spdiv1972 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Δεν εχω καρτα να δωσω εκει. Και δε θελω να φορτωσω την ρεβολουτ. Αναγκαστικα αν δε βρω ομως αυτο θα κανω Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!http://www.ebay.com/itm/152440185464 εγω απο αυτον την πήρα κ μου ηρθε κανονικά, αυτήν εχω πανω κ παει μια χαρά, αν μας δώσει κ miui 9 η xiaomi το κινητό θα το χρησιμοποιησω πάλι Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Τον ειδα και αυτον, λιγα φιντμπακ και 98.2%.... Αν μπορεσω να χρησιμοποίησω καρτα θα παρω απο αλι Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstasxt Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Τον ειδα και αυτον, λιγα φιντμπακ και 98.2%.... Αν μπορεσω να χρησιμοποίησω καρτα θα παρω απο αλι Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!Mol παρτην από Ali με κλειστά τα μάτια. Το λινκ το έχουμε ανεβάσει και εγώ και άλλοι σε προηγούμενες σελίδες. Μέσα σε 10 μέρες παν κάτω θα σου ρθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Θα το δοκιμασω το 48 σε wifi και gps Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Φιλε mol που μπορω να το βρω και εγω το 48 για μια δοκιμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Ολα τα μοντεμς βρισκονται εδω: https://drive.google.com/drive/mobile/folders/0B26yJimYWPSna1RIQ04xOU4tU0E Επιλεγεις το p48 Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Να εισαι καλα ☺ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Mol παρτην από Ali με κλειστά τα μάτια. Το λινκ το έχουμε ανεβάσει και εγώ και άλλοι σε προηγούμενες σελίδες. Μέσα σε 10 μέρες παν κάτω θα σου ρθει Μαλλον απο κει θα την παρω. Αναγκαστικά θα φορτωσω την ρεβολουτ Να εισαι καλα ☺ Και συ. Δοκιμασρ αν θες και αλλα, να δεις ποιο κάθεται καλα στη συσκευή σου Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Δοκιμασε κανεις την 48 να μου πει εντυπωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Ακομη οχι και μαλλον θα αργησω, καθώς δε το χρησιμοποιώ ο ιδιος. Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cac Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Καλησπέρα παιδια! Επειδη την πάτησα με ένα καταστημα που έστειλα το xiaomi μου για επιδιορθωση, υπάρχει να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο και δοκιμασμένο service για το note μου? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Θεσσαλονίκη πρέπει να εχει ενα καταστημα αγιας σοφιας με εγνατια. Καπου εκει Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cac Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 συγγνωμη δεν το ανέφερα αλλά είμαι Αθήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselon Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Καλησπέρα παιδια! Επειδη την πάτησα με ένα καταστημα που έστειλα το xiaomi μου για επιδιορθωση, υπάρχει να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο και δοκιμασμένο service για το note μου? Ευχαριστω!Τι περίπου έχεις πάθει μήπως μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε από εδώ; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Xiaomi Redmi Note 2 Prime, SAR: Head: 0.342 W/kg, Body: 0.452 W/kg - Xiaomi Mi Band 2 - Cube Talk 9x U65GT - Hubsan H501S - HP DV6-6B20SV - Mac Mini MGEN2DA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cac Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Δεν φορτίζειτο κινητό. Ειχε σπάει η θύρα Usb και η "νέα" που μπήκε μετα απο δέκα μέρες δεν φορτίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Μηπως δεν εγινε σωστη η κολληση/τοποθετηση? Ή ακομη και να ειναι χαλασμενη εξ αρχης? Sent from my LEX820 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselon Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Μηπως δεν εγινε σωστη η κολληση/τοποθετηση? Ή ακομη και να ειναι χαλασμενη εξ αρχης? Sent from my LEX820 using TapatalkΘα συμφωνήσω με το mol. Πάντως αυτή η βλάβη διορθώνεται σε όποιο service κι αν πας . Δε χρειάζεται αποκλειστικά Xiaomi Service. Sent from my U65GT using Tapatalk Παράθεση Xiaomi Redmi Note 2 Prime, SAR: Head: 0.342 W/kg, Body: 0.452 W/kg - Xiaomi Mi Band 2 - Cube Talk 9x U65GT - Hubsan H501S - HP DV6-6B20SV - Mac Mini MGEN2DA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Ακομη και ενας ηλεκτρολογος μπορει να το κανει. Αρκει να νιωθει λιγο... Sent from my LeEco-LeTv Le Max 2 X829 6/128 using tapalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 (edited) συνήθως στα κινητά αλλάζεται ολο το module που έχει την θύρα φόρτισης, οχι μόνο η θυρα.... το module έχει επαφές και η αλλαγή γίνεται χωρίς κολλητήρι..... υγ και για του λόγου το αληθές, αν δεις το βίντεο ο επιστήμονας αφαιρεί πρώτα το module της φιρτισης, αυτο αν ψάξεις μπορείς να το βρεις σαν ανταλλακτικο και να το αλλάξεις και μόνος σου υγ 2 εριξα μια σύντομη ματιά στο αλι και το έχουν το module μια γελοία τιμη.... Sent from my L200 using Tapatalk Edited July 27, 2017 by HEO Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselon Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 συνήθως στα κινητά αλλάζεται ολο το module που έχει την θύρα φόρτισης, οχι μόνο η θυρα.... το module έχει επαφές και η αλλαγή γίνεται χωρίς κολλητήρι..... υγ και για του λόγου το αληθές, αν δεις το βίντεο ο επιστήμονας αφαιρεί πρώτα το module της φιρτισης, αυτο αν ψάξεις μπορείς να το βρεις σαν ανταλλακτικο και να το αλλάξεις και μόνος σου υγ 2 εριξα μια σύντομη ματιά στο αλι και το έχουν το module μια γελοία τιμη.... Sent from my L200 using Tapatalk Γίνεται και με κολλητήρι όλη η διαδικασία απλά χρειάζονται τα κατάλληλα εργαλεία και δεξιοτεχνία - εμπειρία ώστε όλη διαδικασία να στεφθεί με επιτυχία. Δες Παράθεση Xiaomi Redmi Note 2 Prime, SAR: Head: 0.342 W/kg, Body: 0.452 W/kg - Xiaomi Mi Band 2 - Cube Talk 9x U65GT - Hubsan H501S - HP DV6-6B20SV - Mac Mini MGEN2DA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Γίνεται και με κολλητήρι όλη η διαδικασία απλά χρειάζονται τα κατάλληλα εργαλεία και δεξιοτεχνία - εμπειρία ώστε όλη διαδικασία να στεφθεί με επιτυχία. Δες σίγουρα μπορείς και με το κολλητήρι.... αλλα αν το module κάνει δύο δολάρια και σε πέντε λεπτά είσαι έτοιμος δεν βλέπω τον λόγο να ασχοληθείς με κολλητήρι.... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselon Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 σίγουρα μπορείς και με το κολλητήρι.... αλλα αν το module κάνει δύο δολάρια και σε πέντε λεπτά είσαι έτοιμος δεν βλέπω τον λόγο να ασχοληθείς με κολλητήρι.... Sent from my L200 using Tapatalk Όπως βολεύεται ο καθένας. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 2 Prime, SAR: Head: 0.342 W/kg, Body: 0.452 W/kg - Xiaomi Mi Band 2 - Cube Talk 9x U65GT - Hubsan H501S - HP DV6-6B20SV - Mac Mini MGEN2DA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Παιδια περασε κανεις την 8.5? Και αν ναι εμεινε ευχαριστημένος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Παιδια περασε κανεις την 8.5? Και αν ναι εμεινε ευχαριστημένος? μία εβδομάδα την εχω περάσει και δουλεύει ρολόι, πολύ καλύτερη διαχείριση μπαταρίας κρατάει μια μέρα ολόκληρη με gaming και ανοιχτό wifi και εφαρμογές Facebook Viber messenger.....και επίσης χωρίς όλα αυτά με ομιλία μόνο, δύο μέρες με τρεις..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Με fr? Την περασα και εγω και ειχα καποια λαγκαρισματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Με fr? Την περασα και εγω και ειχα καποια λαγκαρισματα την πέρασα μόνο με τα κλασσικά wipes και μέσα από την εφαρμογή αναβάθμισης και πάει μία χαρά μία εβδομάδα τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts