kostasthess_82 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Αυτό με το whats up το έχω κ εγώ το θέμα κ όσες εκδόσεις του κ αν έβαλα δεν κατάφερα να δουλέψει (stable Ελληνική). Κάπου διάβασα οτι βάζεις στην πρώτη θέση την κάρτα whats up,χωρίς να έχεις στην δεύτερη θέση άλλη sim,μπαινεις στην εφαρμογή του whats up κ το δέχεται. Μετά μπορείς να βάλεις κανονικά κ την δεύτερη sim.δεν το έχω δοκιμάσει, απλά το αναφέρω μήπως σε βοηθήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 (edited) Αυτό με το whats up το έχω κ εγώ το θέμα κ όσες εκδόσεις του κ αν έβαλα δεν κατάφερα να δουλέψει (stable Ελληνική). Κάπου διάβασα οτι βάζεις στην πρώτη θέση την κάρτα whats up,χωρίς να έχεις στην δεύτερη θέση άλλη sim,μπαινεις στην εφαρμογή του whats up κ το δέχεται. Μετά μπορείς να βάλεις κανονικά κ την δεύτερη sim.δεν το έχω δοκιμάσει, απλά το αναφέρω μήπως σε βοηθήσει θα το δοκιμασω και αυτο και θα σου πω Το έκανα.τπτ τα ίδια.στο coolpad που είχα μου το έκανε αυτό όταν είχα τα δεδομένα του κινητού.όταν είχα wi fi δεν είχα προβλημα Edited April 8, 2016 by navystam Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Αυτό με το whats up το έχω κ εγώ το θέμα κ όσες εκδόσεις του κ αν έβαλα δεν κατάφερα να δουλέψει (stable Ελληνική). Κάπου διάβασα οτι βάζεις στην πρώτη θέση την κάρτα whats up,χωρίς να έχεις στην δεύτερη θέση άλλη sim,μπαινεις στην εφαρμογή του whats up κ το δέχεται. Μετά μπορείς να βάλεις κανονικά κ την δεύτερη sim.δεν το έχω δοκιμάσει, απλά το αναφέρω μήπως σε βοηθήσει Αυτό ακριβώς πρέπει να κάνει. Και δεν θα έχει πρόβλημα. Οι καινούργιοι διαβάστε την 1η σελίδα και στο miui.gr που σας παραπέμπει για να σας λυθούν απορίες που έχουν ειπωθεί εδώ μέσα άπειρες φορές. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrison86 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 καλησπερα στην παρεα!!μολις εφτασε στα χερια μου το redmi note 2.. λοιπον φιλος μου που ασχολειτε με αναβαθμισεις και διαφορα μου το ''εφτιαξε'' κ μενα μιας κ δεν εχω ιδεα εγω :O εκδοση android 5.0.2 LRX22G εκδοση MIUI by xiaomi-miui.gr7.0/Stable 7.0.6.0(LHMCNCI) εκδοση μοντεμ MOLY.LR9.W1423.MD.LW TG.MP.V24.P27 εκδοση kernel 3.10.61+3acecfe1-25e0c-177d0042 αυτα ειναι καποια απο τα στοιχεια... σαν πρωτη ματια μ αρεσε...φαινεται γρηγορο χωρις κολληματα.. ενα αρνητικο αν θεωρειται αρνητικο ειναι η μνημη ραμ που απο 2gb που και καλα εχει το κινητο το 1gb ειναι διαθεσιμο και με 5-6 κλασικες εφαρμογες που κατεβασα πηγε στα 700mb... λοιπον τι λετε???αξιζει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 με μια λεξη: ΑΞΙΖΕΙ μη σε απασχολει η ραμ. οσο λιγοτερη εχει ελευθερη, τοσο το καλυτερο. δεν εχω αντιμετωπισει κανενα κολλημα λογω ραμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflabouris Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Μόλις περασα 6.3.31 και μολις παω gallery δεν βλεπω κανενα φάκελο περα απο τις καμερας και screenshot εχω ενεργοποιήσει να φαίνονται και οο κρυφοι φάκελοι! Επίσης κλασσικα το θέμα με τα θέματα δεν λέει να λυθεί δεν μου φαίνονται με τιποτα,αδυναμια φορτωσεις! Παράθεση wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Βγήκε και η Ελληνική 6.4.7. Δοκίμασε κανείς; Είδα στο changelog έχει μόνο bug fixes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Βγήκε και η Ελληνική 6.4.7. Δοκίμασε κανείς; Είδα στο changelog έχει μόνο bug fixes. Πολύ νωρίς...δε νομίζεις; Την έχω από την έναρξη. Μέχρι τώρα τίποτα αρνητικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Βγήκε και η Ελληνική 6.4.7. Δοκίμασε κανείς; Είδα στο changelog έχει μόνο bug fixes. Πολύ νωρίς, όντως και εγώ δεν βλέπω κάτι αρνητικό μέχρι τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Και εγώ την πέρασα εχθές θα δείξει σε 2-3 μέρες Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Να ρωτήσω κάτι. Εδω και καιρό όταν μπαίνω στο mi cloud μου δείχνει ότι έχω, άλλες φορές ένα, άλλες φορές δύο αρχεία που δεν έχουν συγχρονιστεί. Όταν πατάω συγχρονισμός τώρα, προσπαθεί για λίγο αλλά ξανά βγάζει συγχρονισμός τώρα. Αυτό που δεν συγχρονίζει είναι αρχείο από το άλμπουμ αλλά δεν μπορώ να το βρω. Κάποια ιδέα; Κάποιος με παρόμοιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Εγώ αυτες τις μερες εκανα καποια στησίματα, κάποιες επαναφορες, έδωσα redmi 3 σε φίλο κλπ.. Σε καμιά φορά δεν πέτυχε επαναφορα από το micloud, μόνο από το τοπικό αντίγραφο. Κάτι θα παίζει με τους servers της Xiaomi Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Εγώ αυτες τις μερες εκανα καποια στησίματα, κάποιες επαναφορες, έδωσα redmi 3 σε φίλο κλπ.. Σε καμιά φορά δεν πέτυχε επαναφορα από το micloud, μόνο από το τοπικό αντίγραφο. Κάτι θα παίζει με τους servers της Xiaomi Ευχαριστώ, Roid, έλεγα μήπως παίζει κάτι με τη συσκευή μου. Της γυναίκας μου συγχρονίζει κανονικά. Μήπως παίζει ρόλο αν τα αρχεία αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Μπα, δε νομιζω Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 ξερω θα με βρισετε, αλλα θελω να ξαναγυρισω σε μιυι. ΑΛΛΑ υπαρχει καποια κουτσουρεμενη; δε χρησιμοποιω αρκετα απ τα features της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Οι ελληνικες Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Παίδες έχει περάσει κανένας την 6.3.31 dev eu να μας πει εντυπώσεις;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 ξερω θα με βρισετε, αλλα θελω να ξαναγυρισω σε μιυι. ΑΛΛΑ υπαρχει καποια κουτσουρεμενη; δε χρησιμοποιω αρκετα απ τα features της. Μηπως σ ενδιαφερει αυτο; https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11974-ROM-gkalen-%CE%9F%CE%94%CE%97%CE%93%CE%9F%CE%A3-%CE%93%CE%99%CE%91-%CE%9C%CE%91%CE%93%CE%95%CE%99%CE%A1%CE%95%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%91-%CE%A3%CE%A5%CE%96%CE%97%CE%A4%CE%97%CE%A3%CE%95%CE%99%CE%A3-%CE%9A%CE%91%CE%99-%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%92%CE%91%CE%98%CE%9C%CE%99%CE%A3%CE%95%CE%99%CE%A3-%CE%93%CE%99%CE%91-CUSTOM-ROM/?postID=100147#post100147 Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrison86 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 με μια λεξη: ΑΞΙΖΕΙ μη σε απασχολει η ραμ. οσο λιγοτερη εχει ελευθερη, τοσο το καλυτερο. δεν εχω αντιμετωπισει κανενα κολλημα λογω ραμ. Να σε ρωτησω κ κατι ακομα;;προσπαθω απο εχθες να συνδεθω με wifi απτο σπιτι μου,μου βγαζει οτι ειμαι συνδεδεμενος και με θαυμασιο σημα αλλα τιποτα.δεν συνδεεται.και δεν βγαζει και το σηματακι του wifi.οταν μπαινω απτα δεδομενα ολα ειναι μια χαρα.εχω κανει καμια λαθος ρυθμιση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Κάνε restart το router Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 ξερω θα με βρισετε, αλλα θελω να ξαναγυρισω σε μιυι. ΑΛΛΑ υπαρχει καποια κουτσουρεμενη; δε χρησιμοποιω αρκετα απ τα features της. Σαν την mokee δεν υπάρχει. Μόνο clearmotion-miravision της λείπει για να γίνει τέλεια για μένα. Πήγα για 5 μέρες στην AOSP του vova (κυρίως λόγω clearmotion) αλλά επέστρεψα γιατί η Mokee αφήνει άλλη αίσθηση στην χρήση του τηλεφώνου . Είναι και ο μόνος λόγος που δεν έχω αλλάξει το τηλέφωνο, γιατί αν είχα εγκλωβιστεί στην MIUI θα είχε φάει σουτ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Μηπως σ ενδιαφερει αυτο; https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11974-ROM-gkalen-%CE%9F%CE%94%CE%97%CE%93%CE%9F%CE%A3-%CE%93%CE%99%CE%91-%CE%9C%CE%91%CE%93%CE%95%CE%99%CE%A1%CE%95%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%91-%CE%A3%CE%A5%CE%96%CE%97%CE%A4%CE%97%CE%A3%CE%95%CE%99%CE%A3-%CE%9A%CE%91%CE%99-%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%92%CE%91%CE%98%CE%9C%CE%99%CE%A3%CE%95%CE%99%CE%A3-%CE%93%CE%99%CE%91-CUSTOM-ROM/?postID=100147#post100147 Ενδιαφερων φαινεται!!!! Ευχαριστω για την ενημερωση! Σαν την mokee δεν υπάρχει. Μόνο clearmotion-miravision της λείπει για να γίνει τέλεια για μένα. Πήγα για 5 μέρες στην AOSP του vova (κυρίως λόγω clearmotion) αλλά επέστρεψα γιατί η Mokee αφήνει άλλη αίσθηση στην χρήση του τηλεφώνου . Είναι και ο μόνος λόγος που δεν έχω αλλάξει το τηλέφωνο, γιατί αν είχα εγκλωβιστεί στην MIUI θα είχε φάει σουτ!!! Την ειχα αλλα την ξηλωσα. Χαλια μπαταρία. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 (edited) Συμφωνώ!!! Αν απλά φλασάρεις την rom και εγκαταστήσεις τις εφαρμογές σου και την αφήσεις ελεύθερη να κάνει ότι θέλει, τότε θα παραπονιέσαι για την μπαταρία. Δεν ξέρω αν σου φαίνεται περίεργο αλλά 4,5-5 ώρες SOT με κανονική χρήση 1-1,5 μέρας δεν το λές χάλια!!! μπλα...μπλα...μπλα...Greenify... μπλα...μπλα...μπλα...Amplify... μπλα...μπλα...μπλα...PowerNap...... Edited April 9, 2016 by kandilak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Συμφωνώ!!! Αν απλά φλασάρεις την rom και εγκαταστήσεις τις εφαρμογές σου και την αφήσεις ελεύθερη να κάνει ότι θέλει, τότε θα παραπονιέσαι για την μπαταρία. Δεν ξέρω αν σου φαίνεται περίεργο αλλά 4,5-5 ώρες SOT με κανονική χρήση 1-1,5 μέρας δεν το λές χάλια!!! μπλα...μπλα...μπλα...Greenify... μπλα...μπλα...μπλα...Amplify... μπλα...μπλα...μπλα...PowerNap...... Δηλ με αυτες τις 3 εφαρμογές πιάνεις τόσο 4-4.5 ωρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Πάντα greenify χρησιμοποιω. Amplify οχι, ουτε powernap. Οταν με ιδια χρηση εβγαζα 6+ ωρες οθονης και τωρα με το ζορι 3-4, τοτε κατι γινεται. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts