giotis_ilion Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Αφου εισαι εντελως ασχετος ρε φιλε γιατι μπερδευσαι με τα πιτουρα? για να σε φανε οι κοτες? βαλε μια ρομ απο τις ελληνικες που φυσανε και καθαρισες. τι κοληματα ειναι αυτα που τραβατε και χανεται τον χρονο σας ρε! ειδικα η τελευταια dev πεταει, οπως και η stable. ποσο μπαταρια θα κερδισεις απο αυτη που εβαλες? 30λεπτα? ε και? τσαμπα αναλωνεσαι. φιλικα παντα μιλαω. Παιδια μολης εγκατεστησα την aicp απο εδω http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/orig-development/rom-android-ice-cold-project-10-0-t3288971, τωρα αυτο που μενει ειναι να εγκαταστησω απο twrp και τα gapps, χρειαζετε παλι καποιο wipe? και θελω να μου πειτε επειδη αυτη τη στιγμη κατεβαζω τα gapps, για redmi note 2 τα σωστα ειναι αυτα? >> ARM 64/5.1/stock? edit: Επισης οταν πατησα το superSu απ τις ρυθμησεις μου εβγαλε κατι για ενα αρχειο script αν επιθυμω να εγκατασταθει και πριν διαβασω καλα καλα τι εγραψε επειδη ειμαι παντελως ασχετος πατησα πισω και δε μου το εκανε εγκατασταση Μηπως ηταν κατι σημαντικο αυτο το ''script'' και επρεπε να το εγκαταστησω? Please παιδια βοηθηστε καποιος γιατι ειμαι παντελως ασχετος και τα εχω βρει μπαστουνια σας παρακαλω βοηθηστε αν μπορειτε για να μη κανω καμια βλακεια και κατατσρεψω τησυσκευη ειμαι εντελως ασχετος απο root και τα σχετικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 (edited) Αφου εισαι εντελως ασχετος ρε φιλε γιατι μπερδευσαι με τα πιτουρα? για να σε φανε οι κοτες? βαλε μια ρομ απο τις ελληνικες που φυσανε και καθαρισες. τι κοληματα ειναι αυτα που τραβατε και χανεται τον χρονο σας ρε! ειδικα η τελευταια dev πεταει, οπως και η stable. ποσο μπαταρια θα κερδισεις απο αυτη που εβαλες? 30λεπτα? ε και? τσαμπα αναλωνεσαι. φιλικα παντα μιλαω. Να σε ρωτήσω κάτι? Εσύ πως έγινες σχετικός? Μια μέρα ξύπνησες και ήσουν αστέρι στα φλασαρίσματα? Από κάπου δεν ξεκίνησες? Δεν έκανες και συ τις πατάτες σου όπως όλοι μας για να μάθεις? Αν δεν ξεκινήσει από κάπου πως θα μάθει? Καλό είναι να μην κρίνουμε ελαφρά την καρδία γιατί στην τελική αυτή είναι η διαδικασία για να μάθεις. Ξεκινάς, προσπαθείς τα κάνεις σαλάτα, μαθαίνεις διορθώνεσαι και προχωράς. Αν υπάρχει κάνας καλύτερος τρόπος πες τον μας και μας για να μην ταλαιπωρούμαστε!!!! ;) Edited February 18, 2016 by lallasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Εννοεί ποιος ο λόγος στην ουσία... Καλό είναι να ξέρεις, γιατί στο κάτω κάτω παίρνουμε πράγματα που δεν προορίζονταν για εμάς, αλλά πρεπει να υπάρχει ζήτημα, υπάρχουν τηλέφωνα που θέλουν άπειρες διορθώσεις, το δικό μας οχι Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotis_ilion Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 φιλικα μιλησα , δεν ειμαι αστερι στα φλασαρισματα ουτε ειδικος σε κατι. απλα δεν το πιασες... anyway. καλημερα. Να σε ρωτήσω κάτι? Εσύ πως έγινες σχετικώς? Μια μέρα ξύπνησες και ήσουν αστέρι στα φλασαρίσματα? Από κάπου δεν ξεκίνησες? Δεν έκανες και συ τις πατάτες σου όπως όλοι μας για να μάθεις? Αν δεν ξεκινήσει από κάπου πως θα μάθει? Καλό είναι να μην κρίνουμε ελαφρά την καρδία γιατί στην τελική αυτή είναι η διαδικασία για να μάθεις. Ξεκινάς, προσπαθείς τα κάνεις σαλάτα, μαθαίνεις διορθώνεσαι και προχωράς. Αν υπάρχει κάνας καλύτερος τρόπος πες τον μας και μας για να μην ταλαιπωρούμαστε!!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 (edited) σημερα παρελαβα και εγω παραγγελια - πληρωμη vickmall 28/1 αποστολη με SG 29/1 παρελαβα σημερα απο τα ΕΛΤΑ εχει την dev 5.12.17 λεω να περασω την τελευταια και να αραξω εχει twrp? η πρεπει να την φλασαρω εγω? Edited February 18, 2016 by PETTROS Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
catalan1992 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Καλημέρα σε όλους, ερώτηση: Οι ROM που αφορούν το redmi note 2 αφορούν και to redmi note 2 prime,σωστά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 καλημερα!ναι το ιδιο ειναι!! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
catalan1992 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 καλημερα!ναι το ιδιο ειναι!! Ευχαριστώ!Η ROM είναι η hermes stable V 7.1.3.0, περιλαμβάνει το playstore? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Νομιζω ναι τα εχει ολα κομπλε!! :) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 σημερα παρελαβα και εγω παραγγελια - πληρωμη vickmall 28/1 αποστολη με SG 29/1 παρελαβα σημερα απο τα ΕΛΤΑ εχει την dev 5.12.17 λεω να περασω την τελευταια και να αραξω εχει twrp? η πρεπει να την φλασαρω εγω? Σου προτείνω να κάνεις καθαρή εγκατάσταση για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα έχει απομείνει τίποτα περίεργο ή διαφορετικό από ότι κινέζικο φλάσαραν κλπ. Στην πρώτη σελίδα επέλεξε --> Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση"). Και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Ο οδηγός είναι απλός και εύκολος. Θα σου πάρει μισή ώρα περίπου :) Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Ευχαριστώ!Η ROM είναι η hermes stable V 7.1.3.0, περιλαμβάνει το playstore? Βαλε την 7.0.8 και να κανει μονο του την αναβαθμιση.Εχει μεσα ότι χρειαζεσαι και φυσικα playstore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 σημερα παρελαβα και εγω παραγγελια - πληρωμη vickmall 28/1 αποστολη με SG 29/1 παρελαβα σημερα απο τα ΕΛΤΑ εχει την dev 5.12.17 λεω να περασω την τελευταια και να αραξω εχει twrp? η πρεπει να την φλασαρω εγω? Ναι από Vickmall έρχεται με Twrp. Βρες την τελευταία ελληνική σε Zip και βαλτην από recovery με όλα τα wipes και εισαι κομπλέ. Μπορείς να κάνεις και αυτό που λέει ή Zaf αλλά από τη στιγμή που έχεις Twrp εμένα μου φαίνεται τζάμπα ταλαιπωρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Ναι από Vickmall έρχεται με Twrp. Βρες την τελευταία ελληνική σε Zip και βαλτην από recovery με όλα τα wipes και εισαι κομπλέ. Μπορείς να κάνεις και αυτό που λέει ή Zaf αλλά από τη στιγμή που έχεις Twrp εμένα μου φαίνεται τζάμπα ταλαιπωρία. Ναι αλλά έχει αποδειχτεί ότι και στο vickmall δεν την κάνουν με καθαρή εγκατάσταση και μπορεί και πάλι να μην σου λειτουργεί κάτι καλά αργά ή γρήγορα. Οπότε κάνε καθαρή από την αρχή και πάλι και καθάρισες στα σίγουρα ;) Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 σας ευχαριστω θα το κανω οπως ο οδηγος με miflash ετσι και αλλιως απο redmi 1s ερχομαι (και στην κορφη κανελλα:p) ειναι σουπερ ουαου το τηλ Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Ναι αλλά έχει αποδειχτεί ότι και στο vickmall δεν την κάνουν με καθαρή εγκατάσταση και μπορεί και πάλι να μην σου λειτουργεί κάτι καλά αργά ή γρήγορα. Οπότε κάνε καθαρή από την αρχή και πάλι και καθάρισες στα σίγουρα ;) Και με Twrp Καθαροτατη εγκατασταση κανεις αν κανεις ολα τα Wipe κανονικα και εννοω και internal. Καμια διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 φιλικα μιλησα , δεν ειμαι αστερι στα φλασαρισματα ουτε ειδικος σε κατι. απλα δεν το πιασες... anyway. καλημερα. Δεν φαίνεται φιλικό το μήνυμά σου με τα λόγια και τις εκφράσεις που χρησιμοποιείς αλλά σίγουρα και γω φιλικά ρώτησα και όχι για να επιτεθώ και να κρίνω. Δυστυχώς στον γραπτό λόγο γίνονται αυτές οι παρανοήσεις και ζητώ συγνώμη που μετέφρασα τα λεγόμενά σου με την αρνητική πλευρά. Τέλος πάντων. Και γω ξαναλέω φιλικά τα έγραψα! Τέλος εδώ και όλα καλά! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 αλλη μια ερωτηση για δεν πιανει σε recovery μπαινω με power + volume up? Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkon Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 αλλη μια ερωτηση για δεν πιανει σε recovery μπαινω με power + volume up? Ναι. Κράτατα πατημένα για μερικά δευτερόλεπτα. Αν δεν πιάνει, ενεργοποιηση το κινητο πήγαινε στο Updater πάτα πάνω δεξιά τις 3 τελείες και απο εκει επέλεξε reboot to recovery mode (εχω το κινητό στα αγγλικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Ναι από Vickmall έρχεται με Twrp. Βρες την τελευταία ελληνική σε Zip και βαλτην από recovery με όλα τα wipes και εισαι κομπλέ. Μπορείς να κάνεις και αυτό που λέει ή Zaf αλλά από τη στιγμή που έχεις Twrp εμένα μου φαίνεται τζάμπα ταλαιπωρία. Θα διαφωνήσω ότι είναι τζάμπα ταλαιπωρία. Έχω διαβάσει αρκετοί που είχαν θέματα επειδή δεν έκαναν καθαρή εγκατάσταση. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Να σε ρωτήσω κάτι? Εσύ πως έγινες σχετικώς? Μια μέρα ξύπνησες και ήσουν αστέρι στα φλασαρίσματα? Από κάπου δεν ξεκίνησες? Δεν έκανες και συ τις πατάτες σου όπως όλοι μας για να μάθεις? Αν δεν ξεκινήσει από κάπου πως θα μάθει? Καλό είναι να μην κρίνουμε ελαφρά την καρδία γιατί στην τελική αυτή είναι η διαδικασία για να μάθεις. Ξεκινάς, προσπαθείς τα κάνεις σαλάτα, μαθαίνεις διορθώνεσαι και προχωράς. Αν υπάρχει κάνας καλύτερος τρόπος πες τον μας και μας για να μην ταλαιπωρούμαστε!!!! ;) Σωστός...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magda_ Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 αλλη μια ερωτηση για δεν πιανει σε recovery μπαινω με power + volume up? Volume up k power.μόλις βγάλει το λογότυπο της ziaomi άφησε το power και κρατά πατημένο το volume up μόνο.Έμενα ετσι μπαίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Θα διαφωνήσω ότι είναι τζάμπα ταλαιπωρία. Έχω διαβάσει αρκετοί που είχαν θέματα επειδή δεν έκαναν καθαρή εγκατάσταση. Τζάμπα ταλαιπωρία σε σχέση με την εγκατάσταση με Twrp. Και καμία διάφορα επαναλαμβάνω αν γίνει με Full wipes και internal storage. Όλα τα partitions διαγράφονται πλην του recovery. Άρα καμία διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 αλλη μια ερωτηση για δεν πιανει σε recovery μπαινω με power + volume up? Πάτα volume + και power μαζί μέχρι να εμφανιστεί το mi, μετά άσε το power και συνέχισε να πατάς το volume+, θα μπει. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Τζάμπα ταλαιπωρία σε σχέση με την εγκατάσταση με Twrp. Και καμία διάφορα επαναλαμβάνω αν γίνει με Full wipes και internal storage. Όλα τα partitions διαγράφονται πλην του recovery. Άρα καμία διαφορά. Επειδή διαφωνούμε, ας αποφασίσει ο φίλος τι θέλει τελικά. Και τα 2 θα κάνουν δουλειά. Με μικρή επιφύλαξη ότι η καθαρή εγκατάσταση είναι 100% σίγουρο!:) (όπως κατάλαβες προσωπική μου άποψη). Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 ειπα καθαρη εγκατασταση! και ευχαριστω φυσικα Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts