fufutos Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 @fufutos πια ρομ ακριβώς φοράς? 8.0.2 stable gkalen με τα patch του UserXP και xposed με 2 modules (xMIUI + MinMinGuard). Πληροφοριακά σε λίγο θα υπάρχει μόνο μια stable από το mi Hellas, δουλεύουν όλοι μαζί για να πάρουν το καλύτερο αποτέλεσμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Επειδή και σε μένα η μπαταρία δεν είναι το ίδιο καλή.Το θέμα είναι της Miui 8? Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Έχει βάλει κανείς την τελευταία AOSP V2.2.6 του VOVA.VAFIN? Μια υπενθύμιση παιδιά.... Την έχει μήπως κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Mol έχεις δοκιμάσει να τρέξεις κάνα δυο φορές την εφαρμογή battery calibration? Σε μένα έκανε δουλειά με συνδυασμό τη ΡΟΜ του gkalen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Μια υπενθύμιση παιδιά.... Την έχει μήπως κανείς? Ζηταει 3 ευρω για download??? Mol έχεις δοκιμάσει να τρέξεις κάνα δυο φορές την εφαρμογή battery calibration? Σε μένα έκανε δουλειά με συνδυασμό τη ΡΟΜ του gkalen Εχω δοκιμάσει, χωρις αποτέλεσμα. Μένει να σβήσω τα αρχεια από twrp Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 8.0.2 stable gkalen με τα patch του UserXP και xposed με 2 modules (xMIUI + MinMinGuard). Πληροφοριακά σε λίγο θα υπάρχει μόνο μια stable από το mi Hellas, δουλεύουν όλοι μαζί για να πάρουν το καλύτερο αποτέλεσμα... Εγώ πάντως είμαι με την 8.0.1 και με patch και χωρίς το ίδιο πρόβλημα με την μπαταρία υπάρχει. Στην μόνη έκδοση που δεν ειχα θέμα ήταν στην 7.3.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Έχει κάνει κάποια καλή εφαρμογή για τα notification led για οι τελευταίες 3 ρομ έχουν αλλάξει τα χρώματα messenger, Facebook έβγαινε μόνο το πράσινο και μπλε και τωρα βγάζει και για τα δύο μόνο το λευκό που έχω για τις ειδοποιήσεις Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenderprey Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Τη βοήθειά σας παρακαλώ. Μετά από τούμπα έσπασε η οθόνη του κινητού (πολλαπλό ράγισμα). Κατά τα άλλα δουλεύει κανονικά. Πού μπορώ να βρω νέα οθόνη, και πόσο εύκολη είναι η αντικατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Επειδή και σε μένα η μπαταρία δεν είναι το ίδιο καλή.Το θέμα είναι της Miui 8? δεν νομίζω, έχω stable 8 επίσημη με μπαταρία των 5 ευρω και δεν έχω κανένα πρόβλημα Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Ζηταει 3 ευρω για download??? Ναι φίλε, από την 2,2,3 και μετά, ζητάει χρήματα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Μπα, τοτε δε θα μπω στην διαδικασια να την δοκιμασω. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Ζηταει 3 ευρω για download??? Εχω δοκιμάσει, χωρις αποτέλεσμα. Μένει να σβήσω τα αρχεια από twrp Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Μπα εγω το δικιμασα κ αυτο κ παλι τα ιδια οπως κ σενα στα πρωτα 15 λεπτα που το βγαζω πεφτει 86 % με χρηση σερφαρισμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Όσοι έχετε πρόβλημα με battery drain, γιατί δεν λέτε ποιές εφαρμογές έχετε εγκατεστημένες, να συγκρίνουμε και εμείς που δεν έχουμε τέτοιο πρόβλημα; Ίσως να βρούμε αν τραβάει κάποια εφαρμογή. Αν όχι, τότε ίσως είναι θέμα ή πως είναι περασμένη η ρομ ή θέμα hardware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 βιντεακι μου στο κανάλι Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_Kal Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Με την τελευταία dev Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_Kal Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Μετά από δοκιμές με stable και dev και επαναφορά από το mi account ή μπαταρία τελείωνε πολύ γρήγορα.Εκανα καθαρή εγκατάσταση καί έβαλα μία μία τις εφαρμογές και ή μπαταρία έφτιαξε ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νέα εικόνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_Kal Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Νέα εικόνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALAKOSMARINOS Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Μετά από δοκιμές με stable και dev και επαναφορά από το mi account ή μπαταρία τελείωνε πολύ γρήγορα.Εκανα καθαρή εγκατάσταση καί έβαλα μία μία τις εφαρμογές και ή μπαταρία έφτιαξε ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νέα εικόνα Καθαρή έκανες μέσω υπολογιστή ή από twrp??ποια έχεις βάλει τώρα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_Kal Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Μεσω twrp με wipe ολα εκτος της καρτας που εχω τη νεα ρομ . Χρησιμοποιω παντα την ευρωπαικη dev https://xiaomi.eu/community/forums/miui-weekly-rom-releases.103/ Η χρηση ειναι 99% σερφαρισμα με wifi και λιγο data Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Έχω την rom του danielpinto8zz6 από xda. Από όσο βλέπω έχει μείνει πίσω στην εξέλιξη. Έχει να προτείνει κάποιος άλλη cm από xda που να συνεχίζεται η ενημέρωσή της? Πράγματι του vova οι rom έχουν πλέον χρέωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Για δες την 6.0.1 RR να μας πεις πως πάει :D Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_Kal Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Τελικά 5 ώρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Τραγικο: 17 ωρες εκτος πριζας, μια ωρα σοτ, 19 λεπτα κλησεις (με bt), ελαχιστο WhatsApp σε wifi/3g. Υπολοιπο 37%. Εμπειρικά θα βγαλει μιση με τρια τεταρτα σοτ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 (edited) @mol έχεις την εφαρμογή του Gmail ενεργή? Σε εμένα ήταν χωρίς να το θέλω και έτρεχε στο παρασκήνιο γιατί χρησιμοποιώ την μαμά εφαρμογή 2 μέρες που την έχω απενεργοποιηση σαν να πηγαίνει καλύτερα. Edited November 10, 2016 by hotgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Τραγικο: 17 ωρες εκτος πριζας, μια ωρα σοτ, 19 λεπτα κλησεις (με bt), ελαχιστο WhatsApp σε wifi/3g. Υπολοιπο 37%. Εμπειρικά θα βγαλει μιση με τρια τεταρτα σοτ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Τι περιμένεις για να επιστρέψεις σε cm? Μου περνάνε κατά καιρούς ιδέες για του gkalen αλλά στο τέλος προτιμώ να μείνω σε cm και πιστεύω πως σωστά πρατω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts