mol Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 ναι ειναι οκ, αλλα μπορεις να το παρεις απο vickmall με λιγα παραοανω δολαρια, ομως στελνει θηκη, προστασια οθονης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALAKOSMARINOS Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Να κάνω μια ερώτηση, προσπαθώ να συνδέσω το κινητό με την τηλεόραση αλλά δεν το δέχεται, καμία ιδέα?? Στον υπολογιστή το διαβάζει μια χαρά αν χρησιμεύει σε κάτι Ξέρει κανείς καμία λύση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 μαλλον δε γινεται αυτο που θες να κανεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Ξέρει κανείς καμία λύση??? Πως προσπαθείς να το συνδέσεις με την τηλεόραση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Από άποψης μπαταρίας, ή τελευταία dev σε σχέση με τις προηγούμενες dev, είναι ή χειρότερη πιστεύω. Έχει αρκετό draining leak όταν είναι σε κατάσταση αναμονης (κάθε νύχτα χάνει 4-5 μονάδες, όταν οι προηγούμενες έχαναν 0-1). Επίσης για πρώτη φορά ειχα μερικές απόσυνδέσεις wifi. Να σημειωσω ότι στο τηλεφ. ούτε έβαλα ούτε εβγαλα κάποια προγράμματα. Αναμενω την καινούρια dev λοιπόν...:happy: Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Περνώντας την τελευταία dev με clean install, έκανα πρώτη φορά επαναφορά από Mi account, ενημερωμένο κανονικά με όλες τις επιλογές. Μου επανέφερε μόνο εφαρμογές, ούτε μηνύματα ούτε κλήσεις,ούτε δεδομένα εφαρμογών. Log in κάνω με email,γιατί στην αρχή όταν του έδινα τον αριθμό του κινητού δεν ερχόταν κανένα SMS. Τι διαφορετικό κάνετε εσείς και το επαναφέρει όπως ήταν πριν;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STOLIS Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω, πως παίρνουμε Nandroid Backup για να κρατήσουμε την εργοστασιακή ROM όταν παραλαμβάνουμε το τηλέφωνο? Εφόσον δεν υπάρχει TWRP Recovery και πριν σβήσουμε τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Περνώντας την τελευταία dev με clean install, έκανα πρώτη φορά επαναφορά από Mi account, ενημερωμένο κανονικά με όλες τις επιλογές. Μου επανέφερε μόνο εφαρμογές, ούτε μηνύματα ούτε κλήσεις,ούτε δεδομένα εφαρμογών. Log in κάνω με email,γιατί στην αρχή όταν του έδινα τον αριθμό του κινητού δεν ερχόταν κανένα SMS. Τι διαφορετικό κάνετε εσείς και το επαναφέρει όπως ήταν πριν;; Μέσα στον λογαριασμό μπαίνοντας στο mi cloud βλέπεις επαφές, sms, άλμπουμ κλπ και από εκεί εάν είναι ενεργά αποθηκεύονται αυτόματα κάθε φορά που έχεις ίντερνετ. Εάν ήταν ενεργά τα δικά σου τότε θα έπρεπε να στα έκανε back up. ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω, πως παίρνουμε Nandroid Backup για να κρατήσουμε την εργοστασιακή ROM όταν παραλαμβάνουμε το τηλέφωνο? Εφόσον δεν υπάρχει TWRP Recovery και πριν σβήσουμε τα πάντα. Βάζεις απλά το twrp recovery και κάνεις back up την ρομ σου πριν βάλεις οτιδήποτε. π.χ. εδώ-->https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9754-%CE%91%CF%85%CF%84%CF%8C%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B7-%CE%95%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-TWRP-recovery-%CF%83%CE%B5-Redmi-Note-2-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-Prime-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-FASTBOOT/ Βάζεις το twrp recovery και μην περάσεις την ελληνική, απλά κάνε το back up που θες. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STOLIS Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Μέσα στον λογαριασμό μπαίνοντας στο mi cloud βλέπεις επαφές, sms, άλμπουμ κλπ και από εκεί εάν είναι ενεργά αποθηκεύονται αυτόματα κάθε φορά που έχεις ίντερνετ. Εάν ήταν ενεργά τα δικά σου τότε θα έπρεπε να στα έκανε back up. ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βάζεις απλά το twrp recovery και κάνεις back up την ρομ σου πριν βάλεις οτιδήποτε. π.χ. εδώ-->https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9754-%CE%91%CF%85%CF%84%CF%8C%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B7-%CE%95%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-TWRP-recovery-%CF%83%CE%B5-Redmi-Note-2-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-Prime-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-FASTBOOT/ Βάζεις το twrp recovery και μην περάσεις την ελληνική, απλά κάνε το back up που θες. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsoulisp Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Καλημερα, φρεσκος με το note 2, ποια προτεινεται ως καλυτερη dev, την 5.12.3 ή την προηγουμενη 5.11.26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Καλημερα, φρεσκος με το note 2, ποια προτεινεται ως καλυτερη dev, την 5.12.3 ή την προηγουμενη 5.11.26 Την 7.08 multi eu stable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 (edited) 5.12.3! Δεν εχω εντοπισει καποιο προβλημα και μου εβγαλε χθες 5 ωρες με λιγο παιχνιδι στο τελος, πιστευω εχει 5,5 ωρες οθονη (!), κατι που δεν ειχα σε κανενα κινητο μου (μια καρτα απενεργοποιημενη, φορτισμα overnight, touchboost στο 1183). Edited December 7, 2015 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsoulisp Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Την 7.08 multi eu stable. θα προτιμουσα dev γιατι θελω το root για 2-3 εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 θα προτιμουσα dev γιατι θελω το root για 2-3 εφαρμογες Μπορείς να κάνεις root την stable περνώντας το SuperSU μέσω του TWRP Recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Μέσα στον λογαριασμό μπαίνοντας στο mi cloud βλέπεις επαφές, sms, άλμπουμ κλπ και από εκεί εάν είναι ενεργά αποθηκεύονται αυτόματα κάθε φορά που έχεις ίντερνετ. Εάν ήταν ενεργά τα δικά σου τότε θα έπρεπε να στα έκανε back up. Ολα ενεργά ήταν και είναι. Θα ξαναδοκιμάσω γιατί ξαναγύρισα στην προηγούμενη με nandroid, γιατί δεν είχα χρόνο να το ξαναστηνω εκείνη την στιγμή. Επίσης το κακο είναι ότι δεν μπορείς να επιλέξεις ποιες εφαρμογές θέλεις να επαναφέρει, έχω δύο παιχνίδια πολυ μεγάλα που δεν είναι αναγκαία και πολυ ,και καθυστερούν το restore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Μέσα στον λογαριασμό μπαίνοντας στο mi cloud βλέπεις επαφές, sms, άλμπουμ κλπ και από εκεί εάν είναι ενεργά αποθηκεύονται αυτόματα κάθε φορά που έχεις ίντερνετ. Εάν ήταν ενεργά τα δικά σου τότε θα έπρεπε να στα έκανε back up. ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βάζεις απλά το twrp recovery και κάνεις back up την ρομ σου πριν βάλεις οτιδήποτε. π.χ. εδώ-->https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9754-%CE%91%CF%85%CF%84%CF%8C%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B7-%CE%95%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-TWRP-recovery-%CF%83%CE%B5-Redmi-Note-2-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-Prime-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-FASTBOOT/ Βάζεις το twrp recovery και μην περάσεις την ελληνική, απλά κάνε το back up που θες. Ο άλλος τρόπος είναι να πας στο needrom, και να την κατεβάσεις από κει στο pc σου...:) Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Ο άλλος τρόπος είναι να πας στο needrom, και να την κατεβάσεις από κει στο pc σου...:) Ναι όντως πιο εύκολος τρόπος. Αλλά με twrp που θα έχει ήδη μέσα θα μπορεί να φλασαρει ότι θέλει ή χτυπά ξύλο άμα κολλήσει το κινητό. Από την άλλη βάζεις μια ελληνική ρομ μαι έρχεσαι στα ίσια σου, κατεβάζοντας μετά όποια ρομ είχε για back up. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 5.12.3! Δεν εχω εντωπισει καποιο προβλημα και μου εβγαλε χθες 5 ωρες με λιγο παιχνιδι στο τελος, πιστευω εχει 5,5 ωρες οθονη (!), κατι που δεν ειχα σε κανενα κινητο μου (μια καρτα απενεργοποιημενη, φορτισμα overnight, touchboost στο 1183). Το touchboost το κανείς με πρόγραμμα, πείραγμα της Ρομ ή κάπως αλλιώς? Στις dev που φοράμε δεν έχουν μειώσει το touchboost? Battery leak, oταν είναι το τηλεφ. σε αναμονή έχεις παρατηρήσει? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALAKOSMARINOS Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Πως προσπαθείς να το συνδέσεις με την τηλεόραση; Με usb αναγκαστικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 θες να το διαβασει σαν εξωτερικο δισκο ή να κανεις mirroring την οθονη? εχω την εντυπωση οτι κανενα απο τα 2 δεν ειναι εφικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALAKOSMARINOS Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 θες να το διαβασει σαν εξωτερικο δισκο ή να κανεις mirroring την οθονη? εχω την εντυπωση οτι κανενα απο τα 2 δεν ειναι εφικο Πολύ το φοβάμαι κι εγώ, με όποιον τρόπο, αρκεί να μπορέσω να δω εικόνα, ψάχνω να βρω αν υπάρχει εφαρμογή που να το φτιάχνει, δείχνει ότι κάτι έχει συνδεθεί αλλά το αναφέρει σαν άγνωστη πηγή και δεν το ανοίγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 (edited) Πολύ το φοβάμαι κι εγώ, με όποιον τρόπο, αρκεί να μπορέσω να δω εικόνα, ψάχνω να βρω αν υπάρχει εφαρμογή που να το φτιάχνει, δείχνει ότι κάτι έχει συνδεθεί αλλά το αναφέρει σαν άγνωστη πηγή και δεν το ανοίγει Γιατί δεν το κανείς μέσω wifi? Ρυθμισεις-wifi-προχωρημενες ρυθμισεις-wifi direct Αν έχεις Σμαρτ τν , πρέπει να συνδεονται Edited December 7, 2015 by zenix Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Με usb αναγκαστικά Εννοείται ότι δεν γίνεται. Η τηλεόραση δεν είναι υπολογιστής για να δει το κινητό μέσω usb. Αν ειναι smart TV αυτή που έχεις μπορείς να δοκιμάσεις μέσω dlna. Αν δεν είναι πρέπει να αγοράσεις κάποιο chromecast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALAKOSMARINOS Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Γιατί δεν το κανείς μέσω wifi? Ρυθμισεις-wifi-προχωρημενες ρυθμισεις-wifi direct Αν έχεις Σμαρτ τν , πρέπει να συνδεονται Δυστυχώς δεν έχω smart tv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 5.12.3! Δεν εχω εντωπισει καποιο προβλημα και μου εβγαλε χθες 5 ωρες με λιγο παιχνιδι στο τελος, πιστευω εχει 5,5 ωρες οθονη (!), κατι που δεν ειχα σε κανενα κινητο μου (μια καρτα απενεργοποιημενη, φορτισμα overnight, touchboost στο 1183). Το touchboost τι είναι; Άλλαξες kernel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts