kinezos69 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Χρησιμοποιώ για τις κλήσεις μου τον True phone dialer και τελευταία μου πετάει διαφημίσεις σε κάθε 2-3 κλήσεις. Υπάρχει τρόπος με κάποιο adblock να τις αποφύγω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Θα φλασάρω την ρομ ξανά γιατί με την εφαρμογή μου έφαγε την μπαταρία για πλάκα και είχα λειτουργικό android 54%. Εχει βγάλει update που διορθώθηκε, κι εμένα στην 5.12.31 έφτανε το λειτουργικό στο 34%, και άδειαζε πολύ γρήγορα. Τώρα φαίνεται μια χαρά πάλι, στο 3%. Δεν χρειάζεται να ξαναφλασαρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 ox....έχω πατήσει ήδη το φλασάρισμα και περιμένω να ολοκληρωθεί....:worry: Δε μου βγαλε κανα περίεργο μήνυμα όμως...η εγκατάσταση βρίσκεται σε εξέλιξη. Πως απενεργοποιείς το root στην dev.....μισά τα λες.....:p τι μήνυμα να σου βγάλει...απλά είναι πολύ πιθανό να έχει διάφορα προβλήματα μετά. αν έβαλες την stable μπορείς να την ξαναφλασάρεις με όλα τα wipes. στην dev δεν έχεις root αν δεν το ενεργοποιήσεις από κέντρο ασφαλείας/δικαιώματα/προνόμια root ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χρησιμοποιώ για τις κλήσεις μου τον True phone dialer και τελευταία μου πετάει διαφημίσεις σε κάθε 2-3 κλήσεις. Υπάρχει τρόπος με κάποιο adblock να τις αποφύγω? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2190753 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Με την στοκ κάμερα μπορώ να διάλεξω το μέγεθος της φωτό? Αν όχι πιο πρόγραμμα να βάλω? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Εχει βγάλει update που διορθώθηκε, κι εμένα στην 5.12.31 έφτανε το λειτουργικό στο 34%, και άδειαζε πολύ γρήγορα. Τώρα φαίνεται μια χαρά πάλι, στο 3%. Δεν χρειάζεται να ξαναφλασαρεις. Kαλά που το είπες, θα κάνω ενημέρωση να δω τι γίνεται. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_alex1908 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Έχω την τελευταία dev. Πριν λίγες μέρες εγκατέστησα το redmi note 2tool.Απο τότε φορτίζει πιο αργά, ζεσταίνεται περισσότερο και η μπαταρία κρατάει πολύ λιγότερο.Μονο με νέα ρομ το βγάζουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Ξαναφλασαρε από πάνω την ιδια Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Έχω την τελευταία dev. Πριν λίγες μέρες εγκατέστησα το redmi note 2tool.Απο τότε φορτίζει πιο αργά, ζεσταίνεται περισσότερο και η μπαταρία κρατάει πολύ λιγότερο.Μονο με νέα ρομ το βγάζουμε; Κάνε update την τελευταία έκδοση και όλα οκ Αν θες να την βγάλεις δες το μην. 5808 Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_alex1908 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Κάνε update την τελευταία έκδοση και όλα οκ Αν θες να την βγάλεις δες το μην. 5808 Έχω κάνει το update. Μάλλον θα το βγάλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisthegreat Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Διάβαζα για το εν λόγω κινητό και μου κίνησε πολύ την περιέργεια. Έχω το Lenovo K3 Note που είναι φάντάζομαι το αντίπαλο δέος. Μου αρέσει σε στυλ και το γεγονός ότι έχει slow-mo βίντεο. Υπάρχει κάποιος άλλος σημαντικός λόγος για να το αλλάξω? Με ψήνει το Xiaomi Red Note 2 αλλά δεν ξέρω αν θα δω μεγάλη διαφορά. Αν κάποιος είχε και τα 2 κινητά και μπορεί να δώσει ένα συγκρητικό θα ήμουν ευγνώμων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Υπάρχουν στις μπροστα σελίδες καποιοι που είχαν και τα δύο. Αν δεν έχεις κινητό και διαλεγεις από τα δύο, τότε πας αέρα στο Note 2, αλλα αμα εχεις το άλλο.. εγω δε θα το άλλαζα. Εκτός και αμα καποιος αλλάζει κινητό ανά εξαμηνο Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katzenjammer Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Δεν έχουν μεγάλη διαφορά. Το xiaomi συνολικά καλύτερο, αλλά όχι και τόσο που να δικαιολογεί αλλαγή. Εκτός βέβαια αν δώσεις από ελάχιστη έως καθόλου διαφορά χρημάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisthegreat Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Υπάρχουν στις μπροστα σελίδες καποιοι που είχαν και τα δύο. Αν δεν έχεις κινητό και διαλεγεις από τα δύο, τότε πας αέρα στο Note 2, αλλα αμα εχεις το άλλο.. εγω δε θα το άλλαζα. Εκτός και αμα καποιος αλλάζει κινητό ανά εξαμηνο Δεν έχουν μεγάλη διαφορά. Το xiaomi συνολικά καλύτερο, αλλά όχι και τόσο που να δικαιολογεί αλλαγή. Εκτός βέβαια αν δώσεις από ελάχιστη έως καθόλου διαφορά χρημάτων. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Μου αρέσει το slow motion βίντεο πολύ. Δεν ξέρω αν υπερτερεί και σε επεξεργαστή, κλπ. Αυτό θέλω να μου πει κάποιος. Και πιστεύω ότι λόγω miui έχει περισσότερη υποστήριξη από το Lenovo. Είδα και μια αγγελία που το δίνει ένα παλικάρι στα 140 σχεδόν καινούριο. Πιστεύω αξίζει από το να περιμένω την Κίνα.... Το σκέφτομαι να το αλλάξω... Κι αν το αλλάξω θα είναι με ίδια τιμή. Δεν δίνω παραπάνω τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Παιδιά πέρα από την κάμερα που είναι ανώτερη στο lg g4 αξίζει να κάνω την μετάβαση?μου έχει καρφωθει στο μυαλό αυτές τις μέρες.. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 τι μήνυμα να σου βγάλει...απλά είναι πολύ πιθανό να έχει διάφορα προβλήματα μετά. αν έβαλες την stable μπορείς να την ξαναφλασάρεις με όλα τα wipes. στην dev δεν έχεις root αν δεν το ενεργοποιήσεις από κέντρο ασφαλείας/δικαιώματα/προνόμια root Είχες δίκιο....και ευχαριστώ πολύ. Έβγαζε μόνιμα μηνύματα σφάλματων μετά την εκκίνησή του. Μπαίνω λοιπόν σε recovery και κάνω wipe-->swipe to factory reset ή advanced, επιλέγοντας τα όλα εκτός το internal storage ή κάτι άλλο? (Συγγνώμη για το πρήξιμο αλλά δε θέλω να κάνω καμιά ζημιά και να τρέχω, είναι ξένο το κινητό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Είχες δίκιο....και ευχαριστώ πολύ. Έβγαζε μόνιμα μηνύματα σφάλματων μετά την εκκίνησή του. Μπαίνω λοιπόν σε recovery και κάνω wipe-->swipe to factory reset ή advanced, επιλέγοντας τα όλα εκτός το internal storage ή κάτι άλλο? (Συγγνώμη για το πρήξιμο αλλά δε θέλω να κάνω καμιά ζημιά και να τρέχω, είναι ξένο το κινητό) Οχι οχι μην κανεις wipe internal storage... Κανε dalvik,data,cache και αν θες και system.εγω ετσι κανω και παντα και δςν εχω το παραμικρο προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undeadpunk Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 ενω το κινητο σε ολα ειναι πολυ καλο, παραπονιουντε πολλοι οτι δεν με ακουνε. Τι να κανω; Ειμαι με τη τελευταια developer Greek Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Τα κανα όλα εκτός το system και το internal και είμαστε κοπλέ...ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leontamp Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Παιδιά πέρα από την κάμερα που είναι ανώτερη στο lg g4 αξίζει να κάνω την μετάβαση?μου έχει καρφωθει στο μυαλό αυτές τις μέρες.. Περιμένω να μου έρθει μέσα στη βδομάδα το κινητό, αν το ψήνεις πολύ κάνουμε τράμπα με το που έρθει ξέρω γω...:happy: Σοβαρά τώρα το G4 είναι ανώτερο σε όλα -μιλάμε για ένα από τα ΤΟΠ 3 κινητά αυτή τη στιγμή στην αγορά- και δε καταλαβαίνω για ποιο λόγο μπήκες σε αυτή τη διαδικασία... Εκτός κι αν χρειάζεσαι τα χρήματα από τη τράμπα... Και για να μη παρεξηγηθώ μια χαρά κινητό ειναι το note 2 αλλά μη το ξεφτυλίσουμε το θέμα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 ενω το κινητο σε ολα ειναι πολυ καλο, παραπονιουντε πολλοι οτι δεν με ακουνε. Τι να κανω; Ειμαι με τη τελευταια developer Greek Rom Δοκίμασε να κάνεις wipe την cache και την dalvik cache από το recovery. Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και διορθώθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 (edited) Περιμένω να μου έρθει μέσα στη βδομάδα το κινητό, αν το ψήνεις πολύ κάνουμε τράμπα με το που έρθει ξέρω γω...:happy: Σοβαρά τώρα το G4 είναι ανώτερο σε όλα -μιλάμε για ένα από τα ΤΟΠ 3 κινητά αυτή τη στιγμή στην αγορά- και δε καταλαβαίνω για ποιο λόγο μπήκες σε αυτή τη διαδικασία... Εκτός κι αν χρειάζεσαι τα χρήματα από τη τράμπα... Και για να μη παρεξηγηθώ μια χαρά κινητό ειναι το note 2 αλλά μη το ξεφτυλίσουμε το θέμα :p Mπορει να μην το εθεσα σωστα!το g4 δεν το εχω!!σκεφτομαι να πουλησω το redmi note 2 και να παρω το g4!!:lol::lol: Edited January 12, 2016 by johnnyman25 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magda_ Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 δε μπορω να το συνδεσω το κινητο στο pc με XP .Oτι και drivers να εβαλα δε το βλεπει ως mtp stprage.σε windows 7 και windows 10 δουλευει κομπλε.Καποια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Mπορει να μην το εθεσα σωστα!το g4 δεν το εχω!!σκεφτομαι να πουλησω το redmi note 2 και να παρω το g4!!:lol::lol: Από Ελλάδα θα το πάρεις ή από Κίνα? :wacko: Ελλάδα ξεκινάει από 420, υπερδιπλάσια τιμή του RN2...:blink: Απο Κίνα βρίσκεις στο fastcardtech το μονοκαρτο στα 240, αλλά την κάνεις την βουτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Ποιο είναι αυτό το site? Πρώτη φορά το ακούω.. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 δε μπορω να το συνδεσω το κινητο στο pc με XP .Oτι και drivers να εβαλα δε το βλεπει ως mtp stprage.σε windows 7 και windows 10 δουλευει κομπλε.Καποια λυση? Απενεργοποιήσει το USB debugging. Επίσης ανοιγωκλεισε το mtp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts