hotgr Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Καλημέρα ήμουν σε σκέψη αλλαγής τηλεφώνου και ανάμεσα σε note 4 64gb και Redmi pro 64gb και μετά από ένα κερδοφόρο Σ/Κ στο στοίχημα :) και μιας προσφοράς στο Banggood με ένα κουπόνι το pro βγαίνει στα 182€ σκέφτομαι να το πάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Εγώ θα σε συμβούλευα να το επιστρέψεις σε αυτόν τον άτυχο, όπως λες. +1000! Δεν ξέρεις τι έχει ο άνθρωπος εκεί μέσα, μπορεί να πάθει μεγάλη ζημιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Καλημερα.βρηκα το κινητο κατω στο δρομο επεσε καποιου ατυχου πιθανοτατα απο μηχανη.η οθονη εχει πολλες γραντζουνιες και ραγισματα.ομως δεν εχει σπασει η οθονη το μεσα μερος μονο το επικαλυμα και ανταποκρινεται σε ολα τα σημεια.μου ειπαν για αλλαγη οθονης και με καπακι 50 ευρω.αξιζει? πέρα απο το ηθικό κομμάτι που λέει να το επιστρέψεις, για μένα δεν αξίζει 50 ευρώ καθώς δεν ξέρεις αν έχει χαλάσει και κάτι εσωτερικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nifitsa_kakia Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Κάτσε μην είναι μέλος του φόρουμ αυτός που έχασε το κινητό :p Παράθεση :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Καλημερα.βρηκα το κινητο κατω στο δρομο επεσε καποιου ατυχου πιθανοτατα απο μηχανη.η οθονη εχει πολλες γραντζουνιες και ραγισματα.ομως δεν εχει σπασει η οθονη το μεσα μερος μονο το επικαλυμα και ανταποκρινεται σε ολα τα σημεια.μου ειπαν για αλλαγη οθονης και με καπακι 50 ευρω.αξιζει? Περα απ το ηθικο της υποθεσης κλπ, φυσικα αξιζει τα 50€. Αρκει να μην εχει (και) αλλο προβλημα Κάτσε μην είναι μέλος του φόρουμ αυτός που έχασε το κινητό :p Ναι, εγω ειμαι. :lol: Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onastrom Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Προσωπικά 2 φορές που έχω βρει τηλέφωνο στον δρόμο προσπάθησα να το επιστρέψω στον κάτοχο και ευτυχώς τα κατάφερα και τις 2 φορές. Για πολύ κόσμο είναι εργαλείο δουλειάς με πράγματα για την δουλειά τους μέσα. Μετά από την βοήθεια σας κατάφερα και περασα την rom του gkalen και μόνο τα καλύτερα έχω να πώ. Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Το μόνο πρόβλημα είναι πως πια οταν κάποιος στείλει μύνημα στο facebook δεν μου χτυπάει και πρέπει να μπαίνω από μόνος μου στην εφαργμογή να δω αν εχει στείλει κανένας τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Στα permissions τσεκαρε τo pop up window του messenger και θα έρχονται. Για τη μπαταρία να μας πεις αν αλλαξει συμπεριφορά λιγε μερες μετα Την σταβλε περασες? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onastrom Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Την stable έβαλα και μέχρι τώρα η μπαταρία κρατάει ελάχιστα περισσότερο από πριν με την ίδια χρήση που κάνω πάντα στο τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Μετα απο καμιά εβδομάδα πες μας αν αλλαξε η συμπεριφορά της προς το χειρότερο. Και γω ξεκίνησα με 4 ώρες και πλεον παιζω με το ζόρι στις 2. Ιδια χρήση Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 @mol σήμερα ήταν η πρώτη φορά που φοβήθηκα ότι θα μου κλείσει το τηλέφωνο.Με την ίδια χρήση ειχα μείνει με 31% από τις τρεις το μεσημέρι!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Πλεον το φορτιζω 2 φορες μεσα στη μερα. Ειμαι 100% σιγουρος οτι με cm η μπαταρία συμπεριφέρεται οπως πρεπει. Αρα δεν είναι πρόβλημα αυτής. Το λογισμικο κανει τη ζημιά Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Πραγματικά δεν ξέρω τι... ιός σας έχει πιάσει, το δικό μου είναι με 8.0.2 πάνω από 2 βδομάδες. Από χθες το μεσημέρι που το έβγαλα από την φόρτιση, τώρα είναι στο 75%. Έχει την original μπαταρία, αλλά και η nohon περίπου τα ίδια είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Τι λες τωρα???? Το εβγαλε πριν ουτε 2 ωρες απ τον φορτιστή. Σοτ εχω μια ωρα. Επισης κλησεις ουτε 10 λεπτων συνολο. Ειμαι στο 65%. Σε καμια ωρα θα παει στο 0% Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Τι λες τωρα???? Το εβγαλε πριν ουτε 2 ωρες απ τον φορτιστή. Σοτ εχω μια ωρα. Επισης κλησεις ουτε 10 λεπτων συνολο. Ειμαι στο 65%. Σε καμια ωρα θα παει στο 0% Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Όταν θα είσαι κοντά στο 15% κλείσε το τηλέφωνο, βγάλε μπαταρία για κάνα λεπτό και ξαναβαλε την. Άνοιξε το τηλέφωνο και δες αν έχει αυξηθεί σημαντικά το ποσοστό της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Το κάνω καθε φορα αυτο. Αλλες φορες αυξανεται, ομως εδω και λιγες φορε δεν αλλαζει κατι. Παντως έβαλα και greenify. Δεν αλλαξε κατι Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Το κάνω καθε φορα αυτο. Αλλες φορες αυξανεται, ομως εδω και λιγες φορε δεν αλλαζει κατι. Παντως έβαλα και greenify. Δεν αλλαξε κατι Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Έλα έτοιμος για επιστροφή σε cm είσαι.. Μήπως να πας για marshmallow? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Οχι, αν δεν ολοκληρωθεί η cm, δε θελω να ξαναγυρίσω(λεμε τωρα) Πλεον η μιυι με εχει βολεψει. Θα δοκιμασω τον νοβα λαουντσερ μπας και αλλαξει κατι Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 (edited) Βλέπετε το screenshot? Screenshot_2016-11-07-21-20-36-212_com.gsamlabs.bbm by Dimitrios Pikros, on Flickr Edited November 7, 2016 by fufutos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Οχι δε φαίνεται Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Τώρα πρέπει να το βλέπετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Κατσε, το εχεις 37 ωρες εκτός πριζας, μιλησες μιση ωρα, σοτ μιση ωρα? Και υπόλοιπο 72%? Εγω μολις το βγαλω απ το ρεύμα, σε 2 ωρες εχει παει 80% με ελάχιστη χρηση. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Ότι βλέπετε, αυτή είναι η συμπεριφορά του. Πάω και με gps ταξιδάκι περίπου μια ώρα και μου τρώει περίπου 25-30%... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 @fufutos πια ρομ ακριβώς φοράς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 (edited) 20% τρώει χωρίς ιδιαίτερη χρηση το δικο μου! Στο gps δε θελω να ξερω :lol: Για την ιστορια, είμαι με 27% τώρα. 2 ωρες και 20 λεπτα σοτ. Ζητημα να βγαλει αλλα 20 λεπτα Edit: Δε ξερω αν ειναι τυχαιο... Εσβησε ξαφνικα 2 φορές σε λιγη ωρα. Το παρουσίασε πριν λιγο, αφου εβαλα νοβα λαουντσερ και μετα. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Edited November 7, 2016 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Λοιπόν μόλις έπεσε η παραγγελία για το Redmi pro 32gb σε χρυσό με κουπόνι από το Banggood στα 156€ δεν μπορούσα να αντισταθώ στην προσφορά αφου εχει και τα ηχεία στο κάτω μέρος οπότε σκέφτομαι το Redmi note 2 να το δώσω αν ενδιαφέρεται κάποιος ας στείλει pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts