Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρησιμοποίησε την εφαρμογή SD Maid και διέγραψε τις εφαρμογές που πιστεύεις ότι πρέπει να αφαιρέσεις.

Μετά κάνε μια επανεκκίνηση και δες εάν το κινητό σου λειτουργεί σωστά. Καλό να έχεις κάποιο πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας.

Εφαρμογές που θα μπορούσες να αφαιρέσεις:

Μουσική, Mail, Αναβάθμιση, Ηχογράφηση, FM Ράδιο, Αριθμομηχ., Πυξίδα, Σαρωτής, Σχόλια, Ημερολόγιο, Σημειώσεις, Καιρός, Αρχεία, Βίντεο, Αναζήτηση, Internet, Mi Drop, Δωρεάν κλήσεις, Κατάλογος

Μία ερώτηση περί αυτού,δεν μπορεί να γίνει κάπως το ίδιο απλά ή επέμβαση να συμβεί στο αρχικό ζιπ ρομ αφαιρώντας αυτά που πιστεύεις ότι δεν χρειάζονται ή αντικαθιστώντας με αυτά τα apk που θες εσύ και μετά την κάνεις εγκατάσταση?:confused:

Βέβαια ότι ρίσκο σημαίνει αυτό...

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μία ερώτηση περί αυτού,δεν μπορεί να γίνει κάπως το ίδιο απλά ή επέμβαση να συμβεί στο αρχικό ζιπ ρομ αφαιρώντας αυτά που πιστεύεις ότι δεν χρειάζονται ή αντικαθιστώντας με αυτά τα apk που θες εσύ και μετά την κάνεις εγκατάσταση?:confused:

Βέβαια ότι ρίσκο σημαίνει αυτό...

Ναι μπορεί να γίνει! Απλά όταν θες να κάνεις δοκιμές αφαιρώντας ένα, ένα είναι πιο χρονοβόρο. Οπότε καλύτερα δοκιμάζεις τι θες να αφαιρέσεις και στο τέλος κάνεις τις αλλαγές στο zip της rom για να την έχεις για μελλοντική χρήση.

Ναι μπορεί να γίνει! Απλά όταν θες να κάνεις δοκιμές αφαιρώντας ένα, ένα είναι πιο χρονοβόρο. Οπότε καλύτερα δοκιμάζεις τι θες να αφαιρέσεις και στο τέλος κάνεις τις αλλαγές στο zip της rom για να την έχεις για μελλοντική χρήση.

Το έκανα πιο παλιά σε άλλη συσκευή χωρίς πρόβλημα,απλα στην παρούσα φάση αν είναι να αλλάζουν πολλά στοιχεία - εφαρμογές είναι απολύτως λογικό να θες και παραπάνω χρόνο αν αυτό που θες να φτιαξεις είναι σωστό.

Πόσο μάλλον άν είναι νά αντικαταστήσεις εφαρμογές συστήματος.! πχ launcher, dialer, message είτε κάτι άλλο.

Επίσης τσέκαρα τα imei και για κάποιο λόγο τα imei των δύο σλοτ είναι ίδια. (Πρόβλημα μου φαίνεται) Έχω κάνει wipe cache+davlik αλλά δεν έγινε απολύτως τίποτα (ούτε στο πρόβλημα των sim, ούτε στο Wifi).. Τι να πω.. Δώστε τα φώτα σας.. :blink:

Τα ιμει σε πολλά κινητά πλέον είναι ίδια δεν έχει σημασία.

Δεν ξέρω αλλά έτσι όπως τα λες σαν να έχει θέμα με την Nvram..

Τσέκαρε αν στην αναζήτηση δικτύων wifi λέει κάτι για nvram και ένα κωδικό.

Edited by geoanto555

καλημερα παιδια. χθες παρελαβα το κινητο, του περασα με ενα παιδι twrp και το miui global 7.2| Stable 7.2.3.0 . ποια ελληνικη μπορω να φλασαρω;; ειχα κατσει μεχρι τις 2 χθες το βραδυ αλλα δεν βρηκα αποτελεσμα.

καλημερα παιδια. χθες παρελαβα το κινητο, του περασα με ενα παιδι twrp και το miui global 7.2| Stable 7.2.3.0 . ποια ελληνικη μπορω να φλασαρω;; ειχα κατσει μεχρι τις 2 χθες το βραδυ αλλα δεν βρηκα αποτελεσμα.

Ελληνικές stable, developer , custom .κλπ

Mokee by vova.vafin + Redmi Note 2 Tool = 61% υπόλοιπο με 1 ώρα 48 λεπτά SoT :)

Πρώτη πλήρης φόρτιση μετά το (εκ νέου) φλασάρισμα...

Έκανα εγκατάσταση fastboot rom με miflash tool ακολουθώντας αυτόν τον οδηγο https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13536-Note-2-Flash-την-Ελληνική-FASTBOOT-ROM-καθαρή-εγκατάσταση/?postID=136524#post136524 . Όλα οκ κατά την διάρκεια του flash, ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Όταν το άνοιξα δυστυχώς το πρόβλημα με την sim παρέμενε.. Την έβαλα και στο σλοτ 1 και στο 2 αλλά σε κανένα από τα δύο δεν λειτούργησε.. Στο cit δεν την εντόπισε καν. Τα imei παρέμειναν ίδια οπότε φαντάζομαι πως όπως είπε και ο geoanto555 είναι κάτι φυσιολογικό. Παρόλα αυτά, το πρόβλημα με το Wifi λύθηκε, αλλάζοντας το όνομα της συσκευής από το ονομα του ιδιοκτήτη (σε ελλήνικα) σε "xiaomi" (Thanks filosofos77 ;)).. Τώρα συνδέεται κανονικά στο router και στο internet με DHCP.. Για τις sim έχετε καμιά ιδέα? Να σημειώσω πως έχω την TD FDD version, αλλά με πέρασμα rom λειτουργούσε και με WCDMA χωρίς κανένα πρόβλημα.
:ninja:

Είμαι με stable 7.3.2 από xiaomi.eu. Με χρηση greenify μόνο έχω καλύτερη αυτονομία από όσες ελληνικες dev και stable έβαλα. Λογικά ειναι και πιο ελαφρια γιατί είναι αρκετά mb μικρότερο το αρχείο της από την ελληνικη. Το μόνο θεμα ειναι ότι δεν έχω 160 χαρακτήρες στο stock sms app. Αν θέλετε δοκιμάστε την. Bug δεν βρήκα πάντως ακόμα. Σε multitasking ίσως είναι λίγο καλύτερη από την αντίστοιχη ελληνική η στα ίδια επίπεδα, πάντως χειρότερη δεν ειναι.

Έκανα εγκατάσταση fastboot rom με miflash tool ακολουθώντας αυτόν τον οδηγο https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13536-Note-2-Flash-την-Ελληνική-FASTBOOT-ROM-καθαρή-εγκατάσταση/?postID=136524#post136524 . Όλα οκ κατά την διάρκεια του flash, ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Όταν το άνοιξα δυστυχώς το πρόβλημα με την sim παρέμενε.. Την έβαλα και στο σλοτ 1 και στο 2 αλλά σε κανένα από τα δύο δεν λειτούργησε.. Στο cit δεν την εντόπισε καν. Τα imei παρέμειναν ίδια οπότε φαντάζομαι πως όπως είπε και ο geoanto555 είναι κάτι φυσιολογικό. Παρόλα αυτά, το πρόβλημα με το Wifi λύθηκε, αλλάζοντας το όνομα της συσκευής από το ονομα του ιδιοκτήτη (σε ελλήνικα) σε "xiaomi" (Thanks filosofos77 ;)).. Τώρα συνδέεται κανονικά στο router και στο internet με DHCP.. Για τις sim έχετε καμιά ιδέα? Να σημειώσω πως έχω την TD FDD version, αλλά με πέρασμα rom λειτουργούσε και με WCDMA χωρίς κανένα πρόβλημα.

Παλιότερο backup απο TWRP υπάρχει? Αν υπάρχει από τότε που ολα δουλευαν σωστά , μπες και κανε restore τσεκαροντας μονο το NVRAM (αν το backup σου περιλάμβανε και την NVRAM) .

Αυτή ειναι και μια συμβουλή προς ολους τους χρήστες να έχουν κρατήσει backup της NVRAM από το TWRP γιατί από default δεν είναι επιλεγμένη στο backup του TWRP.

Είμαι με stable 7.3.2 από xiaomi.eu. Με χρηση greenify μόνο έχω καλύτερη αυτονομία από όσες ελληνικες dev και stable έβαλα. Λογικά ειναι και πιο ελαφρια γιατί είναι αρκετά mb μικρότερο το αρχείο της από την ελληνικη. Το μόνο θεμα ειναι ότι δεν έχω 160 χαρακτήρες στο stock sms app. Αν θέλετε δοκιμάστε την. Bug δεν βρήκα πάντως ακόμα. Σε multitasking ίσως είναι λίγο καλύτερη από την αντίστοιχη ελληνική η στα ίδια επίπεδα, πάντως χειρότερη δεν ειναι.

Ελληνικά έχει; Link για κατέβασμα;

Sent from my Xiaomi Redmi Note 2

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Δυστυχώς δεν έχω κάποιο backup.. :confused:

Δοκίμασε την fastboot rom και με το sp flash tool --> https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11730-Unbrick-%CE%AE-%CE%9A%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%AE-%CE%95%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-FastBoot-Rom-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-SP-Flash-Tool/

Edited by kandilak

Καλησπέρα στην παρέα :)

Έχω την mokee του vova, αν και αυτό που θέλω να ρωτήσω το έχω από τότε που ήρθε το κινητό με 5.12.17... Η απορία: είναι λογικό το serial number της συσκευής να είναι IFW4YPL99999999 ;;

Μια ζωή αυτό το serial είχα...

Αυτά...

Καλησπέρα στην παρέα :)

Έχω την mokee του vova, αν και αυτό που θέλω να ρωτήσω το έχω από τότε που ήρθε το κινητό με 5.12.17... Η απορία: είναι λογικό το serial number της συσκευής να είναι IFW4YPL99999999 ;;

Μια ζωή αυτό το serial είχα...

Εμένα είναι PVVSQCW899999999... :lol:

Τα πολλά εννιάρια σε παραξενεύουν;

Νεότερα από την mokee: τώρα που άρχισαν οι ζέστες φαίνεται ξεκάθαρα πως το κινητό ανεβάζει περισσότερη θερμοκρασία με αυτή τη rom από ότι με miui... Πριν λίγο έπαιζα ένα παιχνιδάκι, το Monster Legends και έφτασε στους 62 βαθμούς (CPU)... δεν είναι κανένα ελαφρύ παιχνίδι αλλά δεν είναι και Asphalt 8... θα δούμε πως θα πάει το θέμα... η πλάτη του κινητού πάντως ζεματούσε... σε νορμάλ καταστάσεις είναι στους 40-42 βαθμούς...

Μόλις μου ήρθε vip mail από Xiaomi-Miui Hellas για νέα dev rom 6.6.17 (MIUI 8)

Λογικά αύριο θα είναι διαθέσιμη σε όλους.

Όταν με το καλό μεταφερθεί η γραμμή μου στο νέο σπίτι θα της ρίξω κι αυτής μια ματιά :)

@xariscd

Όταν τελειώσει το φλασαρισμα με flash tool μπορείς σε παρακαλώ να παρουσιάσεις τι επιλογές σου έχει μαρκαρισμένες στο BandMode?

Κάλεσε *#*#3646633#*#* > BandMode..

Καλησπέρα θελω μια βοήθεια...... Απο λαθος μου (πιάστηκε και τραβηχτηκε το βύσμα των ακουστικών) με αποτελεσμα να θελω αλλαγη της εισόδου του jack που μπορώ να βρω ανταλλακτικο......;;

Ποιο είναι ακριβώς το link για τη mokee? Εδώ δε μου βγάζει κανένα link...

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Μου κατεβάζουν ένα flashBrowserMobusi_3442.apk

OK είχε ένα μικροσκοπικό "skip add"..

Edited by Roid_rage

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Εμένα είναι PVVSQCW899999999... :lol:

Τα πολλά εννιάρια σε παραξενεύουν;

Νεότερα από την mokee: τώρα που άρχισαν οι ζέστες φαίνεται ξεκάθαρα πως το κινητό ανεβάζει περισσότερη θερμοκρασία με αυτή τη rom από ότι με miui... Πριν λίγο έπαιζα ένα παιχνιδάκι, το Monster Legends και έφτασε στους 62 βαθμούς (CPU)... δεν είναι κανένα ελαφρύ παιχνίδι αλλά δεν είναι και Asphalt 8... θα δούμε πως θα πάει το θέμα... η πλάτη του κινητού πάντως ζεματούσε... σε νορμάλ καταστάσεις είναι στους 40-42 βαθμούς...

Ναι, τα εννιάρια με παραξένεψαν :) αλλά πάσχεις κι εσύ ε; τυχαίο;

Αυτά...

@xariscd

Όταν τελειώσει το φλασαρισμα με flash tool μπορείς σε παρακαλώ να παρουσιάσεις τι επιλογές σου έχει μαρκαρισμένες στο BandMode?

Κάλεσε *#*#3646633#*#* > BandMode..

SIM1:

GSM Mode:

EGSM900

DCS1800

PCS1900

GSM850

UMTS Mode:

WCDMA-IMT-2000

WCDMA-PCS-1900

WCDMA-CLR-850

WCDMA-GSM-900

LTE Mode:

Band 1,3,7,38,39,40,41

SIM2:

GSM Mode:

EGSM900

DCS1800

PCS1900

GSM850

:ninja:

SIM1:

GSM Mode:

EGSM900

DCS1800

PCS1900

GSM850

UMTS Mode:

WCDMA-IMT-2000

WCDMA-PCS-1900

WCDMA-CLR-850

WCDMA-GSM-900

LTE Mode:

Band 1,3,7,38,39,40,41

SIM2:

GSM Mode:

EGSM900

DCS1800

PCS1900

GSM850

Σύμφωνα με ότι εχεις εσύ και σε ότι αναφέρει εδώ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9606-XIAOMI-REDMI-NOTE-2-PRIME-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-smartphone/ από δίκτυα είσαι οκ.

Άρα ξεκινας να ελεγχεις για αρχή την-τις sim , δηλαδή διασταύρωση σε θέσεις ή άλλες σιμ ή σε άλλη συσκευή.

Αν πάλι τίποτα δεν μπορώ να φανταστώ να είναι θέμα hardware.

Κάνε και μία ερώτηση εδώ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/10311-Redmi-Note-2-TDD-LTE-version-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AD%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%BC%CE%B5-4G-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%85%CF%87%CE%AE%CF%82-%CE%95%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%95%CE%BB%CE%BB/

Τελικά έκανες αυτό που σου είπε ο kandilak,α ν όχι κάντο και αυτό.