spiross4 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 ε ημαρτον που δεν μπορουσα να το βρω...ευχαριστω πολυ φιλε μου ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρυθμίσεις -> Πρόσθετες Ρυθμίσεις -> Γλώσσα & Εισαγωγή -> Πληκτρολόγιο Google -> Προτιμήσεις -> Δόνηση κατά το πάτημα πλήκτρων. Εγώ την έχω αφήσει ανοικτή την δόνηση απλώς την έχω μειώσει πολύ χαμηλά από τις σύνθετες ρυθμίσεις του πληκτρολογίου. ευχαριστω για την αμεση βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 ενδιαφέρον... η μπαταρία είναι μεγάλο μείον για μένα μάλλον για το meizu m2 note με βλέπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Όπως καταλάβατε, τα off topic για τα ΕΛΤΑ έφυγαν. Stick to the topic. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 (edited) Λοιπον, ισως βρηκα κατι για το θεμα της μπαταρίας, ελπιζω να βοηθησει στο θεμα μας... Αυτο που συμβαινει ειναι οτι η μπαταρια φορτιζει πολυ μετα το 100%. Ειναι εδω και μιση ωρα και συνεχιζει να βαζει... Θα ποσταρω αργοτερα ή αυριο foto με τη μετρηση. Αλλα μεχρι το 100% (περιπου 2 ωρες απο το 0) εβαλε περιπου 2250mAh, ενω τωρα, μιση ωρα αργοτερα ειναι στα 2600+ και συνεχιζει Δεν περιμενω να δω 3000+ γιατι υπαρχουν και απωλειες/σφαλματα. Edited October 15, 2015 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariosddd Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Λοιπον, ισως βρηκα κατι για το θεμα της μπαταρίας, ελπιζω να βοηθησει στο θεμα μας... Αυτο που συμβαινει ειναι οτι η μπαταρια φορτιζει πολυ μετα το 100%. Ειναι εδω και μιση ωρα και συνεχιζει να βαζει... Θα ποσταρω αργοτερα ή αυριο foto με τη μετρηση. Αλλα μεχρι το 100% (περιπου 2 ωρες απο το 0) εβαλε περιπου 2250mAh, ενω τωρα, μιση ωρα αργοτερα ειναι στα 2600+ και συνεχιζει Δεν περιμενω να δω 3000+ γιατι υπαρχουν και απωλειες/σφαλματα. πως το βρηκες αυτο φιλε με πρόγραμμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Μερικές φορές δεν μου εμφανίζει φωτογραφία όταν με καλεί κάποιος, έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα; Επίσης εάν κάνω restart ενώ βρίσκομαι σε λειτουργία πτήσης μου ζητάει κωδικό SIM αλλά μόλις τον πληκτρολογήσω μου λέει πως είναι λάθος. Πρέπει μετά να απενεργοποιήσω την λειτουργία πτήσης για να δεχθεί τον κωδικό. Αυτο που συμβαινει ειναι οτι η μπαταρια φορτιζει πολυ μετα το 100%. Ειναι εδω και μιση ωρα και συνεχιζει να βαζει...Αυτό το είχα παρατηρήσει και εγώ, στην αρχή το έβγαζα αμέσως μόλις πήγαινε στο 100%, στις επόμενες φορτίσεις που το άφηνα όλο το βράδυ να φορτίζει η μπαταρία είχε μεγαλύτερη διάρκεια. Πχ εγώ έχω κατεβάσει το AdAway, έχω κατεβάσει όλα τα hosts αλλά οι διαφημίσεις συνεχίζουν να εμφανίζονται ό,τι και να κάνω.Τις τελευταίες ημέρες παρατήρησα και εγώ διαφημίσεις ενώ είχα το adaway. Τελικά έφταιγε ή εξοικονόμηση δεδομένων που είχα ενεργοποιήσει στον Chrome. Μόλις την έκλεισα εξαφανίστηκαν οι διαφημίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yansta Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 πως το βρηκες αυτο φιλε με πρόγραμμα; To battery calibration το δείχνει. Μπορείς να το παρακολουθήσει εκεί. Θα το δοκιμάσω με τη νέα ρομ μήπως λύνει κάτι με την ένδειξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Αυτό το είχα παρατηρήσει και εγώ, στην αρχή το έβγαζα αμέσως μόλις πήγαινε στο 100%, στις επόμενες φορτίσεις που το άφηνα όλο το βράδυ να φορτίζει η μπαταρία είχε μεγαλύτερη διάρκεια. Και εγώ το παρατήρησα αυτό, ισχύει και για εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 (edited) Και ήθελα να ρωτήσω αν όσοι παρατήρησαν SOT 4+ h το άφηναν όλο το βράδυ... http://s9.postimg.org/84j4e9v7j/IMG_20151016_010916_1444974770976.jpg Edited October 16, 2015 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Το μονο που μου αρεσε ηταν ενα με lock screen που θυμιζει Παρθενωνα και κατεβαινει με την αναβαθμιση του MIUI..(ομως εχει μουλαρωσει και δεν φορτωνει η συγκεκριμενη οθονη...αντι αυτης μας προκυπτει θαλασσα) Αυτό με τον Παρθενώνα (μήπως ήταν το Σούνιο; ) είχα βάλει όταν το πρωτοflashαρα στην προηγούμενη (5.9.27), φαινόταν κανονικά. Τώρα έχει βάλει κάποιο άλλο (δικό της) η κόρη μου, δεν ξέρω μήπως εξαφανίστηκε. Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 (edited) Χθες αγόρασα από vickmall το Xiaomi Redmi note 2 prime 2.2GHz 2GB 32GB Smartphone 4G FDD LTE MTK Helio X10 Octa Core! Το γράφω όλο το κατεβατό για να ρωτήσω για το Prime το συγκεκριμένο και οι 2 σιμ θα πιάνουν 4G ή μόνο η μία; Δεν ρώτησα καν στην παραγγελία, δεν μου πέρασε απ' το μυαλό. Πληροφοριακά θέλω να ενημερωθώ έτσι και αλλιώς προς το παρόν είμαι με μια σιμ. Αναμένω και εγώ πλέον...πότε θα μου έρθει! edit Διάβασα εδώ---> http://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/xiaomi-redmi-note-2-and-redmi-note-2-prime-with-miui-7-launched-727389 The Redmi Note 2 4G and Redmi Note 2 Prime supports dual 4G Micros-SIM cards. Oπότε υποστηρίζει 4g και στις 2... απλά επιβεβαίωση από χρήστη Prime; Edited October 16, 2015 by zaf_4 Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mousel Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Καλημέρα. Να αναφέρω κάτι το οποίο δεν έχει γράψει κανείς (νομίζω) σχετικά με το ξυπνητήρι. Όντως χτυπάει όταν το κινητό είναι κλειστό (ανοίγει το κινητό λίγο πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι, όπως έγραψαν ορισμένοι φίλοι), αλλά αυτό δεν συμβαίνει εφόσον το έχεις κλειστό και ταυτόχρονα το φορτίζεις. Οπότε λίγο προσοχή σε όσους το αφήνουν να φορτίζει όλο το βράδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 καλημερα!τελικα το προβλημα που ειχα με τα θεματα που δεν κατεβαιναν ειναι οτι δεν εκατσε καλα η ρομ κ μετα απο full wipe κ περασμα της ελληνικς ξανα ολα δουλευουν αψογα!!! :) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 (edited) Βγήκε η 5.10.15. Κατεβάζω τώρα και εγκαθιστώ! :) Είμαι ο πρώτος που κατεβάζω. :p Να και ένα mini changelog μέχρι να βγει όλο! http://en.miui.com/thread-171385-1-1.html Edited October 16, 2015 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Βγήκε η 5.10.15. Κατεβάζω τώρα και εγκαθιστώ! :) Είμαι ο πρώτος που κατεβάζω. :p Να και ένα mini changelog μέχρι να βγει όλο! http://en.miui.com/thread-171385-1-1.html Δεν βλέπω κάτι στο mui.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Καλημέρα. Να αναφέρω κάτι το οποίο δεν έχει γράψει κανείς (νομίζω) σχετικά με το ξυπνητήρι. Όντως χτυπάει όταν το κινητό είναι κλειστό (ανοίγει το κινητό λίγο πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι, όπως έγραψαν ορισμένοι φίλοι), αλλά αυτό δεν συμβαίνει εφόσον το έχεις κλειστό και ταυτόχρονα το φορτίζεις. Οπότε λίγο προσοχή σε όσους το αφήνουν να φορτίζει όλο το βράδυ. Καλά που το ανέφερες, γι αυτό κι εγώ μέχρι να εμπιστευτώ το ξυπνητήρι κάθε φορά που αλλάζω κινητό,βάζω και δεύτερο από την προηγούμενη συσκευή. Γιατί την ώρα που ξυπνάω (5:20) αν δεν ακούσω το ξυπνητήρι πάει μετά! Και αν δεν κάνω λάθος γενικά όσες συσκευές έχουν lollipop,δεν χτυπάει το ξυπνητήρι όταν είναι αθόρυβο το κινητό. Πρέπει να έχει βγει module στο xposed που το διορθώνει,αλλά ακόμα δεν το έχω βάλει στο xiaomi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkouroub Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Αυτό το είχα παρατηρήσει και εγώ, στην αρχή το έβγαζα αμέσως μόλις πήγαινε στο 100%, στις επόμενες φορτίσεις που το άφηνα όλο το βράδυ να φορτίζει η μπαταρία είχε μεγαλύτερη διάρκεια. Και εγώ το παρατήρησα αυτό, ισχύει και για εμένα. Μια απ’ ίδια και από μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Δεν βλέπω κάτι στο mui.gr Ε λογικα αυριο στο miui.gr! :) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Δεν βλέπω κάτι στο mui.gr Μιλάω για τη Multi. Η Ελληνική λογικά θα βγει σήμερα αργά το βράδυ ή αύριο το πρωί. Πρώτη διαφορά, η δόνηση έχει μπει στο απαλό. Δυστυχώς ούτε τώρα υπάρχει επιλογή για αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 κριμα παντως να μην δουλευει το xposed... Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Παντως απο την αλλη δεν ειναι οτι καλυτερο να φορτιζει ολο το βραδυ. Καλυτερα να ειναι λειψη η φορτιση στο 100% παρα να φορτιζει μερονυχτα. Πιθανον μετα απο μερικες βδομαδες να φτιαξουν τα stats της μπαταριας.. Καλυτερα να παρετε εναν φορτιστη απο bluetooth (~200mAh) αν ειναι να το φορτιζετε ολο το βραδυ. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Graydath Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Λοιπον, ισως βρηκα κατι για το θεμα της μπαταρίας, ελπιζω να βοηθησει στο θεμα μας... Αυτο που συμβαινει ειναι οτι η μπαταρια φορτιζει πολυ μετα το 100%. Ειναι εδω και μιση ωρα και συνεχιζει να βαζει... Θα ποσταρω αργοτερα ή αυριο foto με τη μετρηση. Αλλα μεχρι το 100% (περιπου 2 ωρες απο το 0) εβαλε περιπου 2250mAh, ενω τωρα, μιση ωρα αργοτερα ειναι στα 2600+ και συνεχιζει Δεν περιμενω να δω 3000+ γιατι υπαρχουν και απωλειες/σφαλματα. Εμένα έτσι ήταν και το προηγούμενο κινητό μου οπότε μόνο και μόνο απο συνήθεια έτσι το φόρτιζα και τώρα...:p Και ήθελα να ρωτήσω αν όσοι παρατήρησαν SOT 4+ h το άφηναν όλο το βράδυ... http://s9.postimg.org/84j4e9v7j/IMG_20151016_010916_1444974770976.jpg Τι ακριβώς είναι αυτο εγω δεν κατάλαβα...:confused::confused: Χθες αγόρασα από vickmall το Xiaomi Redmi note 2 prime 2.2GHz 2GB 32GB Smartphone 4G FDD LTE MTK Helio X10 Octa Core! Το γράφω όλο το κατεβατό για να ρωτήσω για το Prime το συγκεκριμένο και οι 2 σιμ θα πιάνουν 4G ή μόνο η μία; Δεν ρώτησα καν στην παραγγελία, δεν μου πέρασε απ' το μυαλό. Πληροφοριακά θέλω να ενημερωθώ έτσι και αλλιώς προς το παρόν είμαι με μια σιμ. Αναμένω και εγώ πλέον...πότε θα μου έρθει! edit Διάβασα εδώ---> http://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/xiaomi-redmi-note-2-and-redmi-note-2-prime-with-miui-7-launched-727389 The Redmi Note 2 4G and Redmi Note 2 Prime supports dual 4G Micros-SIM cards. Oπότε υποστηρίζει 4g και στις 2... απλά επιβεβαίωση από χρήστη Prime; Ναι αλλά όχι ταυτόχρονα, μόνο η μία μπορεί να χρησιμοποιεί δεδομένα. Καλημέρα. Να αναφέρω κάτι το οποίο δεν έχει γράψει κανείς (νομίζω) σχετικά με το ξυπνητήρι. Όντως χτυπάει όταν το κινητό είναι κλειστό (ανοίγει το κινητό λίγο πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι, όπως έγραψαν ορισμένοι φίλοι), αλλά αυτό δεν συμβαίνει εφόσον το έχεις κλειστό και ταυτόχρονα το φορτίζεις. Οπότε λίγο προσοχή σε όσους το αφήνουν να φορτίζει όλο το βράδυ. Παιδιά γενικά έχει θέματα στη φόρτιση... Εμένα εχθές με έπαιρναν τηλ και όταν το τσέκαρα δεν έδειχνε τίποτα στο notification bar οπότε όταν μετά απο κανα 3ωρο το έβγαλα απο τη φόρτιση είδα οτι πριν 5ώρες(!!!) με έπαιρνε η δικιά μου (άκουσα και γκρίνια απο πάνω:( ) Τέλος να πω εμένα έφαγε και το πρώτο κώλυμα... Χτύπαγε το ξυπνητήρι και με πήραν τηλ ταυτόχρονα. Μίλησα όλα καλά και το κλείνω. Μετά απο λίγο το βλέπω να δονείται... συνηδοτοποιώ οτι πρέπει να είναι το ξυπνητήρι... Όμως η οθόνη δεν άναβε!! και επίσης οτι και να έκανα δεν ανταποκρινόταν... Στο τέλος έβγαλα την μπαταρία:wacko: ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παντως απο την αλλη δεν ειναι οτι καλυτερο να φορτιζει ολο το βραδυ. Καλυτερα να ειναι λειψη η φορτιση στο 100% παρα να φορτιζει μερονυχτα. Πιθανον μετα απο μερικες βδομαδες να φτιαξουν τα stats της μπαταριας.. Καλυτερα να παρετε εναν φορτιστη απο bluetooth (~200mAh) αν ειναι να το φορτιζετε ολο το βραδυ. Γιατί? Ούτος η άλλος οταν φορτίσει πλήρως μετά δεν σταματάει το android να τραβάει ρεύμα?? Γιατί εγω ήξερα οτι είχε τέτοια προστασία το android για να μην χαλάει τη μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 (edited) Εμένα έτσι ήταν και το προηγούμενο κινητό μου οπότε μόνο και μόνο απο συνήθεια έτσι το φόρτιζα και τώρα...:p Τι ακριβώς είναι αυτο εγω δεν κατάλαβα...:confused::confused: Γιατί? Ούτος η άλλος οταν φορτίσει πλήρως μετά δεν σταματάει το android να τραβάει ρεύμα?? Γιατί εγω ήξερα οτι είχε τέτοια προστασία το android για να μην χαλάει τη μπαταρία... Οργανακι που μετραει Volt, Amper και mAh. Mετρας τα mAh που βαζει real time. Δε νομιζω να κοβει τη φορτιση λογω android, το κανουν καποια τηλεφωνα ισως, συνηθως αγνωστα. Με αυτο το οργανο σε ολα τα κινητα εχω δει να συνεχιζει για ωρα η φορτιση, αλλα πεφτει πολυ ~150mΑ, ενω εδω συνεχισε με 1Α για ~3 τεταρτα, οπου και το εβγαλα για να κοιμηθω. Edited October 16, 2015 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 (edited) Παντως απο την αλλη δεν ειναι οτι καλυτερο να φορτιζει ολο το βραδυ. Καλυτερα να ειναι λειψη η φορτιση στο 100% παρα να φορτιζει μερονυχτα. Πιθανον μετα απο μερικες βδομαδες να φτιαξουν τα stats της μπαταριας.. Καλυτερα να παρετε εναν φορτιστη απο bluetooth (~200mAh) αν ειναι να το φορτιζετε ολο το βραδυ. κανεις λαθος.......το κυκλωμα σταματαει να τραβαει ρευμα οταν ολοκληρωθει η φορτιση.ασε που παντα οταν η μπαταρια παει πανω απο το 90% πεφτουν αυτοματα τα αμπερ που τραβαει το κυκλωμα και γινεται αργη η φορτιση.....δεν τραβαει δηλαδη οτι του δωσεις..και φορτιστη 5000mAh να του βαλεις αυτο παλι 1000mAh θα τραβηξει Υ.Γ. πως μετρησες τα αμπερ που τραβαει το κυκλωμα..απορια το εχω Edited October 16, 2015 by saltofx_v Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Λίγα ποστ πιο πάνω υπάρχει ευμεγεθης φοτο Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts