agmg Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 (edited) Καλώς παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα του το πω και βλέπουμε σε κανα 2 μέρες τι απάντηση θα μου δώσει :) Αν τον φίλο σου τον ενδιαφέρει η αυτονομία και δεν "καίγεται" για miui δοκιμάστε την MOKEE του Bule... Στα μείον ότι δεν έχει FM Radio, η δεύτερη sim υποστηρίζει μόνο 2G και παίζει μόνο το ένα ηχείο... Δοκίμαζω και μια άλλη CM από χθες, αυτήν εδώ: http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/development/rom-unofficial-t3310551 Καλή και αυτή αλλά δε φαίνεται να τα πηγαίνει τόσο καλά στο θέμα μπαταρίας όσο η ΜΟΚΕΕ... Edited June 4, 2016 by agmg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Θελω γνωμες για την aosp του vova που λεει οτι παιζει το fm Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Θελω γνωμες για την aosp του vova που λεει οτι παιζει το fm Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Νομίζω κάποια παιδιά γράψανε σχόλια για αυτή τη rom λίγες σελίδες πριν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Θελω γνωμες για την aosp του vova που λεει οτι παιζει το fm Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Δεν με τρέλανε.. Όπως έχω ξανά γράψει είχε κάποιο lag.. Επίσης μέτρια μπαταρία.. Γενικά αυτό μου φαίνεται έβγαλε με την μία πολλές rom αλλά όχι βελτιστοποιημενες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montblanc Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Πώς "παγώνω" την στοκ εφαρμογή μηνύματα σε MIUI, μιας και χρησιμοποιώ Handscent και καμιά φορά σκαλώνει και περνάει default την stock? Παράθεση -- Nokia 3310 -> Nokia 5300 -> Nokia 5320 -> Nokia C6-00 -> iPhone 3GS -> Samsung Galaxy SIII Neo -> Nokia Lumia 520 -> Xiaomi RN2 -> Xiaomi Mi A1 -> Xiaomi Mi 10 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Πώς "παγώνω" την στοκ εφαρμογή μηνύματα σε MIUI, μιας και χρησιμοποιώ Handscent και καμιά φορά σκαλώνει και περνάει default την stock? Εγω με το link2sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Μιας και έχω κολλήσει και εγώ, πως ορίζουμε νέο πληκτρολόγιο; γιατί μου γυρνάει συνέχεια το default Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Μιας και έχω κολλήσει και εγώ, πως ορίζουμε νέο πληκτρολόγιο; γιατί μου γυρνάει συνέχεια το default Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ρυθμίσεις =>προσθετες ρυθμίσεις =>γλωσσα κ εισαγωγή=>προεπιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_Kal Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Βγηκε η miui 8 αλλα οχι για το κινητο μας .Ελπιζω να την παρουμε και εμεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Μου αρεσε παρα πολυ η Mokee αλλα ο Firefox δεν μπορούσε να αναπαράγει flash videos απο διαφορα sites. Δεν ξερω αν εχει διορθωθεί οποτε εσεις που εχετε αυτη την εκδοση καντε μια δοκιμη κ ενημερώστε αν εχετε την καλοσύνη. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 επειδή έχω καιρό να παίξω με το κινητό και έχω μείνει λίγο πίσω . Έχω το redmi note 2 prime fdd και θέλω να δοκιμάσω να κατεβάσω την global έκδοση αλλά βλέπω έχει δυο επιλογές : redmi note prime και redmi note 2 , ποια ακριβώς είναι η σωστή για τη δική μου συσκευή ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddy_Gordo Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Μου αρεσε παρα πολυ η Mokee αλλα ο Firefox δεν μπορούσε να αναπαράγει flash videos απο διαφορα sites. Δεν ξερω αν εχει διορθωθεί οποτε εσεις που εχετε αυτη την εκδοση καντε μια δοκιμη κ ενημερώστε αν εχετε την καλοσύνη. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Δοκίμασε τον puffin browser Παράθεση Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliopoulos Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 (edited) Η MIUI8 για το κινητό μας δεν έχει ακόμα βγει επίσημα όμως στην αναβάθμιση αυτής της βδομάδας για τις ROM μου υπάρχει αναβάθμιση των εφαρμογών του Καιρού, Ασφαλείας, Θέματα, Αριθμομηχανής και Ηχογράφησης στις πιο πρόσφατες εκδόσεις MIUI8 καθώς και κάποια από τα εικονίδια των εφαρμογών. Επίσης και σε αυτή την ROM υπάρχει η δυνατότητα χρήσεις προνομίων διαχειριστή (root) μέσα από την εφαρμογή Ασφάλεια. Η αναβάθμιση θα γίνει αυτόματα μέσω της εφαρμογής Αναβάθμιση (όπως πάντα). Υπάρχει ακόμα το σφάλμα στην εφαρμογή Google Play Store στην επιλογή "ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ". Ελπίζω να το διορθώσω στο μέλλον.:( Δεν έχει ολοκληρωθεί η μετάφραση της νέας εφαρμ. Αριθμομηχανής :( Ελπίζω σε περισσότερα αυτή την βδομάδα... Περιμένω τα σχόλια σας .... http://d18t.imgup.net/Screenshot7474.jpghttp://m10t.imgup.net/Screenshot6eb4.jpghttp://o18t.imgup.net/Screenshot07a5.jpghttp://s53t.imgup.net/Screenshot7592.jpghttp://e53t.imgup.net/Screenshotd00b.jpghttp://v81t.imgup.net/Screenshot8540.jpghttp://j27t.imgup.net/Screenshotbd4c.jpg Edited June 6, 2016 by deliopoulos Παράθεση deliopoulos.Net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Δοκίμασε τον puffin browser Δεν μου κανει. Μιλαω αυστηρά για Firefox. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Η MIUI8 για το κινητό μας δεν έχει ακόμα βγει επίσημα όμως στην αναβάθμιση αυτής της βδομάδας για τις ROM μου υπάρχει αναβάθμιση των εφαρμογών του Καιρού, Ασφαλείας, Θέματα, Αριθμομηχανής και Ηχογράφησης στις πιο πρόσφατες εκδόσεις MIUI8 καθώς και κάποια από τα εικονίδια των εφαρμογών. Επίσης και σε αυτή την ROM υπάρχει η δυνατότητα χρήσεις προνομίων διαχειριστή (root) μέσα από την εφαρμογή Ασφάλεια. Η αναβάθμιση θα γίνει αυτόματα μέσω της εφαρμογής Αναβάθμιση (όπως πάντα). Υπάρχει ακόμα το σφάλμα στην εφαρμογή Google Play Store στην επιλογή "ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ". Ελπίζω να το διορθώσω στο μέλλον.:( Δεν έχει ολοκληρωθεί η μετάφραση της νέας εφαρμ. Αριθμομηχανής :( Ελπίζω σε περισσότερα αυτή την βδομάδα... Περιμένω τα σχόλια σας .... Αναφέρεσαι για την gtv custom rom ; Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliopoulos Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Αναφέρεσαι για την gtv custom rom ; Όχι αναφέρομαι για τις custom ROMs που ανεβάζω στο account μου στο basketbuild (πληροφορίες υπάρχουν και στο προσωπικό μου site). Παράθεση deliopoulos.Net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Ρε deli, δε κανεις και καμία aosp/cm λεω γω? :p Αν μπορεις και θελεις φυσικά! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Ρε παιδιά κάντε μου την χάρη κ δοκιμάστε το megatramp αν σας το ανοιγει... Γιατί εμένα πάει αλλά μετά κρασαρει κ κλεινει η εφαρμογή.... Με ολες τις ρομ που δοκίμασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Και μένα κρασαρε Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Και μένα κρασαρε Πολυ περιεργο ετσι;;; τοσα σχολια από κάτω.. Κ όλοι μπορούν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismou Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 (edited) καλημερα...να ρωτησω κ γω κατι...εχω την 6.5.5 eu.developer και ο stock browser οταν βρισκομαι στο 3g δικτυο της vodafone στις περισσοτερες ιστοσελιδες δεν τις εμφανιζει πληρεις..εννοω δεν φαινονται οι φωτογραφιες και αλλα στοιχεια των ιστοσελιδων..καμια ιδεα ???.. να επισημανω οτι σε δικτυο wifi δουλευει μια χαρα.. ευχαριστω.. παιδια το βρηκα ο ασχετος..να στε καλα.. Edited June 7, 2016 by makismou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 καλημερα...να ρωτησω κ γω κατι...εχω την 6.5.5 eu.developer και ο stock browser οταν βρισκομαι στο 3g δικτυο της vodafone στις περισσοτερες ιστοσελιδες δεν τις εμφανιζει πληρεις..εννοω δεν φαινονται οι φωτογραφιες και αλλα στοιχεια των ιστοσελιδων..καμια ιδεα ???.. να επισημανω οτι σε δικτυο wifi δουλευει μια χαρα.. ευχαριστω.. Μηπως ειδαι σε mobile κ οχι desktop λειτουργία;;; Κατω κατω κάπου θα λέει desktop πάτα το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismou Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Μηπως ειδαι σε mobile κ οχι desktop λειτουργία;;; Κατω κατω κάπου θα λέει desktop πάτα το Το βρηκα...ειναι ρυθμιση του browser..για οποιον εχει αυτο το θεμα: ανοιγει τον stock browser..πηγαινει ρυθμισεις και πανω πανω απενεργοποιει την "μειωση δεδομενων κινητης"... σ ευχαριστω παντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Πολυ περιεργο ετσι;;; τοσα σχολια από κάτω.. Κ όλοι μπορούν.. Εγώ μέχρι τώρα εβλεπα τόσα άλλα παιχνιδια να λένε "κρασαρει φτιάξτε το" και σε μας να παίζει, οπότε καλά είμαστε.. Ένα στο τοσο Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Πολύ καλή επίσης σε θέμα αυτονομίας είναι και η Mokee του Vova Vafin... Στο ίδιο επίπεδο με την αντίστοιχη του Bule... Στα θετικά ότι έχει FM Radio (για όσους το χρησιμοποιούν) και είναι απαλλαγμένη από κινέζικες εφαρμογές... όχι ότι είναι δύσκολο να φύγουν αλλά καλό είναι να μην υπάρχουν εξ'αρχής... Δε με βλέπω να γυρίζω σε MIUI σύντομα... τουλάχιστον μέχρι να βγει MIUI 8 για το κινητό μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts