dreamlord1970 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 κατεβαζω τωρα !!!! οταν λεσ εισαι root? ti ενοεις? αδελφέ δεν βλέπω να σωνεσαι μόνο με adblock...έτσι την είχε πάθει και ο γιος μου με το κινητό και αναγκάστηκα να περάσω νέα ρομ (την ελληνική stable) όταν το είχε πρωτοπάρει 2-3 μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epitimos1971 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 εχω κανει 2 φορεσ φορματ και παλι τα ιδια , και δεν κατεβαζω ουτε παιχνιδια ουτε τιποτα περιεργο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 εχω κανει 2 φορεσ φορματ και παλι τα ιδια , και δεν κατεβαζω ουτε παιχνιδια ουτε τιποτα περιεργο το ίδιο ακριβώς....πέρνα νέα ρομ με mi flash(αν το λέω σωστά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Δευτέρα περναω μιυι με mi flash και στο καπακι cm... Θελω προταση ομως.... Δοκιμασμένη και καλή :) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis3d Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Εγω που εβλεπα τραγικα SOT με ολες τις rom, εβαλα skinny 6.8.25 beta απενεργοποιησα διαφορα autostart εφαρμογων εβγαλα messenger facebook, απενεργοποιησα 4G και τωρα ειμαι τελεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Τι μοντεμ χρησιμοποιείτε οσοι εχετε καλο σοτ? Εχω το Ρ51 Προτεινετε την αλλαγη του? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Παιδια δεν ειναι μονο θεμα του κινητού. Κολλάει και το router. Θελει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και καθαρισμο ολες τις συσκευές που συνδέονται στο ιδιο δίκτυο. Έτσι εκανα εγω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
starman100 Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Πήρε κάποιος μπαταρία για το Xiaomi Redmi Note 2 και έμεινε ευχαριστημένος και από πού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Από alliexpres την nohon εχτές την πήρα συγκεκριμένα. Φαίνεται πολύ καλή μέχρι στιγμής. Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
starman100 Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Από alliexpres την nohon εχτές την πήρα συγκεκριμένα. Φαίνεται πολύ καλή μέχρι στιγμής. Μπορείς να δώσεις link ή κατάστημα? Παρήγγειλα πριν 1,5+ μηνα από aliexpress, δεν ήρθε και χθες έκανα dispute. Πόσο έκανε να έρθει? Εάν περάσουν μερικές μέρες γράψε εντυπώσεις στο forum γιατί το θέμα μπαταρία στο REDMI NOTE 2 πονάει και στο aliexpress πολλά σχόλια με βάλανε σε σκέψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 100% Original NOHON Battery 3060mAh High Capacity Replacement Batteries BM45 For Xiaomi RedMi Hongmi Note2 Red Rice Note 2 http://s.aliexpress.com/umQfuym2 (from AliExpress Android) 2 εβδομάδες έκανε να έρθει. Θα την δουλέψω καμία βδομάδα να δω τι κανει Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisdo Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Καλησπερα προσπάθησα να φτιαξω φακελο στην αρχικη οθονη και να βαλω μεσα εφαρμογες και δεν το κανει ενω παλιοτερα μπορουσα (παταγα παρατεταμενα τις τρεις παυλες εμφανιζε εικονίδιο widgets μετα εφαρμογες και μπορουσα να δημιουργω φακελο) καποια βοηθεια.....;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Καλησπερα προσπάθησα να φτιαξω φακελο στην αρχικη οθονη και να βαλω μεσα εφαρμογες και δεν το κανει ενω παλιοτερα μπορουσα (παταγα παρατεταμενα τις τρεις παυλες εμφανιζε εικονίδιο widgets μετα εφαρμογες και μπορουσα να δημιουργω φακελο) καποια βοηθεια.....;; Για δοκίμασε να βάλεις την μία εφαρμογή πάνω στην άλλη. Λογικά θα δημιουργηθεί φάκελος Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisdo Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Για δοκίμασε να βάλεις την μία εφαρμογή πάνω στην άλλη. Λογικά θα δημιουργηθεί φάκελος Ευχαριστω πολυ επιασε....!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Πήρε κάποιος μπαταρία για το Xiaomi Redmi Note 2 και έμεινε ευχαριστημένος και από πού? Από ebay πήρα nohon.την χρησιμοποιώ εδώ και 15 μέρες.μια πολύ καλή λύση για να δώσεις πνοή στο κινητό σου.αποφορτίζεται κανονικα χωρίς να χάνει ποσοστά επί τις %.και μου βγάζει γύρω στις 4 ώρες οθόνης με 2 κάρτες sim αρκετό 4g και πολύ messenger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Από ebay πήρα nohon.την χρησιμοποιώ εδώ και 15 μέρες.μια πολύ καλή λύση για να δώσεις πνοή στο κινητό σου.αποφορτίζεται κανονικα χωρίς να χάνει ποσοστά επί τις %.και μου βγάζει γύρω στις 4 ώρες οθόνης με 2 κάρτες sim αρκετό 4g και πολύ messenger Όπως έγραψα και πιο παλιά, η Nohon είναι πολύ καλύτερη από τις "original" Xiaomi που κυκλοφορούν εδώ κι εκεί (έχω μια τέτοια και την έχω μόνο για την ύστατη ανάγκη) αλλά σε καμία περίπτωση δε φτάνει σε διάρκεια ζωής την αυθεντική μπαταρία. Αλλά όπως γράφουν και τα παιδιά δεν έχει προβλήματα. Επειδή παίζω αρκετά στο κινητό, τη χρησιμοποιώ εναλλάξ με την αυθεντική και δεν μένω ποτέ από μπαταρία. Με την τύηου Xiaomi όποτε έβαζα να παίξω, έκλεινε μόνη της σε άσχετες στιγμές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 ενώ είμαι ευχαριστημένος με την nohon, τον τελευταίο καιρό όταν φορτίσει 100% το κινητό και το αφήσω λίγο παραπάνω τότε καμιά φορά κάνει restart από μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasusp Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα.με ένα καλό καλιμπραρισμα και με πέρασμα την 6.12.29 eu λύθηκε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Μαγκες, παω σε cm παλι. Νομιζω πως με μιυι καπου σκαλώνει το θεμα. Κολλαει στα παιχνιδια Κυριως. Συν κατι force closes στα καλα καθουμενα. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 (edited) Δεν έχω παει ποτέ σε cm.αν και απόλυτα ικανοποιημένος όταν είχα oneplus one εδώ δεν τόλμησα την αλλαγή.δεν ξέρω γιατί αλλά μάλλον είναι συνυφασμένο στο μυαλό μου μόνο με το συγκεκριμένο κινητό. Edited January 30, 2017 by referi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Μαγκες, παω σε cm παλι. Νομιζω πως με μιυι καπου σκαλώνει το θεμα. Κολλαει στα παιχνιδια Κυριως. Συν κατι force closes στα καλα καθουμενα. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Και πολύ άργησες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Αστα να πανε... Δεν εχω pc και νετ, οποτε μενω στάσιμος Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 @mol εγώ ακόμα έχω την 6.11.24 και είμαι ευχαριστημένος, την έχω βάλει και στο Redmi pro και έχω μείνει εδώ δεν αλλάζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Μπα, δε θελω μιυι. Σε cm παω σιγουρα. Ποια δεν αποφάσισα ακομα. Η mokee ή aurora Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Εγώ έχω του danielpinto8zz6 την πρώτη του Δεκεμβρίου γιατί η δεύτερη είχε πρόβλημα. Μια χαρά.. Έχω αράξει και δεν το σκαλίζω ξανά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts