fufutos Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Το mi suite δουλεύει ΜΟΝΟ με official roms, και ναι για root βάζουμε το super su μέσω twrp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Για root θα φλασαρετε αυτό το supersu https://s3-us-west-2.amazonaws.com/supersu/download/zip/SuperSU-v2.78-201609011115.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Για root θα φλασαρετε αυτό το supersu https://s3-us-west-2.amazonaws.com/supersu/download/zip/SuperSU-v2.78-201609011115.zip Όχι αυτό που έχει μέσα ο kalen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Όχι αυτό που έχει μέσα ο kalen? Αν δεν κάνω λάθος είναι το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Ιδιο ειναι. Εγω απο γκαλεν το πηρα και ειναι οκ. Αααα δηλαδη mi suite με του γκαλεν τζιφος? Οχι οτι το χρησιμοποιησα ποτε... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Με οποιαδήποτε πλην official, τζίφος - σιγά την απώλεια... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Ε ναι! Παντως φαίνεται να τρεχει καλα η συσκευή! η υψηλη θερμοκρασία ειναι αισθητη! Πραγματικά ειχα ξεχασει τι παει να πει ζεστο τηλεφωνο!!!! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Μια και ο λόγος για το super su, ΔΕΝ το εγκαθιστούμε απο το play store, και δεν κάνουμε update! edit: μην κάνετε τέτοια πράγματα έχοντας λιγότερο από 60-70% μπαταρία, αν στραβώσει κάτι και καθυστερήσετε θα κλάψουν μανούλες... Σχετικά με το SuperSu... εγώ το φλασάρω από zip (έκδοση 2.46) μέσω twrp κατά την εγκατάσταση της rom (τώρα έχω την 8.0.1.0 του Gkalen) και μετά ενημέρωση από Play Store (η οποία με τη σειρά της ενημερώνει τα binaries με reboot σε recovery). Μέχρι στιγμής δεν είχα κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Δεν είμαι ειδικός, αλλά ο GKalen λέει την δική του έκδοση (νομίζω είναι η 2.78) και όχι update από play store. Μπορεί να δουλεύει κι ο "κανονικός" τρόπος πάντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Να πω εδώ για την Stable 8.0.2.0 ότι υπάρχει ένα bug το οποίο προκαλεί freeze και reboot μετά από αλλαγή ενός στοιχείου θέματος (πχ wallpaper, γραμματοσειρά) ή και ολοκλήρου του θέματος. Το reboot δεν συμβαίνει αμέσως με την αλλαγή αλλά μετά απο λίγο σε κάποια άλλη ενέργεια του χρήστη. Το πρόβλημα βρίσκεται στην base rom του RN2. Γι αυτό οπότε κάνετε τέτοιες αλλαγές κάνετε από μόνοι σας reboot ώστε να μην γίνει μόνο του σε στιγμή που δεν θέλετε. Αυτό το πρόβλημα σίγουρα είναι ενοχλητικό όταν γίνεται το αρχικό σεταρισμα της rom όπου κάνουμε τις προσωπικές μας επιλογές στο ui της rom αλλά μετά το ξεχνάς. Εγω φιλε μου δεν αντιμετωπισα τετοιο προβλημα. Αλλαζω οτι στοιχειο θελω χωρις να μου κανει reboot. Ειμαι βεβαια χωρις root αν αυτό εχει καποια σημασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Στην fixed 8.0.2 ούτε εγώ αντιμετώπισα το πρόβλημα. Εντάξει, δεν αλλάζω και κάθε μέρα θέμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpaxoumis Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Καλησπέρα, Γνωρίζουμε ποιά ελληνική ρομ είναι πιο σταθερή - λιγότερα bugs, ίσως και καλύτερη μπαταρία? Το τηλέφωνο τώρα φοράει πολύ παλιά developer GTV. Αλλά πλέον προορίοζεται για απλή καθημερινή χρήση (θα το δώσω στην αδερφή μ) οπότε η σταθερότητα είναι το ζητούμενο. Υ.γ. Με συγχωρείται που κάνω ερώτηση που ήδη μπορεί να υπάρχει στο νήμα, αλλά δυστυχώς πρέπει να γίνει η αλλαγή άμεσα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 ριξε μια ματια στην stable του gkalen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 +1 - η fixed 8.0.2 δείχνει "βράχος" και από μπαταρία βγάζει άνετα την ημέρα, σε μένα που υπό Κ.Σ. (κανονικές συνθήκες) του κάνω ελαφριά χρήση, κρατάει 2 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpaxoumis Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 ριξε μια ματια στην stable του gkalen +1 - η fixed 8.0.2 δείχνει "βράχος" και από μπαταρία βγάζει άνετα την ημέρα, σε μένα που υπό Κ.Σ. (κανονικές συνθήκες) του κάνω ελαφριά χρήση, κρατάει 2 μέρες. Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Εγω φιλε μου δεν αντιμετωπισα τετοιο προβλημα. Αλλαζω οτι στοιχειο θελω χωρις να μου κανει reboot. Ειμαι βεβαια χωρις root αν αυτό εχει καποια σημασία. Μπορεί και να έχει σημασία το root. Όμως το root δεν το αλλάζω γι αυτό το πρόβλημα. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην fixed 8.0.2 ούτε εγώ αντιμετώπισα το πρόβλημα. Εντάξει, δεν αλλάζω και κάθε μέρα θέμα... Άλλαξε λοιπόν θέμα ή αν έχεις το xmiui module πείραξε λίγο το layout της notification bar να δούμε αν θα έχεις reboot μετά απο λίγο. Εγώ δεν έχω βάλει την fixed έκδοση γιατί νομίζω ότι δεν άλλαξε κατι παραπάνω τις αλλαγές που έκανε και με τα test zip αλλά εάν όντως δεν υπάρχει το πρόβλημα στην fixed τότε να την βάλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Δεν είμαι ειδικός, αλλά ο GKalen λέει την δική του έκδοση (νομίζω είναι η 2.78) και όχι update από play store. Μπορεί να δουλεύει κι ο "κανονικός" τρόπος πάντως... Κι εγώ δεν είμαι ειδικός μη νομίζεις... απλά επειδή ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα (και λίγο από βαρεμάρα :lol: ) δεν ψάχτηκα να βρω νεότερη έκδοση... όταν θα περάσω την 8.0.2.0 θα δοκιμάσω την έκδοση που προτείνει ο Gkalen... ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- +1 - η fixed 8.0.2 δείχνει "βράχος" και από μπαταρία βγάζει άνετα την ημέρα, σε μένα που υπό Κ.Σ. (κανονικές συνθήκες) του κάνω ελαφριά χρήση, κρατάει 2 μέρες. Είχες μήπως την 8.0.1.0 για να κάνουμε μια σύγκριση μεταξύ των δυο; Να ξέρω αν αξίζει να την περάσω και να τα σετάρω πάλι όλα από την αρχή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Λοιπόν, άλλαξα θέμα χωρίς restart έπαιξα λίγο και με xmiui και... περιμένω να δω αν κάνει restart μόνο του. Η 8.0.1 μια χαρά ήταν, ίσως απειροελάχιστα πιο αργή από την 8.0.2. Για μπαταρία επιφυλάσσομαι γιατί κάνω πειράματα και με μια nohon, αλλά δεν νομίζω ότι έχουν αξιόλογες διαφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Λοιπόν, άλλαξα θέμα χωρίς restart έπαιξα λίγο και με xmiui και... περιμένω να δω αν κάνει restart μόνο του. Η 8.0.1 μια χαρά ήταν, ίσως απειροελάχιστα πιο αργή από την 8.0.2. Για μπαταρία επιφυλάσσομαι γιατί κάνω πειράματα και με μια nohon, αλλά δεν νομίζω ότι έχουν αξιόλογες διαφορές. Λέω οπότε να περιμένω για μεταγενέστερες εκδόσεις... εφόσον δεν έχω πρόβλημα και όλα λειτουργούν άψογα, να μην ξαναστήνω για απειροελάχιστες διαφορές... Να μας πεις εντυπώσεις από την μπαταρία, την καλοβλέπω κι εγώ... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Παντως για την gkalen stable 8.0.2.0 εχω να λεω τα καλυτερα!!!! Ευγε!!!! Ολα κυλαν αψογα! Και μπαταρία σε ικανοποιητικα επιπεδα? Φυσικα την προτεινω σε ολους! 4 ωρες σοτ με πλοήγηση yandex, whatsapp, fb, tapatalk. Σε wifi και 2g! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Παντως για την gkalen stable 8.0.2.0 εχω να λεω τα καλυτερα!!!! Ευγε!!!! Ολα κυλαν αψογα! Και μπαταρία σε ικανοποιητικα επιπεδα? Φυσικα την προτεινω σε ολους! 4 ωρες σοτ με πλοήγηση yandex, whatsapp, fb, tapatalk. Σε wifi και 2g! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Δηλαδή καλύτερα και από την αρχαία cm που είχες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Λοιπόν, άλλαξα θέμα χωρίς restart έπαιξα λίγο και με xmiui και... περιμένω να δω αν κάνει restart μόνο του Μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει, άρα έστρωσε κι αυτό το θέμα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 (edited) Άντε βρε με πείσατε (τραβάτε με κι ας κλαίω :p ) Το βράδυ, μαζί με το νέο τζαμάκι, θα περάσω και την 8.0.2.0. Καινούριο κινητό λέμε :lol::lol::lol: Έχει δοκιμάσει κανείς τα patches του UserXP για την 8.0.2.0; Αν περάσουμε το patch για τους 160 χαρακτήρες στα SMS δε δημιουργεί πρόβλημα με αυτό που είναι ενσωματωμένο ήδη στη rom; Edited October 14, 2016 by agmg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Δουλεύουν όλα κανονικά εκτός από τα themes που δεν βλέπεις τα επί πληρωμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Δουλεύουν όλα κανονικά εκτός από τα themes που δεν βλέπεις τα επί πληρωμή. Να πω τώρα ότι με πειράζει ψέματα θα πω χαχαχα. Το default θέμα βάζω πάντα και απλώς αλλάζω που και που ταπετσαρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts