johnnyman25 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Mερικες είναι πολύ καλές! Όλες στο αυτόματο είναι? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Mερικες είναι πολύ καλές! Όλες στο αυτόματο είναι? Ποιότητα υψηλή όλα στο αυτόματο Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeridis Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 προσπαθω να κανω καθαρη εγκατασταση.εχω κατεβασει τα αρχεια ,τα κανω ολα σωστα και οταν φτανω στο flash σκαλωνει και βγαζει "Missmatching Image and Device error" τι φταιει οεοο/? Μα το λέει καθαρά , βάζεις άλλη Rom και όχι του Redmi 2 Note !!! Παράθεση Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristostant7 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Γεια σας παιδιά...επιτέλους ήρθε και το δικο μου και ακολουθώντας τον οδηγό νομιζω κατάφερα να βάλω την stable ελληνική...το πρόβλημα μου είναι οτι έχουν μείνει καποιες κινεζικές εφαρμογές και δεν ξέρω αν τις διαγραψω αν θα έχω πρόβλημα...επίσης όλα αυτά που λέτε για τα wipe cache και τέτοια δεν τα έλεγε στον οδηγό οποτε δεν τα εκανα...μήπως χρειαζόταν να τα κάνω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Ναι, την τελευταία από το miui.gr ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχεις κατεβάσει το automate? automate? Δώσε λιγο περισσότερες πληροφορίες. Παιδιά κανένας που έχει παρει το td από everbuying? Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddy_Gordo Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 (edited) Χαιρετω την παρεα, πηρα και εγω το κινητακι (μεταχειρισμενο) και ειπα να το σκαλισω και να βαλω την ελληνικη ντιβελοπερ ρομ με τον οδηγο της πρωτης σελιδας κανοντας καθαρη εγκατασταση με το MiFlash, Ολα καλα μεχρι ενα σημειο, εκει που πηγα να πατησω + φωνης και Power με εβγαλε σε ενα Mi Recovery 2.0.1 οπου ειχε καποιες επιλογες (Reboot, wipe & reset, Installupdate.zip to system, power off) , αλλα δεν ηταν αυτα που ειχε στον οδηγο (το Mitu Μηχανικο) οποτε και το εκανα απλα Reboot, Τι πρεπει να κανω ;;; Επισης οταν ανοιγω το κινητο μου βγαζει 7 MIUI Polska , ειναι φυσιολογικο ; Ακομα στις ρυθμισεις / σχετικα με το τηλεφωνο/ η εκδοση ειναι η MIUI 7.0 Stable 7.0.99.99 (LHFNYUN) Και στους συνεργατες μου βγαζει τα ονοματα τριων Ελληνων Καθε βοηθεια δεκτη Edited January 8, 2016 by Eddy_Gordo Παράθεση Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 (edited) Παιδια εχω εντυπωσιαστει με τις φωτο που εχετε ανεβασει εδω, η αληθεια ειναι πως δεν ειχα δει πολλες πιο πριν στο διαδυκτιο και περιμενα κατα πολυ χειροτερη τη ποιοτητα τους για ενα τηλεφωνο αξιας μολης 120-130 ευρω αλλα με τη ποιοτητα που βλεπω εδω ειναι πεντακαθαρες, ωρες ωρες εχω την απορια πως οι κινεζοι βγαζουν τοσο καλα κινητα σε τοσο χαμηλες τιμες, ακομα και η huawei που εχει ανεβει κατακορυφα οι τιμες στις ναυαρχιδες της ακομα και Ελλαδα ειναι πολυ χαμηλες σε σχεση με κατι samsung και κατι Lg αλλα και αλλες ''φιρματες'' μαρκες, πλεον στα ''κινεζικα'' πληρωνεις λιγα και περνεις κατι πολυ καλο και αξιοπιστο σε σχεση με αλλες εταιρειες ειδικα Ελλαδα που δινεις του κοσμου τα λεφτα και παλι δεν τα κανουν ολα και τοσο καλα σε σχεση τιμης και αποδοσης. Edited January 8, 2016 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magda_ Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Μα το λέει καθαρά , βάζεις άλλη Rom και όχι του Redmi 2 Note !!! βαζω τη σωστη ρομ, απο τον οδηγο για καθαρη εγκατασταση του redmi note 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Χαιρετω την παρεα, πηρα και εγω το κινητακι (μεταχειρισμενο) και ειπα να το σκαλισω και να βαλω την ελληνικη ντιβελοπερ ρομ με τον οδηγο της πρωτης σελιδας κανοντας καθαρη εγκατασταση με το MiFlash, Ολα καλα μεχρι ενα σημειο, εκει που πηγα να πατησω + φωνης και Power με εβγαλε σε ενα Mi Recovery 2.0.1 οπου ειχε καποιες επιλογες (Reboot, wipe & reset, Installupdate.zip to system, power off) , αλλα δεν ηταν αυτα που ειχε στον οδηγο (το Mitu Μηχανικο) οποτε και το εκανα απλα Reboot, Τι πρεπει να κανω ;;; Επισης οταν ανοιγω το κινητο μου βγαζει 7 MIUI Polska , ειναι φυσιολογικο ; Ακομα στις ρυθμισεις / σχετικα με το τηλεφωνο/ η εκδοση ειναι η MIUI 7.0 Stable 7.0.99.99 (LHFNYUN) Και στους συνεργατες μου βγαζει τα ονοματα τριων Ελληνων Καθε βοηθεια δεκτη Αυτή γ έκδοση είναι περασμένη από το κινεζομαγαζα που στο έστειλαν και δε μπορείς να φλασασρεις απευθείας την Ελληνική. Δεν έχεις περάσει το recovery που πρέπει. Εγώ το ξεπερασα περνώντας την Official (google να την βρεις) με τον updater(αναβάθμιση) από τα εργαλεία της συσκευης και μετά περασα τη developer με τον ίδιο τρόπο. Ο λόγος που έκανα τα παραπάνω, είναι γιατί δε μπορούσα να κάνω καθαρή εγκατάσταση με το mi flash Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Γεια σας παιδιά...επιτέλους ήρθε και το δικο μου και ακολουθώντας τον οδηγό νομιζω κατάφερα να βάλω την stable ελληνική...το πρόβλημα μου είναι οτι έχουν μείνει καποιες κινεζικές εφαρμογές και δεν ξέρω αν τις διαγραψω αν θα έχω πρόβλημα...επίσης όλα αυτά που λέτε για τα wipe cache και τέτοια δεν τα έλεγε στον οδηγό οποτε δεν τα εκανα...μήπως χρειαζόταν να τα κάνω??? Αυτες ειναι οι εφαρμογές της xiaomi, αστες σε εναν φακελο, μπορει να χρειαστουν με τον εναν ή τον αλλο τροπο. Απλα ειναι στα κινεζικα, αμα βαλεις την ελληνικη, θα ειναι στα ελληνικά. Με αρχικη εγκατασταση επρεπε να κανεις ολα τα wipe, πρωτη φορα,δεν ειχες τπτ να χασεις. Βεβαια δε λες τι ειχε πριν, αν το πηρες απο vickmall ισως ειχαν κανει καλη εγκατασταση και εκατσε καλα απο πανω. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Ριξε μια ματια σε μερικες βραδινες μου!!! :) Για οποιον ενδιαφερεται εδω ειναι ολοκληρο το αλμπουμ!! https://flic.kr/s/aHsknRKXsQ DSC_0368 by Guardian, on Flickr DSC_0371 by Guardian, on Flickr IMG_20160102_213227 by Guardian, on Flickr DSC_0369 by Guardian, on Flickr Μπράβο φίλε, εξαιρετικές φωτογραφίες με πολύ καλή οπτική. Αλλά δυστυχώς, και εμένα το κινητό, με τη τελευταία ελληνική dev, είναι όπως λέει ο φίλος παρακάτω.... μια απο τα ιδια και για μενα η καμερα.καμια σχεση με τις φωτο που βλεπω.Οι δικες μου μοιαζουν με 8mp φτηνου κινεζικου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeridis Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 βαζω τη σωστη ρομ, απο τον οδηγο για καθαρη εγκατασταση του redmi note 2. Λέει "Hermes" η Rom ??? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ολα καλα μεχρι ενα σημειο, εκει που πηγα να πατησω + φωνης και Power με εβγαλε σε ενα Mi Recovery 2.0.1 οπου ειχε καποιες επιλογες (Reboot, wipe & reset, Installupdate.zip to system, power off) , αλλα δεν ηταν αυτα που ειχε στον οδηγο (το Mitu Μηχανικο) οποτε και το εκανα απλα Reboot Fastboot μπαίνει με "Φωνή -" & "Power" Παράθεση Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristostant7 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Αυτες ειναι οι εφαρμογές της xiaomi, αστες σε εναν φακελο, μπορει να χρειαστουν με τον εναν ή τον αλλο τροπο. Απλα ειναι στα κινεζικα, αμα βαλεις την ελληνικη, θα ειναι στα ελληνικά. Με αρχικη εγκατασταση επρεπε να κανεις ολα τα wipe, πρωτη φορα,δεν ειχες τπτ να χασεις. Βεβαια δε λες τι ειχε πριν, αν το πηρες απο vickmall ισως ειχαν κανει καλη εγκατασταση και εκατσε καλα απο πανω. Η αληθεια ειναι δεν θυμαμαι ποια ειχε...το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ηταν stable της miui 6...συμφωνα με τον οδηγο ποτε πρεπει να κανω τα wipes???πριν την fastboot ή μετα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Α έκανες τη διαδικασία με fastboot? Αν εβαλες ελληνική περιεργο που είναι κινεζικα. Ας σου απαντήσει κάποιος με stable Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 @mol Στην Cm ποια κάμερα δουλεύεις? Την στοκ της Cm ή Google camera? Μπορείς να δοκιμάσεις μια εάν δουλεύει η Open Camera? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 (edited) λοιπον, θελω την βοηθεια/γνωμη σας οσον αφορα την "ασφαλεια" του τηλεφωνου. οχι, δεν αναφερομαι σε anti theft, passwords, κλπ :p εργαζομαι σε περιβαλλον με αρκετη σκονη. πως να εξοπλισω την συσκευη; τωρα φοραει το tempered glass και την θηκη σιλικονης του βικμολ. περιμενω μια flip case. πιστευω δεν ειναι αρκετα αυτα τα 2. πρεπει να κλεισω τις τρυπες. πως ομως; (οκ, το 3.5 τζακ το καλυπτω με ταπα, ακουστικο(απο κει δε μπαινει σκονη στην μπροστινη καμερα;), θυρα φορτισης; εδιτ: @firekostas την καμερα που εχει η ρομ. μολις δοκιμασα την open camera (του mark harman?) και λειτουργει Edited January 8, 2016 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 (edited) Γεια σας παιδιά...επιτέλους ήρθε και το δικο μου και ακολουθώντας τον οδηγό νομιζω κατάφερα να βάλω την stable ελληνική...το πρόβλημα μου είναι οτι έχουν μείνει καποιες κινεζικές εφαρμογές και δεν ξέρω αν τις διαγραψω αν θα έχω πρόβλημα...επίσης όλα αυτά που λέτε για τα wipe cache και τέτοια δεν τα έλεγε στον οδηγό οποτε δεν τα εκανα...μήπως χρειαζόταν να τα κάνω??? κατι δεν εχεις κανει σωστα..δεν εχει η stable κινεζικες εφαρμογες μεσα.εισαι σιγουρος οτι εβαλες την ελληνικη stable? Edited January 8, 2016 by pitspan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση, αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Χθες παρέλαβα το Redmi Note 2 με την 5.10.16 πάνω του. Αντιμετωπίζω πρόβλημα με την stock εφαρμογή της κάμερας, η οποία δεν ανοίγει και κρασάρει. Δοκίμασα hard reset, wipe cache, έκανα unmount και Mount την κάρτα μνήμης, αλλά δεν ανοίγει με τίποτα η εφαρμογή. Πριν φλασάρω άλλη rom, σκέφτεστε κάποια λύση; Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_Kal Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Αυτη τι ειναι ? Απο 5.12.31 καναμε αλμα σε 6.1.7 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan22b Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Αυτη τι ειναι ? Απο 5.12.31 καναμε αλμα σε 6.1.7 ? το πρώτο ψηφίο δείχνει τη χρονιά 2016->6 το δεύτερο το μήνα Ιανουάριος -> 1 το τρίτο την ημέρα ->x άρα η 5.12.31 ονομάζεται έτσι γιατί βγήκε 31/12/2015 και η 6.1.7 γιατί βγήκε 7/1/2016 περιέργως ενώ τις βγάζουν κάθε παρασκευή, τους δίνουν την ημερομηνία της πέμπτης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 λοιπον, θελω την βοηθεια/γνωμη σας οσον αφορα την "ασφαλεια" του τηλεφωνου. οχι, δεν αναφερομαι σε anti theft, passwords, κλπ :p εργαζομαι σε περιβαλλον με αρκετη σκονη. πως να εξοπλισω την συσκευη; τωρα φοραει το tempered glass και την θηκη σιλικονης του βικμολ. περιμενω μια flip case. πιστευω δεν ειναι αρκετα αυτα τα 2. πρεπει να κλεισω τις τρυπες. πως ομως; (οκ, το 3.5 τζακ το καλυπτω με ταπα, ακουστικο(απο κει δε μπαινει σκονη στην μπροστινη καμερα;), θυρα φορτισης; εδιτ: @firekostas την καμερα που εχει η ρομ. μολις δοκιμασα την open camera (του mark harman?) και λειτουργει Αυτή δε σου κάνει; http://www.ebay.com/itm/361410673032 ? Έχει και τάπες! Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Προτιμώ flip για να καλυπτω και οθόνη παραλληλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalas7 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Το παραγγειλα και εγω απο vickmall χθες βραδυ ! Ειναι η πρωτη μ παραγγελια ! μου λεει procesing στην κατασταση και εχει παρει τα λεφτα απ την καρτα και μου στειλαν μειλ ! οποτε καλοταξιδο και το δικο μου ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση, αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Χθες παρέλαβα το Redmi Note 2 με την 5.10.16 πάνω του. Αντιμετωπίζω πρόβλημα με την stock εφαρμογή της κάμερας, η οποία δεν ανοίγει και κρασάρει. Δοκίμασα hard reset, wipe cache, έκανα unmount και Mount την κάρτα μνήμης, αλλά δεν ανοίγει με τίποτα η εφαρμογή. Πριν φλασάρω άλλη rom, σκέφτεστε κάποια λύση; έχεις πολύ παλιά και προφανώς προβληματική rom. πρέπει να βάλεις κάποια καινούργια και καλύτερα με καθαρή εγκατάσταση. δες και το πρώτο post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristostant7 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 κατι δεν εχεις κανει σωστα..δεν εχει η stable κινεζικες εφαρμογες μεσα.εισαι σιγουρος οτι εβαλες την ελληνικη stable? Ακολουθησα τον οδηγο και κατεβασα οτι ελεγε...αν δεις εχω ανεβασει και φωτο που λεει οτι εχω την ελληνικη stable αλλα δεν καταλαβαινω τι εγινε...πες μου αν ειναι ποτε να κανω τα wipes που λετε και πως και αν ειναι την ξαναπερναω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts