Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετά από πολύ καιρό συμβίωσης με τις aosp του vova, είπα να δοκιμάσω του Ghalen.

Και μόνο που δε μου ήρθε κατευθείαν να τη ξηλώσω, όπως όλες τις υπόλοιπες miui, λέει πολλά!!

Πρώτες εντυπώσεις θετικότατες. Οι διαβαθμίσεις στον ήχο δε μου αρέσουν, αλλά θα τις φτιάξω με το engineer mode.

Πέρασα xposed κανονικά, αλλά ποια είναι τα must modules που χρειάzομαι? Μέχρι τώρα δούλευα το gravitybox. Τώρα κάτι πήρε το μάτι μου για miustatusbar και MIUI 7 Tweaks. Επίσης, κάτι άκουγα για xmiui (δε θυμάμαι καλά)..... Μπορείτε να δώσετε τα φώτα σας σε απαραίτητες εφαρμογές και modules για miui?

Ευχαριστώ.

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μετά από πολύ καιρό συμβίωσης με τις aosp του vova, είπα να δοκιμάσω του Ghalen.

Και μόνο που δε μου ήρθε κατευθείαν να τη ξηλώσω, όπως όλες τις υπόλοιπες miui, λέει πολλά!!

Πρώτες εντυπώσεις θετικότατες. Οι διαβαθμίσεις στον ήχο δε μου αρέσουν, αλλά θα τις φτιάξω με το engineer mode.

Πέρασα xposed κανονικά, αλλά ποια είναι τα must modules που χρειάzομαι? Μέχρι τώρα δούλευα το gravitybox. Τώρα κάτι πήρε το μάτι μου για miustatusbar και MIUI 7 Tweaks. Επίσης, κάτι άκουγα για xmiui (δε θυμάμαι καλά)..... Μπορείτε να δώσετε τα φώτα σας σε απαραίτητες εφαρμογές και modules για miui?

Ευχαριστώ.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hartec.miuitweaks8

https://play.google.com/store/apps/details?id=software.solarwarez.xmiui

Μάλλον και ή δική μου μπαταρία τα έφτυσε.αρχισε σκαμπανεβάσματα στα καλά καθουμενα.απο ebay αγοράζω άφοβα ή θα μου έρθει καμία μουφα;

Είμαι κι εγώ για αλλαγή και λέω να δοκιμάσω καινούργια μπαταρια μπας και βελτιωθεί η κατάσταση.

Την NOHON την έχει δοκιμάσει κανείς?

Εγώ δοκιμασία και με καινούρια μπαταρία για μια εβδομάδα και.....τραγική ή κατασταση!!!!!

Μεγάλη απώλεια σε αναμονή......χρόνος οθόνης ούτε 3 ώρες.θα κάνω άλλη μία προσπάθεια ξανά με καινούρια fastboot εγκατάσταση.....ίσως πάρω και άλλη μία μπαταρία.γ ία την nohon σκέφτομαι....

Π

Έχω πάρει μια nohon, είναι τουλάχιστον εφάμιλη με την original (αυτήν που περιείχε το κουτί της συσκευής).

Οχι. Αυτό είναι το περίεργο της υπόθεσης... Με cm είχα αψογη μπαταρία. Με του γκαλεν στην αρχή είχα αρκετά καλη(για μιυι), ομως εδω και 2 3 μέρες έχει πάρει την κατηφορα.

Τύπου δεν το χρησιμοποιώ καθόλου και πέφτει σε 1 1μιση ωρα απο 100% στο 80%

Όταν γυρισα απ τη δουλεια ημουν με 45% (5 το πρωι το βγαλα, γυρισα 3 παρα). Χρήση μονο ομιλια (10-15λεπτα με bt) και παρα πολύ λίγο WhatsApp.

Δικτυο κλειδωμένο σε 2g

mol τελείως τυχαία θυμήθηκα κάτι που είχα διαβάσει στο miui.gr. Για ρίξε μια ματιά. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11864-%CE%A4%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CF%82-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1-Safe-mode/?postID=245165#post245165

Οχι. Αυτό είναι το περίεργο της υπόθεσης... Με cm είχα αψογη μπαταρία. Με του γκαλεν στην αρχή είχα αρκετά καλη(για μιυι), ομως εδω και 2 3 μέρες έχει πάρει την κατηφορα.

Τύπου δεν το χρησιμοποιώ καθόλου και πέφτει σε 1 1μιση ωρα απο 100% στο 80%

Όταν γυρισα απ τη δουλεια ημουν με 45% (5 το πρωι το βγαλα, γυρισα 3 παρα). Χρήση μονο ομιλια (10-15λεπτα με bt) και παρα πολύ λίγο WhatsApp.

Δικτυο κλειδωμένο σε 2g

mol τελείως τυχαία θυμήθηκα κάτι που είχα διαβάσει στο miui.gr. Για ρίξε μια ματιά. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11864-%CE%A4%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CF%82-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1-Safe-mode/?postID=245165#post245165

Με τι φορτιστη φορτιζετε την μπαταρια?Ποση ωρα το αφηνετε στο φορτιστη?Κανετε με το cleaner καθαρισμα?Καθε βραδυ πριν πεσετε για υπνο μετα τα δοντια καθαρισμα με το cleaner.Soft reset καντε εάν χρειαστεί κρατώντας πατημενα up ,power για 10".Φορτιστη 1Amp και κατω κατά προτιμηση sony.Εχω την stable 802 miuieu.Εάν δεν χρησιμοποιησω το κινητο δεν πεφτει ουτε 1%.Χθες χρησιμοποιησα το geekbench4 και μετα από 10 λεπτα το κινητο ηταν ζεστο και επεφτε η μπαταρια πορολο που ηταν σε αναμονη.Κατι ετρεχε από πισω που ενεργοποιησε το δοκιμαστικο.Εκανα καθαρισμα και soft reset και η μπαταρια δεν επεσε οτε 1% μετα από 6ωρες αναμονη και ένα τηλεφώνημα.

Τελευταία παρατήρησα μέσω του Greenify ότι περιορισμός της Αυτόματης έναρξη των εφαρμογών μέσω της εφαρμογής Ασφάλεια δεν λειτουργεί σωστά. Δηλαδή εφαρμογές τις οποίες έχω κλείσει τον διακόπτη Αυτόματης εναρξης , όταν κάνω reboot μου κάποιες εκκινουν και είναι ανοικτές στο παρασκήνιο.

Επίσης αν μπεις στην Ασφάλεια στην Αυτόματη έναρξη και ανοιγοκλησεις όλους τους διακόπτες αυτό τερματίζει όλες τις εφαρμογές που πιθανόν τρέχουν στο παρασκήνιο και καταναλώνουν πόρους. Πρέπει βέβαια μετά να εκκινήσεις χειροκίνητα εφαρμογές μηνυμάτων viber, messenger, gmail κλπ για να μην έχεις προβλημα χαμένων μυνημάτων. Χωρίς να το έχω σιγουρέψει ότι αυτό έπαιξε ρόλο αλλά παρατήρησα αύξηση της αυτονομίας κατά 15% (από 4.5h σε 5h 15min sot) μετά από αυτό το άνοιξε κλείσε των διακοπτών στην Αυτόματη έναρξη.

Τα παραπάνω με τον μαμά φορτιστή.

Edited by kandilak

Με τον μαμα φορτιστή.

Πολυ παραπανω απο μιαμιση ωρα. Οσο κοιμάμαι το χω στην πρίζα.

Θα κοιτάξω το safe mode και αυτό με τους διακόπτες

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Με τι φορτιστη φορτιζετε την μπαταρια?Ποση ωρα το αφηνετε στο φορτιστη?Κανετε με το cleaner καθαρισμα?Καθε βραδυ πριν πεσετε για υπνο μετα τα δοντια καθαρισμα με το cleaner.Soft reset καντε εάν χρειαστεί κρατώντας πατημενα up ,power για 10".Φορτιστη 1Amp και κατω κατά προτιμηση sony.Εχω την stable 802 miuieu.Εάν δεν χρησιμοποιησω το κινητο δεν πεφτει ουτε 1%.Χθες χρησιμοποιησα το geekbench4 και μετα από 10 λεπτα το κινητο ηταν ζεστο και επεφτε η μπαταρια πορολο που ηταν σε αναμονη.Κατι ετρεχε από πισω που ενεργοποιησε το δοκιμαστικο.Εκανα καθαρισμα και soft reset και η μπαταρια δεν επεσε οτε 1% μετα από 6ωρες αναμονη και ένα τηλεφώνημα.

Τι εννοεις καθάρισμα με το cleaner?

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βγήκε νέα ΡΟΜ για το κινητό μας....

xiaomi.eu_multi_HMNote2_6.10.20_v8-5.0.zip

704.5MB Oct 21, 2016

Κατέβασμα Εδώ

https://www.androidfilehost.com/?w=file-thanks&fid=457095661767103012&mid=99&download_id=qp9uh6nms6cuu09tobb8d20796&tid=1477078568&hc=71bb1a1e7ab4e979467ef60d40c0ccdfd6b99b5210a5c6f7ae3d76b40db8c561

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Περιμένουμε έκδοση απο γκαλεν?

Τι διαφορες εχει με την προηγουμενη?

Προτιμώ τις stable εκδόσεις!

Δεν είναι stable αυτή;

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

μολις ειδα αυτη την μπαταρια στο ebay αν οντως εχει τριτικο

----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μολις ειδα αυτη την μπαταρια στο ebay αν οντως εχει τριτικο

http://www.ebay.com/itm/201663480533

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ακριβη μεν αλλα αν εχει τοση χωριτικοτητα τοτε παμε για πολλες ωρες screen on!

Τι εννοεις καθάρισμα με το cleaner?

Clean master

Το μανισιο της μιυι δε σας φτάνει?

Ποιον ρωτάς?Εαν ρωτάς εμενα για το μαμισιο αναφέρομαι.

Διαβασα ccleaner το παραπανω :)

Επισης το clean master αλλη εφαρμογή δεν ειναι?

Διαβασα ccleaner το παραπανω :)

Επισης το clean master αλλη εφαρμογή δεν ειναι?

Όχι.Πατώντας ασφαλεια στα εργαλεία μι ,πατάς καθαρισμός.Αυτο είναι το clean master.

Επειδη και αυτο ειναι κλιν μαστερ :)

Screenshot_2016_10_22_17_09_36_575_com_android_v.png

Αυτο πρέπει να είναι.Πατα αυτά που είπα να δεις πως το ονομάζει επάνω αριστερά.Και το βουρτσακι το ίδιο είναι