Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι, εγώ. Κατ εμέ άψογη.

Λείπει το φμ ράδιο, το Λεντ ειναι σε 3 χρωματα μονο. Δεν έχει 3g/lte η σιμ 2.

Δοκίμασε την

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση φίλε ;)

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια καλησπερα και χρονια πολλα,

εχω το 32gb prime και εχθες προσεξα οτι κατω απο την μπαταρια μου γραφει td-lte ,ειναι η σωστη εκδοση για ελλαδα?:O

XIAOMI MI8 LITE/ XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME

παιδια καλησπερα και χρονια πολλα,

εχω το 32gb prime και εχθες προσεξα οτι κατω απο την μπαταρια μου γραφει td-lte ,ειναι η σωστη εκδοση για ελλαδα?:O

Φίλε μου το έχουμε ξαναπεί αυτό. Εφόσον έχεις το prime είσαι οκ. Το ίδιο γράφει σε όλους μας.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

οκ.....ευχαριστω.......

θυμομουν οτι αυτο ειχα διαβασει για το prime αλλα δεν το ξαναβρηκα καπου μεσα στις τοσες σελιδες(340)....οποτε και ρωτησα.

καλη χρονια να εχουμε ολοι :D

XIAOMI MI8 LITE/ XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME

τι λετε ρε παιδια τωρα κι εγω ημουν ετοιμος να το παραγγειλω να ερθει σε 7 μερες τι τελωνεια και 50 ευρω δε το περιμενα αυτο, τι ξεφτιλικια ειναι αυτα εδω περα, εγω 20 μερες δε περιμενω, τζαμπα η χαρα:-( θα βολευτω με κανα φθηνο απο "το ελλαδα" με κανα 80αρι κανα φθηνιαρικο να ξεμπερδευω πφφξενερα

Να ρωτησω αν διαλεξω κανονικη αποστολη αλλα να ερθει απο ευρωπαικες αποθηκες που κανει παλι μια εβδομαδα θα πληρωσω παλι φορους και τελωνεια η οχι?

Edited by giorgosmc

Εννοείται ότι δεν θα πληρώσεις φόρους αν το πάρεις από Ευρωπαική αποθήκη.Λες οτι θα βολευτείς με ενα φθηνό των 80 ευρώ από Ελλάδα και δεν θα πας να παραλάβεις το κινητό σου από το τελωνείο.Τα χρήματα που πλήρωσες όμως για να το αγοράσεις,θα πρέπει να μιλήσεις με το σαιτ που το αγόρασες για να δεις αν θα σου κάνουν refund.

Με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο τηλέφωνο για δεύτερο και για κύρια χρήση ως GPS. Υπάρχει κάποιο θέμα με τον επεξεργαστή όσον αφορά τα προγράμματα GPS όπως sygic, navigon και here;

Το είδα στο gearbest από ευρωπαϊκή τους αποθήκη στα 151$. Ή τιμή που το δίνει το κατάστημα είναι οκ; Πρέπει να προσεξω κάτι με τις εκδόσεις του κινητού για Ευρώπη;

Μιλάω για αυτό http://m.gearbest.com/cell-phones/pp_229216.html?wid=3

Ευχαριστώ.

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Με here maps δουλεύει άψογα πάντως...

Προτείνω όχι απο gearbest. Δεν διαβάζω τα καλυτερα για το συγκεκριμένο καταστημα

Με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο τηλέφωνο για δεύτερο και για κύρια χρήση ως GPS. Υπάρχει κάποιο θέμα με τον επεξεργαστή όσον αφορά τα προγράμματα GPS όπως sygic, navigon και here;

Το είδα στο gearbest από ευρωπαϊκή τους αποθήκη στα 151$. Ή τιμή που το δίνει το κατάστημα είναι οκ; Πρέπει να προσεξω κάτι με τις εκδόσεις του κινητού για Ευρώπη;

Μιλάω για αυτό http://m.gearbest.com/cell-phones/pp_229216.html?wid=3

Ευχαριστώ.

Το GPS είναι από τα καλύτερα της αγοράς... Δεν θα έχεις κανένα θέμα

Τι σημαινει refund?

Σημαίνει να ζητήσεις να σου δώσουνε πίσω τα λεφτά που έδωσες για να το αγοράσεις.

Και το πιο πιθανό, είναι το site να μην το δεχτεί. Η να σου πει να γυρίσει πίσω με δική σου χρέωση, και να το ξαναστείλει με απλό ταχυδρομείο.

Οπότε σκέψου το καλά.... θες να χάσεις τα λεφτά σου? Η όχι? Πρέπει να το ψάξεις!

Με here maps δουλεύει άψογα πάντως...

Προτείνω όχι απο gearbest. Δεν διαβάζω τα καλυτερα για το συγκεκριμένο καταστημα

Χμμ, δεν το βρίσκω σε άλλη ευρωπαϊκή αποθήκη in stock και σε τέτοια τιμή από κάποιο άλλο κατάστημα! Μήπως έχεις να προτείνεις κάποιο άλλο κατάστημα;

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Μια χαρα ειναι το gearbest ρε παιδια παρτε το απο ευρωπη στη τελικη να ερθει και σε λιγες μερουλες να γλυτωσετε και τελωνειο κτλπ ισως αυτο να κανω κι εγω να ξεμπερδευω

καλησπερα.παρελαβα απο ευρωπαικη αποθηκη vickmall σε 2 μερες.Μου ηρθε upadate και το εκανα και τωρα γραφει οτι ειμαι στην εκδοση : 5.12.24 developer.ειμαι στη ελληνικη ρομ? ή χρειαζομαι κατι αλλο?

καλησπερα.παρελαβα απο ευρωπαικη αποθηκη vickmall σε 2 μερες.Μου ηρθε upadate και το εκανα και τωρα γραφει οτι ειμαι στην εκδοση : 5.12.24 developer.ειμαι στη ελληνικη ρομ? ή χρειαζομαι κατι αλλο?

Μια χαρα εισαι στη τελευταια. Αυριο θα βγει καινουρια.

θα τολμήσω να ρωτήσω είναι dev αυτή η ρομ;
εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

Ρε παιδια απαντηστε μου σε δυο ερωτησεις σας παρακαλω, επειδη το κινητο ερχετε ρουταρισμενο δε θα ισχυει καποια εγγυησαη σε ελληνικη αντιπροσοπεια ακομα και αν το παραγγειλω απο ευρωπαικη αποθηκη και δευτερον στο gearbest που το βλεπω 142 ευρω απο ευρωπη οταν παταω shipping cost to greece αυτα τα 16 ευρω που μου βνγαζει γιατο standart shiping ειναι επιπλεον ξεχωριστα απο τα 142 ή στα 142 ειναι συνολο μεσα εκει?

εδω εχω δει το κινητο

Edited by giorgosmc

Ρε παιδια απαντηστε μου σε δυο ερωτησεις σας παρακαλω, επειδη το κινητο ερχετε ρουταρισμενο δε θα ισχυει καποια εγγυησαη σε ελληνικη αντιπροσοπεια ακομα και αν το παραγγειλω απο ευρωπαικη αποθηκη και δευτερον στο gearbest που το βλεπω 142 ευρω απο ευρωπη οταν παταω shipping cost to greece αυτα τα 16 ευρω που μου βνγαζει γιατο standart shiping ειναι επιπλεον ξεχωριστα απο τα 142 ή στα 142 ειναι συνολο μεσα εκει?

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_229216.html?wid=3

142+16 ειναι, κανε την αγορα απο το http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-2-red-rice-2-4g-fdd-lte-msm8916-quad-core-2gb-ram-16gb-rom-miui-6-1280-720p-smartphone.html εγγυηση θα εχεις 1 χρονο απο το καταστημα που το αγορασες

[sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/

Στο site που μου εστειλες ποσο καιρο θα κανει να μου ερθει, ερχετε και απο κει απο ευρωπη μονο με 123 ευρω συνολο?

καλησπερα στην ομαδα!!!!μια ερωτηση....δεν μπορω να συγχομισω τισ επαφες του τηλεφωνου με το viper kai to whats up.....HELP ME!!!!!ευχαριστω!!!!

142+16 ειναι, κανε την αγορα απο το http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-2-red-rice-2-4g-fdd-lte-msm8916-quad-core-2gb-ram-16gb-rom-miui-6-1280-720p-smartphone.html εγγυηση θα εχεις 1 χρονο απο το καταστημα που το αγορασες

Το συγκξεκριμενο που εστειλες ειναι μαιμου xiaomi, διαβασε ατ χαρακτηριστικα και ειναι και απο κινα οπου σημαινει 30 μερες αναμονη, οσο και να το εψαξα τυο μονο καταστημα που στελνει στη καλυτερη τιμη και απο ευρωπη γρηγοροι παραδοση ειναι gearbest, απλα ρε παιδια ειανι σιγουρο πως δε θα μου ερθει κανα ξαφνικα και μου πουβνε να πληρωσω παραπανω τελωνεια κτλπ αν μου το στειλουν απο ευρωπη?