nikolasusp Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Προσωπικά και με ολο το θάρρος....αν μία εφαρμογή δεν δουλεύει βάζω άλλη.... Για χαρτες το navigon και το sygic πάνε μία χαρά... Το google earth έχω βάλει δύο βερσιόν πιο παλιά εφαρμογή.....εξάλλου οι χάρτες του είναι ονλαιν.... Μόνο το interface αλλάζει λίγο...... Μην τα θέλουμε όλα τέλεια....όποιος ψάχνει το 100% δίνει 500-800 ευρώ και τέρμα το θέμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Ναι αλλα γιατί σε μενα να παίζει και στον άλλον όχι? Δεν ειναι θεμα συσκευης(μαρκας/μοντελου). Κατι αλλο παιζει. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALAKOSMARINOS Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Το α βάλω μια άλλη εφαρμογή επειδή αυτή δεν δουλεύει σε μένα δεν είναι λύση, εγώ αυτήν εμπιστεύομαι σαν πλοήγηση offline και αυτήν θα δουλεύω, και δεν έχει καμία σχέση το να πάρεις συσκευή με 800€, έχουμε ακούσει και με τέτοιες συσκευές προβλήματα, ο σκοπός του θέματος είναι να βρεθεί τι φταίει, και όχι να βάλω άλλη εφαρμογή η να πάρω άλλη συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasusp Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Δεν μπορώ να ξέρω...από που και πως κατέβηκε ή κάθε εφαρμογή...πως εγκαταστάθηκε και που....σε τι κάρτα μνήμης ...τι ρυθμίσεις έχει το κάθε τηλέφωνο... Το ι άλλες εφαρμογές έχει μέσα...όλα και τίποτα παίζουν ρόλο...... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω εγώ ή γυναίκα μου και ο αδερφός μου το ίδιο τηλέφωνο με την ίδια ρομ...που εγώ τους έχω περάσει με τον ίδιο τρόπο στο καθένα.... Σε πληροφόρω ότι έχει εφαρμογές που δεν τρέχουν το ίδιο σε όλα!!!!! Τρεχα γυρεύε...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALAKOSMARINOS Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Δεν μπορώ να ξέρω...από που και πως κατέβηκε ή κάθε εφαρμογή...πως εγκαταστάθηκε και που....σε τι κάρτα μνήμης ...τι τον καιωτι ρυθμίσεις έχει το κάθε τηλέφωνο... Το ι άλλες εφαρμογές έχει μέσα...όλα και τίποτα παίζουν ρόλο...... Συγνώμη αλλά δεν βοηθάς έτσι, έχω αναφέρει πιο πάνω τι ρομ έχω πως την πέρασα, πόσες φορές έχω κατεβάσει την εφαρμογή κτλ, από play store είναι δεν έχω κάρτα μνήμης, είναι στην μνήμη του κινητού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasusp Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Πάντως εγώ θα δοκίμαζα μία πιο παλιά βερσιόν της εν λόγω εφαρμογής... Μπορεί να έχει πρόβλημα ή βερσιόν που χρησιμοποιείς και οχι ή ρομ που έχεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALAKOSMARINOS Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Πάντως εγώ θα δοκίμαζα μία πιο παλιά βερσιόν της εν λόγω εφαρμογής... Μπορεί να έχει πρόβλημα ή βερσιόν που χρησιμοποιείς και οχι ή ρομ που έχεις... Και αυτό δοκιμασμένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 (edited) Μια εξηγηση για αυτο? https://s18.postimg.org/azf8crhix/Screenshot_2016_10_31_05_30_21_857_com_miui_secu.png Τωρα πηγε 51%(οσο γραφω κατεβαινει βασικα) Sot 24 λεπτα Εδιτ: έγινε το ακατόρθωτο. 100%-0% σε 3μιση ώρες με 1 ωρα σοτ. :'( Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Edited October 31, 2016 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Μια εξηγηση για αυτο? https://s18.postimg.org/azf8crhix/Screenshot_2016_10_31_05_30_21_857_com_miui_secu.png Τωρα πηγε 51%(οσο γραφω κατεβαινει βασικα) Sot 24 λεπτα Εδιτ: έγινε το ακατόρθωτο. 100%-0% σε 3μιση ώρες με 1 ωρα σοτ. :'( Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Άσχετο, αυτό το R μέσα σε κύκλο στο σήμα της κινητής, τι είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Μια εξηγηση για αυτο? https://s18.postimg.org/azf8crhix/Screenshot_2016_10_31_05_30_21_857_com_miui_secu.png Τωρα πηγε 51%(οσο γραφω κατεβαινει βασικα) Sot 24 λεπτα Εδιτ: έγινε το ακατόρθωτο. 100%-0% σε 3μιση ώρες με 1 ωρα σοτ. :'( Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Βλέπω πως είσαι με δεδομένα και 4g οπότε την καταπίνει την μπαταρία για πλάκα,παντως έχω παραγγείλει μία nohon μήπως και δω καμμιά άσπρη μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Με 3g ειμαι. Οσο και να ρουφάει, δε θα έπρεπε να κατεβαινει με ρυθμους αντίστροφης μετρησης. Το R ειναι το ροαμινγκ της σιμ2(q) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Με 3g ειμαι. Οσο και να ρουφάει, δε θα έπρεπε να κατεβαινει με ρυθμους αντίστροφης μετρησης. Το R ειναι το ροαμινγκ της σιμ2(q) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Μήπως ρουφάει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 το R; δυσκολα. παντα το ειχα. βασικα δε βρισκω επιλογη να το κλεισω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 το R; δυσκολα. παντα το ειχα. βασικα δε βρισκω επιλογη να το κλεισω Με q κ εγω με το R μεσα στο κυκλο με ιδια ρομ με σενα με ολα τα πατς του user κ 2ωρες κ 20 λεπτα σοτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, μήπως έχετε την δυνατότητα να δουλέψετε το τηλέφωνο χωρίς την κάρτα της q για μια μέρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Δε φταιει η κιου, ειμαι 100% σιγουρος για αυτο. Απλα το τελευταίο διαστημα η μπαταρία κρατουσε υπερβολικα λιγη ωρα σε σχεση με τις πρωτες μερες που φλασαρα την ρομ. Ιδια χρηση, ιδιες εφαρμογες. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 @mol, μήπως να δοκιμάσεις πάλι να βγάλεις και να βάλεις την μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Δε φταιει η κιου, ειμαι 100% σιγουρος για αυτο. Απλα το τελευταίο διαστημα η μπαταρία κρατουσε υπερβολικα λιγη ωρα σε σχεση με τις πρωτες μερες που φλασαρα την ρομ. Ιδια χρηση, ιδιες εφαρμογες. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Το έχω ξαναπεί.. Μου συμβαίνει σχεδόν με όλες τις rom.. Στις πρώτες φορτίσεις να βλέπω καλύτερη αυτονομία και μετα να φθίνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 @mol, μήπως να δοκιμάσεις πάλι να βγάλεις και να βάλεις την μπαταρία; Κάθε φορα αυτο κανω. Μερικες φορες δεν αλλαζει το ποσοστο. Αλλες φορες τσουπ! Πάει 35-40% Το έχω ξαναπεί.. Μου συμβαίνει σχεδόν με όλες τις rom.. Στις πρώτες φορτίσεις να βλέπω καλύτερη αυτονομία και μετα να φθίνει.. Τόν λογο δε μπορώ να καταλάβω ομως... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Κάθε φορα αυτο κανω. Μερικες φορες δεν αλλαζει το ποσοστο. Αλλες φορες τσουπ! Πάει 35-40% Τόν λογο δε μπορώ να καταλάβω ομως... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Κάνε μία διαγραφή των battery... μέσω twrp στο system νομίζω είναι.2 αρχεία είναι που αρχίζουν από battery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Έχω την ρομ 8.0.1 και παρατηρώ ότι μερικές φορές δεν με ακούν. Ειδικά όταν ανοίγω ανοιχτή ακρόαση και εκεί έχω παρατηρήσει ότι δεν με ακούν και ούτε ακούω και εγώ. Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Κάνε μία διαγραφή των battery... μέσω twrp στο system νομίζω είναι.2 αρχεία είναι που αρχίζουν από battery. Να ειναι 100% η μπαταρία οταν το κανω αυτο? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 κανονικα πρεπει να το αδειασεις μεχρι να κλεισει μονο του, να βγαλεις την μπαταρια για λιγα λεπτα, να την ξαναβαλεις, να φορτισεις μεχρι το 100%,,ξανα βγαλε-βαλε μπαταρια και μολις το ανοιξεις μπαινεις twrp πας data/system και διαγραφεις τα δυο αρχεια batterystats. bin και το batterystats. νομιζω αυτη ειναι ολοκληρη η διαδικασια. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Άμα το κάνεις αυτό ενημέρωσε για αποτελέσματα. Γιατί κ εμένα ή ρομ παρατηρω μείωση σε σχέση με τις 4 ώρες σου στην αρχή Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onastrom Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Καλημέρα Μήπως είναι εύκολο ένα link κατευθείαν για να κατεβασω την rom του gkalen να μπει από recovery γιατί δεν μου ανοίγουν τα link από την πρώτη σελίδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts