Roid_rage Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Μετά την καινούρια μπαταρία που παρελαβα χθες, έχει κλείσει 3 φορές το κινητο. Δεν το έχει ξανακάνει ποτέ μέχρι τώρα. Όταν το ξανανοιγω γράφει ότι "η διαχείριση ενέργειας" ή κάτι τέτοιο σταματησε απροσδόκητα. Μέσα από τη "μπαταρία>λειτουργία εξοικονόμησης" επέλεξα ανενεργη απο κανονικη. Το default ποιο είναι..; μήπως είναι αυτό και όχι η μπαταρία. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Μετά την καινούρια μπαταρία που παρελαβα χθες, έχει κλείσει 3 φορές το κινητο. Δεν το έχει ξανακάνει ποτέ μέχρι τώρα. Όταν το ξανανοιγω γράφει ότι "η διαχείριση ενέργειας" ή κάτι τέτοιο σταματησε απροσδόκητα. Μέσα από τη "μπαταρία>λειτουργία εξοικονόμησης" επέλεξα ανενεργη απο κανονικη. Το default ποιο είναι..; μήπως είναι αυτό και όχι η μπαταρία. Κανονικη εχει default Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheodoreD Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα παρέλαβα ενα redmi note 2 (prime), παραγγελία απο gearbest πριν 15 ημέρες. Το κινητό ήρθε με την έκδοση MIUI 7.0 stable 7.00.66.00(LHMCNCI) και έκδοση kernel 3.10.61. Σκέφτομαι να του περάσω την τελευταία ελληνική stable, αλλά πριν θα ήθελα να κρατήσω ένα αντίγραφο του τηλεφώνου όπως ειναι τώρα έτσι ώστε αν χρειαστεί να επιστραφεί στο gearbest για κάποιο λόγο να μην εχω πρόβλημα με την εγγύηση, καθότι στο site τους αναφέρουν οτι σε περίπτωση αλλαγής rom χάνεται η εγγύηση. Επειδή ειναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με τέτοιες διαδικασίες θα ήθελα να μου υποδείξετε αν υπάρχει καποιος οδηγός πως γίνεται αυτό. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν η τελευταία stable που βλέπω στο xiaomi-miui.gr παρουσιάζει κάποια θέματα ή αν έχετε κάποια καλύτερη πρόταση για το ποιά rom να περάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Έκανα όλα τα wipes, σβήστηκε το miui εντελώς ( μου έγραφε δεν υπάρχει πλέον OS), ξαναπέρασα μια παλια dev και άνοιξε . Θεωρείται κανονική εγκατάσταση για να περάσω την τελευταία dev ή να ξανακανω clean install? τώρα το είδα, τόση φασαρία χωρίς λόγο:( όπως έγραψε κι ο giorgiosimeoni αρκούσε η προσωρινή εγκατάσταση ενός άλλου launcher μέσω PC. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μετά την καινούρια μπαταρία που παρελαβα χθες, έχει κλείσει 3 φορές το κινητο. Δεν το έχει ξανακάνει ποτέ μέχρι τώρα. Όταν το ξανανοιγω γράφει ότι "η διαχείριση ενέργειας" ή κάτι τέτοιο σταματησε απροσδόκητα. Μέσα από τη "μπαταρία>λειτουργία εξοικονόμησης" επέλεξα ανενεργη απο κανονικη. Το default ποιο είναι..; μήπως είναι αυτό και όχι η μπαταρία. δοκίμασες ένα calibration της μπαταρίας? κανονικά θέλει πάντα όταν την αλλάζουμε. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα παρέλαβα ενα redmi note 2 (prime), παραγγελία απο gearbest πριν 15 ημέρες. Το κινητό ήρθε με την έκδοση MIUI 7.0 stable 7.00.66.00(LHMCNCI) και έκδοση kernel 3.10.61. Σκέφτομαι να του περάσω την τελευταία ελληνική stable, αλλά πριν θα ήθελα να κρατήσω ένα αντίγραφο του τηλεφώνου όπως ειναι τώρα έτσι ώστε αν χρειαστεί να επιστραφεί στο gearbest για κάποιο λόγο να μην εχω πρόβλημα με την εγγύηση, καθότι στο site τους αναφέρουν οτι σε περίπτωση αλλαγής rom χάνεται η εγγύηση. Επειδή ειναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με τέτοιες διαδικασίες θα ήθελα να μου υποδείξετε αν υπάρχει καποιος οδηγός πως γίνεται αυτό. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν η τελευταία stable που βλέπω στο xiaomi-miui.gr παρουσιάζει κάποια θέματα ή αν έχετε κάποια καλύτερη πρόταση για το ποιά rom να περάσω. δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι τέτοιο... και του Gearbest ανεπίσημη είναι, και εν πάση περιπτώσει οι κινέζοι δεν κολλάνε σε αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα παρέλαβα ενα redmi note 2 (prime), παραγγελία απο gearbest πριν 15 ημέρες. Το κινητό ήρθε με την έκδοση MIUI 7.0 stable 7.00.66.00(LHMCNCI) και έκδοση kernel 3.10.61. Σκέφτομαι να του περάσω την τελευταία ελληνική stable, αλλά πριν θα ήθελα να κρατήσω ένα αντίγραφο του τηλεφώνου όπως ειναι τώρα έτσι ώστε αν χρειαστεί να επιστραφεί στο gearbest για κάποιο λόγο να μην εχω πρόβλημα με την εγγύηση, καθότι στο site τους αναφέρουν οτι σε περίπτωση αλλαγής rom χάνεται η εγγύηση. Επειδή ειναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με τέτοιες διαδικασίες θα ήθελα να μου υποδείξετε αν υπάρχει καποιος οδηγός πως γίνεται αυτό. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν η τελευταία stable που βλέπω στο xiaomi-miui.gr παρουσιάζει κάποια θέματα ή αν έχετε κάποια καλύτερη πρόταση για το ποιά rom να περάσω. Έχω την εντύπωση ότι για να μπορέσεις να φλασάρεις οποιαδήποτε Ελληνική, εσύ με την έκδοση που στέλνει το Gearbest, πρέπει να περάσεις πρώτα την official: http://bigota.d.miui.com/V7.1.1.0.LHMMICK/miui_HMNote2Global_V7.1.1.0.LHMMICK_8975930ead_5.0.zip Nα ρωτήσω και κάτι άλλο, εκτός του lOTETV GO που δεν παίζει στη συσκευή λόγω αυτού του κάποιου είδους "εργοστασιακου" root που έχει, δεν παίζει ούτε το GOOGLE EARTH? Δοκιμασα και σε developer αλλά και σε stable Ελληνική, όπως και στην official Αγγλοκινέζικη...:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 δοκίμασες ένα calibration της μπαταρίας? κανονικά θέλει πάντα όταν την αλλάζουμε. Θέλω να κάνω πρώτα 3-4 κύκλους φορτισης να στρώσει λίγο. Και έχω σκοπό να την εναλλασσω όταν χρειαστεί, δεν ξερω αν θα βοηθήσει το calibration.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Παιδιά βρηκα το τηλέφωνο στα 110+8 μεταφορικα σε white tdd και gray tdd από dealsmachine http://www.dealsmachine.com/best_291022.html είναι αξιόπιστο το μαγαζί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheodoreD Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Έχω την εντύπωση ότι για να μπορέσεις να φλασάρεις οποιαδήποτε Ελληνική, εσύ με την έκδοση που στέλνει το Gearbest, πρέπει να περάσεις πρώτα την official: Ποια ειναι η διαδικασία για να περάσω την V7.1.1.0.LHMMICK/miui_HMNote2Global και ειναι σίγουρο οτι χρειάζεται αυτό ακόμα και αν περάσω την ελληνική με καθαρή εγκατάσταση όπως περιγράφεται στο 1ο post; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Έχω την εντύπωση πως ναι και το κατάλαβα αφού παιδεύτηκα αρκετά, γιατί και εγώ παρέλαβα για λογαριασμό ενός συναδέλφου από το ίδιο κατάστημα και προσπαθούσα να περάσω τις Ελληνικές χωρίς αποτέλεσμα... Κάπου λοιπόν διάβασα ότι για τη συγκεκριμένη έκδοση που το στέλνει το gearbest πρέπει να περάσεις από στην official και από κει στις Ελληνικές, αλλιώς δε γίνεται. Τώρα αν γίνεταιι μέσω fastbot ή από το recovery ή μέσω της αναβάθμισης από τα εργαλεία του κινητού, δε θυμάμαι...θα σε βοηθήσει κάποιος πιο έμπειρος σχετικά....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 @mol σκεφτομαι να παρω ενα backup με twrp και να κανω flash cm12.1.ειναι πολυ καλυτερη σε σχεση με την miui?απο πλευρας καμερας πως τα παει? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Ναι αλλά και εγώ δεν είμαι ο μόνος που του έκατσε καλά! Ξανά πέρνα την, δεν χάνεις τίποτα! ..... Τελικά είχες δίκιο φίλε μου, την πέρασα ξανά από πάνω και έστρωσε το κινητό στο θέμα της κατανάλωσης μπαταρίας..... Τι να πω, παράξενα πράγματα.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Έχω την εντύπωση ότι για να μπορέσεις να φλασάρεις οποιαδήποτε Ελληνική, εσύ με την έκδοση που στέλνει το Gearbest, πρέπει να περάσεις πρώτα την official: Ποια ειναι η διαδικασία για να περάσω την V7.1.1.0.LHMMICK/miui_HMNote2Global και ειναι σίγουρο οτι χρειάζεται αυτό ακόμα και αν περάσω την ελληνική με καθαρή εγκατάσταση όπως περιγράφεται στο 1ο post; Δική μου γνώμη να ακολουθήσεις τον οδηγό για "καθαρή εγκατάσταση με miflash".Έτσι καθαρίζει το τηλ και περνάς την fastboot rom που δίνεται στον οδηγό.Από εκεί κ πέρα μέσω του updater του κινητού ή μέσω του recovery(twrp) περνάς την ελληνική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mick22 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Παιδιά βρηκα το τηλέφωνο στα 110+8 μεταφορικα σε white tdd και gray tdd από dealsmachine http://www.dealsmachine.com/best_291022.html είναι αξιόπιστο το μαγαζί? Total Cost (Items + Shipping) USD 127.48 ( Item cost: USD 118.99 + USD 8.49 shipping) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aourel Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Γεια σας παιδια.. νεος στο φορουμ.. θελω να παρω το xiaomi redmi note 2.. αλλα σε μερικα σαιτ βλεπω οτι δεν εχει θεση για καρτα sd και μονο για TF και οτι η SD δεν δουλευει.. αλλου βλεπω να σηζητανε για SD χωρις κανενα προβλημα.. και δεν ξερω.. επειδη εχω την παλια μου SD 32αρα και δεν θελω να αγορασω καινουρια.. μπορει να μου πει καποιος που το χει ηδη ? ευχαρι στω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Γεια σας παιδια.. νεος στο φορουμ.. θελω να παρω το xiaomi redmi note 2.. αλλα σε μερικα σαιτ βλεπω οτι δεν εχει θεση για καρτα sd και μονο για TF και οτι η SD δεν δουλευει.. αλλου βλεπω να σηζητανε για SD χωρις κανενα προβλημα.. και δεν ξερω.. επειδη εχω την παλια μου SD 32αρα και δεν θελω να αγορασω καινουρια.. μπορει να μου πει καποιος που το χει ηδη ? ευχαρι στω πρόσεχε που κοιτάς και τι κοιτας Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aourel Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 πρόσεχε που κοιτάς και τι κοιτας Πολυ ωραια απαντηση μπραβο.. αλλο ρωτησα ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Περνει κανονικά SD card. Προχωρά άφοβα. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aourel Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Περνει κανονικά SD card. Προχωρά άφοβα. ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hritso Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα παρέλαβα ενα redmi note 2 (prime), παραγγελία απο gearbest πριν 15 ημέρες. Το κινητό ήρθε με την έκδοση MIUI 7.0 stable 7.00.66.00(LHMCNCI) και έκδοση kernel 3.10.61. Σκέφτομαι να του περάσω την τελευταία ελληνική stable, αλλά πριν θα ήθελα να κρατήσω ένα αντίγραφο του τηλεφώνου όπως ειναι τώρα έτσι ώστε αν χρειαστεί να επιστραφεί στο gearbest για κάποιο λόγο να μην εχω πρόβλημα με την εγγύηση, καθότι στο site τους αναφέρουν οτι σε περίπτωση αλλαγής rom χάνεται η εγγύηση. Επειδή ειναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με τέτοιες διαδικασίες θα ήθελα να μου υποδείξετε αν υπάρχει καποιος οδηγός πως γίνεται αυτό. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν η τελευταία stable που βλέπω στο xiaomi-miui.gr παρουσιάζει κάποια θέματα ή αν έχετε κάποια καλύτερη πρόταση για το ποιά rom να περάσω. Και γω αυτό πήρα για την αδερφή μου από gearbest ευρωπαική αποθήκη και δεν μπόρεσα να περάσω καμιά ελληνική ρομ παρα μόνο αφού περάσω την official. Ακολούθησε τις οδηγίες εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Μετά την επιστροφή στην 5.12.17 και την προτροπή του φίλου για αυτόματη αντίθεση είμαι στις 3 και μισή ώρες οθόνη στο 50%.. Τελικά θα κάνω πολύ καιρό να ξανά αλλάξω rom.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Μετά την επιστροφή στην 5.12.17 και την προτροπή του φίλου για αυτόματη αντίθεση είμαι στις 3 και μισή ώρες οθόνη στο 50%.. Τελικά θα κάνω πολύ καιρό να ξανά αλλάξω rom.. Εάν κατάλαβα καλά έκανες downgrade από πιο καινούργια ρομ στην 5.12.17. Γιατί το σκέφτομαι και εγώ. Με clean install ή απλά wipe cache/dalvik; Στο miui.gr μου είχαν πει clean install δηλαδή καθαρή εγκατάσταση. Γιατί το είχα κάνει με dirty flash και είχα θεματάκια. Ρωτάω και γενικότερα όσοι το έχουν κάνει εάν το έκαναν κατευθείαν downgrade είχαν θέματα. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Clean install Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Εγώ έκανα wipe cache, data, system, dalvik-->flash την 5.12.17 μέσω recovery-->wipe cache και dalvik ξανά-->reboot και κομπλέ! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Παιδια μολης μου ηρθε η συσκευη και η αληθεια ειναι οτι δε τη περιμενα τοσο καλη για τα λεφτα που εδωσα φοβερη καμερα και πολυ ωραια οθονη! Και τωρα στο θεμα μας, θελω να μου πειτε σας παρακαλω να μου πειτε τη διαφορα εχει η dev με τη stable και η gtv 6.1.14 εινατ ι η πιο ηροσφατη ελληνικη που μπορω να κατεβασω απ το ελληνικο site? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheodoreD Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Και γω αυτό πήρα για την αδερφή μου από gearbest ευρωπαική αποθήκη και δεν μπόρεσα να περάσω καμιά ελληνική ρομ παρα μόνο αφού περάσω την official. Ακολούθησε τις οδηγίες εδώ Αν κατάλαβα καλά λέμε το ίδιο πράγμα. Καθαρή εγκατάσταση με το Μi flash. Εσυ τι εννοείς << αφού περάσω την official>> , γιατί στο link που μου έδωσες δεν βλέπω κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts