Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι, είχα την 6.5.5-1, τώρα γύρισα στην 6.4.28. Το περίεργο είναι ότι δεν ξεκινάει ασχημα...

Η χρήση που κάνω εγώ στο τηλέφωνο δεν είναι βαριά, αλλά για δυο ώρες κάθε ημέρα το ξεφτιλίζω, χρησιμοποιώ 10 εφαρμογες μαζί και έχω ανοιχτή την πλήρη συνδεσιμότητα του κινητου (4g, Bluetooth, hotspot, FM) και καμιά φορά κλείνουν οι εφαρμογές ακόμα και η προηγούμενη σε χρήση.

Θα βαλω stable σαν τελευταία λύση και μετά θα προβώ σε δραστικές αλλαγες.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι, είχα την 6.5.5-1, τώρα γύρισα στην 6.4.28. Το περίεργο είναι ότι δεν ξεκινάει ασχημα...

Η χρήση που κάνω εγώ στο τηλέφωνο δεν είναι βαριά, αλλά για δυο ώρες κάθε ημέρα το ξεφτιλίζω, χρησιμοποιώ 10 εφαρμογες μαζί και έχω ανοιχτή την πλήρη συνδεσιμότητα του κινητου (4g, Bluetooth, hotspot, FM) και καμιά φορά κλείνουν οι εφαρμογές ακόμα και η προηγούμενη σε χρήση.

Θα βαλω stable σαν τελευταία λύση και μετά θα προβώ σε δραστικές αλλαγες.

Αφού είσαι στου gkalen κάνε το εξής. Πήγαινε στον φάκελο system/etc/init.d και διέγραψε όλα τα αρχεία που έχει μέσα (αν υπάρχουν κάποια που δεν υπάρχουν στο zip της rom του gkalen μην τα διαγράψεις γιατί δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να έχεις στο τηλέφωνο που να έχει βάλει scripts στον φάκελο) . Κάνε επανεκκίνηση. Δούλεψε το τηλέφωνο όπως το δούλευες μέχρι τώρα και δεν αν υπάρχει βελτίωση. Ξέρεις πριν τα κάνεις όλα αυτά backup κλπ.

Edited by kandilak

Είσαι με του gkalen?

Και εγώ με του gkalen την τελευταια είμαι και για πρώτη φορά το φορτίζω το τηλέφωνο 2 φορές την ημέρα. Βέβαια ίσως φταίει ότι το ξέχασα για μια ώρα στον ήλιο μέσα στο αυτοκίνητο. Το τηλέφωνο είχε σβήσει και δεν μπορούσα να το αγγίξω. Υπέθεσα ότι ήταν από αυτό αλλά βλέπω ότι και άλλοι παραπονιούνται. Μάλλον σε Stable θα πάω και εγώ. Και πολλά κολλήματα όντως.

Edited by galiatsogio

Πολλά προβλήματα δημιουργούνται όταν κάνετε επαναφορά από backup.Η σωστή και απροβληματιστη επαναφορά είναι ,οι εφαρμογές από το αρχείο που αποθηκεύουμε εμείς μέσω μι και τα υπόλοιπα ιντερνετικα μέσω μι.Είχα την stable 7.2.1 και πήγα στη 7.2.3,προηγούμενος είχα αποθηκεύσει τα πάντα μέσω ρυθμίσεων.Σαν αναβάθμιση μόνο είχα πρόβλημα με τα προγράμματα που παίζουν vr video.Μετά έκανα καθαρή εγκατάσταση της 7.2.3 και επαναφορά από το αρχείο που αποθήκευσα.Δούλευαν τα προγραμματακια vr αλλά δε μπορούσα να σύνδεσω το κινητό με τον υπολογιστή.Δεν αναγνώριζε το κινητό.Εργοστασιακή ρύθμιση,επαναφορά μέσω μι ίντερνετ και εφαρμογών μέσω αρχείου που αποθηκευσα.Τώρα δουλεύουν όλα σωστά.

Πολλά προβλήματα δημιουργούνται όταν κάνετε επαναφορά από backup.Η σωστή και απροβληματιστη επαναφορά είναι ,οι εφαρμογές από το αρχείο που αποθηκεύουμε εμείς μέσω μι και τα υπόλοιπα ιντερνετικα μέσω μι.Είχα την stable 7.2.1 και πήγα στη 7.2.3,προηγούμενος είχα αποθηκεύσει τα πάντα μέσω ρυθμίσεων.Σαν αναβάθμιση μόνο είχα πρόβλημα με τα προγράμματα που παίζουν vr video.Μετά έκανα καθαρή εγκατάσταση της 7.2.3 και επαναφορά από το αρχείο που αποθήκευσα.Δούλευαν τα προγραμματακια vr αλλά δε μπορούσα να σύνδεσω το κινητό με τον υπολογιστή.Δεν αναγνώριζε το κινητό.Εργοστασιακή ρύθμιση,επαναφορά μέσω μι ίντερνετ και εφαρμογών μέσω αρχείου που αποθηκευσα.Τώρα δουλεύουν όλα σωστά.

Δεν κάνω επαναφορά από backup αν και κρατάω αντίγραφα. Επαναφέρω τα πάντα από το mi cloud.

δυστυχως οχι

edit:

http://i67.tinypic.com/244w1a9.jpg

Ενα λινκ παρακαλω για τη rom που εχεις ? Ευχαριστω

Για να βλέπεις λογικά το τύπου δικτύου εισαι ,από όσο θυμάμαι σε άλλη συσκευή που είχα CM 12.1 ήταν μέσα από την επιλογή κάρτας sim για να ορισεις τον τύπο.

Αν όχι ίσως μία αλλαγή θέματος βοηθήσει.

Από κεί και μετά με XPOSED FRAMEWORK είτε με Gravity Box είτε με CM Settings.

Το led ειδοποίησης παίζει σε όλα τα χρώματα που ξέρουμε, 7?

Δεν υπαρχει αυτο που λες.

Σε παλιότερο build ειχα δοκιμασει xposed αλλα δεν καταφερα κατι.

3 χρώματα νομιζω εχει. Πως θα το δω?(δε ξερω, γιατί δεν ασχολουμαι με το λεντακι)

Επίσης πες μας και από μπαταρία τι λέει..

Μην ξεχάσεις του σύνδεσμο για download.....

Μπαταρία ειμαι σιγουρος οτι ειναι σε ικανοποιητικα επιπεδα.

εδώ να πω οτι χρησιμοποιω greenify, και κλείδωνω σε 2g το δικτυο οταν δε χρειαζομαι δεδομενα ή δεν εχω γενικα 3g σημα.

Θα το βρεις στους xda. Στον τιτλο εχει ημερομηνια 2016/05/08 αν θυμαμαι καλα.

Του danielκατι νομίζω.

Αν δε το βρεις, πες με

ρε συ mol, εκτός Ελλάδος είσαι? γιατί σου βγάζει το r? (roaming)

Προφανώς έχει Q που θέλει ενεργοποιημένο το roaming για να "παίξουν" τα data.

Mol δηλαδή όταν ανοιξεις δεδομένα και σερφαρεις δεν δείχνει επαννω δίπλα στην ένταση σηματος 4g, H κτλ;

Ναι, q εχω.

Οχι, δεν εμφανίζει κατι, δες το σκρινσοτ παραπανω

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Κάτι τελευταίο από απόσυνδέσεις έχει θέμα,μετά από λειτουργεία πτήσης επανέρχεται?

Ο ήχος κλήσης είναι οκ?

Όσο για το led ίσως να γίνει με κάποιο τρόπο προσθήκη χρωμάτων.

Λοιπόν αν δεν έχει κάτι άλλο βλέπω να την περάσω ώστε να δοκίμασω και γω μερικά που έχω κατά νού.:rolleyes:

Το λινκ εδώ έτσι?

http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/development/rom-unofficial-t3310551

Edited by filosofos77

Αφού είσαι στου gkalen κάνε το εξής. Πήγαινε στον φάκελο system/etc/init.d και διέγραψε όλα τα αρχεία που έχει μέσα (αν υπάρχουν κάποια που δεν υπάρχουν στο zip της rom του gkalen μην τα διαγράψεις γιατί δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να έχεις στο τηλέφωνο που να έχει βάλει scripts στον φάκελο) . Κάνε επανεκκίνηση. Δούλεψε το τηλέφωνο όπως το δούλευες μέχρι τώρα και δεν αν υπάρχει βελτίωση. Ξέρεις πριν τα κάνεις όλα αυτά backup κλπ.

Οκ, δεν είχε κάτι άλλο, για να δούμε...

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Κάτι τελευταίο από απόσυνδέσεις έχει θέμα,μετά από λειτουργεία πτήσης επανέρχεται?

Ο ήχος κλήσης είναι οκ?

Λοιπόν αν δεν έχει κάτι άλλο βλέπω να την περάσω ώστε να δοκίμασω και γω μερικά που έχω κατά νού.:rolleyes:

Το λινκ εδώ έτσι?

http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/development/rom-unofficial-t3310551

Ναι, αυτη ειναι η ρομ.

Τι ακριβώς εννοεις με το να επανερχεται μετα τη λειτουργια πτησης? Μολις το τσεκαρα και επεστρεψε κανονικα το δικτυο(χωρις να ζητησει πιν) και το wifi.

Ενα λινκ παρακαλω για τη rom που εχεις ? Ευχαριστω

Το ποσταρε ο φιλόσοφος :)

Ναι, αυτη ειναι η ρομ.

Τι ακριβώς εννοεις με το να επανερχεται μετα τη λειτουργια πτησης? Μολις το τσεκαρα και επεστρεψε κανονικα το δικτυο(χωρις να ζητησει πιν) και το wifi.

Αυτό που έκανες ,αφού βρήκε άμεσα δίκτυο όλα καλά.

Ευχαριστώ.

Αν βρω χρόνο μπορεί και αύριο για να την τεσταρω για λίγες μέρες μαζί με μία άλλη ανάλογη που είδα καλά λόγια από Miui Κινας .

Πριν λίγο την πέρασα. Το λιγοτερο 2 φορες γρηγορότερη σε σχέση με μιυι.

Σφαίρα στα παντα. Σε λίγο δοκιμαζω και το φμ

Μονο που εκανα χαζομαρα. Δε κράτησα back up την miui :p

Καλη σου μερα,ποια ακριβως εβαλες?

EDIT:Οκ φιλε mol το ειδα το λινκ λιγο πριν

Edited by wolf_35

Έπειδη είμαι σκαστος από το διπλανό Thread λόγω του ότι έχω το redmi 3, θέλω να ρωτήσω το εξης

Έπεσε στα χέρια μου το RN2 από ένα φίλο και θέλει να του βάλω την καλύτερη ρομ όσον αφορά τη διαχείριση μπαταρίας.

Ποια προτείνετε εσείς, και κάτι ακόμα, εάν θα πρεπει να ξεκλειδωσω τον bootloader για να την περάσω.

(εννοείται να μην έχει bugs κτλ κτλ)

Να σημειώσω ότι το κινητό είναι καινούριο

Ευχαριστώ....

Ο ήχος κλήσης είναι οκ?

Το λινκ εδώ έτσι?

Έχει σταματήσει την ανάπτυξη της συγκεκριμένης rom αν διάβασα καλά? Αυτό δεν είναι καλό.. Δεν την θεωρεί καν stable...

Έχει σταματήσει την ανάπτυξη της συγκεκριμένης rom αν διάβασα καλά? Αυτό δεν είναι καλό.. Δεν την θεωρεί καν stable...

Πριν λιγες μερες εβγαλε το τελευταιο build (8 Μαϊου)

Καλημερα κ απο μενα . Ο τελευταιος οδηγος ειναι μονο για dev rom η μπορουμε να τον χρησιμοποιησουμε και για stable .

τωρα το ειδα......

Προς το παρόν και μέχρι να φτιάξουμε και Ελληνική Stable Fastboot rom, όποιος θέλει να περάσει τη Stable rom στη συσκευή του πρέπει αφου τελειώσει το σετάρισμα της Miui στα πρόχειρα, να κάνει εργοστασιακές ρυθμίσεις, να βάλει τη Stable στη συσκευή του και να φλασάρει απο το TWRP.

Edited by faldainos

Εγώ πάλι βλέπω τρελά κολληματα... Δεν ηταν ετσι :(

Και εγώ βλέπω πολλά κολλήματα πλέον με την 6.5.5 του gkalen, πέραν των 3,5 ωρών οθόνης..... :(

Θα περιμένω να βγει η νέα ελληνική dev σήμερα και μάλλον θα την δοκιμάσω.....

ΥΓ: Δεν θέλω να μπλέκω σβήνοντας τα πάντα, γιαυτό δεν περνάω σε Stable..... Αλλά εάν δεν αντέξω, θα το κάνω....

Sent from my Xiaomi Redmi Note 2

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

καμια ιδεα που να ψαξω και τι να ρυθμισω στο xposed/gravity ωστε να βλεπω τυπου δικτυου(2g/3g/4g) στην στατους μπαρ;

Δοκίμασε το module "flat style bar indicators" του xposed που έχει πολύ περισσότερο πράμα για παραμετροποίηση στην status bar. Το είχα στην Mokee .

Και εγώ βλέπω πολλά κολλήματα πλέον με την 6.5.5 του gkalen, πέραν των 3,5 ωρών οθόνης..... :(

Θα περιμένω να βγει η νέα ελληνική dev σήμερα και μάλλον θα την δοκιμάσω.....

ΥΓ: Δεν θέλω να μπλέκω σβήνοντας τα πάντα, γιαυτό δεν περνάω σε Stable..... Αλλά εάν δεν αντέξω, θα το κάνω....

Sent from my Xiaomi Redmi Note 2

Εγω πάντως που έκανα restore από το mi cloud δεν δυσκολεύτηκα καθόλου. Μέχρι και τους κωδικούς από τα δίκτυα WiFi είχε κρατήσει.

τζιφος, δε βρηκα κατι

Διαβάζοντας από Κινα για διάφορες rom που είδα,πολλοί δεν έχουν κάνει αυτήν την ενσωμάτωση της status bar στα εικονίδια,άλλοι το ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Τώρα με κάποιο module ίσως.

Είναι και ένας λόγος που θέλω να την περάσω,να το δω.