giorgosmessa Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Ετσι φαίνεται Πριν λίγο περασα γκαλεν. Ολα οκ. Κανενα προβλημα μεχρι στιγμής. Εκτος αν εξαιρεσω οτι ημουν με 1% μπαταρια αρκετή ωρα :lol: καπου πρεπει να σκαλωνει ο μετρητής ή η μπαταρία μου όντως τα εχει παίξει Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Ποια περασες φίλε την 6.8.11;;; Κ εγώ την φοράω από το πρωί... θα δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juke Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Τι λέει η 6.8.11 αξίζει; Έχω την cyanogen12.1 fast and explosive με xpozed και είμαι αρκετά ευχαριστημενος. Παράθεση The Venus Project Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 κολληματα οταν ειναι ζεστο(σχεδον πάντα δηλαδή) δεν εχω δει. ισα ισα. παντα παει σφαιρα! Εγώ αναφέρομαι σε θερμοκρασίες 50+ για CPU. (Αν θυμάμαι καλά δηλαδή...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Αυτό το είχα αναφέρει εγώ αρκετά παλιότερα, σε κάποια dev miui 7 δεν θυμάμαι σε ποιά. Δεν το δοκίμασα ξανά τελευταία. Υπάρχει περίπτωση δηλαδή το υπόλοιπο της μπαταρίας να είναι περισσότερο από όσο δείχνει;;; Ναι μια ώρα ακόμα οθόνη Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Ποια περασες φίλε την 6.8.11;;; Κ εγώ την φοράω από το πρωί... θα δούμε Ναι αυτήν Εγώ αναφέρομαι σε θερμοκρασίες 50+ για CPU. (Αν θυμάμαι καλά δηλαδή...) Σχεδον παντα (οταν ασχολούμαι με το τηλέφωνο) βαραει 45+ ;) Αντε να ερθει ο χειμώνας :p Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 εμένα η μπαταρια παντως πέφτει κανονικά :lol: κολληματα οταν ειναι ζεστο(σχεδον πάντα δηλαδή) δεν εχω δει. ισα ισα. παντα παει σφαιρα! ετοιμαζομαι για γκαλεν ρομ :D Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Εγώ αναφέρομαι σε θερμοκρασίες 50+ για CPU. (Αν θυμάμαι καλά δηλαδή...) Κι εγώ για τέτοιες θερμοκρασίες λέω. @mol μάλλον δεν το έχεις ζορίσει αρκετά :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Στα παιχνίδια βαραει υψηλές θερμοκρασίες!!!! Σε γενικη χρήση κραταει ψηλα παλι ομως. Btw το πόκεμον γο τι ρουφήχτρα ειναι???? Σε 2-3 λεπτα επεσε 20% η μπαταρια Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Btw το πόκεμον γο τι ρουφήχτρα ειναι???? Σε 2-3 λεπτα επεσε 20% η μπαταρια Μου φαίνεται υπερβολική η πτώση. Με 3G και GPS στο high accuracy που το είχα εγώ σίγουρα δεν έπεφτε τόσο γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Επαθα σοκ! Απο 70% πηγε 50% Ενα ποκεμον επιασα και βγηκα. Φυσικα το ξηλωσα απ το τηλέφωνο Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Σήμερα παρέλαβα την έξτρα μπαταρία με το φορτιστή και τη θήκη. Την έβαλα για φόρτιση και μετά θα κάνω δοκιμή. @mol εσύ έκανες τελικά παραγγελία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Ακομη οχι... Ειμαι αναμεσα στην χιαομι και την nohon(ή οπως λεγεται) Περιμένω feedback σου Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Χθες πέρασα την fast and explosion από needrom.. Έκδοση 5.2. Αρχικά οι εντυπώσεις είναι θετικές.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Νεα ρομ? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Νεα ρομ? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Είναι παλιά στο needrom. Ο developer βγάζει συνεχώς αναβαθμίσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisdo Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Καποιος να ξερει..... Δεν μου εμφανιζονται τα ανεπιθυμητα μηνυματα απο την εφαρμογη mail του κινητου..... Ενω εμφανιζεται σαν φακελος ανεπιθυμητα δεν κανει συγχρονισμο...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Ακομη οχι... Ειμαι αναμεσα στην χιαομι και την nohon(ή οπως λεγεται) Περιμένω feedback σου Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Αύριο θα τη βάλω για δοκιμή. Πάντως σε ζυγαριά ακριβείας απο βάρος πάμε καλά. Ίσως επειδή είναι φορτισμένη είναι 2 γραμμάρια παραπάνω από αυτή που εχω. Είχα διαβάσει μπαταρίες εως και 10 γραμμάρια λιγότερο διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Βαρος δε με απασχολεί :p Να ειναι οκ σε αυτονομία ζηταω!!!! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Το κινητο παρελήφθηκε! Εχω μια απορία. Εβαλα το πρόγραμμα proximity για να ανοίγει η οθόνη οταν ανοίγω τη θήκη του κινητου. (εβαλα τη mofi μπρος πίσω θήκη). Αν κλείσω όμως τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο με το χ , μετα το πρόγραμμα αυτο δεν δουλεύει και δεν ανοίγει. Εχει τύχει σε κανέναν ? Προτείνει κανένας άλλο πρόγραμμα που να δουλεύει σωστα ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 "κλειδωσε" το να μην κλεινει ;) με swipe up το "κλειδωνεις" και ετσι δε θα κλεινει με το Χ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.AdrianCampos.swipeuputility αυτο εννοείς ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Πατας 3 παυλιτσες και βλεπεις τις εφαρμογες. Κανεις swipe down για κλείδωμα, και up για κλείσιμο :) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjNanos Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Παιδιά έχω το κινητό απο τον νοεμβρη, κανένα θέμα μέχρι τωρα..το μονο πράγμα που δε ξέρω είναι πως απο τοτε που το πηραεχω την 5.0.2 android vers. Και κάθε φορά που ανοίγω το WiFi στη γραμμή ειδοποιησεων μου πετάει μήνυμα για update (την 6.0.1 τώρα αν θυμάμαι καλά) Να κάνω το update απο εκεί ή θα μου γίνει καμια βλακεία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 οχι, κανεις καποιο λαθος. η 6 εκδοση android ρδεν ειναι διαθεσιμη για την συσκευη. τουλαχιστον ακομα. κατι αλλο θα ζηταει update. δες το καλυτερα ;) η χρηση παλιοτερου build cm rom εγκυμονει καποιος κινδυνους; θελω να φλασαρω ενα build απο τον δεκεμβριο 2015 (να τσεκαρω κατι θελω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjNanos Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Miui 6.4.14 τελικά...φυτού και χαρηκα οτι θα βάλω marshmallow...το lollipop δε δουλεύει τα hacks που θέλω :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 χλωμο για MM στη συσκευη τι χακς θελεις; επεστρεψα σε παλιοτερο build της cm12.1 ΟΛΑ ΣΦΑΙΡΑ, βεβαια καμερα ΧΑΛΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts