ampelift Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 δεν νομίζω οτι υπάρχει v6 multi stable http://en.miui.com/download-274.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 http://en.miui.com/download-274.html αυτή δεν είναι multi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Δεν ξερω εαν ειναι τοσο αξιοπιστο Συγκριση φωτογραφιων http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=3&idPhone1=6992&idPhone2=6294&idPhone3=6901 και εδω συγκριση video http://www.gsmarena.com/vidcmp.php3?idType=1&idPhone1=6992&idPhone2=6033&idPhone3=6665 Τα συμπερασματα δικα σας Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 αυτή δεν είναι multi ναι δεν ειναι γιατι την περασα χθες και μου δωσε και 47207 στο antutu ενω οι multi με το ζορι 44000 :worry: δεν ξερω τι να πω...το κινητο παντως οσο περναει ο καιρος εχει και καλυτερη διαχειριση μπαταριας (μαλλον λογω ROM):p ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδια το 32 δεν εχει και τα 32 gb ελευθερα για προγραμματα;; Οχι...το ιδιο ισχυει για οποιοδηποτε αποθηκευτικο μεσο....π.χ. ενα usb stick 32gb αν το τοποθετησεις στον υπολογιστη σου δεν θα σου δωσει πραγματικα 32gb αποθηκευτικου χωρου Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 ναι δεν ειναι γιατι την περασα χθες και μου δωσε και 47207 στο antutu ενω οι multi με το ζορι 44000 :worry: δεν ξερω τι να πω...το κινητο παντως οσο περναει ο καιρος εχει και καλυτερη διαχειριση μπαταριας (μαλλον λογω ROM):p και δεν έχει ελληνικά αν δεν κάνω λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 και δεν έχει ελληνικά αν δεν κάνω λάθος Ναι δυστυχως νοου ελληνικος:cry:..... και κανω test τωρα στην 5.9.11 που τα σπαει και μετα θα ξαναπερασω την miui 6.7.5.0 ετσι για να χουμε μια αποψη βρε αδερφε :p Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Δεν ξερω εαν ειναι τοσο αξιοπιστο Συγκριση φωτογραφιων http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=3&idPhone1=6992&idPhone2=6294&idPhone3=6901 και εδω συγκριση video http://www.gsmarena.com/vidcmp.php3?idType=1&idPhone1=6992&idPhone2=6033&idPhone3=6665 Τα συμπερασματα δικα σας Αν είναι αληθινές, είναι τέλεια! Αλλά από τις φωτογραφίες των παιδιών που βλέπω εδώ, έχω ψιλοαπογοητευτεί.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Η μπαταρία στην 5.9.11 δεν λέει και πολλά. Βλέπω drain. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouk74 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Μιλάς για την Ελληνική ή τη Multi; Την Ελληνική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Η μπαταρία στην 5.9.11 δεν λέει και πολλά. Βλέπω drain. Είσαι βέβαιος;Μήπως "τρέχει" τίποτα από πίσω ξεχασμένο;Εμένα απεναντίας εχει ακόμα καλύτερη αυτονομία και δε πολυζεστενεται πλέον. Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Είσαι βέβαιος;Μήπως "τρέχει" τίποτα από πίσω ξεχασμένο;Εμένα απεναντίας εχει ακόμα καλύτερη αυτονομία και δε πολυζεστενεται πλέον. Μπορεί. Αν και στα στατιστικά δεν βλέπω κάτι. Η θερμοκρασία πλέον είναι ελάχιστη. Αλλά η μπαταρία είναι λίγο περίεργη. Θα κάνω μερικές φορτίσεις και βλέπουμε. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 αυτο που με τις φορτισεις στρωνει θεαματικα η μπαταρια εχει γινει αστικος μυθος μηδαμινη αλλαγη θα εχει οσες φορτισεις και αν του κανεις αν ειναι θεμα ρομ ,οπως προσωπικα πιστευω οτι ειναι, θα φτιαχτει οταν διορθωθει η ρομ αν ειναι θεμα hw τοτε θα ειναι προβλημα για παντα. αλλα αν κρινουμε απο τις επιδοσεις της μπαταριας στο Μ9+ και Ε9+, η on screen διαρκεια της θα κυμαινεται λογικα μεταξυ 5-6 ωρες τα συμπερασματα του CRISPAF77 ειναι αρκετα κοντα στα αναμενομενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Θέμα μπαταρία. Το έβγαλα από τη φόρτιση σήμερα κατά τη 1. Πριν από 10 λεπτά γύρισα σπίτι με μπαταρία στο 28%. Φωτεινότητα φουλ, ανοικτός συγχρονισμός, πάντα ανοικτά δεδομένα ή WiFi και χαλαρό ψάξιμο στο κινητό-FB-Viber-Browser. Έτσι κι έτσι μου φαίνεται εμένα. Εσείς τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Πες μας και το screen on time...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Δυστυχώς δεν το τσέκαρα. Περνάω τη νέα αναβάθμιση της Multi τώρα, οπότε αναγκαστικά έκανε επανεκκίνηση η συσκευή. Θα σας πω όμως αύριο το βραδάκι. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Μη μας ξενερώνεις έτσι :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Ευελπιστώ ότι θα στρώσει κάπως με τα συνεχόμενα updates. Αλλά δεν περιμένω και καμία τρελή βελτίωση. Αύριο θα έχετε και screenshot να μου πείτε κι εσείς τις απόψεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Τελικα κριμα....ελεγα να το προτιμησω αλλα η μπαταρια δεν δειχνει να βγαζει την μερα με μεση χρηση. Με τις αναβαθμισεις σε ρομ ισως εχει καποια βελτιωση αλλα μην γελιομαστε δεν θα ειναι τεραστια η αλλαγη.Ας περιμενουμε ομως μερικες μερες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Πιθανόν ο helio x10 να μην είναι και τόσο "φιλικός" με την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Για την μπαταρια δεν φταιει ο επεξεργαστης αλλα το Miui. Τα ιδια θεματα υπηρχαν και στο 1s που ειχα καποτε. Αν δεν κανουν κατι με την Rom μην περιμένετε φανταστικά πραγματα. AOSP αλλιως μια μερα με το ζορι. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Συγγνώμη για το offtopic, αλλά υπάρχει ΑΟΣΠ για Xiaomi κινητό; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Σίγουρα για την μπαταρία φτάιει και η ρομ. Από χθες που παραπονιεμαι για την μπαταρία, σήμερα βλέπω να έχει σταθεροποιηθει. Επίσης η ραμ βλέπω να έχει βελτιωθεί. Και έχω συνδέσει και το miband μου. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Σίγουρα για την μπαταρία φτάιει και η ρομ. Από χθες που παραπονιεμαι για την μπαταρία, σήμερα βλέπω να έχει σταθεροποιηθει. Επίσης η ραμ βλέπω να έχει βελτιωθεί. Και έχω συνδέσει και το miband μου. Δηλαδή οθόνη πόσο σε βγάζει τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Δηλαδή οθόνη πόσο σε βγάζει τώρα; Μέχρι τώρα είμαι στο 51% με 1.45 ώρα οθόνης και 20 ώρες λειτουργίας. Φυσικά το βράδυ σε airplane Mode. Περιμένω να ξαναφορτισω για να δω πως θα πάει. Γενικά εγώ είμαι ευχαριστημένος. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Δείτε τα δικά μου αποτελέσματα μέχρι τώρα. Χρήση από τις 11 το πρωί με 93% μπαταρία. http://i62.tinypic.com/np3l79.png http://i61.tinypic.com/9jotav.png http://i62.tinypic.com/ms24gk.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts