Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα,

εχθές η τελευταία μέτρηση μου με την 6.12.1 Dev EU... Στο 1% είναι η μπαταρία την ώρα της φωτογραφίας...

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161205/3866bf209c1c75b63cde3dd461f79f13.jpg

Σήμερα θα εγκαταστήσω ξανά το Facebook σαν εφαρμογή και θα δω διαφορές στην κατανάλωση σε σχέση με πρόσβαση στο Facebook μέσω browser.....

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

πολυ καλος χρονος ,για μενα ισως η καλυτερη ρομ σε miui 8,λεω να μεινω εδω αν δεν εχει καμια τεραστια προσθηκη στις επομενες ρομ

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ένα link για την παραπάνω ρομ μήπως είναι εύκολο;

https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=132818

ειμαι με cm

τι ρυθμισεις να κανω στο redmi note 2 tool ωστε να πετυχω ικανοποιητικο αποτελεσμα στη διαρκεια μπαταριας, χωρις σκαλωματα;

Παιδιά εσείς που πετυχαίνετε 5ωρα SOT έχετε και οι 2 καινούριες μπαταρίες??

Επίσης από εφαρμογές τι χρησιμοποιείτε και τι αριθμό έχετε εγκατεστημένες? Γτ εγώ και με καινούριο καθαρό flash της τελευταίας XTRV dev δεν πετυχαίνω πάνω από 3 ώρες SOT και αυτό άμα βάλω μόνο wifi

Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2

Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note

Εγώ έχω ΝΟΗΟΝ στο κινητό και καμιά 100αρια εφαρμογές συνολικά εγκατεστημένες....

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161206/8d017b29ce853ce2eb77e6572b8c547e.jpgεγω εχω αυτη την μπαταρια 40 εφαρμογες ,αυτοματη εναρξη 5 εφαρμογες μονιμος συνχρονισμος wifi ανοιχτο και οταν ειμαι εξω δεδομενα ανοιχτα ,40% φωτηνοτητα οχι αυτοματη ,τα στατιστικα και τις φωτο τις βαζω για να δωσω μια γνωμη ,οχι για εφε παντως κατα την γνωμη μου η eu dev η συγκεκριμενη εχει καλη αποδοση

σε βολευει αυτη η θηκη;;;

δε γλιστραει;;;

οχι οκ το εσωσε και απο πεσιμο ειναι πολυ καλη αλλα το μονο μειονεκτημα ειναι στο φλας ,κανει σκια στην φωτο που τραβας ,εχει μικρη τρυπα και ειναι πιο χοντρη απο το μαμισιο καπακι ,αλλα απο design ειναι πιστευω η καλυτερη θηκη ,εχω παρει 4-5 αυτη ηταν η καλυτερη ,το κινητο αυτο το γουσταρω πολυ ,αν ειχε μια μπαταρια πιο μεγαλη θα ηταν κορυφη

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161206/8d017b29ce853ce2eb77e6572b8c547e.jpgεγω εχω αυτη την μπαταρια 40 εφαρμογες ,αυτοματη εναρξη 5 εφαρμογες μονιμος συνχρονισμος wifi ανοιχτο και οταν ειμαι εξω δεδομενα ανοιχτα ,40% φωτηνοτητα οχι αυτοματη ,τα στατιστικα και τις φωτο τις βαζω για να δωσω μια γνωμη ,οχι για εφε παντως κατα την γνωμη μου η eu dev η συγκεκριμενη εχει καλη αποδοση

οχι οκ το εσωσε και απο πεσιμο ειναι πολυ καλη αλλα το μονο μειονεκτημα ειναι στο φλας ,κανει σκια στην φωτο που τραβας ,εχει μικρη τρυπα και ειναι πιο χοντρη απο το μαμισιο καπακι ,αλλα απο design ειναι πιστευω η καλυτερη θηκη ,εχω παρει 4-5 αυτη ηταν η καλυτερη ,το κινητο αυτο το γουσταρω πολυ ,αν ειχε μια μπαταρια πιο μεγαλη θα ηταν κορυφη

design σπερνει :ninja:

προσωπικα την εχω σε μαυρο/μπλε:cool:

ζητημα να την φορεσα 3 φορες. γλιστραει πολυ και δε με βολευει στο χερι

στη δουλεια χρησιμοποιω τυπου book, εκτος δουλειας σκληρη πλατης

design σπερνει :ninja:

προσωπικα την εχω σε μαυρο/μπλε:cool:

ζητημα να την φορεσα 3 φορες. γλιστραει πολυ και δε με βολευει στο χερι

στη δουλεια χρησιμοποιω τυπου book, εκτος δουλειας σκληρη πλατης

Την πουλας;

Xiaomi redmi note 2 XTRV

Mi Note 3

RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S-

Samsung Galaxy S3 mini

Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i-

SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700

δικος μου εισαι συ :lol:

Χαχα τώρα με 39% 1ω23λ52δ sot και κλήσεις 1ω1λ50δ και λίγο χρήση σε fb,insta,messenger και όλα με wifi

edit[20:49] 19% με εξτρα 10λ οθόνη στο google photos

εγω εχω αυτη την μπαταρια 40 εφαρμογες ,αυτοματη εναρξη 5 εφαρμογες μονιμος συνχρονισμος wifi ανοιχτο και οταν ειμαι εξω δεδομενα ανοιχτα ,40% φωτηνοτητα οχι αυτοματη ,τα στατιστικα και τις φωτο τις βαζω για να δωσω μια γνωμη ,οχι για εφε παντως κατα την γνωμη μου η eu dev η συγκεκριμενη εχει καλη αποδοση

Mπορείς να ανεβάσεις ένα λινκ από που πήρες την μπαταρία.

Επίσης δεν ρώτησα για αριθμό εφαρμογών και τα λοιπά είτε έκανα σχόλιο για τα screenshot με σκοπό ειρωνείας προς οποιονδήποτε.Το έκανα καθαρά λόγω απορίας επειδή εγώ δεν πετυχαίνω ίδιους χρόνους και θέλω να αυξήσω την αυτονομία μου

Edited by liakosele

Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2

Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note

Χαχα τώρα με 39% 1ω23λ52δ sot και κλήσεις 1ω1λ50δ και λίγο χρήση σε fb,insta,messenger και όλα με wifi

Mπορείς να ανεβάσεις ένα λινκ από που πήρες την μπαταρία.

Επίσης δεν ρώτησα για αριθμό εφαρμογών και τα λοιπά είτε έκανα σχόλιο για τα screenshot με σκοπό ειρωνείας προς οποιονδήποτε.Το έκανα καθαρά λόγω απορίας επειδή εγώ δεν πετυχαίνω ίδιους χρόνους και θέλω να αυξήσω την αυτονομία μου

οκ και γω αυτο ψαχνω καλυτερη αυτονομια ,και οτι μαθαινω απο τα αλλα site ευρωπαικο και επισημο ,το αναφερω για να βοηθησω ,απλα τα ειπα πριν μην με παρεξηγησετε ,οσο για την μπαταρια μου την εφερε φιλος ναυπηγος απο κινα ,αλλα και απο vickmall που πηρα για εναν γνωστο ,βγηκε καλη του ανεβασε την αυτονομια

Παιδια εγω εβγαζα με το ζορι 2 ωρες SOT και αρχισα να ψαχνω τι εφταιγε. Στην δικια μου περιπτωση εφταιγε το 4G γιατι συνεχως εχανε σημα και μου ετρωγε απιστευτα πολυ μπαταρια. Ετσι εβαλα στις ρυθμισεις να επιλεγει 3G δικτυο και σημερα ειδα για πρωτη φορα 4.15 ωρες SOT με 10% μπαταρία υπόλοιπομενη.

[img=https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/v/t34.0-12/15401338_10202462334835461_98234376_n.png?oh=47f19ca62287e32fa7b1597cd48f84a7&oe=58498E00][

[img=https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/v/t34.0-12/15328160_10202462334875462_968553892_n.png?oh=6288e3dec19f569ad87c06affc968832&oe=5849B060]

Με 4G το Cell Standby μου ετρωγε 70% μπαταρια!

Edited by Antonis3d

Εβαλα την 6.12.1 XTRV και με λιγο παιχνιδι και browsing εφτασα στις 2ωρες και 50 λεπτα στο 47% . Πολυ καλη μετρηση μετα απο καιρο.

Εβαλα greenify και αδρανοποιησα youtube , facebook , tv show , bluemail και στην αυτοματη εναρξη εχω messenger, whats app , google calendar

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=66322&stc=1&d=1481398192

Μετά από καιρό με την Stable Gkalen 8.0.2.0, πέρασα την προηγούμενη εβδομάδα σε 8.0.4.0 Multi EU Dev και από 4ω έως 4ω20λ οθόνη, έφτασα στα ίδια 4ω30λ οθόνης, δηλαδή μια από τα ίδια.

Όταν όμως απεγκατεστησα τις εφαρμογές facebook + Gmail + YouTube και τα έβλεπα όλα αυτά μέσω UC BROWSER, υπήρξε κατακόρυφη αύξηση διάρκειας μπαταρίας, στις 5ω40λ !!

Οπότε, εάν σας βολέψει (εμένα δεν με βόλεψε τελικά) και μπορείτε να ξεφορτωθείτε αυτές τις 3 εφαρμογές, θα δείτε κατακόρυφη αύξηση της διάρκειας της μπαταρίας, χωρίς περαιτέρω βοηθητικές εφαρμογές μπαταρίας.

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Μετά από καιρό με την Stable Gkalen 8.0.2.0, πέρασα την προηγούμενη εβδομάδα σε 8.0.4.0 Multi EU Dev και από 4ω έως 4ω20λ οθόνη, έφτασα στα ίδια 4ω30λ οθόνης, δηλαδή μια από τα ίδια.

Όταν όμως απεγκατεστησα τις εφαρμογές facebook + Gmail + YouTube και τα έβλεπα όλα αυτά μέσω UC BROWSER, υπήρξε κατακόρυφη αύξηση διάρκειας μπαταρίας, στις 5ω40λ !!

Οπότε, εάν σας βολέψει (εμένα δεν με βόλεψε τελικά) και μπορείτε να ξεφορτωθείτε αυτές τις 3 εφαρμογές, θα δείτε κατακόρυφη αύξηση της διάρκειας της μπαταρίας, χωρίς περαιτέρω βοηθητικές εφαρμογές μπαταρίας.

σας το ειχα πει γιαυτες τις εφαρμογες εγω τις εβγαλα και μπαινω απο το opera και ολα δουλευουν ρολοι!

Να κάνω μια ερώτηση, έχω την 6.9.22 ελληνική developer για να βάλω την τελευταία xtrv χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο η όπως είναι από πάνω όπως κάναμε μέχρι τώρα??

Μπορείς και από πάνω, όμως καλό θα είναι να κάνεις καθαρή εγκατάσταση

Μια μικρή απορία. Εχει φίλος το note 2 με περασμένη την gtv σε lollipop ακομα. Πως αναβαθμίζει σε mm ; μπορει να φορτωθεί στην κάρτα και να γινει εγκατάσταση μεσα απο τα settings;

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G