Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά υπάρχει πουθενά το τηλέφωνο σε προσφορά ή κάποιο κουπόνι για αυτό? Είχα βρει το TDD στα 119usd στο everybuing και στο dealsmachine κάποια στιγμή..

Στα 107€ με κουπόνι BLFAOMCZ από το geekbuying

Επειδή όμως έχω χάσει επεισόδια ποια είναι κατάλληλη έκδοση για Ελλάδα FDD ή TDD ;

Edited by Stavros_P
Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

1) βαλτο στο unlimitied & touchboost στο slowramp 2 cores 806

2) μπορεις να τικαρεις το set on start up , πανω δεξια, ουτος ωστε οταν κανεις reboot να ξαναπαιρνει τις ρυθμισεις. Δεν χρειαζονται wipes. Αν θελεις να γυρισεις σε default, μπορεις να το κανεις μεσα απο την εφαρμογη ( unlimited & 3 cores 1106 touchboost).

Αν ξαναπερασεις, οποιαδηποτε ρομ οι ρυθμισεις του redmi tool χανονται και θα πρεπει να ξανατρεξεις το app. Ελπιζω να βοηθησα :)

Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια, και κατι αλλο, επισης και αν απεγκαταστησω την εφαρμογη δεν θα πανε στο default ολα? και τελως σου κρασαρει και εσενα καμια φορα η συγκεκριμενη εφαρμογη?

Οι ρυθμησεις που μου ειπες ειναι καπως ετσι?

http://postimg.org/image/vj88xguab/

Edited by giorgosmc

το γραφω και εδω μηπως ενδιαφερει καποιον

Η αποφαση παρθηκε , πωλειται το δικο μου

xiaomi redmi note 2 prime

με θηκη Nillkin Sparkle Series Leather Cover Case For Xiaomi Redmi Note 2

140 €

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6549415#post6549415

Edited by tempes

η αληθεια ειναι οτι δε το πολυχρησιμοποιω πλεον... για αυτο και ημουν σε cm/aosp τοσο καιρο.

θα παω σε aicp στο επομενο φλασαρισμα

edit:

εδω η aicp

http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/orig-development/rom-android-ice-cold-project-10-0-t3288971

Είναι root η rom

Παιδιά καλησπέρα, πρώτη φορά σε αυτό το νήμα γράφω επειδή αγοράστηκε πριν καμία δεκάρια μέρες το redmi note 2....θέλω να ρωτησω το εξής ...στην πρώτη σελίδα υπάρχει ο οδηγός εγκατάστασης της ελληνικής ρομ....ή ρομ που φοράει τώρα είναι ή MIUI 66.77.33.00 ...έτσι ήρθε από minideal....για να περάσω νέα ρομ (επίσημη ελληνική όπως αναφέρεται) πρέπει να είμαι Ρουτ ή μπορώ και χωρίς να το ρουταρω? Επίσης ή τελευταία ελληνική ποια είναι?

Σορρυ για το ζαλισμα !!!!

Σημείωση θέλω clean install της ρομ γιατί ο μικρός έφαγε και ένα trojan....το οποίο δεν βγαίνει με τίποτα.

Παιδιά καλησπέρα, πρώτη φορά σε αυτό το νήμα γράφω επειδή αγοράστηκε πριν καμία δεκάρια μέρες το redmi note 2....θέλω να ρωτησω το εξής ...στην πρώτη σελίδα υπάρχει ο οδηγός εγκατάστασης της ελληνικής ρομ....ή ρομ που φοράει τώρα είναι ή MIUI 66.77.33.00 ...έτσι ήρθε από minideal....για να περάσω νέα ρομ (επίσημη ελληνική όπως αναφέρεται) πρέπει να είμαι Ρουτ ή μπορώ και χωρίς να το ρουταρω? Επίσης ή τελευταία ελληνική ποια είναι?

Σορρυ για το ζαλισμα !!!!

Σημείωση θέλω clean install της ρομ γιατί ο μικρός έφαγε και ένα trojan....το οποίο δεν βγαίνει με τίποτα.

μεσω του ρικοβερυ περνα οποια θες (stable/dev, ελληνικη 'η οχι)

που το βρηκε και το κολλησε κιολας;;;;

Παιδια μια βοήθεια, redmi note 2, και σε σε σας όταν γράφετε κάπου με το chrome dev και γενικά περιήγηση στο κινητό όταν γράφετε κάποιο κείμενο σε κάποιο σημείο σαν να κολαει δηλαδή πρώτα γράφετε και εμφανίζοντας καθυστερημένα τα γραμματα, συμβαίνει και σε εσάς?

Έλα ντε.....και εγώ αυτό είχα απορία..... Για πες ποια είναι ή πιο σταθερή ελληνική....και επίσης την περναω με το ρικαβερυ που έχει ή πρέπει να του βάλω τίποτα cwm twrp και τέτοια?

Εγώ θα σε πρότεινα να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση με miflash και να είσαι 100% σίγουρος

και μετά την dev ή stable rom

Ωχ πρέπει να μπω δηλαδή σε βαθειά νερά....δεν την γλυτωνω?

Από το να λες αν κάτι δεν πάει καλά μήπως φταίει εκείνο ή το άλλο κάνε την καθαρή εγκατάσταση και δίωξε ότι άχρηστη κινεζιά υπάρχει μέσα.

Δεν είναι δύσκολο θέλει προσοχή στον οδηγό. Εγώ πάντως το έκανα μετά από πολύ καιρό και αφού είχα βάλει αρκετές στάπλε και ντελεβ rom. Κάνε οπωσδήποτε εργοστασιακό καθάρισμα αν δεν κάνεις miflash. Καλή αρχή. Και μην ξεχνάς ότι τα χιαομι δεν πεθαίνουν εύκολα.

Από το να λες αν κάτι δεν πάει καλά μήπως φταίει εκείνο ή το άλλο κάνε την καθαρή εγκατάσταση και δίωξε ότι άχρηστη κινεζιά υπάρχει μέσα.

Δεν είναι δύσκολο θέλει προσοχή στον οδηγό. Εγώ πάντως το έκανα μετά από πολύ καιρό και αφού είχα βάλει αρκετές στάπλε και ντελεβ rom. Κάνε οπωσδήποτε εργοστασιακό καθάρισμα αν δεν κάνεις miflash. Καλή αρχή. Και μην ξεχνάς ότι τα χιαομι δεν πεθαίνουν εύκολα.

μπήκα στην xiaomi hellas αλλα οταν κατεβαζω το ζιπ με αυτη hermes_images_V7.0.6.0.LHMCNCI_20151016.0000.3_5.0_cn_037966aac2 το ζιπ περιεχει μονο 13MB......εχει κανεις υποψιν τι γινεται?

μπήκα στην xiaomi hellas αλλα οταν κατεβαζω το ζιπ με αυτη hermes_images_V7.0.6.0.LHMCNCI_20151016.0000.3_5.0_cn_037966aac2 το ζιπ περιεχει μονο 13MB......εχει κανεις υποψιν τι γινεται?

Δεν κατέβηκε σωστά ξαναπροσπάθησε

Ok κατεβαίνει το αρχείο κανονικά αλλά δεν μου κάνει εγκατάσταση το Miflash2015731.....παρόλο που ςεχω βγάλει το antivirus τα 8.1 δεν αφήνουν την εγκατάσταση. Edited by dreamlord1970

Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια, και κατι αλλο, επισης και αν απεγκαταστησω την εφαρμογη δεν θα πανε στο default ολα? και τελως σου κρασαρει και εσενα καμια φορα η συγκεκριμενη εφαρμογη?

Οι ρυθμησεις που μου ειπες ειναι καπως ετσι?

http://postimg.org/image/vj88xguab/

Οι ρυθμισεις αυτες ειναι.

Αν βγαλεις την εφαρμογη ΔΕΝ θα πανε στο default, ακομα και αν κανεις reboot. Πρωτα βαζεις τις default ρυθμισεις στην εφαρμογη κσι μετα την κανεις uninstall. Αλλιως ξαναφλασαρεις την ρομ και εισαι οκ.

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Οι ρυθμισεις αυτες ειναι.

Αν βγαλεις την εφαρμογη ΔΕΝ θα πανε στο default, ακομα και αν κανεις reboot. Πρωτα βαζεις τις default ρυθμισεις στην εφαρμογη κσι μετα την κανεις uninstall. Αλλιως ξαναφλασαρεις την ρομ και εισαι οκ.

Οκ κατάλαβα, απλά μου ειπες για να το πάω default πρέπει να κάνω unlimited & 3 cores 1106 touchboost αλλά δεν έχει "1106" και το profile επίσης που πρεπει να κλικαρω? Για default μιλάω πάντα, σορυ αν κουραζω με τις ερωτήσεις αλλά είμαι παντελώς άσχετος με αυτά :/

κύριοι βοήθεια

προσπαθώ να περάσω το twrp με βάση τις οδηγίες του πρώτου ποστ αλλά μου εμφανίζει σφάλμα (failed update.zip is corrupted)

δοκίμασα να το κατεβάσω απευθείας στον εσωτερικό χώρο του κινητού και στην sd με τα ίδια αποτελέσματα..δοκίμασα να το κατεβάσω από τα λινκ που έχουμε εδώ αλλά και απο το Miui greece..

καμιά ιδέα?:wacko:

http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main

Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry:

Σημερα με την aicp εβγαλε 5μιση ωρες οθονης με 1 μερα και 4 ωρες χρησης!!φωτισμος στο αυτοματο στην μεση εναλλαγη, 4g και wifi(συνεχεια ανοιχτο),πολλες πολλες φωταγραφιες και βιντεος,σερφαρισμα ,facebook,viber κτλ και καμια ωρα κλησεις.

πιστευω ειναι πολυ καλα!!

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Κάποιος που να έβαλε την 6.1.29 ???

Εγω!!Αν εννοεις τη dev!Μια χαρα ειναι και η μπαταρια του επισης!!Μου εβγαλε 4,5 ωρες οθονη!

Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb

ρε παιδια θα τρελαθώ ....κατεβασα το αρχειο hermes_images_V7.0.6.0.LHMCNCI_20151016.0000.3_5.0_cn_037966aac2.tgz το οποιο δεν ειναι ζιπ..... και το miflash δεν το βλέπει καν.....τι κανω ρε παιδια λάθος?

ρε παιδια θα τρελαθώ ....κατεβασα το αρχειο hermes_images_V7.0.6.0.LHMCNCI_20151016.0000.3_5.0_cn_037966aac2.tgz το οποιο δεν ειναι ζιπ..... και το miflash δεν το βλέπει καν.....τι κανω ρε παιδια λάθος?

Το αποσυμπίεσες;