kostasthess_82 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Ρε παιδιά συγνώμη για το άσχετο αλλά τόσο μεγάλη διαφορά έχει το 3g με το 4g στην διάρκεια τής μπαταρίας? Πρώτη φορά το έχω γυρίσει σήμερα σε 3g κ νομίζω ότι βλέπω αρκετά καλύτερη μπαταρία!!!! Ή είναι τόσο η ιδέα μού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaggelo Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Φίλε μου δεν είναι η ιδέα σου. Ειδικά σε 2G αυξάνει αισθητά η διάρκεια μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Ρε παιδιά συγνώμη για το άσχετο αλλά τόσο μεγάλη διαφορά έχει το 3g με το 4g στην διάρκεια τής μπαταρίας? Πρώτη φορά το έχω γυρίσει σήμερα σε 3g κ νομίζω ότι βλέπω αρκετά καλύτερη μπαταρία!!!! Ή είναι τόσο η ιδέα μού? Κι εγώ σε 3G το έχω κι αν θέλω τις "απίστευτα γρήγορες ταχύτητες του 4G της Vodafone" :lol::lol::lol: το γυρνάω εκείνη την ώρα... Αρκετή διαφορά, τουλάχιστον μισή ώρα επιπλέον SoT... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costaspap Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 @galiatsogio είχες απόλυτο δίκιο ήταν του θέματος! Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε τα παιδιά εδώ μέσα που μας βοηθούν σπαταλώντας τον χρόνο τους και μοιράζοντας τις γνώσεις τους μαζί μας. Σας ευχαριστούμε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 @galiatsogio είχες απόλυτο δίκιο ήταν του θέματος! Ευχαριστώ πολύ. Παρακαλώ, φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Απο το μεσημέρι ξανά σε cm κσι νομιζω πως δεν θα ξανά γυρίσω σε miui.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Είμαι με την τελευταια του gkalen και βλέπω καλύτερα την διάρκεια της μπαταρίας. Από την άλλη το κέντρο ασφαλείας, έχει θέμα με τα δικαιώματα. Στην αυτόματη έναρξη δεν υπάρχει καμία εφαρμογή, στα προνόμια ρούτ επίσης και όταν πατάω δικαιώματα, κρασάρει τελείως. Επίσης κάτι που βλέπω και στις τρεις τελευταίες του gkalen, όταν κάνω αναζήτηση (στο πλαίσιο αναζήτησης) από τον default browser, κρασάρει τελείως. Εσείς που έχετε την τελευταία dev, έχετε τέτοια θέματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Η τελευταία έχει πρόβλημα με το root, γύρνα στην προηγούμενη. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 ή περίμενε για την επόμενη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Μάλλον θα περιμένω μέχρι την επόμενη γιατί βλέπω την μπαταρία μετά από πολύ καιρό να βγάζει 4 ώρες και κάτι, με υπόλοιπο 15% . Άσε που για να πάω πίσω στην προηγούμενη πρέπει να κάνω full wipes, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Αν δεν κράτησες (για κάποιο περίεργο λόγο) backup, ναι. Εγώ μια βδομάδα χωρίς ρουτ δε θα ζούσα.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Αν δεν κράτησες (για κάποιο περίεργο λόγο) backup, ναι. Εγώ μια βδομάδα χωρίς ρουτ δε θα ζούσα.. Εμένα πάλι μου τη δίνει, να βλέπω μια τόσο πετυχημένη συσκευή, να βγάζει 3.30 ώρες ενώ μπορεί να βγάλει άνετα τέσσερις (για τα δικά μου δεδομένα). Είναι τι ψάχνει ο καθένας, εννοείται φυσικά, ότι δεν θα την άλλαζα με καμία άλλη σε αυτά τα χρήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrouko Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Καλημερα.Πως γυρναμε πισω στην 5.12.17 dev απο μεταγενεστερη dev??Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Καλημερα.Πως γυρναμε πισω στην 5.12.17 dev απο μεταγενεστερη dev??Ευχαριστω εκ των προτερων Δύο ποστ πριν το αναφέρω, με full wipes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliopoulos Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 (edited) Δεν ξέρω εάν κάποιος το ανέφερε αλλά η συσκευή μας υποστηρίζεται πλέον επίσημα από την ομάδα TeamWin. TeamWin - TWRP for Xiaomi Redmi Note 2 όπου υπάρχουν και οι αντίστοιχες οδηγίες για τον τρόπο εγκατάστασης (στα αγγλικά). Οδηγίες (συνοπτικά) Κατεβάζουμε από το παραπάνω link το official πλεον TWRP για την συσκευή μας. Ενεργοποιούμε την συσκευή μας σε fastboot mode (Power & Volume down). (Έχοντας εγκατεστημένους τους adb drivers). Συνδέουμε την συσκευή μας με τον υπολογιστή. Και τέλος από dos mode (command mode) τρέχουμε τις παρακάτω εντολές: fastboot flash recovery twrp-3.0.2-0-hermes.img (όπου twrp-3.0.2-0-hermes.img το αρχείο twrp που κατεβάσαμε) fastboot reboot Αυτό που δεν έγραψα είναι ότι χρειάζεται να έχουμε τα platform-tools από το Android SDK ή απλά κατεβάζουμε το fastboot-twrp-hermes.zip το οποίο περιέχει τα απαραίτητα αρχεία καθώς και το hermes.bat το οποίο τρέχει τις παραπάνω εντολές. Edited May 17, 2016 by deliopoulos Παράθεση deliopoulos.Net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Δεν ξέρω εάν κάποιος το ανέφερε αλλά η συσκευή μας υποστηρίζεται πλέον επίσημα από την ομάδα TeamWin. TeamWin - TWRP for Xiaomi Redmi Note 2 όπου υπάρχουν και οι αντίστοιχες οδηγίες για τον τρόπο εγκατάστασης (στα αγγλικά). Οδηγίες (συνοπτικά) Κατεβάζουμε από το παραπάνω link το official πλεον TWRP για την συσκευή μας. Ενεργοποιούμε την συσκευή μας σε fastboot mode (Power & Volume down). (Έχοντας εγκατεστημένους τους adb drivers). Συνδέουμε την συσκευή μας με τον υπολογιστή. Και τέλος από dos mode (command mode) τρέχουμε τις παρακάτω εντολές: fastboot flash recovery twrp-3.0.2-0-hermes.img (όπου twrp-3.0.2-0-hermes.img το αρχείο twrp που κατεβάσαμε) fastboot reboot Αυτό που δεν έγραψα είναι ότι χρειάζεται να έχουμε τα platform-tools από το Android SDK ή απλά κατεβάζουμε το fastboot-twrp-hermes.zip το οποίο περιέχει τα απαραίτητα αρχεία καθώς και το hermes.bat το οποίο τρέχει τις παραπάνω εντολές. Τι έχουμε να κερδίσουν επιπλέον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Τι έχουμε να κερδίσουν επιπλέον? Αντί να γράφει twrp 3.0.0 γράφει twrp 3.0.2.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Δεν ξέρω εάν κάποιος το ανέφερε αλλά η συσκευή μας υποστηρίζεται πλέον επίσημα από την ομάδα TeamWin. TeamWin - TWRP for Xiaomi Redmi Note 2 όπου υπάρχουν και οι αντίστοιχες οδηγίες για τον τρόπο εγκατάστασης (στα αγγλικά). Οδηγίες (συνοπτικά) Κατεβάζουμε από το παραπάνω link το official πλεον TWRP για την συσκευή μας. Ενεργοποιούμε την συσκευή μας σε fastboot mode (Power & Volume down). (Έχοντας εγκατεστημένους τους adb drivers). Συνδέουμε την συσκευή μας με τον υπολογιστή. Και τέλος από dos mode (command mode) τρέχουμε τις παρακάτω εντολές: fastboot flash recovery twrp-3.0.2-0-hermes.img (όπου twrp-3.0.2-0-hermes.img το αρχείο twrp που κατεβάσαμε) fastboot reboot Αυτό που δεν έγραψα είναι ότι χρειάζεται να έχουμε τα platform-tools από το Android SDK ή απλά κατεβάζουμε το fastboot-twrp-hermes.zip το οποίο περιέχει τα απαραίτητα αρχεία καθώς και το hermes.bat το οποίο τρέχει τις παραπάνω εντολές. Λογικά θα γίνεται και πιο απλά με το flashify. Με ένα nandroid backup για παν ενδεχόμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliopoulos Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Υποστηρίζεται πλέον από την ομάδα TWRP, πιθανώς θα ακολουθεί τις αναβαθμίσεις και τέλος θα μπορεί μέσω της εφαρμογής TWRP Manager (από το Google Play) να αναβαθμίζεται. Για τους πιο ψαγμένους υπάρχει ο source κώδικας στο github της ομάδας TWRP. Παράθεση deliopoulos.Net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Λογικά θα γίνεται και πιο απλά με το flashify. Με ένα nandroid backup για παν ενδεχόμενο. Γινεται μεσω του twrp install , image, το αρχειο και επιλογή recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliopoulos Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 (edited) Γινεται μεσω του twrp install , image, το αρχειο και επιλογή recovery Έχεις δίκαιο, γίνεται και πιο απλά από την εφαρμογή TWRP Manager (θέλει δικαιώματα root) από το Google Play. Εγκαθιστούμε την εφαρμογή, την ανοίγουμε, επιλέγουμε Install TWRP, από την λίστα που εμφανίζει επιλέγουμε την συσκευή μας (hermes) και τέλος επιλέγουμε Install Recovery. Το recovery θα κατέβει και θα εγκατασταθεί αυτόματα. (οδηγίες από την σελίδα που παρέθεσα στο προηγούμενο post) Edited May 17, 2016 by deliopoulos Παράθεση deliopoulos.Net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isskon Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Η σύνδεση του κινητού με pc με λειτουργικό Windows 10 pro γίνεται σε σας; εμένα το κινητό δεν το βλέπει με τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Η σύνδεση του κινητού με pc με λειτουργικό Windows 10 pro γίνεται σε σας; εμένα το κινητό δεν το βλέπει με τίποτα... Εχεις κανει επαναφορά του κινητου από αποθηκευμενο αρχειο?Εαν ναι αυτό φταιει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ysintos Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Παιδιά μία ερώτηση. Μόλις το βρήκα 107 ευρώ στο coolicool. Να το πάρω; Αξίζει τα λεφτά αυτά ή είναι αρκετά παλιό; http://www.coolicool.com/stock-in-europe-xiaomi-redmi-hongmi-note-2-16gb-rom-mtk6795-20ghz-64bit-octa-core-55-inch-fhd-scre-g-42108?utm_source=cm&utm_medium=email&utm_campaign=cm160518¤cy=EUR Παράθεση http://www.imagemag.gr/ http://www.mykarta.gr/ http://www.myprosklisi.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkon Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Δε ξερω τι λέει σαν κατάστημα, η τιμή ειναι πάρα πολύ καλή!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts