Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ήταν περιττό κάτι τέτοιο,αρκούσε μόνο να κανείς wipe cache-dalvik-data και τίποτα άλλο μετά την εγκατάσταση της stable.Από stable σε developer αρκεί μόνο wipe cache-dalvik.

Αν διάβαζες τις οδηγίες από το πρώτο post δεν θ αγχωνωσουν καθόλου πίστεψε με.

Μην παραπληροφορείς τον κόσμο. Από stable σε developer και το αντίστροφο πρέπει πάντα να κάνεις επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις!

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μην παραπληροφορείς τον κόσμο. Από stable σε developer και το αντίστροφο πρέπει πάντα να κάνεις επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις!

Sherlock_7 ερεύνησε το για την μεταφορά από stable σε developer από Miui.gr και μου λες μετά και μένα.

Honor 200  12-512GB Black

Sherlock_7 ερεύνησε το για την μεταφορά από stable σε developer από Miui.gr και μου λες μετά και μένα.

για το πέρασμα από developer σε stable, δεν έχεις επιλογή. Η "επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων" είναι μονόδρομος! Ή το κάνεις και έχεις ένα υγιές τηλέφωνο ή δεν το κάνεις (και κάνεις ημίμετρα, όπως είναι ο καθαρισμός των 2 caches) και έχεις προβλήματα, κολλήματα και άλλα θέματα με το κινητό σου.

αυτο το εκανα copy paste απο το miui.gr

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Το πίσω καπάκι όπως το κρατάω στην δεξιά του μεριά τρίζει και μου την σπάει. Έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα?

Σήμερα μου έπεσε κάτω απο την τσέπη στο μπουφάν και άνοιξε και βγήκε έξω η μπαταρία και ξενέρωσα. Έχει να μου ανοίξει κινητό απο πέσιμο απο την εποχή Ericson. Το καλό βέβαια είναι πως τα υλικά φαίνεται να είναι άριστα και δεν έκανε ούτε μια γρατσουνιά! :D

Μου ήρθε το tempered glass αλλά δεν το βάζω γιατί η υφή της οθόνης του Note 2 είναι απίστευτη. Θα προτιμήσω να το βάλω σε θήκη για προστασία.

Το πίσω καπάκι όπως το κρατάω στην δεξιά του μεριά τρίζει και μου την σπάει. Έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα?

Σήμερα μου έπεσε κάτω απο την τσέπη στο μπουφάν και άνοιξε και βγήκε έξω η μπαταρία και ξενέρωσα. Έχει να μου ανοίξει κινητό απο πέσιμο απο την εποχή Ericson. Το καλό βέβαια είναι πως τα υλικά φαίνεται να είναι άριστα και δεν έκανε ούτε μια γρατσουνιά! :D

Μου ήρθε το tempered glass αλλά δεν το βάζω γιατί η υφή της οθόνης του Note 2 είναι απίστευτη. Θα προτιμήσω να το βάλω σε θήκη για προστασία.

εγω το δουλεψα 2 βδομαδες γυμνο και μετα εβαλα tempered glass. αυτο που ηρθε μαζι με το τηλεφωνο. δε εχει πολυ μεγαλη διαφορα η αισθηση. και ειναι η πρωτη φορα που βαζω σε κινητο

Βαλτο φιλαρακι.. αμα ειναι μετα να πληρωνεις 70-80 ευρω για καινουργια οθονη.. για μια υφή............ δε ειναι κ οτι καλυτερο..χαχαχα

Ειχα κατι φοβερα πεσιματα με το παλιο μου το Mi4... ενα σε λεω θα ειχα αλλαξει 5 οθονες μεχρι τωρα αν δε το φορουσα tempered.

Έτσι ακριβώς και μενα.. Τρίζει στη μία γωνία, με μια θήκη περιορίζεται κάπως το πρόβλημα, αλλα ειναι λιγο ξενερωτικο, αν και δεν έχει καμιά άλλη επίπτωση, τα υλικά είναι άριστα και το συνηθιζεις μετά.

Και γω στην αρχη δεν ειχα tempered glass, η οθόνη είναι απόλαυση και δεν είχα ποτέ FHD τηλέφωνο, το άφησα έτσι χωρίς προστασία για πρώτη φορά μετά από την εποχή των κινητών με κουμπακια, πάντα βάζω αλλά χάνω σε ευαισθησία οθονης και δαχτυλιες. Τώρα έβαλα για δοκιμή και πρώτη φορά δεν έχασε σε ευαισθησία, αλλα μου εχει μείνει ένα περίγραμμα γυρω γυρω που δεν παταει καλά. Θα το αφήσω έτσι μέχρι να πάθει κάτι..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Ζητω συγγνωμη αν εχει ειπωθει προκαταβολικά.. Αλλα εγώ μολις το αναλυψα κ εκστασιαστηκα!

Αν κρατησεις πατημενο το κεντρικο κουμπι (ας πουμε home button) ενω η οθονη ειναι κλειδωμενη αναβει ο φακος! ;)

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Παιδιά θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση γιατί έχω μπερδευτεί λίγο.

Στο geekbuying το τηλέφωνο βγαίνει στα 138.99 δολλάρια.

http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-2-Standard-4G-Smartphone-5-5-Inch-FHD-Screen-2GB-16GB-64bit-Helio-X10-Octa-Core-3060mAh-13-0MP---Gray-354975.html

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αυτό (στην περιγραφή του προϊόντος): "We have tested,the GSM version can support WCDMA and FDD LTE (please kindly not that only one sim slot support WCDMA & TD-SCDMA & FDD & TDD, the other one only support as the TDD-LTE & TD-SCDMA) "

Με λίγα λόγια εννοούν ότι η GSM έκδοση υποστιρίζει WCDMA και FDD LTE αλλά μόνο στην μία sim?

Στα υπόλοιπα σάιτ (minideal, vickmall) που πουλάνε ρουταρισμένη έκδοση TDD 16GB ώστε να υποστηρίζει και FDD LTE, δεν αναφέρουν πουθενά ότι το υποστηρίζει μόνο η μία sim. Το έχει κανείς υπόψιν του?

http://www.minideal.net/xiaomi-redmi-note-2-4g-td-lte-2-0ghz-2gb-ram-16gb-rom-3060mah.html

http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-smartphone-td-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-2-0ghz-2gb-ram-16gb-rom-3060mah.html

Μπορεί κάποιος σας παρακαλώ να απαντήσει στην ερώτηση? Γιατί σκέφτομαι να το αγοράσω και ειδικά σε αυτήν την τιμή.

Έτσι ακριβώς και μενα.. Τρίζει στη μία γωνία, με μια θήκη περιορίζεται κάπως το πρόβλημα, αλλα ειναι λιγο ξενερωτικο, αν και δεν έχει καμιά άλλη επίπτωση, τα υλικά είναι άριστα και το συνηθιζεις μετά.

Και γω στην αρχη δεν ειχα tempered glass, η οθόνη είναι απόλαυση και δεν είχα ποτέ FHD τηλέφωνο, το άφησα έτσι χωρίς προστασία για πρώτη φορά μετά από την εποχή των κινητών με κουμπακια, πάντα βάζω αλλά χάνω σε ευαισθησία οθονης και δαχτυλιες. Τώρα έβαλα για δοκιμή και πρώτη φορά δεν έχασε σε ευαισθησία, αλλα μου εχει μείνει ένα περίγραμμα γυρω γυρω που δεν παταει καλά. Θα το αφήσω έτσι μέχρι να πάθει κάτι..

Η οθόνη έχει μια αίσθηση πολύ απαλή και γλυστράει πολύ εύκολα το δάχτυλο επάνω και εαν παρατηρήσατε δεν αφήνει εύκολα δαχτυλιές και μέσα στην τσέπη απο μόνο του καθαρίζετε από όσες μικρές δακτυλιές μπορεί να έχει :) Το tempered glass Που πήρα σέρνεις το δάχτυλο επάνω και τρίζει λες και το κάνεις σε απλό τζάμι. Και είναι το tempered glass Που προτείνουν όλα τα γνωστά e-shop.

Μπορεί κάποιος σας παρακαλώ να απαντήσει στην ερώτηση? Γιατί σκέφτομαι να το αγοράσω και ειδικά σε αυτήν την τιμή.

Εγω θα σου προτεινα να παρεις το fdd για να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο οτι θα παιζει σιγουρα 3g,4g.

Επισης δεν ξερω αν εχεις την πολυτελεια να ψωνισεις ακομα με paypal απο οπου θελεις και οτι θελεις...δεν ξερω τι ισχυει ακομα με τα capital.. Αλλα ξερω οτι το αγορασα πριν 4 μερες απο vickmall και ολα καλα.

για το πέρασμα από developer σε stable, δεν έχεις επιλογή. Η "επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων" είναι μονόδρομος! Ή το κάνεις και έχεις ένα υγιές τηλέφωνο ή δεν το κάνεις (και κάνεις ημίμετρα, όπως είναι ο καθαρισμός των 2 caches) και έχεις προβλήματα, κολλήματα και άλλα θέματα με το κινητό σου.

αυτο το εκανα copy paste απο το miui.gr

Εννοείται φίλε μου αυτο λεω απλά εγώ γράφω πως για την μεταφορά από stable σε developer δεν είναι απαραίτητη ή επαναφορά,ένα "απλό καθάρισμα" αρκεί.

Αν θες ψαξτο και πες το μου για να μη γράφω ανακρίβειες.

Edited by CRISPAF77

Honor 200  12-512GB Black

Η οθόνη είναι gorilla glass; ; το γράφει κάπου;

Mi Note 3

RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S-

Samsung Galaxy S3 mini

Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i-

SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700

Ζητω συγγνωμη αν εχει ειπωθει προκαταβολικά.. Αλλα εγώ μολις το αναλυψα κ εκστασιαστηκα!

Αν κρατησεις πατημενο το κεντρικο κουμπι (ας πουμε home button) ενω η οθονη ειναι κλειδωμενη αναβει ο φακος! ;)

http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=4409&highlight=miui%2Btips

Eιναι λιγο παλιο, καποια εχουν αλλαξει, καποια ειναι αλλιως λογω θεματος και καποια εχουν προστεθει..

Η οθόνη είναι gorilla glass; ; το γράφει κάπου;

Οχι δεν το γραφει, δεν ειναι, αλλα δεν εχει αναφερθει γρατζουνια, ενω υπαρχουν και βιντεο με τεστ της αντοχης του, αν ειναι αληθεια τοτε ειναι καλυτερο.. :D

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Εννοείται φίλε μου αυτο λεω απλά εγώ γράφω πως για την μεταφορά από stable σε developer δεν είναι απαραίτητη ή επαναφορά,ένα "απλό καθάρισμα" αρκεί.

Αν θες ψαξτο και πες το μου για να μη γράφω ανακρίβειες.

Κι εγώ ξέρω, και μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα σίγουρος, ότι από stable σε developer και το αντίστροφο, για σωστή λειτουργία θέλει και wipe data/system , εκτός από wipe cashe&dalvik cashe.

Πολλές φορές ενώ το έχω στην τσέπη το κινητό, ξεκινάει και παίζει μουσική,από την συντόμευση που υπάρχει στην status bar. Πως γίνεται να απενεργοποιηθεί;;

Αν και δεν δεν ειναι αγνωστο, πολυς κοσμος νομιζει οτι το gorilla glass ειναι ειδος γιαλλιου , ενω στη πραξη ειναι trademark της corning.

Κοινως αν δεν αγορασεις απο κει, δεν μπορει να λεγεται gorilla. Ομως γιαλι τετοιας επεξεργασιας φτιαχνουν και αλλες εταιρειες, ιδιο και μπορει και καλυτερο, απλα δεν μπορει να λεγεται gorilla.

https://en.wikipedia.org/wiki/Gorilla_Glass

Σε εμένα δεν παίζει, ποια ρομ φοράς; Ή ποιο θέμα έχεις;

Edited by galiatsogio

Αν και δεν δεν ειναι αγνωστο, πολυς κοσμος νομιζει οτι το gorilla glass ειναι ειδος γιαλλιου , ενω στη πραξη ειναι trademark της corning.

Κοινως αν δεν αγορασεις απο κει, δεν μπορει να λεγεται gorilla. Ομως γιαλι τετοιας επεξεργασιας φτιαχνουν και αλλες εταιρειες, ιδιο και μπορει και καλυτερο, απλα δεν μπορει να λεγεται gorilla.

https://en.wikipedia.org/wiki/Gorilla_Glass

Κατάλαβα έχει και αυτό προστασία αλλά λέγεται αλλιώς ξέρουμε πως;

Mi Note 3

RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S-

Samsung Galaxy S3 mini

Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i-

SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700

Κατάλαβα έχει και αυτό προστασία αλλά λέγεται αλλιώς ξέρουμε πως;

Αν είναι η οθόνη του είναι OGS όπως το Mi4 τότε μάλλον θα φοράει Concore glass θα έλεγα.

http://en.miui.com/thread-68442-1-1.html

http://www.digitimes.com/supply_chain_window/ShowPrint.asp?datePublish=2013/07/31&pages=PR&seq=209#

Όταν πατάς το power button για να σου ανοίξει η οθόνη, είναι κλειδωμένη. Πριν το ανοίξεις, πάτα το μεσαίο κόκκινο κουμπί και θα ανοίξει ο φακός. Δεν γίνεται σε μαύρη οθόνη.

Εγώ προσωπικά έχω τώρα την 29/30 developers την ελληνική.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επειδή παιδεύομαι, έχω βάλει στις ρυθμίσεις -->λογαριασμοί -> Όλα ->facebook δείχνει ότι συγχρονίζει τις επαφές αλλά όταν πάω στις επαφές μου για να επιλέξω ποιες θα εμφανίζονται, βλέπω ότι δεν έχει συγχρονίσει καμία επαφή στο facebook.

Το θέμα μου είναι καθαρά να συνδέονται οι επαφές του κινητού μου με τις φωτογραφίες τους στο facebook και δεν βρίσκω τον τρόπο ακόμη. Μήπως κάνω κάτι ή παραλείπω και δεν γίνεται; Κάποια ιδέα για να ξεμπλοκάρω;

Επίσης έχει κανείς ιδέα;:(

Θα δοκιμάσω να εγκαταστήσω ξανά το facebook μήπως και γίνει κάτι.

Ας βάλω και screenshots μήπως και καταλάβει κανείς τι εννοώ.

http://s27.postimg.org/wgmsqetsv/Screenshot_2015_11_09_12_04_23_com_android_conta.jpg' alt='Screenshot_2015_11_09_12_04_23_com_android_conta.jpg'>

Edited by zaf_4

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Παιδιά ερώτηση. Χρησιμοποιεί κανένας το miband με το κινητό; Όσες φορές δοκίμασα να το δουλέψω, δεν μπορούσε η εφαρμογή να βρει το miband.

Εδω και 2-3 βδομάδες. Μια χαρά μου δουλεύει. Όχι τέλεια καμια φορά(σπάνια) δεν ξεκλειδώνει την συσκευή και αρκετές φορές(δυστυχώς) δεν συγχρονίζει, αμα δοκιμάσω μετά απο λίγο όμως συγχρονίζει! Δεν έχω την εφαρμογή του miband συγκεκριμένα αλλά το mifit(που είναι για διάφορες συσκευές της xiaomi) που ήταν προεγκατεστημένο με την Ελληνική ROM αλλά και μεταφρασμένο απο την Ελληνική κοινότητα!

Πολύ ωραίο δεν το ήξερα!

Όχι όταν είναι μαύρη η οθόνη πάτα το power button και μετά

http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=4409&highlight=miui%2Btips

Eιναι λιγο παλιο, καποια εχουν αλλαξει, καποια ειναι αλλιως λογω θεματος και καποια εχουν προστεθει..

Επίσης πολύ ενδιαφέρον όπως και αυτός ο οδηγός Privacy και κρύψιμο αρχείων, μηνυμάτων, φωτογραφιών κ.λ.π. απο τον caeser στο miui.gr

Την 5.11.5 μην την περάσεις,την απέσυραν οι Κινέζοι για προβλήματα με Wifi και fmradio. Εγώ είχα πρόβλημα με το ρουτερ του σπιτιού μου, και δεν ξέρω αν ήταν μόνο σε μένα ή έβγαζε άλλα θέματα σε άλλους.

Ξαναγυρίσα σε 5.10.29, θα περιμένω την επόμενη.

Ναι στην επόμενη απλά κάνεις wipe cashe & wipe dalvik, δεν χάνεις τίποτα.

περα απο το γεγονος οτι ουτε προβλημα βλεπω, και η μπαταρια παει ακομα καλυτερα, ΠΟΥ ειδες οτι την απεσυραν οι κινεζοι?

περα απο το γεγονος οτι ουτε προβλημα βλεπω, και η μπαταρια παει ακομα καλυτερα, ΠΟΥ ειδες οτι την απεσυραν οι κινεζοι?

Ισχύει το βγάλανε και στο miui.gr. Συγκεκριμένα για το δικό μας κινητό. Είχε πρόβλημα το ραδιόφωνο(όπου σε μερικούς εξαφανίστηκε εντελώς) αλλά και το wifi, σε πολλούς δεν έπιανε, μάλιστα διάβασα σε κάποιον έκανε και παρεμβολές και δεν άφηνε άλλες συσκευές να συνδεθούν. Τώρα το τελευταίο δεν ξέρω αν ισχύει αλλά σε γενικές γραμμές αυτα...

Όταν πατάς το power button για να σου ανοίξει η οθόνη, είναι κλειδωμένη. Πριν το ανοίξεις, πάτα το μεσαίο κόκκινο κουμπί και θα ανοίξει ο φακός. Δεν γίνεται σε μαύρη οθόνη.

Εγώ προσωπικά έχω τώρα την 29/30 developers την ελληνική.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευχαριστώ φίλε μου πολύ χρήσιμο. Δουλεύει.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ισχύει το βγάλανε και στο miui.gr. Συγκεκριμένα για το δικό μας κινητό. Είχε πρόβλημα το ραδιόφωνο(όπου σε μερικούς εξαφανίστηκε εντελώς) αλλά και το wifi, σε πολλούς δεν έπιανε, μάλιστα διάβασα σε κάποιον έκανε και παρεμβολές και δεν άφηνε άλλες συσκευές να συνδεθούν. Τώρα το τελευταίο δεν ξέρω αν ισχύει αλλά σε γενικές γραμμές αυτα...

Εγώ έχω πρόβλημα μετά την τελευταία. Χάνεται το σήμα του WiFi, αποσυνδέεται τελείως και μπαίνω από τις ρυθμίσεις για να επανέλθει. Όμως η μπαταρία αντίθετα με ότι λέγεται πάει πολύ καλά σε σχέση με οποιαδήποτε προηγούμενη. Πάντα για την προσωπική μου χρήση μιλάω .

Ερώτηση:

Αμα βγάλω το tempered glass Που ερχεται δωρο απο Vickmall και ειναι no-name και βαλω

της nillkin το tempered θα δω διαφορα στη ευαισθησια αφης? Ειναι πιο λεπτο? Θα ειναι πιο smooth ?