Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν υπάρχει stable ελληνική, βασικά δεν υπάρχει τίποτα official της Xiaomi σε καμιά άλλη γλώσσα πέρα από αγγλικά και κινέζικα. Επάνω στις dev, που προέρχονται απευθείας από την Xiaomi, οι modders φτιάχνουν roms με τις εκάστοτε γλώσσες.

Όλες οι άλλες που έρχονται από κινεζομαγαζα και έχουν ελληνικά είναι multilanguage, είναι ανεπισημες που τις φτιάχνουν αυτά τα μαγαζια, δεν παίρνουν updates και μακριά από αυτές!

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Μάλιστα, η αλήθεια είναι πως δεν ήξερα πως δουλεύουν αυτά :)

Σε ευχαριστώ!

Αυτά...

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παρατήρησα ότι περνώντας το Xposed σταματάει να δουλεύει η εφαρμογή Winbank Mobile Banking.

Μου είχε συμβεί όταν είχα την CM12 αλλά τότε θεώρησα ότι φταίει η rom (είχα περάσει το Xposed αμέσως μετά το φλασάρισμα). Το ίδιο όμως συνέβη και στη stable 7.3.2.0 του gkalen που έχω τώρα μόλις πέρασα το Xposed.

Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό απλά το επισημαίνω. Ίσως αλλάζουν κάποια αρχεία συστήματος που χρησιμοποιεί η εφαρμογή...

Παρατήρησα ότι περνώντας το Xposed σταματάει να δουλεύει η εφαρμογή Winbank Mobile Banking.

Μου είχε συμβεί όταν είχα την CM12 αλλά τότε θεώρησα ότι φταίει η rom (είχα περάσει το Xposed αμέσως μετά το φλασάρισμα). Το ίδιο όμως συνέβη και στη stable 7.3.2.0 του gkalen που έχω τώρα μόλις πέρασα το Xposed.

Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό απλά το επισημαίνω. Ίσως αλλάζουν κάποια αρχεία συστήματος που χρησιμοποιεί η εφαρμογή...

Λες να φταίει αυτό που έχω το ίδιο πρόβλημα με την τελευταία έκδοση της συγκεκριμένης εφαρμογής και έχω μείνει σε προηγούμενη έκδοση?

Δοκίμασε να φλασάρεις την v85 έκδοση του xposed και πες μου αν δουλέψει http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3776501&d=1465396079

Λες να φταίει αυτό που έχω το ίδιο πρόβλημα με την τελευταία έκδοση της συγκεκριμένης εφαρμογής και έχω μείνει σε προηγούμενη έκδοση?

Δοκίμασε να φλασάρεις την v85 έκδοση του xposed και πες μου αν δουλέψει http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3776501&d=1465396079

Μπα μια από τα ίδια... κάνει να ανοίξει και κλείνει...

Η έκδοση 1.4.5 του Winbank mobile δουλεύει κανονικά στο τηλέφωνο μου με gtv 7.3.2 + xposed. Η τελευταία έκδοση 1.6.0 δεν δουλεύει.

Και που τη βρίσκουμε την 1.4.5;

Άκυρο... google is my friend :p

OK την κατέβασα και όντως δουλεύει μια χαρά...

Edited by agmg

Ποιά θεωρείτε τίμια τιμή πώλησης ενός RN2 (16GB) κίτρινου, αγορασμένου τον Ιανουάριο, με Nillkin θήκη σιλικόνης, αλλά και Nillkin σκληρή (μαύρη) θήκη; Σε άριστη κατάσταση χωρίς κανένα απολύτως λειτουργικό πρόβλημα.

Δε θεωρώ πως είμαι offtopic μιας που η ερώτησή μου αφορά σε αυτό το thread "Xiaomi Redmi Note 2" και δεν ποστάρω αγγελία. Γνώμες μαζεύω.

Ευχαριστώ σας :)

Αυτά...

Ποιά θεωρείτε τίμια τιμή πώλησης ενός RN2 (16GB) κίτρινου, αγορασμένου τον Ιανουάριο, με Nillkin θήκη σιλικόνης, αλλά και Nillkin σκληρή (μαύρη) θήκη; Σε άριστη κατάσταση χωρίς κανένα απολύτως λειτουργικό πρόβλημα.

Δε θεωρώ πως είμαι offtopic μιας που η ερώτησή μου αφορά σε αυτό το thread "Xiaomi Redmi Note 2" και δεν ποστάρω αγγελία. Γνώμες μαζεύω.

90 με 100 ευρώ.

Και η εφαρμογή του καιρού άρχισε να κολλάει μετά την εγκατάσταση του Xposed...

Πάει να κάνει ενημέρωση και παγώνει...

Το ερώτημα: προφανώς δεν μπορούμε να ξεφλασάρουμε το Xposed οπότε καθαρή εγκατάσταση ή restore από backup;

@agmg

http://dl-xda.xposed.info/framework/uninstaller/xposed-uninstaller-20150831-arm64.zip

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Eγώ πάντως agmg δεν έχω πρόβλημα με την εφαρμογή καιρού και το xposed

130€

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Mi Note 3

RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S-

Samsung Galaxy S3 mini

Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i-

SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700

Και η εφαρμογή του καιρού άρχισε να κολλάει μετά την εγκατάσταση του Xposed...

Πάει να κάνει ενημέρωση και παγώνει...

Eγώ πάντως agmg δεν έχω πρόβλημα με την εφαρμογή καιρού και το xposed

Κι εγώ επιβεβαιώνω ότι με την v83 του xposed δεν αντιμετωπίζω τέτοιο θέμα.

χρησιμοποιείτε τήν εφαρμογη του fb?

την εχω greenified αλλα πιστεύω οτι τρωω μπαταρια. ή ο μεσεντζερ, δεν τον αδρανοποιω

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Υπάρχουν και αλλες λυσεις για το fb. Μπορεις να μπεις απο τον browser η απο αλλη εφαρμογή πχ facebook lite η slim social.

Εγω μπαίνω με το metal κ αντί για το messenger με το disa

Καλησπέρα παιδιά

Έχω ενα θεμα με το κινητό.

Τελευταία έχω κατεβάσει ενα παιχνίδι "truck simulator"

Και όταν παίζω μετα απο περίπου 10 λεπτα όταν ακουμπαω την οθόνη στη πλευρα της κάμερας καίει υπερβολικά σε σημείο που δεν μπορω να έχω το χέρι μου στην οθόνη συνεχόμενα... Επίσης καίει υπερβολικά και η πίσω κάμερα το τζαμακι κ το στεφάνι.

Έβαλα το cpuz να δω θερμοκρασία και στο cpu το έχω δει μέχρι και 97°C !!

http://i63.tinypic.com/2nvtmkh.png

Καλησπέρα παιδιά

Έχω ενα θεμα με το κινητό.

Τελευταία έχω κατεβάσει ενα παιχνίδι "truck simulator"

Και όταν παίζω μετα απο περίπου 10 λεπτα όταν ακουμπαω την οθόνη στη πλευρα της κάμερας καίει υπερβολικά σε σημείο που δεν μπορω να έχω το χέρι μου στην οθόνη συνεχόμενα... Επίσης καίει υπερβολικά και η πίσω κάμερα το τζαμακι κ το στεφάνι.

Έβαλα το cpuz να δω θερμοκρασία και στο cpu το έχω δει μέχρι και 97°C !!

http://i63.tinypic.com/2nvtmkh.png

Καλημέρα ποια ρομ έχεις;

Mi Note 3

RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S-

Samsung Galaxy S3 mini

Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i-

SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700

Υπάρχουν και αλλες λυσεις για το fb. Μπορεις να μπεις απο τον browser η απο αλλη εφαρμογή πχ facebook lite η slim social.

το Lite δε με βολευει γιατι δεν ανοιγει λινκς

απο browser οσες φορες προσπαθησα, κατι δε με εκατσε καλα.

θα ξηλωσω και τις 2 (fb+messenger) μπας και δω καλυτερα αποτελεσματα

btw η μοκι τρωει σκαλωματα παλι.

fc σε εφαρμογες και system

Καλημέρα ποια ρομ έχεις;

Cm... Αυτήν εδώ http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/development/rom-unofficial-t3310551

το Lite δε με βολευει γιατι δεν ανοιγει λινκς

απο browser οσες φορες προσπαθησα, κατι δε με εκατσε καλα.

θα ξηλωσω και τις 2 (fb+messenger) μπας και δω καλυτερα αποτελεσματα

btw η μοκι τρωει σκαλωματα παλι.

fc σε εφαρμογες και system

Βάλε του bule.. Ο viva νομίζω ότι είναι λίγο αρπα κόλλα..

θα την εχω στα υποψιν.

χμμμ, ποια Miui εχει την καλυτερη διαρκεια μπαταριας; gkalen, psy, gtv stable/dev, καποια αλλη;;;

θα την εχω στα υποψιν.

χμμμ, ποια Miui εχει την καλυτερη διαρκεια μπαταριας; gkalen, psy, gtv stable/dev, καποια αλλη;;;

Τσεκαρε stable eu 7.3.2.

θα την εχω στα υποψιν.

η mokee by bule με διαφορα εχει την καλυτερη μπαταρια...και ισως μετα η τελευταια stable αν θελεις miui

no fm, αν και δε το χρησιμοποιω πολυ.

ισως τη φλασαρω αλλα θελω να γυρίσω σε μιυι.

αψυχολογιτος τελείως

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk