mclound Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Καλησπέρα στο forum. Από vicmall με ενημέρωσαν ότι αντί του ΡΝ2 PRIME FDD-LTE που είχα παραγγείλει είναι διαθέσιμο πλέον μόνο στην έκδοση TD-FDD-LTE και περιμένουν απάντησή μου. Τελικά, θα έχω κάποιο θέμα άν δεχθώ την TD-FDD-LTE έκδοση και αν ναι ποιό; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά Υ.Γ.: Ίσως το θέμα να έχει συζητηθεί πιο παλιά, ζητώ την κατανόησή σας αλλά δεν έχω το χρόνο να το ψάξω αυτή τη στιγμή για να τους απαντήσω. Αν είναι επίσης το Prime, αρκεί από εσένα να περάσεις μια ελληνική rom και θα είσαι έτοιμος. Αλλιώς δε θα παίζει στα ελληνικά δίκτυα. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Οπότε 2 στα 2 τα αγγλικά χωρίς reboot? με χειροκινητα updates ομωε εγω. θα δοκιμασω ξανα το βραδυ, θα δω και επαναφορα απο titanium τι θα κανει Καλησπέρα στο forum. Από vicmall με ενημέρωσαν ότι αντί του ΡΝ2 PRIME FDD-LTE που είχα παραγγείλει είναι διαθέσιμο πλέον μόνο στην έκδοση TD-FDD-LTE και περιμένουν απάντησή μου. Τελικά, θα έχω κάποιο θέμα άν δεχθώ την TD-FDD-LTE έκδοση και αν ναι ποιό; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά Υ.Γ.: Ίσως το θέμα να έχει συζητηθεί πιο παλιά, ζητώ την κατανόησή σας αλλά δεν έχω το χρόνο να το ψάξω αυτή τη στιγμή για να τους απαντήσω. η td ειναι πιο φθηνη! αν δεχτεις, να παρεις πισω την διαφορα Sent from my V967S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Και μένα δε μου έχει κάνει κανένα. Μόνο κολλάει η επαναφορά από titanium κάποιων εφαρμογών.. τίποτα περισσότερο Εσύ με ελληνική ή αγγλική γλωσσα? ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νομίζω ότι το Prime βγαινει μόνο FDD, κάνω λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 δε ξερω αν βγαινει σε φδδ μονο, παντως στο βικμολ ειδα να γραφει τδ και 32γβ. νομιζω 154.99 δολλαρια το εχει Sent from my V967S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montblanc Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Συμφορουμίτες και συνκάτοχοι θέλω τα φώτα σας γιατί έχουν γίνει όλα μαντάρα. Από χθες το κινητό έκανε διαρκώς soft reboots χωρίς προφανή λόγω. Εκεί που καθόταν ή εκεί που πήγαινα να ανοίξω μία εφαρμογή τσουπ soft reboot. Λέω λοιπόν σήμερα να βάλω τη mokee του vova να δω και εγώ τι παίζει. Μπαινω TWRP κάνω τα wipe μου, πάω να κάνω install Και μου έγραφε κάτι περίεργα για filesystem. Λέω οκ, ας δοκιμάσω με την stable Που είχα στην sd. Και εκεί μου έβγαζε προβληματάκι, αλλά τελείωνε την εγκατάσταση. Πάω να ανοίξω κινητό, και βλέπω έναν κακό χαμό, όπου συνειδητοποιώ ότι wipe δεν εχει γίνει κανονικά ενώ εμένα μου τα έβγαζε οκ. Ξανα μανα στην recovery όπου βλέπω ότι αρνείται πεισματικά να κάνει mount το system. Τι μπορώ να κάνω; Το κινητό αυτή τη στιγμή είναι με μια λειψή ρομ και σε καμία περίπτωση λειτουργικό. Βοηθεια γιατί τα έχω παίξει. Παράθεση -- Nokia 3310 -> Nokia 5300 -> Nokia 5320 -> Nokia C6-00 -> iPhone 3GS -> Samsung Galaxy SIII Neo -> Nokia Lumia 520 -> Xiaomi RN2 -> Xiaomi Mi A1 -> Xiaomi Mi 10 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Εσύ με ελληνική ή αγγλική γλωσσα? Νομίζω ότι το Prime βγαινει μόνο FDD, κάνω λάθος? Ελληνικά, Όχι το 16αρι είναι με τις δύο εκδοσεις.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Συμφορουμίτες και συνκάτοχοι θέλω τα φώτα σας γιατί έχουν γίνει όλα μαντάρα. Από χθες το κινητό έκανε διαρκώς soft reboots χωρίς προφανή λόγω. Εκεί που καθόταν ή εκεί που πήγαινα να ανοίξω μία εφαρμογή τσουπ soft reboot. Λέω λοιπόν σήμερα να βάλω τη mokee του vova να δω και εγώ τι παίζει. Μπαινω TWRP κάνω τα wipe μου, πάω να κάνω install Και μου έγραφε κάτι περίεργα για filesystem. Λέω οκ, ας δοκιμάσω με την stable Που είχα στην sd. Και εκεί μου έβγαζε προβληματάκι, αλλά τελείωνε την εγκατάσταση. Πάω να ανοίξω κινητό, και βλέπω έναν κακό χαμό, όπου συνειδητοποιώ ότι wipe δεν εχει γίνει κανονικά ενώ εμένα μου τα έβγαζε οκ. Ξανα μανα στην recovery όπου βλέπω ότι αρνείται πεισματικά να κάνει mount το system. Τι μπορώ να κάνω; Το κινητό αυτή τη στιγμή είναι με μια λειψή ρομ και σε καμία περίπτωση λειτουργικό. Βοηθεια γιατί τα έχω παίξει. δες το πρωτο ποστ. εκει που λεει για sp tools και mi flash Sent from my V967S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Ωραία είναι κι αυτή και ενα που μ αρέσει περισσότερο για δεδομένα κατευθείαν το πατάς ενώ με mokee απλά έκανες μια έξτρα κίνηση να σε βάλει στο υπομενού και εκεί να το ανοίξεις. Για δεδομένα με ένα κλικ εγώ χρησιμοποιώ από παλιά την εφαρμογή power toggles.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Θα ήθελα βοήθεια. Έκανα backup στο twrp και τώρα που θέλω να το κάνω restore όταν το παταω δε μου εμφανίζει κανένα backup που έχω κάνει. Αν πάω στο file manager του twrp τα βρίσκω. Πως θα τα εμφανίσω στο restore? Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 δε μπορεις να κανεις browsing ωστε να βρεις τα μπακ απ αρχεια? Sent from my V967S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Θα ήθελα βοήθεια. Έκανα backup στο twrp και τώρα που θέλω να το κάνω restore όταν το παταω δε μου εμφανίζει κανένα backup που έχω κάνει. Αν πάω στο file manager του twrp τα βρίσκω. Πως θα τα εμφανίσω στο restore? Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Αυτό πιθανόν επειδή αλλαξε η version του TWRP σε νεοτερη απο αυτή που τα είχες πάρει ,και χρησιμοποιει αλλο φάκελο με όνομα το serial number της συσκευης. Πάρε ενα μικρο backup (πχ την cache) για να δημιουργηθει ο φακελος backup με το νεο TWRP και μετά μετεφερε τα παλιά backup στον νεα τοποθεσια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 (edited) δε μπορεις να κανεις browsing ωστε να βρεις τα μπακ απ αρχεια? Sent from my V967S using Tapatalk Δε γίνεται στο twrp. Τώρα είμαι στη διαδικασία να αντιγράψω τα αρχεία σε διάφορες θέσεις να δω που θα τα διαβάσει. Τι περίεργο είναι ότι στο άλλο μου τηλέφωνο δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα. Τα βλέπει μόνο του Edit: τελικά πρέπει να αντιγραψεις το φάκελο με το όνομα του αντιγράφου κατευθείαν κάτω από το φάκελο με το serial number του τηλεφώνου. Τώρα το βλέπει Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Edited June 20, 2016 by achkap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetossss Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Αν είναι επίσης το Prime, αρκεί από εσένα να περάσεις μια ελληνική rom και θα είσαι έτοιμος. Αλλιώς δε θα παίζει στα ελληνικά δίκτυα. η td ειναι πιο φθηνη! αν δεχτεις, να παρεις πισω την διαφορα δε ξερω αν βγαινει σε φδδ μονο, παντως στο βικμολ ειδα να γραφει τδ και 32γβ. νομιζω 154.99 δολλαρια το εχει [/color]Νομίζω ότι το Prime βγαινει μόνο FDD, κάνω λάθος? Σας ευχαριστώ όλους, απ' ό,τι καταλαβαίνω δεν θα έχω κανένα θέμα με την TD έκδοση αφού έτσι κι αλλιώς θα περάσω ελληνική dev rom, επομένως λέω να το παραγγείλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 εγω θα επελεγα την φδδ παντως(οπως και εκανα) Sent from my V967S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160620/360e23d2736b20379e0b162f41404778.jpg γιατί μου λέει αυτό;; τι πρέπει να κάνω; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Να μπεις εκεί που δίνεις δικαιώματα, είτε κέντρο ασφαλείας είτε supersu να δώσεις δικαιώματα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Χμ, από εχθές που έβαλα την τελευταία ελληνική ΡΟΜ Miui 7 - 6.5.26, βλέπω την καλύτερη αυτονομία και 4 ώρες SOT του τελευταίου διαστήματος..... Χωρίς βοηθήματα τύπου Redmi Note Tool ή Greenify.... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160620/f8594b60d4d2f0e18a1d3634989950bc.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160620/2b5f2a34f14fe2a0820456030ebd9c49.jpg Sent from my Xiaomi Redmi Note 2 Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetossss Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 εγω θα επελεγα την φδδ παντως(οπως και εκανα) Sent from my V967S using Tapatalk Φίλε μου κι εγώ το ίδιο, μου είπαν όμως από το vickmall ότι δεν υπάρχει και από ό,τι είδα δεν έχουν ούτε το απλό RN2 16GB σε FDD διαθέσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 (edited) Πως κάνουμε root την 6.5.26 ελληνική Dev?? Edit: Με flashing το SuperSu μετά... Το βρήκα.. Sent from my Xiaomi Redmi Note 2 Edited June 20, 2016 by topmar Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Αν ο μονος λόγος για να δοκιμασεις την mokee του bule είναι αυτός σε πληροφορω ότι και σε αυτήν κάνει reboots. Αυτό που προσπαθω να καταλαβω είναι γιατί κάποιοι αντιμετωπιζουν το πρόβλημα ενώ καποιοι όχι . Μου ήρθε λοιπον στο μυαλό επειδή και στα thread του xda , δεν αναφερουν τέτοιο πρόβλημα μήπως τα reboots εμφανιζονται όταν γυρνας την γλωσσα στα ελληνικά . Μπορουν λοιπόν αυτοί που δεν έχουν πρόβλημα με reboots στην mokee να αναφερουν αν χρησιμοποιούν ελληνικά ή αγγλικά στο τηλέφωνο τους? Έχω ελληνικά και ουδέποτε αντιμετώπισα reboot με την mokee του bule την οποία και θεωρώ ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Πως κάνουμε root την 6.5.26 ελληνική Dev?? Edit: Με flashing το SuperSu μετά... Το βρήκα.. Sent from my Xiaomi Redmi Note 2 Οι ελληνικές DEV είναι rooted έτσι κι αλλιώς... Δες τα δικαιώματα στο Security app (ή κάπως έτσι). Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 ακυρο Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Οι ελληνικές DEV είναι rooted έτσι κι αλλιώς... Δες τα δικαιώματα στο Security app (ή κάπως έτσι). Εκεί δεν βγάζει τίποτα.....επίσης, όταν μπήκα να φλασάρω το supersu, κόλλησε στο άνοιγμα που γράφει Mi........περίμενα 20' μα τίποτα.....έκανα force shutdown και προσπάθησα να το ανοίξω μετά μα πάλι κόλλησε στο άνοιγμα που γράφει Mi.....ξανά κλείσιμο, μπήκα στο TWRP και πέρασα πάλι την 6.5.26 Dev Ελληνική οπότε και έστρωσε....αλλά ροοτ δεν έχω πάλι..... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Εκεί δεν βγάζει τίποτα.....επίσης, όταν μπήκα να φλασάρω το supersu, κόλλησε στο άνοιγμα που γράφει Mi........περίμενα 20' μα τίποτα.....έκανα force shutdown και προσπάθησα να το ανοίξω μετά μα πάλι κόλλησε στο άνοιγμα που γράφει Mi.....ξανά κλείσιμο, μπήκα στο TWRP και πέρασα πάλι την 6.5.26 Dev Ελληνική οπότε και έστρωσε....αλλά ροοτ δεν έχω πάλι..... Είτε με update από την 6.5.26 είτε ως εγκατάσταση από αρχή της 6.6.17 το SuperSU δούλεψε κανονικά. Δες το πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Έχω βάλει χθες την RR Rom του vavo. Και το μόνο που έχω φάει σκαλωμα είναι ότι ενώ επιλέγω έναν ήχο κλήσης, αυτό συνεχίζει να έχει έναν σπαστικό μόνιμα της RR. Υπάρχει κάποια ρύθμιση στον ήχο που δεν το βλέπω; Ενώ στην mokee του vova είχε επιλογή και για τις 2 σιμ. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts