Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Mερικες είναι πολύ καλές! Όλες στο αυτόματο είναι?

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Mερικες είναι πολύ καλές! Όλες στο αυτόματο είναι?

Ποιότητα υψηλή όλα στο αυτόματο

Mi Note 3

RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S-

Samsung Galaxy S3 mini

Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i-

SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700

προσπαθω να κανω καθαρη εγκατασταση.εχω κατεβασει τα αρχεια ,τα κανω ολα σωστα

και οταν φτανω στο flash σκαλωνει και βγαζει "Missmatching Image and Device error"

τι φταιει οεοο/?

Μα το λέει καθαρά , βάζεις άλλη Rom και όχι του Redmi 2 Note !!!

Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/

Γεια σας παιδιά...επιτέλους ήρθε και το δικο μου και ακολουθώντας τον οδηγό νομιζω κατάφερα να βάλω την stable ελληνική...το πρόβλημα μου είναι οτι έχουν μείνει καποιες κινεζικές εφαρμογές και δεν ξέρω αν τις διαγραψω αν θα έχω πρόβλημα...επίσης όλα αυτά που λέτε για τα wipe cache και τέτοια δεν τα έλεγε στον οδηγό οποτε δεν τα εκανα...μήπως χρειαζόταν να τα κάνω???

Ναι, την τελευταία από το miui.gr

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχεις κατεβάσει το automate?

automate? Δώσε λιγο περισσότερες πληροφορίες.

Παιδιά κανένας που έχει παρει το td από everbuying?

Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2

Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note

Χαιρετω την παρεα, πηρα και εγω το κινητακι (μεταχειρισμενο) και ειπα να το σκαλισω και να βαλω την ελληνικη ντιβελοπερ ρομ με τον οδηγο της πρωτης σελιδας κανοντας καθαρη εγκατασταση με το MiFlash, Ολα καλα μεχρι ενα σημειο, εκει που πηγα να πατησω + φωνης και Power με εβγαλε σε ενα Mi Recovery 2.0.1 οπου ειχε καποιες επιλογες (Reboot, wipe & reset, Installupdate.zip to system, power off) , αλλα δεν ηταν αυτα που ειχε στον οδηγο (το Mitu Μηχανικο) οποτε και το εκανα απλα Reboot, Τι πρεπει να κανω ;;;

Επισης οταν ανοιγω το κινητο μου βγαζει 7 MIUI Polska , ειναι φυσιολογικο ; Ακομα στις ρυθμισεις / σχετικα με το τηλεφωνο/ η εκδοση ειναι η MIUI 7.0 Stable 7.0.99.99 (LHFNYUN) Και στους συνεργατες μου βγαζει τα ονοματα τριων Ελληνων

Καθε βοηθεια δεκτη

Edited by Eddy_Gordo

Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες

οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ

Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;)

Παιδια εχω εντυπωσιαστει με τις φωτο που εχετε ανεβασει εδω, η αληθεια ειναι πως δεν ειχα δει πολλες πιο πριν στο διαδυκτιο και περιμενα κατα πολυ χειροτερη τη ποιοτητα τους για ενα τηλεφωνο αξιας μολης 120-130 ευρω αλλα με τη ποιοτητα που βλεπω εδω ειναι πεντακαθαρες, ωρες ωρες εχω την απορια πως οι κινεζοι βγαζουν τοσο καλα κινητα σε τοσο χαμηλες τιμες, ακομα και η huawei που εχει ανεβει κατακορυφα οι τιμες στις ναυαρχιδες της ακομα και Ελλαδα ειναι πολυ χαμηλες σε σχεση με κατι samsung και κατι Lg αλλα και αλλες ''φιρματες'' μαρκες, πλεον στα ''κινεζικα'' πληρωνεις λιγα και περνεις κατι πολυ καλο και αξιοπιστο σε σχεση με αλλες εταιρειες ειδικα Ελλαδα που δινεις του κοσμου τα λεφτα και παλι δεν τα κανουν ολα και τοσο καλα σε σχεση τιμης και αποδοσης. Edited by giorgosmc

Μα το λέει καθαρά , βάζεις άλλη Rom και όχι του Redmi 2 Note !!!

βαζω τη σωστη ρομ, απο τον οδηγο για καθαρη εγκατασταση του redmi note 2.

Χαιρετω την παρεα, πηρα και εγω το κινητακι (μεταχειρισμενο) και ειπα να το σκαλισω και να βαλω την ελληνικη ντιβελοπερ ρομ με τον οδηγο της πρωτης σελιδας κανοντας καθαρη εγκατασταση με το MiFlash, Ολα καλα μεχρι ενα σημειο, εκει που πηγα να πατησω + φωνης και Power με εβγαλε σε ενα Mi Recovery 2.0.1 οπου ειχε καποιες επιλογες (Reboot, wipe & reset, Installupdate.zip to system, power off) , αλλα δεν ηταν αυτα που ειχε στον οδηγο (το Mitu Μηχανικο) οποτε και το εκανα απλα Reboot, Τι πρεπει να κανω ;;;

Επισης οταν ανοιγω το κινητο μου βγαζει 7 MIUI Polska , ειναι φυσιολογικο ; Ακομα στις ρυθμισεις / σχετικα με το τηλεφωνο/ η εκδοση ειναι η MIUI 7.0 Stable 7.0.99.99 (LHFNYUN) Και στους συνεργατες μου βγαζει τα ονοματα τριων Ελληνων

Καθε βοηθεια δεκτη

Αυτή γ έκδοση είναι περασμένη από το κινεζομαγαζα που στο έστειλαν και δε μπορείς να φλασασρεις απευθείας την Ελληνική.

Δεν έχεις περάσει το recovery που πρέπει.

Εγώ το ξεπερασα περνώντας την Official (google να την βρεις) με τον updater(αναβάθμιση) από τα εργαλεία της συσκευης και μετά περασα τη developer με τον ίδιο τρόπο.

Ο λόγος που έκανα τα παραπάνω, είναι γιατί δε μπορούσα να κάνω καθαρή εγκατάσταση με το mi flash

Γεια σας παιδιά...επιτέλους ήρθε και το δικο μου και ακολουθώντας τον οδηγό νομιζω κατάφερα να βάλω την stable ελληνική...το πρόβλημα μου είναι οτι έχουν μείνει καποιες κινεζικές εφαρμογές και δεν ξέρω αν τις διαγραψω αν θα έχω πρόβλημα...επίσης όλα αυτά που λέτε για τα wipe cache και τέτοια δεν τα έλεγε στον οδηγό οποτε δεν τα εκανα...μήπως χρειαζόταν να τα κάνω???

Αυτες ειναι οι εφαρμογές της xiaomi, αστες σε εναν φακελο, μπορει να χρειαστουν με τον εναν ή τον αλλο τροπο. Απλα ειναι στα κινεζικα, αμα βαλεις την ελληνικη, θα ειναι στα ελληνικά.

Με αρχικη εγκατασταση επρεπε να κανεις ολα τα wipe, πρωτη φορα,δεν ειχες τπτ να χασεις. Βεβαια δε λες τι ειχε πριν, αν το πηρες απο vickmall ισως ειχαν κανει καλη εγκατασταση και εκατσε καλα απο πανω.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Ριξε μια ματια σε μερικες βραδινες μου!!! :) Για οποιον ενδιαφερεται εδω ειναι ολοκληρο το αλμπουμ!!

https://flic.kr/s/aHsknRKXsQ

24024946382_22a8254fc3_c.jpgDSC_0368 by Guardian, on Flickr

24133072475_67c21b667a_c.jpgDSC_0371 by Guardian, on Flickr

24106981386_c988e39f28_c.jpgIMG_20160102_213227 by Guardian, on Flickr

24050468451_2e05f2aa0c_c.jpgDSC_0369 by Guardian, on Flickr

Μπράβο φίλε, εξαιρετικές φωτογραφίες με πολύ καλή οπτική. Αλλά δυστυχώς, και εμένα το κινητό, με τη τελευταία ελληνική dev, είναι όπως λέει ο φίλος παρακάτω....

μια απο τα ιδια και για μενα η καμερα.καμια σχεση με τις φωτο που βλεπω.Οι δικες μου μοιαζουν με 8mp φτηνου κινεζικου

βαζω τη σωστη ρομ, απο τον οδηγο για καθαρη εγκατασταση του redmi note 2.

Λέει "Hermes" η Rom ???

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ολα καλα μεχρι ενα σημειο, εκει που πηγα να πατησω + φωνης και Power με εβγαλε σε ενα Mi Recovery 2.0.1 οπου ειχε καποιες επιλογες (Reboot, wipe & reset, Installupdate.zip to system, power off) , αλλα δεν ηταν αυτα που ειχε στον οδηγο (το Mitu Μηχανικο) οποτε και το εκανα απλα Reboot

Fastboot μπαίνει με "Φωνή -" & "Power"

Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/

Αυτες ειναι οι εφαρμογές της xiaomi, αστες σε εναν φακελο, μπορει να χρειαστουν με τον εναν ή τον αλλο τροπο. Απλα ειναι στα κινεζικα, αμα βαλεις την ελληνικη, θα ειναι στα ελληνικά.

Με αρχικη εγκατασταση επρεπε να κανεις ολα τα wipe, πρωτη φορα,δεν ειχες τπτ να χασεις. Βεβαια δε λες τι ειχε πριν, αν το πηρες απο vickmall ισως ειχαν κανει καλη εγκατασταση και εκατσε καλα απο πανω.

Η αληθεια ειναι δεν θυμαμαι ποια ειχε...το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ηταν stable της miui 6...συμφωνα με τον οδηγο ποτε πρεπει να κανω τα wipes???πριν την fastboot ή μετα???

Α έκανες τη διαδικασία με fastboot? Αν εβαλες ελληνική περιεργο που είναι κινεζικα. Ας σου απαντήσει κάποιος με stable

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

@mol

Στην Cm ποια κάμερα δουλεύεις? Την στοκ της Cm ή Google camera? Μπορείς να δοκιμάσεις μια εάν δουλεύει η Open Camera?

λοιπον, θελω την βοηθεια/γνωμη σας οσον αφορα την "ασφαλεια" του τηλεφωνου. οχι, δεν αναφερομαι σε anti theft, passwords, κλπ :p

εργαζομαι σε περιβαλλον με αρκετη σκονη. πως να εξοπλισω την συσκευη; τωρα φοραει το tempered glass και την θηκη σιλικονης του βικμολ. περιμενω μια flip case.

πιστευω δεν ειναι αρκετα αυτα τα 2. πρεπει να κλεισω τις τρυπες. πως ομως; (οκ, το 3.5 τζακ το καλυπτω με ταπα, ακουστικο(απο κει δε μπαινει σκονη στην μπροστινη καμερα;), θυρα φορτισης;

εδιτ:

@firekostas

την καμερα που εχει η ρομ.

μολις δοκιμασα την open camera (του mark harman?) και λειτουργει

Edited by mol

κατι δεν εχεις κανει σωστα..δεν εχει η stable κινεζικες εφαρμογες μεσα.εισαι σιγουρος οτι εβαλες την ελληνικη stable?

Edited by pitspan

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση, αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Χθες παρέλαβα το Redmi Note 2 με την 5.10.16 πάνω του.

Αντιμετωπίζω πρόβλημα με την stock εφαρμογή της κάμερας, η οποία δεν ανοίγει και κρασάρει.

Δοκίμασα hard reset, wipe cache, έκανα unmount και Mount την κάρτα μνήμης, αλλά δεν ανοίγει με τίποτα η εφαρμογή.

Πριν φλασάρω άλλη rom, σκέφτεστε κάποια λύση;

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

Αυτη τι ειναι ? Απο 5.12.31 καναμε αλμα σε 6.1.7 ?

το πρώτο ψηφίο δείχνει τη χρονιά 2016->6

το δεύτερο το μήνα Ιανουάριος -> 1

το τρίτο την ημέρα ->x

άρα η 5.12.31 ονομάζεται έτσι γιατί βγήκε 31/12/2015

και η 6.1.7 γιατί βγήκε 7/1/2016

περιέργως ενώ τις βγάζουν κάθε παρασκευή, τους δίνουν την ημερομηνία της πέμπτης

λοιπον, θελω την βοηθεια/γνωμη σας οσον αφορα την "ασφαλεια" του τηλεφωνου. οχι, δεν αναφερομαι σε anti theft, passwords, κλπ :p

εργαζομαι σε περιβαλλον με αρκετη σκονη. πως να εξοπλισω την συσκευη; τωρα φοραει το tempered glass και την θηκη σιλικονης του βικμολ. περιμενω μια flip case.

πιστευω δεν ειναι αρκετα αυτα τα 2. πρεπει να κλεισω τις τρυπες. πως ομως; (οκ, το 3.5 τζακ το καλυπτω με ταπα, ακουστικο(απο κει δε μπαινει σκονη στην μπροστινη καμερα;), θυρα φορτισης;

εδιτ:

@firekostas

την καμερα που εχει η ρομ.

μολις δοκιμασα την open camera (του mark harman?) και λειτουργει

Αυτή δε σου κάνει; http://www.ebay.com/itm/361410673032 ? Έχει και τάπες!

Αυτά...

Το παραγγειλα και εγω απο vickmall χθες βραδυ ! Ειναι η πρωτη μ παραγγελια ! μου λεει procesing στην κατασταση και εχει παρει τα λεφτα απ την καρτα και μου στειλαν μειλ ! οποτε καλοταξιδο και το δικο μου !

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση, αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Χθες παρέλαβα το Redmi Note 2 με την 5.10.16 πάνω του.

Αντιμετωπίζω πρόβλημα με την stock εφαρμογή της κάμερας, η οποία δεν ανοίγει και κρασάρει.

Δοκίμασα hard reset, wipe cache, έκανα unmount και Mount την κάρτα μνήμης, αλλά δεν ανοίγει με τίποτα η εφαρμογή.

Πριν φλασάρω άλλη rom, σκέφτεστε κάποια λύση;

έχεις πολύ παλιά και προφανώς προβληματική rom.

πρέπει να βάλεις κάποια καινούργια και καλύτερα με καθαρή εγκατάσταση.

δες και το πρώτο post

κατι δεν εχεις κανει σωστα..δεν εχει η stable κινεζικες εφαρμογες μεσα.εισαι σιγουρος οτι εβαλες την ελληνικη stable?

Ακολουθησα τον οδηγο και κατεβασα οτι ελεγε...αν δεις εχω ανεβασει και φωτο που λεει οτι εχω την ελληνικη stable αλλα δεν καταλαβαινω τι εγινε...πες μου αν ειναι ποτε να κανω τα wipes που λετε και πως και αν ειναι την ξαναπερναω...