rambla Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Τελικά είναι TDD version όποιος θέλει μου εξηγεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdy190 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Καλησπέρα παράγγειλα το κινητό για την αδερφή μου. Ποια έκδοση της ελληνικής ρομ να περάσω?την stable ή την εβδομαδιαία dev? η stable έχει κάποιο θέμα? το wifi δουλεύει με την stable? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 όχι δεν βλεπω να εχει ραδιο μηπως μπορεις να δοκιμασεις καποια εφαρμογη να δεις αν παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontoschr Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Μπααα δεν υπάρχει λόγος για asop. Η θα βάλεις Stable του στυλ 7.0.8.0 ή Developer 5.10.26 , εξαρτάται με την ψυχολογία σου :lol: Και εγω μαζί σου είμαι απλώς διαβάζω για προβληματάκια και αναρωτιέμαι τι να του φορέσω οταν έρθει. Την έχω βαρεθεί την AOSP. Συνέχεια με CM και AOSP παίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_Kal Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Καποιος που να εχει αγορασει καποιο temperd glass απο ebay ? Τι καρτα χρησιμοποιησατε ? Ποιας τραπεζας ? Οι πιστωτικες απο ALPHA και Pireos δεν περνανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Καποιος που να εχει αγορασει καποιο temperd glass απο ebay ? Τι καρτα χρησιμοποιησατε ? Ποιας τραπεζας ? Οι πιστωτικες απο ALPHA και Pireos δεν περνανε Εμένα με χρεωστικη Πειραιώς έγινε κανονικά η αγορά! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoni90 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 (edited) Καλησπέρα, μόλις παρέλαβα το κινητο, Το βάζω να φορτίζω,δεν ανοίγει και συνεχώς κάνει μια μικρή δόνηση όσο το έχω στη πρίζα. έχει τύχει σε κανένα? ΥΓ. SOLVED. Είχε ζελοτέιπ μεσα στη μπαταρια στην επαφη με τις ακίδες. Edited December 4, 2015 by stoni90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeridis Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Καλησπέρα παράγγειλα το κινητό για την αδερφή μου. Ποια έκδοση της ελληνικής ρομ να περάσω?την stable ή την εβδομαδιαία dev? η stable έχει κάποιο θέμα? το wifi δουλεύει με την stable? Μα Ρωτάς αν η Stable έχει κάποιο θεμα , αντί να Ρωτάς αν η developer έχει κάποιο θεμα ... Λέγεται stable Για κάποιο λόγο ... Όχι δεν έχει θέματα με wifi κλπ Παράθεση Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokri_m Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Τελικά είναι TDD version όποιος θέλει μου εξηγεί Αφορά τις συχνοτητες για 4g TDD-LTE : Δεν παίζει Ελλάδα αλλά... ... FDD-LTE : Παίζει κανονικά στην Ελλάδα Για λεπτομέρειες δες https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9606-XIAOMI-REDMI-NOTE-2-PRIME-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-smartphone-%CE%94%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-Tapa/?pageNo=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Οποιος θελει να βαλει μια εκδοση και να παψει να ασχολειτε με προβλήματα να βαλει την 7.08 multi eu stable.Οποιος θελει πειραματισμούς και καθημερινες αλλαγες να βαλει ολες τις υπολοιπες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokri_m Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Καλησπέρα, μια μικρή ερώτηση για στατιστικούς λόγους: Έχαι κανείς/καμιά παρατηρήσει σκόνη στο τζάμι της μπροστινής κάμερας; Πως μου ήρθε; Το είδα στο [TUT] Get rid of the Dust in Front Camera | Redmi Note 2 και μάλλον το έχουν πολλοί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Καλησπέρα, μια μικρή ερώτηση για στατιστικούς λόγους: Έχαι κανείς/καμιά παρατηρήσει σκόνη στο τζάμι της μπροστινής κάμερας; Πως μου ήρθε; Το είδα στο [TUT] Get rid of the Dust in Front Camera | Redmi Note 2 και μάλλον το έχουν πολλοί... Θα το χεις και εσυ.Ζουμε σε ένα βρωμικο κοσμο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Γνωρίζει κάποιος αν μπορούμε να βάλουμε animated image στη lock screen . Πως και τι φορμάτ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokri_m Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Θα το χεις και εσυ.Ζουμε σε ένα βρωμικο κοσμο.... :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeridis Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Οποιος θελει να βαλει μια εκδοση και να παψει να ασχολειτε με προβλήματα να βαλει την 7.08 multi eu stable.Οποιος θελει πειραματισμούς και καθημερινες αλλαγες να βαλει ολες τις υπολοιπες. Σε εμένα προσωπικά η 7.0.6.0 απο το Miui.gr πήγαινε πιο γρήγορα , όχι ότι αυτή πάει πολύ πίσω ! Παράθεση Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montblanc Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Με xposed τι κάνουμε; Το εχει δουλέψει κανείς; Παράθεση -- Nokia 3310 -> Nokia 5300 -> Nokia 5320 -> Nokia C6-00 -> iPhone 3GS -> Samsung Galaxy SIII Neo -> Nokia Lumia 520 -> Xiaomi RN2 -> Xiaomi Mi A1 -> Xiaomi Mi 10 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 μπορει καποιος να μου χραψει το λινκ gia thn 7.0.8.0 γιατι δεν την βρισκω Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STOLIS Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 μπορει καποιος να μου χραψει το λινκ gia thn 7.0.8.0 γιατι δεν την βρισκω Οριστε: http://en.miui.com/thread-176879-1-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Οριστε: http://en.miui.com/thread-176879-1-1.html ευχαριστω πολύ φιλε Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Με xposed τι κάνουμε; Το εχει δουλέψει κανείς; στην αοσπ δε θα παιζει κανονικα το xposed? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Καλησπερα.Ξερει κανεις πως απενεργοποιουμε το Τ9 στο πληκτρολογιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montblanc Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 στην αοσπ δε θα παιζει κανονικα το xposed? Στην aosp ναι. Αλλά επειδή είμαι με dev την ελληνική θέλω να δω αν υπάρχει κάτι διαθεσιμό. Παράθεση -- Nokia 3310 -> Nokia 5300 -> Nokia 5320 -> Nokia C6-00 -> iPhone 3GS -> Samsung Galaxy SIII Neo -> Nokia Lumia 520 -> Xiaomi RN2 -> Xiaomi Mi A1 -> Xiaomi Mi 10 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Βγηκε η νεα developer!! https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/10648-GTV-5-12-3-4-H-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-MIUI-ROM-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%AD%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B7/?postID=72904#post72905 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 μικρή ερώτηση: δουλεύω με γλώσσα ρυθμισμένη στα αγγλικά, όλα μια χαρά το μόνο πρόβλημα είναι στην αναζήτηση επαφών, είναι δυνατόν εκεί να ανζητώ με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι λατινικούς; Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 οταν ανοιγεις τα recent apps συρε προς τα κατω το viber και θα βγαλει ενα λουκετακι..μετα και το χ να πατησεις το viber δεν θα κλεινει και οι ειδοποιησεις θα ερχονται... Ελα ρε αστερι! Τελειο! Ευχαριστωωω! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts