Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τελικά μόνο εγώ δεν έχω καταφέρει να περάσω σωστά drivers σε windows10 και να βάλω twrp?

Ta windows βλεπουν το τηλεφωνο και να μεταφέρω πράγματα μπορώ από το τηλεφωνο στον υπολογιστή και το ανάποδο, και με το MiPc Suite συνδεεται και το βλέπει αλλα παω να περάσω το twrp και μενει στο looking for devices

Όσο έψαξα βρήκα ότι αν δεν βγάζει κάτω απο το lokking for devices έναν κωδικό κάτι εχω κάνει λαθος με τους drivers

Το εχει αντιμετωπίσει άλλος?

Στην διαχείριση συσκευών με κάποιος drivers Που κατέβασα το βρήκε σαν Lenovo τηλέφωνο και με άλλους σαν adroid τηλεφωνο αλλα με θαυμαστικά δίπλα.

Δοκίμασα και με επανεκκινησεις αλλά τίποτα

Έχεις τα 32 η τα 64;

νομίζω ότι κάπου είχα διαβάσει ότι μονο σε 64 το βλεπει

Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες

οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ

Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;)

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τα 32 έχω. Δοκιμασα να κάνω και τον τρόπο που γράφει ο οδηγός στο αρχικό post με κατεβασμα, μετονομασία σε update.zip και εγκατάσταση από το boot αλλά βγάζει fail to install και για την ακρίβεια γράφει update.zip signature verification fail Edited by onastrom

Ολα αυτα μπορεις να τα κανεις μεσω του κινητου.

Ομως υπάρχει μια πολυ πιο απλη λυση.

Κατέβασε το redmi note 2 tool απ το playstore και εκεί θα δεις επιλογη για φλασαρισμα του twrp!

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Μου εχει σπασει τα νεύρα. Έλεος.

Υποτιθεται ότι ήρθε root από έξω.

Τι θα μπορούσα να κάνω αν ερχόταν χωρίς να είναι root και ήθελα να το κάνω εγω?

Μου εχει σπασει τα νεύρα. Έλεος.

Υποτιθεται ότι ήρθε root από έξω.

Τι θα μπορούσα να κάνω αν ερχόταν χωρίς να είναι root και ήθελα να το κάνω εγω?

Ανάλογα ποια ROM έχεις. Αν έχεις developer κοίτα στο Security, permissions αν σου εμφανίζει την επιλογή root. Αν όχι τότε για να κάνεις root πρέπει να φλασάρεις το superSU, το οποίο χρειάζεται TWRP ή κάποιο άλλο custom recovery.

Edit: με πρόλαβε ο mol.

Κανε την διαδικασία που θα δεις στο πρωτο ποστ, ωστε να περασεις ελληνικη fastboot.

Θα εχεις και twrp περασμένο!

Φυσικα κρατας μπακ απ πτι χρειαζεσαι, γιατι θα σβηστουν τα πάντα απ το τηλεφωνο

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο και τις απαντήσεις.

Αλλά όπως είπα και ποιο πάνω τα 10αρι windows μου δεν βλεπουν το τηλέφωνο με όποιον τρόπο προσπάθησα να βάλω drivers.

Οπότε το ξεχναω και μένει ως έχει το τηλέφωνο να μην σπάω τα νεύρα μου και τα δικά σας

Αλλά όπως είπα και ποιο πάνω τα 10αρι windows μου δεν βλεπουν το τηλέφωνο με όποιον τρόπο προσπάθησα να βάλω drivers.

Οπότε το ξεχναω και μένει ως έχει το τηλέφωνο να μην σπάω τα νεύρα μου και τα δικά σας

δοκιμασε αυτον τον οδηγο. κι εγω δεν μπορεσα με miflash αλλα μ αυτον τα καταφερα

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11730-Unbrick-%CE%AE-%CE%9A%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%AE-%CE%95%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-FastBoot-Rom-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-SP-Flash-Tool/

K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Ta windows βλεπουν το τηλεφωνο και να μεταφέρω πράγματα μπορώ από το τηλεφωνο στον υπολογιστή και το ανάποδο, και με το MiPc Suite συνδεεται και το βλέπει αλλα παω να περάσω το twrp και μενει στο looking for devices

τελικα το βλεπουν ή οχι;

επισης το Mi flash δε δουλεψε;

καλημερα παιδια ξαφνικα το κινητο μ τα παιξε ! η οθονη παταει οτι θελει δνε μπορω να το ξεκλειδωσω και στο twrp δεν μπορω να κανω επαναφορα γτ δεν μπορω καν να επιλεξω τπτ ! τι να κανω;

Πηγαινε ρυθμισεις επιλογες για προγραμματιστες και πατα εμφανιση πινελιων.. Θα δεις που πατιεται η οθονη απο μονη της.. Αν εχεις ζελατινα η temoered glass δοκιμασε να το βγαλεις εκει που πατιεται η οθονη.. Υπαρχει περιπτωση να φταιει αυτο.

Μου έβγαλε την Παναγία. Τσαντίστηκα έβρισα σας εσπασα και εσάς τα νεύρα σας αλλά τελικά έγινε.

Δοκίμασα τα πάντα ότι εχει γραφτει και ότι μου προτείνατε εσείς αλλα τίποτα.

Έπιασε με αυτό

http://en.miui.com/thread-196523-1-1.html

Σας ευχαριστώ πολύ όλους

σημασια εχει οτι εγινε! απο κει και περα ολα καλα!

καπου εδω να επισημανω το τελειο ηχειο/μικροφωνο της συσκευης!

σε περιβαλλον με ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ φασαρια, ακουγα και με ακουγαν ΑΨΟΓΑ!!!!!!

καλησπερα

Ειμαι σιγουρη οτι εχει ερωτηθει απειρες φορες αλλα επειδη ειμαι μεσω ταμπλετ και μου ειναι δυσκολο να γραψω/ψαξω :

Εχω ελληνικη ρομ απο βικμολ. Πως μπορω να του ξαναβαλω την αγγλλοκινεζικη (να παιρνω και αναβαθμισεις ) ? Γινεται χωρις να ξεκλειδωσει ο bootloader ? Ποιον οδηγο ακολουθω ? Ευχαριστω

Δεν εχει κλειδωμενο bootloader.

Περνας το twrp και κανεις απο κει τις αλλαγες που θες!

καλησπερα

Ειμαι σιγουρη οτι εχει ερωτηθει απειρες φορες αλλα επειδη ειμαι μεσω ταμπλετ και μου ειναι δυσκολο να γραψω/ψαξω :

Εχω ελληνικη ρομ απο βικμολ. Πως μπορω να του ξαναβαλω την αγγλλοκινεζικη (να παιρνω και αναβαθμισεις ) ? Γινεται χωρις να ξεκλειδωσει ο bootloader ? Ποιον οδηγο ακολουθω ? Ευχαριστω

Μπες εδώ http://en.miui.com/download-274.html κατεβασε την stable κανε την αναβάθμιση από τη μι μετά εργοστασιακή ρύθμιση και είσαι έτοιμη.Θα έχεις όλες τις κινεζιες βέβαια αλλα αφού αυτο θες.....

Καλύτερα κατέβασε την Global Stable αντί για την αγγλοκινέζικη. θα έχεις ota updates + playstore + καθόλου κινεζιές. Αν βάλεις την Global Dev θα έχεις και ελληνικά.