Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικό αποτέλεσμα,μια 4αρα παλαιάς κοπής που έχω σε ένα samy που έχω μαζί μού χωρίς τίποτα παίζει στο κινητό καί recovery.

Ανοιξα μια από αυτές που είναι να παραδώσω τι πρωί ήθελε διαμόρφωση μέσα από το κινητό για να τη δεί καί το recovery.

Συμπέρασμα,στην 64αρα που έχω δεν πρέπει να την έχω κάνει διαμόρφωση καί από το κινητό, μόνο στο pc,έτσι πρέπει να μεταφέρω τα αρχεία που έχω μέσα και να τα ξαναπέρασω μετά την διαμόρφωση από το κινητό.

Τζάμπα σας κουρασα....

Άρα άσχετα αν παίζει μια νέα κάρτα θέλει καί την διαμόρφωση της.:O

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπερηφανος κατοχος Redmi Note 2!!Μια ερωτηση.Την συσκευη την πηρα απο Ελλαδα και μου ηρθε με την Ελληνικη ρομ αποτι καταλαβα.Την 6.1.29.Εχει κανεις εμπειρια αν ειναι καλη?

Υπερηφανος κατοχος Redmi Note 2!!Μια ερωτηση.Την συσκευη την πηρα απο Ελλαδα και μου ηρθε με την Ελληνικη ρομ αποτι καταλαβα.Την 6.1.29.Εχει κανεις εμπειρια αν ειναι καλη?

Ναι είναι πάρα πολύ καλή...

Καταρχάς με γειά το κινητό, είμαι σίγουρη ότι θα το λατρέψεις!!! Εφόσον έχεις πάνω ελληνική τότε δεν θα χάνεις και την εγγύηση φαντάζομαι! Αυτή που έχεις είναι πολύ καλή σε χρήση μπαταρίας κλπ, όπως και αυτή που είναι η τελευταία ελληνική developers 6.2.18 που την έχω λίγες μέρες και εγώ.

Σου προτείνω να την δεις 2-3 μέρες πως πάει, να φορτίζεις το κινητό σου 1 ώρα και παραπάνω όταν η ένδειξη δείχνει 100% Αν δεις να σου κάνει διάφορα, ίσως να σκεφτείς να κάνεις καθαρή εγκατάσταση. Όλα τα έχει αναλυτικά στην 1η σελίδα και εάν έχεις απορίες εδώ είμαστε.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Παίδες καλημέρα. Δεν έχω σύνδεση ίντερνετ στο κινητό. Ενώ από WI-Fi μπαίνω κανονικά, με σύνδεση στο δίκτυο της wind δεν έχω ίντερνετ. Παίζει κάτι ή πρέπει να επικοινωνήσω για τίποτα νέες ρυθμίσεις;;; Μηνύματα, ομιλία, έχω κανονικά...

Άκυρο, επανεκκίνηση, βγήκε η κάρτα SIM, ξαναμπήκε και έφτιαξε....

Edited by Stisilaos

Παίδες καλημέρα. Δεν έχω σύνδεση ίντερνετ στο κινητό. Ενώ από WI-Fi μπαίνω κανονικά, με σύνδεση στο δίκτυο της wind δεν έχω ίντερνετ. Παίζει κάτι ή πρέπει να επικοινωνήσω για τίποτα νέες ρυθμίσεις;;; Μηνύματα, ομιλία, έχω κανονικά...

Άκυρο, επανεκκίνηση, βγήκε η κάρτα SIM, ξαναμπήκε και έφτιαξε....

Μηπως πρεπει να περαεις apn της wind χειροκινητα???

Ρυθμίσεις -> Διαχειρηση SIM -> WIND -> Ονόματα σημείου πρόσβασης

-> Μενού (ή επιλογές) Νέο APN:

Όνομα: WIND Internet

APN: gint.b-online.gr

MCC: 202

MNC: 10

Τύπος APN: Internet

Όλα τα άλλα στοιχεία μένουν κενά

Οσον αφορά την μπαταρία, εμένα βγάζει συνήθως 4 ώρες οθόνη με την χρήση που του κάνω,και σαν σημείο σύγκρισης κοιτάω πάντα στο 50% όπου εκεί βγάζει 2 ώρες οθόνη πάντα,με διαφορά ~10 λεπτά πάνω κάτω. Επειδή άλλες φορές το φορτίζω στο 30%,άλλες μέχρι να αδειάσει, δεν κραταω πάντα χρόνο συνολικό.

Θέλω να καταλήξω ότι έβγαλα Facebook + messenger και χρησιμοποιώ εδώ κ λίγες μέρες Metal + disa αντίστοιχα, και στο 50% βλέπω 2:30 ώρες οθόνη, και μέχρι τέλους πρέπει να κέρδισα 45' οθόνη παραπάνω,με την ίδια ακριβώς χρήση, επειδή δεν έχω αλλάξει τίποτα στο κινητό εδώ κ βδομάδες. Κάθε μέρα κάνω τα ίδια πράγματα, επίσης με greenify και πριν και μετά.

Edited by Billys_RR

Ta στοιχεία ήταν τα ίδια όπως αναγραφόντουσαν και στο site της Wind. Παρ'όλα αυτά το έκανα και χειροκίνητα, αλλά τίποτα. Πήρα τηλέφωνο, και μου είπαν ότι με κομμένες sim (έχω και εγώ κομμένη λόγω μικρότερης θέσης στην υποδοχή) καμιά φορά έχουν θέμα. Έτσι όπως μου είπε έκανα επανεκκίνηση με προσθαφαίρεση της sim, και λειτούργησε...

Το κινητό το έχω περίπου ένα μήνα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και σε θέμα ταχύτητας λήψη σήματος τηλεφωνίας και wifi.φοράει την eu.dev 6.1.14 και με όλες τις ενεργοβορες εφαρμογές ανοιχτές μόνο με χρήση wifi όμως ή μπαταρία αγγίζει τις 4 ώρες ενεργής οθόνης ενώ το φορτιζω κάθε 3 ημέρες περίπου.δεν χρειάζεται πιστεύω τόση συζήτηση για την μπαταρία ας απολαυσουμε το κινητό μας όπως ειναι:happy:

Το κινητό το έχω περίπου ένα μήνα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και σε θέμα ταχύτητας λήψη σήματος τηλεφωνίας και wifi.φοράει την eu.dev 6.1.14 και με όλες τις ενεργοβορες εφαρμογές ανοιχτές μόνο με χρήση wifi όμως ή μπαταρία αγγίζει τις 4 ώρες ενεργής οθόνης ενώ το φορτιζω κάθε 3 ημέρες περίπου.δεν χρειάζεται πιστεύω τόση συζήτηση για την μπαταρία ας απολαυσουμε το κινητό μας όπως ειναι:happy:

Αυτό λέω και εγώ εξ άλλου είπαμε για όποιον αγχώνετε η λύση είναι η δεύτερη μπαταρία με ή χωρίς φορτιστή.

http://www.ebay.com/itm/High-Quality-BM45-Battery-for-Xiaomi-Redmi-Note-2-C66-Universal-Charger-/111917470498?hash=item1a0ecd1322:g:fLEAAOSwZ1lWgjwH

Και για να αλλάξουμε κουβέντα ωραίες θήκες έχει εδώ σε ωραία χρωματάκια που προστατεύει το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ κινητό μας.

http://www.ebay.com/itm/391366948276?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=660593337267&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

η mohoo θήκη μου φαίνεται ότι μεγαλώνει το κινητό. Άλλες φορές λέω να δοκιμάσω και άλλες φορές μ' αρέσει έτσι όπως είναι. Θα το σκεφτώ γιατί το καλοκαίρι με ήλιο και θάλασσα μια τέτοια θήκη είναι δεδομένο.

Εάν κρατά 1,5 μέρα η μπαταρία φαντάσου με άλλη μια έχεις 3 μέρες σίγουρες. Η επόμενη αγορά μου σίγουρα.

Δοκίμασα επίσης το Metal ως εφαρμογή για το facebook και είναι πολύ καλή, όντως.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Ποιά Rom έχεις και παρουσιάζει τις γραμματοσειρές στα Θέματα ?

Ολες οι greek dev roms που εχω βαλει (τωρα εχω την τελευταια 6.2.18) ειχαν τις γραμματοσειρες στο Μενου "Μειξη"

στην εφαρμογη "Θεματα". Απλα συχνα η Μειξη δεν φαινεται και πρεπει απο τις ρυθμισεις να βρουμε την εφαρμογη Θεματα και να καθαρισουμε το cache της...

Xiaomi RedMi Note 2

Deus Ex Machina

Σημερα παρελαβε ενας φιλος μου ενα tempered glass nillkin που του χα παραγγειλει και μου ειπε οτι δεν εχει τρυπα για την καμερα και η τρυπα για το ακουστικο ειναι ενιαια με το sensora.ετσι ειναι; Edited by pitspan

Σημερα παρελαβε ενας φιλος μου ενα tempered glass nillkin που του χα παραγγειλει και μου ειπε οτι δεν εχει τρυπα για την καμερα και η τρυπα για το ακουστικο ειναι ενιαια με το sensora.ετσι ειναι;

Νάι,σωστά!!

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Διαβάζω στο EU site για την νέα έκδοση που έβγαλαν, 6.2.25.

Τελικά αποφάσισαν να μιμηθούν την Ελληνική ομάδα εισάγοντας και αυτοί στην rom το twrp recovery.

Τελικά ο Έλληνας είναι πολύ μπροστά!!:lol::lol::lol:

Θα κατέβασω το recovery μεμονωμένα μια και αναφέρεται σαν έκδοση 3.

Όσο για την SD που έλεγα χθες την έφτιαξα και αυτήν.

Edited by filosofos77

Νάι,σωστά!!

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Διαβάζω στο EU site για την νέα έκδοση που έβγαλαν, 6.2.25.

Τελικά αποφάσισαν να μιμηθούν την Ελληνική ομάδα εισάγοντας και αυτοί στην rom το twrp recovery.

Τελικά ο Έλληνας είναι πολύ μπροστά!!:lol::lol::lol:

Θα κατέβασω το recovery μεμονωμένα μια και αναφέρεται σαν έκδοση 3.

Όσο για την SD που έλεγα χθες την έφτιαξα και αυτήν.

Δηλαδή δεν θα έχει αυτόματη ενημέρωση;;

Mi Note 3

RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S-

Samsung Galaxy S3 mini

Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i-

SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700

Καλησπέρα παιδιά, έχω μια απορία. Όταν έχω κλειστό το κινητό και προσπαθώ να μπω στο recovery με τα πλήκτρα μου βγάζει το λογότυπο fastboot κ μένει εκεί, όταν μέσα απ'τις ρυθμίσεις κάνω επανεκκίνηση για να μπει στο recovery, ανοίγει κανονικά. Η rom μου είναι η hermes stable V7.1.3.0. Τι γίνεται; Πως μπορώ να το κάνω να ανοίγει το μενού recovery και με τα πλήκτρα?

Καλησπέρα,αξίζει η αγορά του κινητού η έχει παλιώσει και να προτιμήσω κάτι άλλο;
Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray

Καλησπέρα παιδιά, έχω μια απορία. Όταν έχω κλειστό το κινητό και προσπαθώ να μπω στο recovery με τα πλήκτρα μου βγάζει το λογότυπο fastboot κ μένει εκεί, όταν μέσα απ'τις ρυθμίσεις κάνω επανεκκίνηση για να μπει στο recovery, ανοίγει κανονικά. Η rom μου είναι η hermes stable V7.1.3.0. Τι γίνεται; Πως μπορώ να το κάνω να ανοίγει το μενού recovery και με τα πλήκτρα?

Με ποια πλήκτρα θες να μπεις στο twrp?

Καλησπέρα,αξίζει η αγορά του κινητού η έχει παλιώσει και να προτιμήσω κάτι άλλο;

Το κινητό είναι με μια λέξη απολαυστικό. Δεν εχει παλιώσει καθως και ο επεξεργαστής είναι καινούριος ακόμα και πολύ γρήγορο και παίρνει ενημερωσεις. Για τα χρήματά του είναι ίσως η πιο αξιόλογη πρόταση. Αν σ'αρέσουν οι 5,5 ίντσες. Το κακο ειναι ότι έχει αρχίσει πλέον να βρωμάει ο τόπος... :lol:

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Δηλαδή δεν θα έχει αυτόματη ενημέρωση;;

Δεν αναφέρεται ότι θα υπάρχουν αλλαγές με τις αυτόματες ενημέρωσεις,ακόμα και αν δε παρουσιάζονται το κατεβάζεις χειροκίνητα όπου τέλος το επιλεγεις από την εφαρμογή αναβάθμισης.τα υπόλοιπα γίνονται μετά μόνα τους.

Με απλά λόγια είτε έτσι είτε αλλιώς αναβάθμιση θα υπάρχει σαν πρώτα, το custom recovery βοηθάει πάντα με έξτρα δυνατότητές που έχει.;)

αν πατας volume down λογικο ειναι..

Είμαι 3 ώρες παρά 4 λεπτά SOT στο 56% με την τελευταία Ελληνική Dev. Ρε λες να έγινε κανένα θαύμα;; Edited by alkis_7

άρα εννοείς την Ελληνική , GTV - 6.2.25 ,

στις επόμενες φορτίσεις η αυτονομία θα είναι καλύτερη

OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

Το κινητό το έχω σχεδόν απ τον πρώτο μήνα που κυκλοφόρησε και τέτοια αυτονομία δν έχω ξαναδεί. Έχω δοκιμάσει όλες τις Ελληνικές Dev. Ελπίζω να μην έτυχε και να συνεχίσει ετσι!

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160227/9b7f807868025c2baee73f72baa08dfd.jpg

Το 2.2 έγινε 2,15

Mi Note 3

RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S-

Samsung Galaxy S3 mini

Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i-

SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700