Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα,

ξέρουμε τι specs έχουν τα κινητά που είναι stock in greece? είναι ήδη ρουτ και χωρίς σαβούρα μέσα ?

τι εννοώ, έκανα παραγγελία χθες το κινητάκι αλλά ενώ έγραψα τα κλασικά install και remove τάδε τάδε... μάλλον δε το πήρε ή νόμισα ότι το έστειλα γιατί σήμερα δεν το βρίσκω.

πώς θα μου έρθει τώρα το κινητό? με κινεζιές και τέτοια?

Καλορίζικο και καλός να το δεχτείς πάντως όπως και να σου έρθει εδώ είναι η ομάδα και θα σε βοηθήσει για ότι χρειαστείς Πάντως άρχισε να διαβάζεις σιγά σιγά για το κινητό

----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κατάφερε κανείς να βάλει xposed σε 5.12.17

Έχω την εντύπωση ότι miui και xposed δεν πάνε μαζίμαζί.

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλορίζικο και καλός να το δεχτείς πάντως όπως και να σου έρθει εδώ είναι η ομάδα και θα σε βοηθήσει για ότι χρειαστείς Πάντως άρχισε να διαβάζεις σιγά σιγά για το κινητό

ευχαριστώ πολύ και εδώ θα μαστε να τα λέμε!

Μόλις έβαλα μία δεύτερη SIM στο κινητό (Vodafone) και μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα. Επίσης μου εμφανίζει άλλο ένα μήνυμα ότι η SIM είναι μη ενεργή. Παίρνω κανονικά τηλέφωνα όμως και μπαίνω κανονικά στο Internet με δεδομένα.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160216/30b4a8de2bd71a2d8fd36b32ea510d4e.jpg

Χθες μου ήρθε επιτέλους και η δική μου διάφανη θήκη της nillkin. Είναι πολύ λεπτή, καλύπτει πάνω και κάτω φόρτιση-για τα ακουστικά. Και φαίνεται επιτέλους και το καπάκι μου, που το πήρα γαλάζιο για να το χαρώ!

Σας παραθέτω και φωτογραφίες αν και φαντάζομαι ότι θα έχετε δει όλοι λίγο-πολύ, λίγες ακόμες και από μένα.

Επίσης να τονίσω ότι έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένη με την τελευταία devs 16.1.29 για το Prime μου πρώτη φορά μου κράτησε 4.30 ενεργή οθόνη και να έχω 10% ακόμη μπαταρία που σε καμία μα καμία άλλη ρομ miui δεν το είδα.

http://i67.tinypic.com/5wf05c.jpg

http://i67.tinypic.com/282ksr7.jpg

Μεγάλη πόρτα θα διαβείς, ψηλό, σπαθάτο, μελαχρινό βλέπω.

Μεγάλη πόρτα θα διαβείς, ψηλό, σπαθάτο, μελαχρινό βλέπω.

Έχεις μαντικές ικανότητες; χαχα :p

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Ευχαριστω μαγκες ανοιξε.. Δεν το γνωριζα βασικα και ειναι και για ξαδερφο το κινητο και σκαλωσα λεω τωρα θα με πριξει για την ποιοτητα.. :P Ευχαριστω και παλι

Και πάλι θα σε πρήξει για την ποιοτητα ;)

χ

γιατι ρε φιλε μια χαρα η ποιοτητα του για τα λεφτα του... ποτε μην ξεχασεις ποσα λεφτα εδωσες :lol:....ενταξει ειναι λιγο πλαστικουρα αλλα συνηθεια ειναι

Επιμενω ;) θα φαει πρηξιμο για την ποιοτητα ;)

Μετα στη μερα περναω σε αοσπ

ε ναι!

αδικο εχω;

τα καλυτερα ευρω που "πεταξα¨ για κινητο :X

ωρα για την αοσπ.

dolby atmos μπορω να φλασαρω αφοβα;

Εγώ δε νομίζω να καταλάβω ποτέ..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Εγώ δε νομίζω να καταλάβω ποτέ..

Όταν ο άλλος είναι προκατειλημμένος απέναντι στον "κινεζο" σίγουρα κάποιο ελάττωμα θα βρει για να γκρινιάξει.

Όταν ο άλλος είναι προκατειλημμένος απέναντι στον "κινεζο" σίγουρα κάποιο ελάττωμα θα βρει για να γκρινιάξει.

Αυτό το τελευταίο το ζω με ένα φίλο μου.. Δίνουν ένα νεφρό για να πάρουν επώνυμο κινητο με χειρότερα χαρακτηριστικά, ζουν σε ένα παράλληλο σύμπαν

Μια πλήρης φόρτιση.

Έγραψα κ προχθές, μου πετάει συνεχώς διαφημίσεις χωρίς να έχω κάποια περίεργη εφαρμογή, ενώ επίσης μου εγκαθίστανται συντομεύσεις εφαρμογών στην επιφάνεια εργασίας του κινητού χωρίς να είναι εγκατεστημένες. Πως μπορεί να επιλυθεί αυτό;

Έγραψα κ προχθές, μου πετάει συνεχώς διαφημίσεις χωρίς να έχω κάποια περίεργη εφαρμογή, ενώ επίσης μου εγκαθίστανται συντομεύσεις εφαρμογών στην επιφάνεια εργασίας του κινητού χωρίς να είναι εγκατεστημένες. Πως μπορεί να επιλυθεί αυτό;

Εάν έχεις καμία ROM από το κινεζομάγαζο που το πήρες βάλε μια ελληνική να σωθείς.

Εάν έχεις καμία ROM από το κινεζομάγαζο που το πήρες βάλε μια ελληνική να σωθείς.

μάλλον, δεν το πείραξα καν! μπορείς να μου παραθέσεις οδηγίες ROM αλλά και ποια να βάλω;

Οδηγιες θα βρεις στο πρωτο ποστ.

Εν τελη και μετα απ το φλασαρισμα της αοσπ, μαλλον θα γυρισω σε μιυι σταβλε

Έχω δύο ερώτημα, πριν λίγες μέρες παρέλαβα αλλά δύο συσκευές για φίλους, έτσι επέλεξαν να αλλάξω rom μιας και φόραγαν dev σε stable global.

(Δυστυχώς ίσως και από αμέλεια δεν χρειάστηκε να κάνω clean install,στην ουσία σε όσα κινητά φίλων που έκανα αντίστοιχες αλλάγες ποτέ δεν έκανα έτσι έως σήμερα δεν είχα θέμα.)

Λοιπόν αφού ετοιμάστηκαν και δοκιμαστικά πως όλα είναι ok παραδόθηκαν. Αλλά μετά από μια μέρα και οι δύο συσκευές δεν μπορούσαν να συνδεθούν στο modem,έψαχναν συνέχεια τον κωδικό.

Φαντάζομαι το clean installειναι επιτακτικό να γίνει?

Τι μπορεί να άλλαξε μιας και σε μένα μπήκαν αμέσως στο modem?

Όσο για το install κατευθείαν στην τελευταία stable global ή πρώτα την CN?

Κάτι τελευταίο έχω μια SD για αυτές τις δουλειές, ενώ σε όσα κινητά διαφόρων κατασκευάστων τήν έχω βάλει με custom recovery την διαβάζουν με αυτό όχι. Θέλει διαμόρφωση από recoveryγια να παίξει?

Οχι δε θελει διαμορφωση.

Πρεπει να την δει οπως ειναι.

Μονο σε ενα συγκεκριμενο δε συνδεονται?

Για την κάρτα μάλλον θέλει διαμόρφωση μέσα από το τηλέφωνο, όχι απαραίτητα από recovery.

Μια πλήρης φόρτιση.

Φαντάζομαι το clean installειναι επιτακτικό να γίνει?

Τι μπορεί να άλλαξε μιας και σε μένα μπήκαν αμέσως στο modem?

Όσο για το install κατευθείαν στην τελευταία stable global ή πρώτα την CN?

Θέλει καθαρή εγκατάσταση όταν κάνουμε μετάβαση από dev σε stable, το ίδιο ισχύει και για μετάβαση από αγγλοκινέζικη σε global. Οπότε πέρνα απευθείας την global stable με καθαρή εγκατάσταση.

Παιδιά όταν πήρα το τηλ έκανα καθαρή εγκατάσταση με το "MiPhone2015731.exe εβαλα την hermes_images_V7.0.6.0.LHMCNCI_20151016.0000.3_5.0_cn και μετά έκανα update και πέρασα την xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-6.1.29 τώρα θέλω να δοκιμάσω και αυτή την ρομ να δω τι διαφορά έχει με την ελληνική που είναι αυτή εδώ CM_12.1_RDMN2_fastandexplosive3.0 πως θα την περάσω (θα πάω αναβάθμιση και θα επιλέξω αυτή την ρομ η θέλει άλλο τρόπο)

Πας στο πρωτο ποστ.

Διαβαζεις τις οδηγιες για να περασεις το twrp.

Οταν το κανεις ενημερωσε μας

Οχι δε θελει διαμορφωση.

Πρεπει να την δει οπως ειναι.

Μονο σε ενα συγκεκριμενο δε συνδεονται?

Καί στα δύο έχουμε θέμα,τώρα πήρα το ένα πίσω για "φταίξιμο".

Το παράξενο με τι που του ανοιξα το wifi μπήκε στο δίκτυο μου αλλά αμέσως έχανε την σύνδεση και από μόνο του έμπαινε- έβγαινε κάθε 30sec!:blink:

Τα στήνω όλα από αρχή να ξενοιασω.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για την κάρτα μάλλον θέλει διαμόρφωση μέσα από το τηλέφωνο, όχι απαραίτητα από recovery.

Νάι αλλά δεν.....

Δεν το είχα δει ξανά αυτό γιαυτό και ρωτησα.

Μιλάω για twrp πάντα.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θέλει καθαρή εγκατάσταση όταν κάνουμε μετάβαση από dev σε stable, το ίδιο ισχύει και για μετάβαση από αγγλοκινέζικη σε global. Οπότε πέρνα απευθείας την global stable με καθαρή εγκατάσταση.

Το είχα διαβάσει γιαυτό και Ρώτησα αλλά ακόμα και στο δικό μου,4μηνων δεν το χρειάστηκα αν και ήρθε τότε με stable και είμαι από την πρώτη μέρα με την ελληνική dev