kostas_mp Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 2 έχω πάρει 1 prime και ένα απλό.Στο banggood κάναν τους κινέζους με vickmall δεν μίλησα γιατί δεν με ενοχλούσε.Τώρα 2 στα 2 τί ναπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 2 έχω πάρει 1 prime και ένα απλό.Στο banggood κάναν τους κινέζους με vickmall δεν μίλησα γιατί δεν με ενοχλούσε.Τώρα 2 στα 2 τί ναπω Εφόσον έχεις κάνει την αγορά μέσω paypal και έχεις τραβήξει βίντεο και την συνομιλία τότε ζήτα τα χρήματα σου πίσω από το paypal. Εάν δεν βγάζεις άκρη με το banggood. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Έχει ναι την προηγούμενη έκδοση της Twrp. Πάντως επειδή θέλει καθαρή εγκατάσταση, εφόσον θες stable περίμενε να βγει η 7.2. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν ξεκάθαρα όταν θες να πας να βάλεις μια stable και θες να την βάλεις καθαρή χωρίς να αφήσει τίποτα από καμία προηγούμενη, πας με fastboot και εγώ προσωπικά θα κάνω 2 φορές factory reset. Και θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Tip από φιλαράκι που του έχω πολύ εμπιστοσύνη. Λεω να κανω το ίδιο και γω! Περιμένω την 7.2 και προχωράω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Λεω να κανω το ίδιο και γω! Περιμένω την 7.2 και προχωράω... Το έχω ξαναγράψει.Για καποιο λογο η αναβαθμιση από 7.0.8 σε 7.1.1 μέσω αυτόματης αναβάθμισης κατεβάζει διαφορετικο αρχείο αποτι να κατεβάσεις μόνος σου την 7.1.1.Γιαυτο το λογο βάλτε την 7.0.8 και αφήστε να κατεβασει μόνο του οποια αναβαθμιση βρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Το έχω ξαναγράψει.Για καποιο λογο η αναβαθμιση από 7.0.8 σε 7.1.1 μέσω αυτόματης αναβάθμισης κατεβάζει διαφορετικο αρχείο αποτι να κατεβάσεις μόνος σου την 7.1.1.Γιαυτο το λογο βάλτε την 7.0.8 και αφήστε να κατεβασει μόνο του οποια αναβαθμιση βρει. Σε ota updates το αρχείο που κατεβαίνει δεν είναι ή full rom αλλά το αρχείο περιέχει μόνο τις αλλαγές γι' αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Λοιπόν ξεκάθαρα όταν θες να πας να βάλεις μια stable και θες να την βάλεις καθαρή χωρίς να αφήσει τίποτα από καμία προηγούμενη, πας με fastboot και εγώ προσωπικά θα κάνω 2 φορές factory reset. Και θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Tip από φιλαράκι που του έχω πολύ εμπιστοσύνη. Δηλαδή στο βήμα 2, αφού έχεις περάσει την fastboot, θα πας από το twrp και θα κάνεις 2 φορές factory reset και μετά install την stable? Γιατί ο οδηγός λέει στο βήμα 2 για εγκατάσταση από τον updater. Επίσης, θα σβησεις internal? Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross4 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 παιδια για πειτε λιγο καποιους τροπους να ρυθμισουμε τα δικαιωματα και την καταναλωση μπαταριας των εφαρμογων στην cyanogen mod γιατι κολλησα λιγο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liovag Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Δοκιμασες να τριψεις λιγο την οθονη μηπως ξεκολλησουν τα Pixels?ποσο το αγορασες εαν επιτρεπεται?το 16αρι ειναι? Αν ειναι κολλημενο πιξελ και οχι νεκρο δοκιμασε να παιξεις κατι βιντεο απο το youtube με χρωματα που εχει μηπως και ξεκολλησει..λιγο δυσκολο γιατι δεν ξερω τι ποσοστο επιτυχιας εχει αυτο το πραγμα...αλλα ποτε δεν ξερεις.. Ναι το 16άρι.. 135 δολάρια.. Δεν είναι νεκρά, είναι κολλημένα και φαίνονται μόνο σε μαύρο φόντο.. Σε άλλα χρώματα που δοκίμασα δεν φαίνεται τίποτα.. Να το τριψω δεν δοκίμασα γιατί δεν ξέρω πόση πίεση να ασκησω και έχω διαβάσει ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να κάνεις ζημιά.. Βιντεακια και εφαρμογές έχω δοκιμάσει αλλά χωρίς κάποια επιτυχία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Ναι το 16άρι.. 135 δολάρια.. Δεν είναι νεκρά, είναι κολλημένα και φαίνονται μόνο σε μαύρο φόντο.. Σε άλλα χρώματα που δοκίμασα δεν φαίνεται τίποτα.. Να το τριψω δεν δοκίμασα γιατί δεν ξέρω πόση πίεση να ασκησω και έχω διαβάσει ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να κάνεις ζημιά.. Βιντεακια και εφαρμογές έχω δοκιμάσει αλλά χωρίς κάποια επιτυχία.. Αστο καλύτερα στην ήσυχια του και μην το σκαλίζεις..μία συνήθεια είναι όλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 παιδια για πειτε λιγο καποιους τροπους να ρυθμισουμε τα δικαιωματα και την καταναλωση μπαταριας των εφαρμογων στην cyanogen mod γιατι κολλησα λιγο :) Ποια cm έχεις. Προτείνω να βάλεις την Mokee του Bule ή οποία είναι αστέρι. Δικαιώματα μπορείς να πειράξεις από την διαχείριση εφαρμογών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Σε ota updates το αρχείο που κατεβαίνει δεν είναι ή full rom αλλά το αρχείο περιέχει μόνο τις αλλαγές γι' αυτό. Όχι το αρχείο είναι περίπου το ίδιο νομίζω κιλομπαιτ διάφορα, το θέμα είναι το περιεχομενο.Κατεβαζοντας την 7.1.1 ειχα πρόβλημα με το YouTube.Κανοντας αυτοματη αναβαθμιση από την 7.0.8 στην 7.1.1 όλα λειτουργούν σωστά.Δε μου βγάζει την 7.1.3 βέβαια αλλα δε με πειράζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Θα προτιμούσα να περάσω την 7.2 απευθείας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross4 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 (edited) Ποια cm έχεις. Προτείνω να βάλεις την Mokee του Bule ή οποία είναι αστέρι. Δικαιώματα μπορείς να πειράξεις από την διαχείριση εφαρμογών. εχω την fastandexplosive....την mokee την εχω κατεβασμενη στο pc θα την δοκιμασω και αυτην...σε μπαταρια ειναι καλυτερη? Edited March 10, 2016 by spiross4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Παρόλο που δεν συμφωνώ με την μονάδα μέτρησης αυτονομίας μιας rom, αλλά επειδή όλοι εδώ έτσι το μετράτε , κατα Μ.Ο. βγάζει 4-5 ώρες sot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Θα προτιμούσα να περάσω την 7.2 απευθείας! Stable v7.2.1.0 eu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Καλημερα!την περναω τωρα μαζι με το νεο supersu,dolby atmos και xposed fix απο εδω!! http://en.miui.com/thread-182209-1-1.html Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Δηλαδή στο βήμα 2, αφού έχεις περάσει την fastboot, θα πας από το twrp και θα κάνεις 2 φορές factory reset και μετά install την stable? Γιατί ο οδηγός λέει στο βήμα 2 για εγκατάσταση από τον updater. Επίσης, θα σβησεις internal? Λοιπόν για να σου απαντήσω ολοκληρωμένα σου παραθέτω πως θα έκανα εγώ προσωπικά την εγκατάσταση της νέας stable rom που θα έχω επιλέξει. Αφού έχεις κάνει fastboot θα ανοίξεις εννοείται το κινητό στα αγγλικά, μετά βάζεις την rom 7.2.0.0 μέσα στο αποθηκευτικό του κινητού. Μπαίνεις TWRP Recovery και κάνεις factory reset . Mετά κάνεις reboot recovery ώστε να ξαναμπεί σε TWRP Recovery και ξανά κάνεις factory reset. Μετά κάνεις εγκατάσταση (install) την ROM 7.2.0.0 μόλις ανοίξει το κινητό επιλέγεις αγγλικά ώστε να συνδεθείς με mi-cloud και να κατεβούν όλες οι ρυθμίσεις σου που είχε αποθηκευμένες. Όταν ολοκληρωθεί το κινητό σου μπαίνεις ξανά TWRP Recovery και κάνεις wipe cache & wipe dalvik cache και ξανά εγκατάσταση (install) την ίδια ROM δηλαδή την 7.2.0.0. Και όλες αυτές οι οδηγίες μου τις έδωσε για μένα προσωπικά ο φίλος pechr από το miui.gr, επέλεξα να τις μοιράσω και σε εσάς εάν τυχόν ενδιαφέρεστε για πεντακάθαρη εγκατάσταση stable rom. Όποιος θέλει ακολουθεί τις οδηγίες, δεν λέω ότι μόνο έτσι πρέπει να γίνει αλλά πιστεύω ότι είναι η καλύτερη λύση. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Λοιπόν για να σου απαντήσω ολοκληρωμένα σου παραθέτω πως θα έκανα εγώ προσωπικά την εγκατάσταση της νέας stable rom που θα έχω επιλέξει. Αφού έχεις κάνει fastboot θα ανοίξεις εννοείται το κινητό στα αγγλικά, μετά βάζεις την rom 7.2.0.0 μέσα στο αποθηκευτικό του κινητού. Μπαίνεις TWRP Recovery και κάνεις factory reset . Mετά κάνεις reboot recovery ώστε να ξαναμπεί σε TWRP Recovery και ξανά κάνεις factory reset. Μετά κάνεις εγκατάσταση (install) την ROM 7.2.0.0 μόλις ανοίξει το κινητό επιλέγεις αγγλικά ώστε να συνδεθείς με mi-cloud και να κατεβούν όλες οι ρυθμίσεις σου που είχε αποθηκευμένες. Όταν ολοκληρωθεί το κινητό σου μπαίνεις ξανά TWRP Recovery και κάνεις wipe cache & wipe dalvik cache και ξανά εγκατάσταση (install) την ίδια ROM δηλαδή την 7.2.0.0. Και όλες αυτές οι οδηγίες μου τις έδωσε για μένα προσωπικά ο φίλος pechr από το miui.gr, επέλεξα να τις μοιράσω και σε εσάς εάν τυχόν ενδιαφέρεστε για πεντακάθαρη εγκατάσταση stable rom. Όποιος θέλει ακολουθεί τις οδηγίες, δεν λέω ότι μόνο έτσι πρέπει να γίνει αλλά πιστεύω ότι είναι η καλύτερη λύση. Την εγκατασαση πιστευω είναι καλυτερα μεσω της αναβαθμισης της μι όχι από το twrp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Την εγκατασαση πιστευω είναι καλυτερα μεσω της αναβαθμισης της μι όχι από το twrp. Γι αυτό και παραθέτουμε ο καθένας μας τις απόψεις μας. Μετά διαλέγεις ο καθένας ότι νομίζει καλύτερο.:) Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Την εγκατασαση πιστευω είναι καλυτερα μεσω της αναβαθμισης της μι όχι από το twrp. Δεν αλλάζει κάτι, αρκεί να γίνει καλό καθάρισμα (2-3φορες) καί σωστό πέρασμα της νέας Ρομ (2φορες). https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/10569-TWRP-%CE%8C%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%B1-Wipes-video/?pageNo=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Μολις εκανα την εγκατασταση της νεας 7.2 eu μεσω twrp!ολα πηγαν τελεια και το xposed,dolby atmos κτλ!! :) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Μολις εκανα την εγκατασταση της νεας 7.2 eu μεσω twrp!ολα πηγαν τελεια και το xposed,dolby atmos κτλ!! :) Είσαι γρήγορος johnny! Είχες stable πριν ή devs; Και πως την πέρασες αν επιτρέπεται; Καλό θα ήταν καθαρή εγκατάσταση αλλά έτσι για να ξέρω. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Είσαι γρήγορος johnny! Είχες stable πριν ή devs; Και πως την πέρασες αν επιτρέπεται; Καλό θα ήταν καθαρή εγκατάσταση αλλά έτσι για να ξέρω. Eιχα την eu stable 7.1!την περασα οπως εγραψα μεσω twrp.πρωτα την rom μετα xposed,supersu,dolby atmos και μετα wipe τα caches και reboot!! :) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Stable v7.2.1.0 eu Το super user το περιλαμβάνει? Η πρέπει να το κατεβάσεις ξεχωριστά? Επίσης έχει ελληνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Νομίζω δεν το περιλαμβάνει και έχει φουλ ελληνικά ναι. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts