Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ε ημαρτον που δεν μπορουσα να το βρω...ευχαριστω πολυ φιλε μου

----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ρυθμίσεις -> Πρόσθετες Ρυθμίσεις -> Γλώσσα & Εισαγωγή -> Πληκτρολόγιο Google -> Προτιμήσεις -> Δόνηση κατά το πάτημα πλήκτρων. Εγώ την έχω αφήσει ανοικτή την δόνηση απλώς την έχω μειώσει πολύ χαμηλά από τις σύνθετες ρυθμίσεις του πληκτρολογίου.

ευχαριστω για την αμεση βοηθεια

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπον, ισως βρηκα κατι για το θεμα της μπαταρίας, ελπιζω να βοηθησει στο θεμα μας... Αυτο που συμβαινει ειναι οτι η μπαταρια φορτιζει πολυ μετα το 100%. Ειναι εδω και μιση ωρα και συνεχιζει να βαζει... Θα ποσταρω αργοτερα ή αυριο foto με τη μετρηση. Αλλα μεχρι το 100% (περιπου 2 ωρες απο το 0) εβαλε περιπου 2250mAh, ενω τωρα, μιση ωρα αργοτερα ειναι στα 2600+ και συνεχιζει

Δεν περιμενω να δω 3000+ γιατι υπαρχουν και απωλειες/σφαλματα.

Edited by Roid_rage

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Λοιπον, ισως βρηκα κατι για το θεμα της μπαταρίας, ελπιζω να βοηθησει στο θεμα μας... Αυτο που συμβαινει ειναι οτι η μπαταρια φορτιζει πολυ μετα το 100%. Ειναι εδω και μιση ωρα και συνεχιζει να βαζει... Θα ποσταρω αργοτερα ή αυριο foto με τη μετρηση. Αλλα μεχρι το 100% (περιπου 2 ωρες απο το 0) εβαλε περιπου 2250mAh, ενω τωρα, μιση ωρα αργοτερα ειναι στα 2600+ και συνεχιζει

πως το βρηκες αυτο φιλε με πρόγραμμα;

Μερικές φορές δεν μου εμφανίζει φωτογραφία όταν με καλεί κάποιος, έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα;

Επίσης εάν κάνω restart ενώ βρίσκομαι σε λειτουργία πτήσης μου ζητάει κωδικό SIM αλλά μόλις τον πληκτρολογήσω μου λέει πως είναι λάθος. Πρέπει μετά να απενεργοποιήσω την λειτουργία πτήσης για να δεχθεί τον κωδικό.

Αυτο που συμβαινει ειναι οτι η μπαταρια φορτιζει πολυ μετα το 100%. Ειναι εδω και μιση ωρα και συνεχιζει να βαζει...
Αυτό το είχα παρατηρήσει και εγώ, στην αρχή το έβγαζα αμέσως μόλις πήγαινε στο 100%, στις επόμενες φορτίσεις που το άφηνα όλο το βράδυ να φορτίζει η μπαταρία είχε μεγαλύτερη διάρκεια.

Πχ εγώ έχω κατεβάσει το AdAway, έχω κατεβάσει όλα τα hosts αλλά οι διαφημίσεις συνεχίζουν να εμφανίζονται ό,τι και να κάνω.
Τις τελευταίες ημέρες παρατήρησα και εγώ διαφημίσεις ενώ είχα το adaway. Τελικά έφταιγε ή εξοικονόμηση δεδομένων που είχα ενεργοποιήσει στον Chrome. Μόλις την έκλεισα εξαφανίστηκαν οι διαφημίσεις.

πως το βρηκες αυτο φιλε με πρόγραμμα;

To battery calibration το δείχνει. Μπορείς να το παρακολουθήσει εκεί. Θα το δοκιμάσω με τη νέα ρομ μήπως λύνει κάτι με την ένδειξη

Αυτό το είχα παρατηρήσει και εγώ, στην αρχή το έβγαζα αμέσως μόλις πήγαινε στο 100%, στις επόμενες φορτίσεις που το άφηνα όλο το βράδυ να φορτίζει η μπαταρία είχε μεγαλύτερη διάρκεια.

Και εγώ το παρατήρησα αυτό, ισχύει και για εμένα.

Και ήθελα να ρωτήσω αν όσοι παρατήρησαν SOT 4+ h το άφηναν όλο το βράδυ...

http://s9.postimg.org/84j4e9v7j/IMG_20151016_010916_1444974770976.jpg

Edited by Roid_rage

Μια πλήρης φόρτιση.

Το μονο που μου αρεσε ηταν ενα με lock screen που θυμιζει Παρθενωνα και κατεβαινει με την αναβαθμιση του MIUI..(ομως εχει μουλαρωσει και δεν φορτωνει η συγκεκριμενη οθονη...αντι αυτης μας προκυπτει θαλασσα)

Αυτό με τον Παρθενώνα (μήπως ήταν το Σούνιο; ) είχα βάλει όταν το πρωτοflashαρα στην προηγούμενη (5.9.27), φαινόταν κανονικά.

Τώρα έχει βάλει κάποιο άλλο (δικό της) η κόρη μου, δεν ξέρω μήπως εξαφανίστηκε.

...lost in translation...

Χθες αγόρασα από vickmall το Xiaomi Redmi note 2 prime 2.2GHz 2GB 32GB Smartphone 4G FDD LTE MTK Helio X10 Octa Core!

Το γράφω όλο το κατεβατό για να ρωτήσω για το Prime το συγκεκριμένο και οι 2 σιμ θα πιάνουν 4G ή μόνο η μία; Δεν ρώτησα καν στην παραγγελία, δεν μου πέρασε απ' το μυαλό. Πληροφοριακά θέλω να ενημερωθώ έτσι και αλλιώς προς το παρόν είμαι με μια σιμ.

Αναμένω και εγώ πλέον...πότε θα μου έρθει!

edit

Διάβασα εδώ---> http://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/xiaomi-redmi-note-2-and-redmi-note-2-prime-with-miui-7-launched-727389

The Redmi Note 2 4G and Redmi Note 2 Prime supports dual 4G Micros-SIM cards.

Oπότε υποστηρίζει 4g και στις 2... απλά επιβεβαίωση από χρήστη Prime;

Edited by zaf_4

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Καλημέρα.

Να αναφέρω κάτι το οποίο δεν έχει γράψει κανείς (νομίζω) σχετικά με το ξυπνητήρι. Όντως χτυπάει όταν το κινητό είναι κλειστό (ανοίγει το κινητό λίγο πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι, όπως έγραψαν ορισμένοι φίλοι), αλλά αυτό δεν συμβαίνει εφόσον το έχεις κλειστό και ταυτόχρονα το φορτίζεις. Οπότε λίγο προσοχή σε όσους το αφήνουν να φορτίζει όλο το βράδυ.

καλημερα!τελικα το προβλημα που ειχα με τα θεματα που δεν κατεβαιναν ειναι οτι δεν εκατσε καλα η ρομ κ μετα απο full wipe κ περασμα της ελληνικς ξανα ολα δουλευουν αψογα!!! :)

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Βγήκε η 5.10.15. Κατεβάζω τώρα και εγκαθιστώ! :)

Είμαι ο πρώτος που κατεβάζω. :p

Να και ένα mini changelog μέχρι να βγει όλο!

http://en.miui.com/thread-171385-1-1.html

Edited by alkis_7

Βγήκε η 5.10.15. Κατεβάζω τώρα και εγκαθιστώ! :)

Είμαι ο πρώτος που κατεβάζω. :p

Να και ένα mini changelog μέχρι να βγει όλο!

http://en.miui.com/thread-171385-1-1.html

Δεν βλέπω κάτι στο mui.gr

Καλημέρα.

Να αναφέρω κάτι το οποίο δεν έχει γράψει κανείς (νομίζω) σχετικά με το ξυπνητήρι. Όντως χτυπάει όταν το κινητό είναι κλειστό (ανοίγει το κινητό λίγο πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι, όπως έγραψαν ορισμένοι φίλοι), αλλά αυτό δεν συμβαίνει εφόσον το έχεις κλειστό και ταυτόχρονα το φορτίζεις. Οπότε λίγο προσοχή σε όσους το αφήνουν να φορτίζει όλο το βράδυ.

Καλά που το ανέφερες, γι αυτό κι εγώ μέχρι να εμπιστευτώ το ξυπνητήρι κάθε φορά που αλλάζω κινητό,βάζω και δεύτερο από την προηγούμενη συσκευή. Γιατί την ώρα που ξυπνάω (5:20) αν δεν ακούσω το ξυπνητήρι πάει μετά!

Και αν δεν κάνω λάθος γενικά όσες συσκευές έχουν lollipop,δεν χτυπάει το ξυπνητήρι όταν είναι αθόρυβο το κινητό. Πρέπει να έχει βγει module στο xposed που το διορθώνει,αλλά ακόμα δεν το έχω βάλει στο xiaomi.

Και εγώ το παρατήρησα αυτό, ισχύει και για εμένα.

Μια απ’ ίδια και από μένα.

Ε λογικα αυριο στο miui.gr! :)

Μιλάω για τη Multi. Η Ελληνική λογικά θα βγει σήμερα αργά το βράδυ ή αύριο το πρωί.

Πρώτη διαφορά, η δόνηση έχει μπει στο απαλό. Δυστυχώς ούτε τώρα υπάρχει επιλογή για αλλαγή.

κριμα παντως να μην δουλευει το xposed...

Παντως απο την αλλη δεν ειναι οτι καλυτερο να φορτιζει ολο το βραδυ. Καλυτερα να ειναι λειψη η φορτιση στο 100% παρα να φορτιζει μερονυχτα.

Πιθανον μετα απο μερικες βδομαδες να φτιαξουν τα stats της μπαταριας..

Καλυτερα να παρετε εναν φορτιστη απο bluetooth (~200mAh) αν ειναι να το φορτιζετε ολο το βραδυ.

Μια πλήρης φόρτιση.

Εμένα έτσι ήταν και το προηγούμενο κινητό μου οπότε μόνο και μόνο απο συνήθεια έτσι το φόρτιζα και τώρα...:p

Και ήθελα να ρωτήσω αν όσοι παρατήρησαν SOT 4+ h το άφηναν όλο το βράδυ...

http://s9.postimg.org/84j4e9v7j/IMG_20151016_010916_1444974770976.jpg

Τι ακριβώς είναι αυτο εγω δεν κατάλαβα...:confused::confused:

Χθες αγόρασα από vickmall το Xiaomi Redmi note 2 prime 2.2GHz 2GB 32GB Smartphone 4G FDD LTE MTK Helio X10 Octa Core!

Το γράφω όλο το κατεβατό για να ρωτήσω για το Prime το συγκεκριμένο και οι 2 σιμ θα πιάνουν 4G ή μόνο η μία; Δεν ρώτησα καν στην παραγγελία, δεν μου πέρασε απ' το μυαλό. Πληροφοριακά θέλω να ενημερωθώ έτσι και αλλιώς προς το παρόν είμαι με μια σιμ.

Αναμένω και εγώ πλέον...πότε θα μου έρθει!

edit

Διάβασα εδώ---> http://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/xiaomi-redmi-note-2-and-redmi-note-2-prime-with-miui-7-launched-727389

The Redmi Note 2 4G and Redmi Note 2 Prime supports dual 4G Micros-SIM cards.

Oπότε υποστηρίζει 4g και στις 2... απλά επιβεβαίωση από χρήστη Prime;

Ναι αλλά όχι ταυτόχρονα, μόνο η μία μπορεί να χρησιμοποιεί δεδομένα.

Καλημέρα.

Παιδιά γενικά έχει θέματα στη φόρτιση... Εμένα εχθές με έπαιρναν τηλ και όταν το τσέκαρα δεν έδειχνε τίποτα στο notification bar οπότε όταν μετά απο κανα 3ωρο το έβγαλα απο τη φόρτιση είδα οτι πριν 5ώρες(!!!) με έπαιρνε η δικιά μου (άκουσα και γκρίνια απο πάνω:( )

Τέλος να πω εμένα έφαγε και το πρώτο κώλυμα... Χτύπαγε το ξυπνητήρι και με πήραν τηλ ταυτόχρονα. Μίλησα όλα καλά και το κλείνω. Μετά απο λίγο το βλέπω να δονείται... συνηδοτοποιώ οτι πρέπει να είναι το ξυπνητήρι... Όμως η οθόνη δεν άναβε!! και επίσης οτι και να έκανα δεν ανταποκρινόταν... Στο τέλος έβγαλα την μπαταρία:wacko:

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παντως απο την αλλη δεν ειναι οτι καλυτερο να φορτιζει ολο το βραδυ. Καλυτερα να ειναι λειψη η φορτιση στο 100% παρα να φορτιζει μερονυχτα.

Καλυτερα να παρετε εναν φορτιστη απο bluetooth (~200mAh) αν ειναι να το φορτιζετε ολο το βραδυ.

Γιατί? Ούτος η άλλος οταν φορτίσει πλήρως μετά δεν σταματάει το android να τραβάει ρεύμα?? Γιατί εγω ήξερα οτι είχε τέτοια προστασία το android για να μην χαλάει τη μπαταρία...

Εμένα έτσι ήταν και το προηγούμενο κινητό μου οπότε μόνο και μόνο απο συνήθεια έτσι το φόρτιζα και τώρα...:p

Τι ακριβώς είναι αυτο εγω δεν κατάλαβα...:confused::confused:

Γιατί? Ούτος η άλλος οταν φορτίσει πλήρως μετά δεν σταματάει το android να τραβάει ρεύμα?? Γιατί εγω ήξερα οτι είχε τέτοια προστασία το android για να μην χαλάει τη μπαταρία...

Οργανακι που μετραει Volt, Amper και mAh. Mετρας τα mAh που βαζει real time.

Δε νομιζω να κοβει τη φορτιση λογω android, το κανουν καποια τηλεφωνα ισως, συνηθως αγνωστα. Με αυτο το οργανο σε ολα τα κινητα εχω δει να συνεχιζει για ωρα η φορτιση, αλλα πεφτει πολυ ~150mΑ, ενω εδω συνεχισε με 1Α για ~3 τεταρτα, οπου και το εβγαλα για να κοιμηθω.

Edited by Roid_rage

Μια πλήρης φόρτιση.

κανεις λαθος.......το κυκλωμα σταματαει να τραβαει ρευμα οταν ολοκληρωθει η φορτιση.ασε που παντα οταν η μπαταρια παει πανω απο το 90% πεφτουν αυτοματα τα αμπερ που τραβαει το κυκλωμα και γινεται αργη η φορτιση.....δεν τραβαει δηλαδη οτι του δωσεις..και φορτιστη 5000mAh να του βαλεις αυτο παλι 1000mAh θα τραβηξει

Υ.Γ. πως μετρησες τα αμπερ που τραβαει το κυκλωμα..απορια το εχω

Edited by saltofx_v

Λίγα ποστ πιο πάνω υπάρχει ευμεγεθης φοτο

Μια πλήρης φόρτιση.