Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πως γινεται να εχω 160 χαρακτηρες στην 7.2 stable eu?

edit:φλασαρα ενα mod απο ελληνικη stable και δουλεψε..

Edited by pitspan

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια υπάρχουν και αλλες εφαρμογές που αντικαθιστουν την εφαρμογή του Facebook στο Internet playstore

Εγώ χρησιμοποιώ το metal pro για Facebook. Πολύ καλύτερο κατ εμε από το slim social.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Εγώ τα δοκίμασα αυτά αλλά σε κανενα δεν μου παιζει τα βιντεο..

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Αν περάσω τη τελευταία stable μέσω twrp ενώ έχω τη τελευταία dev χάνονται οι ρυθμίσεις και τα προγράμματα που έχω και φτου από την αρχή ή περνώνται όπως όλες οι dev χωρίς να χάνεις τίποτα?

Καλησπερα και καλή Σαρακοστή, θέλω να ρωτησω δύο πραματακια, στην επιλογή "τοπικά αντίγραφα" όταν επιλεξω πια αρχεία θέλω να επανέλθουν, ρυθμίσεις κτλπ ακόμα και όταν κάνω clean install μέσα pc και περάσω τη rom που θελω πάλι θα μπορώ να ανάκτηση τα αρχεία που είχα επιλέξει στη συγκεκριμένη ρυθμηση αν την επιλεξω και δεύτερη ερώτηση τα προγράμματα cm security & clean master είναι καλό να τα έχει κάποιος στο smartphone του γιατί από.τη μια ενώ μου βρήκαν κάποιους ιούς και τους έσβησαν έχω την εντύπωση πως δε τρέχει και τόσο καλά ή συσκευή από τότε που τα έβαλα ενοω πως μου κολλάνε τη συσκευή και πέφτει πιο γρήγορα ή μπαταρία, θα ήθελα και τη δική σας γνώμη.

Πήρα backup με το twrp 3 και δημιούργησε το backup στο path: sd card\TWRP\BACKUPS\Redmi_Note_2\2016-03-03--18-47-45_LRX22G\...

Προσπαθώντας να κάνω restore, δε βρίσκει τίποτα...!!!!!!

Τι κουλό πάλι αυτό? Το TWRP είναι τοσο βλαμμένο που αν πάρεις backup με πιο παλιό version και πας να κάνεις restore με πιο καινούργιο version, αλλάζει το path μερικες φορές και δε βρίσκει το backup (πρέπει να το κάνεις rename).

Αλλά εδώ το backup/restore πάω να το κάνω με το ίδιο version...

Αν περάσω τη τελευταία stable μέσω twrp ενώ έχω τη τελευταία dev χάνονται οι ρυθμίσεις και τα προγράμματα που έχω και φτου από την αρχή ή περνώνται όπως όλες οι dev χωρίς να χάνεις τίποτα?

Χάνονται...

----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πήρα backup με το twrp 3 και δημιούργησε το backup στο path: sd card\TWRP\BACKUPS\Redmi_Note_2\2016-03-03--18-47-45_LRX22G\...

Προσπαθώντας να κάνω restore, δε βρίσκει τίποτα...!!!!!!

.

Αυτό ειναι εσωτερική μνήμη. Τσέκαρε και μέσα από file explorer, υπάρχει;

----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπερα και καλή Σαρακοστή, θέλω να ρωτησω δύο πραματακια, στην επιλογή "τοπικά αντίγραφα" όταν επιλεξω πια αρχεία θέλω να επανέλθουν, ρυθμίσεις κτλπ ακόμα και όταν κάνω clean install μέσα pc και περάσω τη rom που θελω πάλι θα μπορώ να ανάκτηση τα αρχεία που είχα επιλέξει στη συγκεκριμένη ρυθμηση αν την επιλεξω και δεύτερη ερώτηση τα προγράμματα cm security & clean master είναι καλό να τα έχει κάποιος στο smartphone του γιατί από.τη μια ενώ μου βρήκαν κάποιους ιούς και τους έσβησαν έχω την εντύπωση πως δε τρέχει και τόσο καλά ή συσκευή από τότε που τα έβαλα ενοω πως μου κολλάνε τη συσκευή και πέφτει πιο γρήγορα ή μπαταρία, θα ήθελα και τη δική σας γνώμη.

Κάποιος να βάλει σημεία στίξης, εγώ δε μπορώ να διαβάσω.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Αυτό ειναι εσωτερική μνήμη. Τσέκαρε και μέσα από file explorer, υπάρχει;

----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

'Οταν κάνεις backup ή restore διαλέγεις εσύ εσωτ. μνήμη ή sd. To path υπάρχει στην sd και τα files είναι εκεί, απλά το βλαμμένο twrp δε το βλέπει...

Edited by crapatzi

Εγώ τα δοκίμασα αυτά αλλά σε κανενα δεν μου παιζει τα βιντεο..

Είμαι με 7.2 stable ελληνική. Με metal pro μια χαρά παίζει βίντεο. Μόλις το τσέκαρα.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

'Οταν κάνεις backup ή restore διαλέγεις εσύ εσωτ. μνήμη ή sd. To path υπάρχει στην sd και τα files είναι εκεί, απλά το βλαμμένο twrp δε το βλέπει...

έχεις επιλέξει από το select storage την microSD?

έχεις επιλέξει από το select storage την microSD?

Ασφαλώς...

Θα δοκιμάσω αργότερα να βάλω TWRP 2.7.0.0 και να κάνω rename το folder απο 'Redmi_Note_2' σε 'reno2' (το όνομα που δίνει το 2.7.0.0). Ελπίζω να υπάρχει συμβατότητα από νεότερο σε παλαιότερο version και να μπορέσω να κάνω restore με το 2.7.0.0.

7.2 σταβλε.

Η μπαταρία δε με τα λεει καλα. Χωρις να το πολύ χρησιμοποιήσω, εχασε μεγαλο ποσοστό.

Με 1ωρα20λεπτα sot, με αφησε στο 40%, το οποίο μετα βιας θα με βγαλει αλλη μια ωρα σοτ

7.2 σταβλε.

Η μπαταρία δε με τα λεει καλα. Χωρις να το πολύ χρησιμοποιήσω, εχασε μεγαλο ποσοστό.

Με 1ωρα20λεπτα sot, με αφησε στο 40%, το οποίο μετα βιας θα με βγαλει αλλη μια ωρα σοτ

Μήπως έχεις ανοιχτο WiFi και κανει backup στη μι?Restore έκανες μέσω μι ιντερνετικο η αποθηκευτικο που έκανες εσύ?

Ανοιχτο wifi αλλα οχι συνδεμενο σε δίκτυο.

Συγχρονισμος κλειστος.

Ανοιχτα δεδομενα σε 2g με ελαχιστη χρηση slimsocial(2 λεπτά με το ζορι)

Ιντερνετικο έκανε μονο του βασικα... Δε θυμάμαι να επελεξα κατι.

7.2 σταβλε.

Δεύτερη πλήρης φόρτιση με 7.2 stable ευρωπαϊκή. Είμαι στο 16% με 5ωρες και δέκα λεπτά οθόνη..

Μια χαρά μου φαίνεται.προφανώς κάτι στην τρώει την μπαταρία και πρέπει να το ψαξεις..

Δε μπορω να καταλαβω τι παίζεται!!!!!

Χρησιμοποιω και greenify και redmi note 2 tools.

Εφαρμογές εχω λιγες και όλες σχεδον είναι greenified.

Δε μπορω να καταλαβω τι παίζεται!!!!!

Χρησιμοποιω και greenify και redmi note 2 tools.

Εφαρμογές εχω λιγες και όλες σχεδον είναι greenified.

Στο σύστημα φαίνεται τι χρησιμοποιεί την μπαταρία?

Η εγκατάσταση της ρομ από που αρχισε?Τι είχες πριν και με ποιο τρόπο έγινε?Εαν δε βαριέσαι κανε ότι έγραψα πριν για την εγκατάσταση.7.0.8 πρώτα.

Πολύ χάλια όντως.. Την φωτεινότητα στο ποσο την έχεις?

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Μεσω twrp. 2 φορες wipe τα πάντα ολα με ριμπουτ αναμεσα.

Επισης 2 φορες εγκατάσταση την ρομ.

Εγιναν και τα απαραιτητα wipe στις cache.

Φωτεινότητα αυτόματη στο περιπου 40%

Μεσω twrp. 2 φορες wipe τα πάντα ολα με ριμπουτ αναμεσα.

Επισης 2 φορες εγκατάσταση την ρομ.

Εγιναν και τα απαραιτητα wipe στις cache.

Φωτεινότητα αυτόματη στο περιπου 40%

Δοκιμασε τις οδηγίες μου και πες μου.Σε εμένα μια χαρά δουλεύει.

Πρωτα 7.0.8 και έπειτα αυτόματο update μεσω updater?

Λεω αύριο να παω στην cm του bule

7.0.8 μέσω αναβάθμισης,μολις μεταφέρει τη ρομ στο κινητο κανει επανεκκίνηση τότε μπαίνεις twrp wipe data,dalvic,cache επανεκκίνηση ,εγκατασταση μετά αναβαθμιση μέσω μι την 7.2.1 με τον ίδιο τρόπο και μετά σύνδεση στη μι για επαναφορά όλων μέσω ίντερνετ.