galiatsogio Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Και εγώ πάντα από το τηλέφωνο τις κατεβάζω ☺ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια εφαρμογή που ονομάζεται airdroid. Μπορείς να μεταφερεις αρχεία μεσω wifi απο τον υπολογιστή στο τηλέφωνο και αντίστροφα. Την χρησιμοποιούν αρκετοί στο forum με μεγάλη επιτυχία. Μπορείς να το κάνεις απευθείας αυτό από το MIUI χωρίς να κατεβάσεις άλλη εφαρμογή. Γίνεται μέσω WiFi εφόσον ο υπολογιστής σου και το τηλέφωνο είναι συνδεμένα στο ίδιο δίκτυο. Πηγαίνεις στην εφαρμογή αρχεία, πατάς το στρογγυλό κουμπί που γράφει FTP και μετά πατάς εκκίνηση υπηρεσίας. Θα σου βγάλει μια διεύθυνση FTP. Μπαίνεις στον υπολογιστή μου και γράφεις στην γραμμή διευθύνσεων την ίδια διεύθυνση και πατάς enter, μετά σου βγάζει τα αρχεία του τηλεφώνου σου και μπορείς να τα διαχειριστείς μέσω του υπολογιστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geco007 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Μπορείς να το κάνεις απευθείας αυτό από το MIUI χωρίς να κατεβάσεις άλλη εφαρμογή. Γίνεται μέσω WiFi εφόσον ο υπολογιστής σου και το τηλέφωνο είναι συνδεμένα στο ίδιο δίκτυο. Πηγαίνεις στην εφαρμογή αρχεία, πατάς το στρογγυλό κουμπί που γράφει FTP και μετά πατάς εκκίνηση υπηρεσίας. Θα σου βγάλει μια διεύθυνση FTP. Μπαίνεις στον υπολογιστή μου και γράφεις στην γραμμή διευθύνσεων την ίδια διεύθυνση και πατάς enter, μετά σου βγάζει τα αρχεία του τηλεφώνου σου και μπορείς να τα διαχειριστείς μέσω του υπολογιστή Πολύ ενδιαφέρον. Ευχαριστώ. Να περάσω και την recovery redminote2_twrp.img κι αν ναι σε ποιον φάκελο; ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πολύ ενδιαφέρον. Ευχαριστώ. Να περάσω και την recovery redminote2_twrp.img κι αν ναι σε ποιον φάκελο;. Μόλις έκανα την σύνδεση μέσω FTP και πέρασα το αρχείο στο φάκελο Downloaded Rom. Το περίεργο είναι ότι μόλις συνδέθηκα η 1η sim εξαφανίστηκε από την οθόνη και μόλις αποσυνδέθηκα ξαναεμφανίστηκε. Άραγε απενεργοποιε'ιται ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Έχω την εντύπωση ότι είναι λιγάκι πιο αργό, σα να έχει χάσει τη σπιρτάδα του, μήπως είναι αυτό που λέει ο φίλος; Έχουν κάνει αλλαγές στο πως δουλεύει ο επεξεργαστής στην τελευταία έκδοση. Στην προηγούμενη έκδοση είχαν ρυθμισμένο το TouchBoost στα 2 GHz (δηλαδή μόλις άγγιζες την οθόνη ο επεξεργαστής πήγαινε απότομα στα 2 GHz). Τώρα το έχουν ρίξει στα 1183 MHz. Στην αρχη μόλις το έπιασα επαθα σοκ με την απόκριση του, πολλές φορές νόμιζα ότι πιάνει το πατημα πριν ακόμα ακουμπήσει το δάχτυλο στην οθονη, τώρα βλέπω ότι αργεί να ανοίξει το Skype, το viber κλπ.. Ιδέα μου είναι; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Πρόσεξε, αφαιρώ την τελευταία εφαρμογή http://s22.postimg.org/as4hni4dd/Screenshot_2015_10_26_14_20_01_com_miui_home.png http://s24.postimg.org/64acu27lx/Screenshot_2015_10_26_14_20_08_com_miui_home.png Και μειωνεται η ελεύθερη. Αν όμως πατησω το Χ τότε πραγματικά αυξανεται Μήπως είναι bug της ρομ; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Θέλω να κατέβασω την πιο πρόσφατη lexicon miui rom από το xiaomi-miui.gr αλλά δεν βγάζω άκρη. Μπορεί τα να μου δώσετε ένα link για να το κάνω? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Μήπως είναι bug της ρομ; Δεν ξερω, anyway, απλά το είχα απορία.. Άσχετο, αλλα κάνουν update και τα θέματα.. wtf Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depechemode Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Επιτρέψτε μια ερώτηση που ίσως έχει απαντηθεί: Ποια η διαφορά αυτών των δύο τύπων του ιδίου κινητού (στην ίδια τιμή) στο site minideal;;; XIAOMI Hongmi Note2/Redmi Note 2 4G FDD LTE MTK Helio X10 2.0GHz 64 Bit 2GB RAM 16GB ROM Original Xiaomi Redmi Note 2 4G LTE Mobile Phone 2GB RAM MTK X10 2.0GHz Μήπως στη μπάντα για το 4G; Μήπως είναι καλύτερη η δεύτερη επιλογή λόγω MIUI 7; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 μια ερωτηση στην πλατη του κινητου και κάτω από την μπαταρία η ''ευρωπαική έκδοση '' γράφει TD-LTE ή WC-LTE ? θέλω να μου απαντήσει αν μπορεί κάποιος που το έχει ήδη στα χέρια του και έχει δουλέψει 4g και στις 2 κάρτες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 (edited) TD γράφει. Και σε άλλα μοντέλα που ξέρω (hongmi, redmi 2) πάλι TD γράφει η 4g έκδοση.. Μπορείς να ποστάρεις εντυπώσεις όταν παραλάβεις; Μόλις πήρα την iPaky θηκη, δίνει όχι προστασία, αλλα υπερπροστασία, αλλα το μεγαλώνει το κινητό. Ειναι λαστιχένια με ενα πλαστικό περίγραμμα. Εχει αρκετό παχος και όλες οι θύρες μπαίνουν πολύ μέσα. Επίσης όταν βγαίνει παίρνει και το καπάκι μαζί και μετά είναι δύσκολο να το βγάλεις Edited October 27, 2015 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 TD γράφει. Και σε άλλα μοντέλα που ξέρω (hongmi, redmi 2) πάλι TD γράφει η 4g έκδοση.. Μόλις πήρα την iPaky θηκη, δίνει όχι προστασία, αλλα υπερπροστασία, αλλα το μεγαλώνει το κινητό. Ειναι λαστιχένια με ενα πλαστικό περίγραμμα. Εχει αρκετό παχος και όλες οι θύρες μπαίνουν πολύ μέσα. Επίσης όταν βγαίνει παίρνει και το καπάκι μαζί και μετά είναι δύσκολο να το βγάλεις Από που την πήρες την θήκη; Το μεγαλώνει τόσο που να μην μπορείς να το πιάνεις άνετα με το ένα χέρι; Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 http://www.aliexpress.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-2-Case-Cover-TPU-PC-IPAKY-Hybrid-Dual-Layer-Frame-Back-Cover-Protective/32471770182.html Ετσι κιαλλιως δε μπορεις να τα χειριστεις ανετα με το ενα χερι.. Αυτη σε δυσκολευει λιγο ακομα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 http://www.aliexpress.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-2-Case-Cover-TPU-PC-IPAKY-Hybrid-Dual-Layer-Frame-Back-Cover-Protective/32471770182.html Ετσι κιαλλιως δε μπορεις να τα χειριστεις ανετα με το ενα χερι.. Αυτη σε δυσκολευει λιγο ακομα Εντάξει, εγώ το περιμένω και δεν μπορώ να κατανοήσω επακριβώς το μέγεθός του αν και προερχόμενη από το s2 μου θα μου φανεί τεράστιο ιδίως και στο μικρό μου χέρι, αλλά το λάτρεψα. Για να είμαι στο θέμα μου, σου κάνει κόπο να βγάλεις μια φωτο με την θήκη μαζί με το κινητό για να δούμε πως είναι; Αν είναι να επιλέξουμε και εμείς ή όχι; Καμιά 20αριά μέρες φαντάζομαι έκανε σωστά;:) Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALAKOSMARINOS Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Έχω την έκδοση 5_10_16 αν πω ότι θέλω να κάνω αναβάθμιση στην τελευταία χωρίς να μπω σε recovery mode αλλά με την ενημέρωση γίνεται έτσι?? Αν δεν κάνω back up χάνω δεδομένα κι εφαρμογές η είναι μόνο για ασφάλεια μην γίνει καμία στραβή??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Έχω την έκδοση 5_10_16 αν πω ότι θέλω να κάνω αναβάθμιση στην τελευταία χωρίς να μπω σε recovery mode αλλά με την ενημέρωση γίνεται έτσι?? Αν δεν κάνω back up χάνω δεδομένα κι εφαρμογές η είναι μόνο για ασφάλεια μην γίνει καμία στραβή??? Οχι δεν θα χάσεις τίποτα . Βάλε την 5.10.22 όπως είναι μέσα στο φάκελο Downloaded_rom του κινητού , και φλασάρισε από τον Updarer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 http://www.aliexpress.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-2-Case-Cover-TPU-PC-IPAKY-Hybrid-Dual-Layer-Frame-Back-Cover-Protective/32471770182.html Ετσι κιαλλιως δε μπορεις να τα χειριστεις ανετα με το ενα χερι.. Αυτη σε δυσκολευει λιγο ακομα Από σήμα πως πάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Από σήμα πως πάει; Αυτο θελει λιγο χρονο για να το διασταυρωσω. φοτο δε μπορω να το βγαλω ακομα γιατι δεν εχω δευτερη cam.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Καλά όταν μπορέσεις βγάλτο να το δούμε και εμείς. Καλό θα ήταν όσοι δοκιμάζουν θήκες και τις βρίσκουν καλές να μας ενημερώνουν και εμάς τους υπόλοιπους. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Αυτο θελει λιγο χρονο για να το διασταυρωσω. φοτο δε μπορω να το βγαλω ακομα γιατι δεν εχω δευτερη cam.. Γιαυτο υπαρχει ο καθρεφτης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Θα κάνουμε και συγκριτικό θηκών σε λίγο http://s14.postimg.org/ff4hefdxt/IMG_20151027_124737_HDR.jpg Εδώ είναι μαζί με τη σκληρή θήκη του vickmall που την έχω βολευτεί. Ειναι λες και κανουν για διαφορετικά κινητά Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALAKOSMARINOS Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Οχι δεν θα χάσεις τίποτα . Βάλε την 5.10.22 όπως είναι μέσα στο φάκελο Downloaded_rom του κινητού , και φλασάρισε από τον Updarer Σευχαριστω πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Είμαι με τη 5.10..8 και η μπαταρία βγάζει δε βγάζει μέρα με τη χρήση πού του κανω Αν βάλω τη τελευταία θα έχω καλύτερή μπαταρία η στα ίδια πλαίσια θα είμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Graydath Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Πάντως εμένα με βολεύει και η nillkin frosted shield που πήρα από vickmall αλλά και η δερμάτινη της mofi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Μιας και μιλατε για θηκες εγω πηρα αυτην: http://www.ebay.com/itm/151821334234?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=451014640478&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT http://i288.photobucket.com/albums/ll162/938636999/Nature%20TPU%20Case%20Nillkin/Redmi%20Note%202/21_zps5dfwnehp.jpg~original Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 όταν μπορέσεις βγάλτο να το δούμε και εμείς. http://s21.postimg.org/hzk6sc5k7/IMG_20151027_151835.jpg http://s22.postimg.org/mygz9ei9d/IMG_20151027_145429.jpg Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts