι φαση εισαι;μπαινει σε ρεκοβερυ;;ποια wipes εκανες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ayrton Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Τωρα σε τι φαση εισαι;μπαινει σε ρεκοβερυ;;ποια wipes εκανες; Τώρα το κινητό ξαναάνοιξε, και μπήκε με την ρομ που είχε το κατάστημα μέσα. Νόμιζα ότι με τα wipe τα σβήνει όλα.... αλλά, προφανώς δεν σβήνει το system που είχε μέσα. Οπότε, είμαστε όπως όταν πρωτοπήρα το κινητό. Παρθένο. Με την 5.10.16 Developer xiaomi.eu. Πάντως αφού πήρα την γκάφα με την κάρτα χαμπάρι, πέρασα το update.zip σε κάρτα, έβαλα την κάρτα στο κινητό, έκανα reboot, ξαναμπήκα σε recovery, το έτρεξα, και μου έβγαλε πάλι update.zip verification failure. Εκανε reboot μόνο του μετά (λογω timing υποθέτω), και το άφησα να κάνει μόνο του κανονικά εκκίνηση, και μπήκε κανονικά, σαν να ανοίγει πρώτη φορά. Υ.Γ. Είχα κάνει και τα 2 πρώτα wipe που λέει ο οδηγός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Τώρα το κινητό ξαναάνοιξε, και μπήκε με την ρομ που είχε το κατάστημα μέσα. Νόμιζα ότι με τα wipe τα σβήνει όλα.... αλλά, προφανώς δεν σβήνει το system που είχε μέσα. Οπότε, είμαστε όπως όταν πρωτοπήρα το κινητό. Παρθένο. Με την 5.10.16 Developer xiaomi.eu. Πάντως αφού πήρα την γκάφα με την κάρτα χαμπάρι, πέρασα το update.zip σε κάρτα, έβαλα την κάρτα στο κινητό, έκανα reboot, ξαναμπήκα σε recovery, το έτρεξα, και μου έβγαλε πάλι update.zip verification failure. Εκανε reboot μόνο του μετά (λογω timing υποθέτω), και το άφησα να κάνει μόνο του κανονικά εκκίνηση, και μπήκε κανονικά, σαν να ανοίγει πρώτη φορά. Υ.Γ. Είχα κάνει και τα 2 πρώτα wipe που λέει ο οδηγός. προφανως εκανες μονο wipe data dalvik και cache γι αυτο ανοιξε το κινητο..Γιατι δεν κανεις την καθαρη εγκατασταση απο την πρωτη σελιδα για να εχεις ενα πεντακαθαρο τηλεφωνο;..βαλε η την stable και περιμενε ποτε θα βγει αλλο update η την developer και αν θες καθε βδομαδα βαζεις την καινουργια. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βασικα δεν παιζει ρολο που εχεις περασει την ρομ αν κανεις αυτα τα wipe..δεν σου σβηνει την ρομ που εχεις κατεβασει...τωρα γιατι σου βγαζει error δεν μπορω να καταλαβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ayrton Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Οσο αφορά το wipe, μάλλον έχεις δίκιο, γιατί το αρχεό που στην αρχή πέρασα μέσα στην συσκευή εκ παραδρομής, αντί για την κάρτα, είναι ακόμα μέσα εκεί κανονικά. Δεν έχει σβηστεί. Οπότε, να ακολουθήσω τον άλλο οδηγό, που λέει για καθαρή εγκατάσταση, με fastboot? Με αυτήν την επιλογή βέβαια, χάνεις την εγγύηση να υποθέσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Οσο αφορά το wipe, μάλλον έχεις δίκιο, γιατί το αρχεό που στην αρχή πέρασα μέσα στην συσκευή εκ παραδρομής, αντί για την κάρτα, είναι ακόμα μέσα εκεί κανονικά. Δεν έχει σβηστεί. Οπότε, να ακολουθήσω τον άλλο οδηγό, που λέει για καθαρή εγκατάσταση, με fastboot? Με αυτήν την επιλογή βέβαια, χάνεις την εγγύηση να υποθέσω? Ναι...ειναι πανευκολο...αλλα σε αυτη τη περιπτωση περνα στην καρτα την ρομ που θες να βαλεις γιατι θα σβησει τα παντα απο το κινητο η διαδικασια αυτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstasxt Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Περναω dev .31 και θα σας πω πως παει απο μπαταρια! Αναφορικα με την .24 εχω δει και 5 ωρες screen on time με 3% μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Δυο γρήγορες ερωτησούλες, μιας και πρώτη φορά έχω xiaomi. Πρώτον, τον λογαριασμό Mi, τον χρησιμοποιείτε? Τον εμπιστεύεστε? Προσφέρει κάτι παραπάνω από τον απλό συγχρονισμό με τη google? Και δεύτερον, αυτό με τον μπόλικο χώρο που έχει για την χρήση μας, 16 ή 32 GB αντίστοιχα, τον χρησιμοποιείτε? Και να πω τι εννοώ.... Στις πρώτες μου επαφές με android, είχα χάσει δεδομένα όταν από απερισκεψία είχα κάνει αναβάθμιση χωρίς να κρατήσω backup. Γενικά την κάρτα sd την εμπιστεύομαι περισσότερο... Για να χάσω δεδομένα θα είναι από χαζομάρα μου. Αλλά από την άλλη, τα 32 gb πλέον, με δελεάζουν πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ayrton Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Ναι...ειναι πανευκολο...αλλα σε αυτη τη περιπτωση περνα στην καρτα την ρομ που θες να βαλεις γιατι θα σβησει τα παντα απο το κινητο η διαδικασια αυτη. Aν κατάλαβα καλά απο την διαδικασία, δεν μας ενδιαφέρει να την έχω κάπου στην αρχή, καθώς μετά την αντιγράφεις μέσα στο κινητό για να την κάνεις απευθείας εγκτάσταση, χωρίς recovery. δεν έχω καταλάβει λάθος, έτσι δεν είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Δυο γρήγορες ερωτησούλες, μιας και πρώτη φορά έχω xiaomi. Πρώτον Και δεύτερον Πρώτον: με αρκεί ο Google λογαριασμος Δε χρησιμοποιώ τον mi Δεύτερων: σημαντικα αρχεία τα έχω σε κάρτα μνήμης ή cloud. Ένας λογος που απέρριψα το Νότε 3 είναι η απουσία SD. Πάντως πήρα το prime για να το γεμισω ταινίες, σειρές, κλπ. Που και να χαθούν, δε με νοιαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Με την τελευταία ελληνική ΡΟΜ 5.12.31, δεν είναι καλή η αυτονομία της μπαταρίας.... Με 6ω30' μετά την φόρτιση και χρήση οθόνης 2ω40' (90% σερφάρω με Wi-Fi), η μπαταρία είναι στο 35% κιόλας.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts