Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ πάντως παιδιά το είχα 6 μήνες το prime κ το έδωσα 130 ευρώ, την θεωρώ νορμαλ την τιμή αν αναλογιστεις ότι κάνει 150 πλέον. Πήρα το note 3 pro κ μπορώ να πω ότι πραγματικά σωθηκα!!!όχι μόνο από μπαταρία που δεν υπάρχει καμία σύγκριση αλλά κ από εμπειρία χρήσης... το pro πραγματικά σπέρνει μπροστά σε αυτό που είχα

Εγώ 8 μήνες και το πούλησα 130 ευρώ μόλις σήμερα. Ήδη μου λείπει η παρέα, το κινητό αλλά ήθελα να πάω στο λίγο παραπάνω... και αν σκεφτείς με λίγα ακόμα λεφτά τι παίρνεις. Ελπίζω να μην είμαι πολύ off topic αλλά η παραγγελία φεύγει ΣΚ και θα περιμένω σε αναμμένα κάρβουνα να μου έρθει το τουμπανάκι. Μια ερώτηση, είναι 4gr πιο βαρύ, σου φαίνεται στο χέρι ή μπα;

Όπως και να χει εδώ θα μαι να λέω καμιά συμβουλή εάν ξέρω ως πιο παλιά:lol:

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Με αρκετούς πόντους που έχω μου βγαίνει το Redmi Note 3 Pro στα 144€ από Banggood! Λέτε; Δίνω το RN2 και με το ίδιο ποσό παίρνω αυτό!

με το καλο νά σου ρθει! απο που και ποσο?

κατι με λεει οτι θα μας ξεχασεις εδω περα :lol:

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

με το καλο νά σου ρθει! απο που και ποσο?

κατι με λεει οτι θα μας ξεχασεις εδω περα :lol:

Το γράφω πιο πάνω, από Banggood. Έχω πόντους που βγάζουν έκπτωση σύνολο 21.7$ και βγαίνει τελική 144€ με σημερινή ισοτιμία! Θα το σκεφτώ!

Ειχα παρει την απόφαση αλλαγης καιρό πριν mol απλα έψαχνα την στιγμή. Αγορά για μενα παντα απο Vickmall.

Οσο για την miui 8 που ρωτήθηκε την ειχα δυο βδομάδες, οπως και με αυτην το παρέδωσα.

Πιστεύω υπάρχει εκτος των διαφόρων αλλαγων στο μενού καλύτερη διαχείριση ενέργειας σε σχέση τις προηγούμενες .

Εγώ πάντως παιδιά το είχα 6 μήνες το prime κ το έδωσα 130 ευρώ, την θεωρώ νορμαλ την τιμή αν αναλογιστεις ότι κάνει 150 πλέον. Πήρα το note 3 pro κ μπορώ να πω ότι πραγματικά σωθηκα!!!όχι μόνο από μπαταρία που δεν υπάρχει καμία σύγκριση αλλά κ από εμπειρία χρήσης... το pro πραγματικά σπέρνει μπροστά σε αυτό που είχα

Ποσο βγάζει η οθόνη παραπάνω?

Από WiFi, σήμα κινητής και gps πώς πάει δεδομένης μεταλλικής της κατασκευής κατασκευής του; Ρωτάω γιατί σε αυτά το RN2 είναι πραγματικά άψογο.

Edited by kosmasdel

btw εγώ είμαι με miui.gr stable 7.0.6 για να πάω στην τελευταία θα πρέπει να κάνω update βηματικά όλα τα ενδιάμεσα ή μπορώ να πάω κατευθείαν σε 7.3.2?

Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2

Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note

απευθείας πάνε. γιατι νά περάσεις απ τις ενδιάμεσες εκδοσεις?

ε δεν ξέρεις ποτέ αν τα ενδιάμεσα builds έχουνε components που χρειάζονται στο τελικο.Οπότε θα πάω κατευθείαν στην τελευταία stable και για Miui 8 θα το ξαναδω τέλος Ιουλίου

Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2

Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note

Έβαλε κανένας ΜIUI 8?

Έβαλα εγώ

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Mi Note 3

RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S-

Samsung Galaxy S3 mini

Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i-

SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700

Έβαλα εγώ

Και εγώ εδώ και μια βδομάδα.... Όλα καλά εκτός από την μπαταρία που πέφτει γρήγορα....

Sent from my Xiaomi Redmi Note 2

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Και εγώ εδώ και μια βδομάδα.... Όλα καλά εκτός από την μπαταρία που πέφτει γρήγορα....

Sent from my Xiaomi Redmi Note 2

Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα σχεδόν 4 ώρες οθόνη κάθε μέρα όλα ανοιχτά εκτός τα δεδομένα κινητής

Mi Note 3

Samsung Galaxy S3 mini

Λοιπόν ένα ένα μην ξεχάσω κάτι.Για ερωτήσεις που έγιναν σχετικά με την σύγκριση redmi note 2 prime κ redmi note 3 pro.Φίλη μου zaf αυτά τα 4gr στο χέρι φυσικά κ δεν μου φαίνονται, ίδιο βάρος το νιώθω. Από gps,wifi που ρώτησε κάποιος φίλος είναι το ίδιο καλά ακριβώς όπως κ του prime που είχα. Μπαταρία λοιπόν που ρώτησε ένας άλλος φίλος..τι να λέμε,το έχω 10 μέρες το pro κ έχω πάθει πλάκα. Συγκεκριμένα σήμερα το έβαλα σε φόρτιση με 12%μπαταρία κ είχα 6h κ 50min οθόνη. Είχα παίξει σύνολο 2 ώρες god of rome κ modern combat 5 συνδεδεμένος σε 4g.Είχα μόνιμα ανοιχτά δεδομένα 4g εκτός από κάνα 8ωρο που ήμουν σπίτι κ είχα wifi.κ όταν το έβαλα για φόρτιση στο 12% είχε χρόνο από την τελευταία φόρτιση 1 ημέρα κ 2 ώρες. Αυτά παιδιά

Λοιπόν ένα ένα μην ξεχάσω κάτι.Για ερωτήσεις που έγιναν σχετικά με την σύγκριση redmi note 2 prime κ redmi note 3 pro.Φίλη μου zaf αυτά τα 4gr στο χέρι φυσικά κ δεν μου φαίνονται, ίδιο βάρος το νιώθω. Από gps,wifi που ρώτησε κάποιος φίλος είναι το ίδιο καλά ακριβώς όπως κ του prime που είχα. Μπαταρία λοιπόν που ρώτησε ένας άλλος φίλος..τι να λέμε,το έχω 10 μέρες το pro κ έχω πάθει πλάκα. Συγκεκριμένα σήμερα το έβαλα σε φόρτιση με 12%μπαταρία κ είχα 6h κ 50min οθόνη. Είχα παίξει σύνολο 2 ώρες god of rome κ modern combat 5 συνδεδεμένος σε 4g.Είχα μόνιμα ανοιχτά δεδομένα 4g εκτός από κάνα 8ωρο που ήμουν σπίτι κ είχα wifi.κ όταν το έβαλα για φόρτιση στο 12% είχε χρόνο από την τελευταία φόρτιση 1 ημέρα κ 2 ώρες. Αυτά παιδιά

Ποοοοο!

Mi Note 3

Samsung Galaxy S3 mini

Ή αλήθεια είναι ότι αν δεν έπαιζα 2 ώρες τα παιχνίδια κ σε 4g για να συγχρονίζονται,τότε πιστεύω ότι το 8ωρο οθόνη σε 26 ώρες χρήσης που του έκανα το είχε. Εκεί που θέλω να καταληξω κ το κλείνω γιατί είμαι κατά πολύ εκτός θέματος,είναι ότι το pro ρολαρει σαφώς καλύτερα κ η εμπειρία χρήσης του είναι κλάσης ανώτερη

Ή αλήθεια είναι ότι αν δεν έπαιζα 2 ώρες τα παιχνίδια κ σε 4g για να συγχρονίζονται,τότε πιστεύω ότι το 8ωρο οθόνη σε 26 ώρες χρήσης που του έκανα το είχε. Εκεί που θέλω να καταληξω κ το κλείνω γιατί είμαι κατά πολύ εκτός θέματος,είναι ότι το pro ρολαρει σαφώς καλύτερα κ η εμπειρία χρήσης του είναι κλάσης ανώτερη

Τι βγάζει το antutu και το geekbench?

Καλημέρα σας! Υπάρχει κάποια MIUI Stable (δε με ενδιαφέρει η ελληνική γλώσσα) που να δέχεται OTA Updates?
Αυτά...

Καλημέρα σας! Υπάρχει κάποια MIUI Stable (δε με ενδιαφέρει η ελληνική γλώσσα) που να δέχεται OTA Updates?

Οι stable ή αλλιώς official εκδόσεις της Xiaomi είναι είτε οι en/cn, με αγγλικά και κινέζικα προορισμένες για την αγορά της Κίνας γιαυτό έχουν πιο πολλές κινεζικές, και κάποια μοντέλα βγαίνουν και με official global rom, πάλι με αγγλικά και κινέζικα, που απλά είναι προορισμένη για τη διεθνή αγορά, έχει playstore προεγκατεστημενο και κάτι λιγότερες κινεζιες. Οι official είναι σταθερές με τα λιγότερα δυνατά bugs.

Η άλλη επιλογή είναι η developer rom, που είναι για όσους ψάχνονται με τα κινητά τους. Παίρνουν πρωτοι updates μεν, αλλά πάνω τους δοκιμάζονται οι νέες rom, οπότε ειναι πιθανότερο να δούνε bugs και ασταθειες. Επίσης μονο με dev rom μπορείς να φλασαρεις δικιά σου rom κτλ.

Ota updates αυτονόητα, παίρνουν οι official/stable ROMS. Εικάζω ότι και οι dev roms παίρνουν ota, αν δεν ρουταρουν το κινητό τους. Αλλά για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος.

Αυτά είναι βασικά ψάξτε τα λίγο πριν ρωτήσετε, φιλικά.

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Edited by mousikofilos_22

Οι stable ή αλλιώς official εκδόσεις της Xiaomi είναι είτε οι en/cn, με αγγλικά και κινέζικα προορισμένες για την αγορά της Κίνας γιαυτό έχουν πιο πολλές κινεζικές, και κάποια μοντέλα βγαίνουν και με official global rom, πάλι με αγγλικά και κινέζικα, που απλά είναι προορισμένη για τη διεθνή αγορά, έχει playstore προεγκατεστημενο και κάτι λιγότερες κινεζιες. Οι official είναι σταθερές με τα λιγότερα δυνατά bugs.

Η άλλη επιλογή είναι η developer rom, που είναι για όσους ψάχνονται με τα κινητά τους. Παίρνουν πρωτοι updates μεν, αλλά πάνω τους δοκιμάζονται οι νέες rom, οπότε ειναι πιθανότερο να δούνε bugs και ασταθειες. Επίσης μονο με dev rom μπορείς να φλασαρεις δικιά σου rom κτλ.

Ota updates αυτονόητα, παίρνουν οι official/stable ROMS. Εικάζω ότι και οι dev roms παίρνουν ota, αν δεν ρουταρουν το κινητό τους. Αλλά για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος.

Αυτά είναι βασικά ψάξτε τα λίγο πριν ρωτήσετε, φιλικά.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Έχω δοκιμάσει διάφορες dev (ελληνικές) και πριν την MoKee που είμαι τώρα, είχα μια stable 7.3.2 ελληνική, αλλά δεν είχε OTA update. Γιαυτό και ρώτησα αν υπάρχει κάποια stable ΜΑΖΙ με ΟΤΑ. Σίγουρα δε θέλω τη κινεζική σαβούρα μέσα στη ROM άρα, με βλέπω να κατασταλλάζω στην τελευταία stable που υπάρχει και όποτε βγαίνει update, να το κατεβάζω και να το φλασάρω.

Αυτά...

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Έχω δοκιμάσει διάφορες dev (ελληνικές) και πριν την MoKee που είμαι τώρα, είχα μια stable 7.3.2 ελληνική, αλλά δεν είχε OTA update. Γιαυτό και ρώτησα αν υπάρχει κάποια stable ΜΑΖΙ με ΟΤΑ. Σίγουρα δε θέλω τη κινεζική σαβούρα μέσα στη ROM άρα, με βλέπω να κατασταλλάζω στην τελευταία stable που υπάρχει και όποτε βγαίνει update, να το κατεβάζω και να το φλασάρω.

Δεν υπάρχει stable ελληνική, βασικά δεν υπάρχει τίποτα official της Xiaomi σε καμιά άλλη γλώσσα πέρα από αγγλικά και κινέζικα. Επάνω στις dev, που προέρχονται απευθείας από την Xiaomi, οι modders φτιάχνουν roms με τις εκάστοτε γλώσσες.

Όλες οι άλλες που έρχονται από κινεζομαγαζα και έχουν ελληνικά είναι multilanguage, είναι ανεπισημες που τις φτιάχνουν αυτά τα μαγαζια, δεν παίρνουν updates και μακριά από αυτές!