Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οχι τιποτα! Μονο κατεβασε το SMS mod για 160 χαρκτηρες στα μηνυματα (για την 5.12.17) και ξεκινα να απολαμβανεις.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μηπως ειναι corrupted το zip?με το es explorer το ανοιγει?

Λες νάναι corrupted το zip από miui.gr??? Υπάρχει κανένα mirror?

Το κατέβασα σε 2 pc και στο κινητό και μου βγάζει το ίδιο.

Μήπως πρέπει να περάσω κάποια παλαιότερη rom και μετά την Ελληνική?

Πάντως όταν μπουτάρει βγάζει logo miui polska...

Καλημέρες και χρόνια πολλά! Καλή χρονιά συμφρορουμίτες/τισες!

Σκέφτομαι για tempered glass και καταλήγω εδώ: http://www.ebay.com/itm/NILLKIN-9H-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-XiaoMi-RedMi-NOTE2-/361426295385?hash=item5426af9a59:g:LsUAAOSw14xWQUFt

τι λέτε; έχετε κάτι πιο καλό να προτείνετε; διαβάζοντας εδώ μέσα καταλήγω σε nillkin λόγω ποιότητας.

Edited by mclound
ποιό = πιο
Αυτά...

Το κινητο υποστηριζει 4G σωστα. Το ενεργοποιω καπως απο τη συσκευη η πρεπει να ζητησω κατι απο τη Κοσμοτε για να συνδεομαι με 4G

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Αλλαζεις καρτα (αν εχεις 10ετιας).

Το ζητας απο την cosmote να το ενεργοποιησουν.

Το ενεργοποιεις στο τηλεφωνο.

Μια πλήρης φόρτιση.

Αν και εχω το redmi note 2 prime με περασμενη τη τελευταια ελληνικη 5.12.31 να ρωτησω κατι , παραλαμβανω αυριο απο banggood ενα ιδιο για μια φιλη που δε θελει πολυ σκαλισμα και γενικα δεν εχει και πολλες γνωσεις , της περναω λοιπον την νεα ελληνικη και μετα ανα 3μηνο η 6 μηνο τις νεες (εκτος αν βγει καποια με μεγαλη διαφορα) η την ελληνικη stable και τελος ?

Στην ελληνικη stable χανει κατι απ αυτα που εχουμε εμεις στην dev (καπου νομιζω εχω διαβασει οτι δεν εχει ραδιοφωνο η κανω λαθος ) ?

[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]

χαίρετε και καλή χρονιά! Μήπως ξέρει κανείς πώς γίνεται να συνδεθεί το κινητό στον υπολογιστή σαν mass storage? Έχω την ελληνική rom 5.12.17 developer

1.ποιο ακριβώς μοντέλο έχεις, από που το πήρες και ποια ακριβώς rom κατεβάζεις?

2.το zip που κατεβάζεις αποσυμπιέζεται στο PC?

3.υπάρχει φυσικά και η εγκατάσταση μέσω fastboot rom,αλλά ας διευκρινιστούν τα προηγούμενα.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

χαίρετε και καλή χρονιά! Μήπως ξέρει κανείς πώς γίνεται να συνδεθεί το κινητό στον υπολογιστή σαν mass storage? Έχω την ελληνική rom 5.12.17 developer

δεν νομίζω ότι γίνεται αυτό πια με τις v.7:(

Γιατι δε το ενεργοποιουν αυτοματα. Υπαρχει περιπτωση να εχωχειροτερο σημα μετα?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Αν και εχω το redmi note 2 prime με περασμενη τη τελευταια ελληνικη 5.12.31 να ρωτησω κατι , παραλαμβανω αυριο απο banggood ενα ιδιο για μια φιλη που δε θελει πολυ σκαλισμα και γενικα δεν εχει και πολλες γνωσεις , της περναω λοιπον την νεα ελληνικη και μετα ανα 3μηνο η 6 μηνο τις νεες (εκτος αν βγει καποια με μεγαλη διαφορα) η την ελληνικη stable και τελος ?

Στην ελληνικη stable χανει κατι απ αυτα που εχουμε εμεις στην dev (καπου νομιζω εχω διαβασει οτι δεν εχει ραδιοφωνο η κανω λαθος ) ?

το "σπασμένο τηλέφωνο" εδώ μέσα συνεχίζεται:wacko:φυσικά και έχει ραδιόφωνο η stable.

η βασική διαφορά είναι ότι η stable δεν είναι pre-rooted όπως η dev, επίσης έχει και κάποιους άλλους μικροπεριορισμούς.

Edited by xnikos

το σπασμένο τηλέφωνο εδώ μέσα συνεχίζεται:wacko:φυσικά και έχει ραδιόφωνο η stable.

η βασική διαφορά είναι ότι η stable δεν είναι pre-rooted όπως η dev, επίσης έχει και κάποιους άλλους μικροπεριορισμούς.

δεν ειχα βαλει ποτε τη stable και καπου ειδα εδω που το εγραφαν , αλλα οκ rooted μαλλον δε το θελει , αρα της βαζω τη stable και ειμαστε ολοι οκ .. Ευχαριστω φιλε :-)

[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]

3.υπάρχει φυσικά και η εγκατάσταση μέσω fastboot rom,αλλά ας διευκρινιστούν τα προηγούμενα.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δεν νομίζω ότι γίνεται αυτό πια με τις v.7:(

ευχαριστώ για την απάντηση

βασικά συνδέω το κινητό στο laptop και δεν το βλέπει καθόλου.. τι να φταίει?

ευχαριστώ για την απάντηση

βασικά συνδέω το κινητό στο laptop και δεν το βλέπει καθόλου.. τι να φταίει?

είναι ενεργοποιημένη η επιλογή για MTP?(από το μενού ειδοποιήσεων)

σε τι λειτουργικό?

Ρε παίδες επειδή χάνετε η μπάλα με της FDD και FDD/TDD εκδόσεις ποια είναι αυτή (FDD) που πρέπει να παραγγείλουμε απο vick?

Αυτή?

http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-hongmi-note-2-smartphone-4g-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-2-0ghz-2gb-16gb-5-5-inch-fhd-13-0mp.html

Γράφει FDD στον τίτλο μεν αλλά στα χαρακτηριστικά απο κάτω γράφει ότι παίζει και ΤDD.

1) Έχω το prime αγορασμένο από το banggood με την προσφορά του Νοεμβρίου και κατεβάζω την 5.2.31 για Note2 από miui.gr.

2) Δεν δοκίμασα να το αποσυμπιέσω αλλά άνοιξε με το winrar και είδα τα περιεχόμενα του zip άρα λογικά αποσυμπιέζεται. Τώρα είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να το δω για σιγουριά αλλά είμαι σίγουρος πως δεν φταίει αυτό. Μάλλον περνάω λάθος rom ή πρέπει να περάσω κάποια παλιότερη και μετά να περάσω τη νέα. Τι λες???

Μου φαίνεται πως δεν την παλεύω με την miui. Το πιο σημαντικό πρόβλημα είναι ότι με το titanium backup δεν τα αποφηκευμένα προγράμματα και τα data τους. Άλλες rom που παίζουν? Μάλλον για cm πάω..

edit: τελικά με τα πολλά τα κατάφερα. Τώρα μένει να μάθω το νέο περιβάλλον. Ήδη πέρασα nova..

Edited by anikologr

1) Έχω το prime αγορασμένο από το banggood με την προσφορά του Νοεμβρίου και κατεβάζω την 5.2.31 για Note2 από miui.gr.

2) Δεν δοκίμασα να το αποσυμπιέσω αλλά άνοιξε με το winrar και είδα τα περιεχόμενα του zip άρα λογικά αποσυμπιέζεται. Τώρα είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να το δω για σιγουριά αλλά είμαι σίγουρος πως δεν φταίει αυτό. Μάλλον περνάω λάθος rom ή πρέπει να περάσω κάποια παλιότερη και μετά να περάσω τη νέα. Τι λες???

Να σου πώ εγώ, που έχασα 10 χρόνια απο την ζωή μου για να κάνω επιτέλους το πρώτο μου φλασάρισμα.

Δοκίμασε την μέθοδο μέσω fastboot. Ομορφα γρήγορα και ωραία πράγματα. Σε αυτήν την περίπτωση, όντως περνάς άλλη ρομ πρώτα, σαν βάση, και απο πάνω την ελληνική μετά, με τον τρόπο που το κάνεις τώρα. Δλδ copy το αρχείο στο root του κινητού, και το τρέχεις μέσα απο το update της συσκευής.

Αν κολλάει, πατάς volume + και power μέσα σε recovery και μετα κάνει reboot χωρίς να κολλάει

σε εμενα αυτο δεν δουλευει και μαλιστα μετα απο λιγο μου βγαζει να κανω swipe to unlock και κολλαει εκει

Οτι σου βγαζει swipe to unlock σημαινει οτι δουλεψε. Το swipe το κανεις ως εξης, βαζεις το δαχτυλο τερμα αριστερα και το κανεις αργα αργα προς τερμα δεξια.

Μια πλήρης φόρτιση.

Σκέφτομαι για tempered glass και καταλήγω εδώ: http://www.ebay.com/itm/NILLKIN-9H-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-XiaoMi-RedMi-NOTE2-/361426295385?hash=item5426af9a59:g:LsUAAOSw14xWQUFt

τι λέτε; έχετε κάτι πιο καλό να προτείνετε; διαβάζοντας εδώ μέσα καταλήγω σε nillkin λόγω ποιότητας.

Πολύ καλό το συγκεκριμένο γυαλί της Nillkin, έχω το Η+ που μπορείς να το βρεις σε αυτά τα χρήματα οπότε μην παίρνεις το απλό Η. Κοίτα και σε Banggood και Gearbest απλά δες και τι γίνεται σε χρόνους αποστολής. Εγώ το πήρα από Gearbest 5€ αλλά είχα και πόντους από άλλες αγορές.

Οτι σου βγαζει swipe to unlock σημαινει οτι δουλεψε. Το swipe το κανεις ως εξης, βαζεις το δαχτυλο τερμα αριστερα και το κανεις αργα αργα προς τερμα δεξια.

ναι αλλα δεν κανει επανεκινηση , το προσπαθησα και πριν αναφερθει σε αυτα τα ποστ αλλα δεν το ειχα καταφερει

Ετσι ξεκλειδωνει η οθονη, μετα κανεις reboot to system. Δε μπορει να μην κανει

Μια πλήρης φόρτιση.

Το παρήγγειλα και εγώ τελικά από Vickmall και αναμένω. Θα δοκιμάσω λίγο MiUi αλλά με αυτά που σε βλέπω να γράφεις στη βδομάδα πάνω θα μπει Cm. Από multitasking πως πάει?Βέβαια 2 gb ram είναι υπεραρκετά για Pure Android αλλά ας είμαστε σίγουροι.

Για το θέμα που έχεις που δεν αναγνωρίζει το internal storage το Pc δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το USB debugging στα developer settings.

Δεν παρατήρησα κατι στο μουλτιτασκινγκ. Όλα οκ. Γενικά αφήνει πανω απο 500mb ελευθερη Ραμ(όταν το κοιταω βασικά)

Οκ, θα το κοιτάξω σήμερα!

φιλε mol ποια cm εχεις?αυτη που εχει στο needrom πρωτη με τα πολλα downloads αυτη ειναι?

Στους xda. Original development, στον τιτλο γράφει unofficial, stable, available update.

Την 20151222 φοραω

Εγώ πάντως αυτή έχω και με το xposed έχει θέμα

Αν θυμάμαι καλά, σε αυτή που φοραω, τρέχει καλά το xposed.

Corrupted μπορεί να κατέβηκε, όχι να είναι ηδη στο site!!!

2 φορες είχε κατέβει εμενα.

Με την τρίτη ηταν οκ!

Νιλκιν 9Η+ δες. Κάποια στιγμή θα το πάρω και γω

Ρε παίδες επειδή χάνετε η μπάλα με της FDD και FDD/TDD εκδόσεις ποια είναι αυτή (FDD) που πρέπει να παραγγείλουμε απο vick?

Αυτή?

http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-hongmi-note-2-smartphone-4g-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-2-0ghz-2gb-16gb-5-5-inch-fhd-13-0mp.html

Γράφει FDD στον τίτλο μεν αλλά στα χαρακτηριστικά απο κάτω γράφει ότι παίζει και ΤDD.

Τον τιτλο βλέπε εσύ. Το κουτί ίδιο πρέπει να είναι και στα 2.

32γβ πριμε φδδ πήρα και το κουτί γράφει τδ

Μου φαίνεται πως δεν την παλεύω με την miui. Το πιο σημαντικό πρόβλημα είναι ότι με το titanium backup δεν τα αποφηκευμένα προγράμματα και τα data τους. Άλλες rom που παίζουν? Μάλλον για cm πάω..

edit: τελικά με τα πολλά τα κατάφερα. Τώρα μένει να μάθω το νέο περιβάλλον. Ήδη πέρασα nova..

Και γω δε την παλεύω με μιυι και πήγα σε cm.

Αν μπορεσεις κάποια στιγμή, τσεκαρε την!

Πως βλεπεις ποσες ωρες εισαι on screen ?

ΠΑς battery/battery use/Hardware/Screen ?

Εχω 5.12.31 την διεθνη