alkis_7 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Τι δι@ολο μπορεί να είναι το Λειτουργικό Android που τρώει μπαταρία σε idle κατάσταση; Συνολικός χρόνος CPU έχει φτάσει 51 λεπτά από τότε που φόρτισα τη συσκευή, που μου μοιάζει αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Με τις προηγούμενες ROM δεν είχα παρόμοιο ζήτημα, αλλά είναι το 2ο σερί βράδυ που μου κάνει κάτι τέτοιο. Δεν κατέβασα κάποια νέα εφαρμογή αυτές τις δύο μέρες, παρά μόνο αναβάθμισα μερικές από τις ήδη υπάρχουσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 (edited) Οποτε έρχεται στα λόγια μου ότι δεν ειναι η ιδια έκδοση επεξεργαστη.Η μεντιατεκ δε νομίζω να αναφέρει κάπου τις 2 εκδόσεις.Έτσι λύθηκε η απορία μου με σωστο τροπο.Το ίδιο θα ισχύει και για την κάρτα γραφικών.Θα ειναι Μ. Edited October 15, 2015 by Keraunos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Τι δι@ολο μπορεί να είναι το Λειτουργικό Android που τρώει μπαταρία σε idle κατάσταση; Συνολικός χρόνος CPU έχει φτάσει 51 λεπτά από τότε που φόρτισα τη συσκευή, που μου μοιάζει αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Με τις προηγούμενες ROM δεν είχα παρόμοιο ζήτημα, αλλά είναι το 2ο σερί βράδυ που μου κάνει κάτι τέτοιο. Δεν κατέβασα κάποια νέα εφαρμογή αυτές τις δύο μέρες, παρά μόνο αναβάθμισα μερικές από τις ήδη υπάρχουσες. Βάλε Better battery stats για να δεις τι σου τρώει μπαταρία. Ή Wakelock detector. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Τι δι@ολο μπορεί να είναι το Λειτουργικό Android που τρώει μπαταρία σε idle κατάσταση; Συνολικός χρόνος CPU έχει φτάσει 51 λεπτά από τότε που φόρτισα τη συσκευή, που μου μοιάζει αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Με τις προηγούμενες ROM δεν είχα παρόμοιο ζήτημα, αλλά είναι το 2ο σερί βράδυ που μου κάνει κάτι τέτοιο. Δεν κατέβασα κάποια νέα εφαρμογή αυτές τις δύο μέρες, παρά μόνο αναβάθμισα μερικές από τις ήδη υπάρχουσες. Αυτό είναι κόλλημα του Android και όχι της συσκευής. Σε πολλές από τίς συσκευές μου σε άκυρες στιγμές έτρωγε την μπαταρία αυτό. Κάνε ένα reboot και λογικά θα στρώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 (edited) Βάλε Better battery stats για να δεις τι σου τρώει μπαταρία. Ή Wakelock detector. http://i61.tinypic.com/o6mw54.png Μηνύματα υποθέτω;; Να του κάνω ένα clean install μπας και στρώσει; Edited October 15, 2015 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 (edited) Bγήκε σήμερα το prime και σε άλλα χρώματα! Σήμερα θα κάνω την αγορά από vickmall. Το έχει κανείς σε μπλε, είναι ματ το καπάκι ή γυαλιστερό; υ.γ. Προτιμότερο είναι να το αφήσω όπως είναι την ρομ και να περάσω από πάνω την ελληνική; Γιατί το διάβασα και αυτό εδώ μέσα, συνήθως αυτό κάνατε; Πρώτη φορά αγορά από vickmall και δεν ξέρω ακριβώς τι να τους πω, γιατί βλέπω που γράφουν την παραγγελία τους, να βάλουν την ευρωπαική, αντάπτορας ευρωπαικός, να ελέγξουν το κινητό κλπ. Edited October 15, 2015 by zaf_4 Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkouroub Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Με την 5.10 το antutu μου έδωσε 50.100!!!!!!.και που να μην ήταν τιγκα εφαρμογές........ Εμένα χτύπησε 49997 με την 5.10.8 σε πτήση mode. Πως πας τόσο ψηλά, καμιά συμβουλή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annonnaki Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Μηνύματα υποθέτω;; Να του κάνω ένα clean install μπας και στρώσει; Υποθέτω reboot έκανες. Αυτό μου το έχουν κάνει 2-3 συσκευές που είχα και το mi3+4. Για κάποιο λόγο μια εφαρμογή σαν να κολλάει ανοιχτή ή να προσπαθεί να κάνει sync και μένει ανοιχτή συνεχώς. Δεν έχω εντοπίσει τον λόγο αλλά με reboot έστρωνε. Νομίζω όπως και τα pc έτσι και τα smartphones θέλουν που και που ένα reboot να "στανιάρουν" και ένα καθαρισμό cache. Ενημέρωσε μας για την εξέλιξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Καλημέρα , Τούτο το post απευθύνεται σε φίλους που έχουν στην κατοχή τους το Redmi Note 3G και το Redmi Note 2 . Βάζοντάς τα το ένα δίπλα στο άλλο ή πιάνοντάς τα στο χέρι σας ή χρησιμοποιώντας τα ..... έχετε νιώσει μια παράξενη αμηχανία , νιώθετε να ταλαντεύστε για το ποιο σας βολεύει περισσότερο , ποιο σας ικανοποιεί πιο πολύ στην εμφάνιση , στη χρήση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Υποθέτω reboot έκανες. Αυτό μου το έχουν κάνει 2-3 συσκευές που είχα και το mi3+4. Για κάποιο λόγο μια εφαρμογή σαν να κολλάει ανοιχτή ή να προσπαθεί να κάνει sync και μένει ανοιχτή συνεχώς. Δεν έχω εντοπίσει τον λόγο αλλά με reboot έστρωνε. Νομίζω όπως και τα pc έτσι και τα smartphones θέλουν που και που ένα reboot να "στανιάρουν" και ένα καθαρισμό cache. Ενημέρωσε μας για την εξέλιξη. Του κάνω αρκετά συχνά Reboots, σίγουρα 1 κάθε 2-3 μέρες. Αλλά τώρα δεν έκανα γιατί μιλάμε για βράδυ, οπότε κοιμόμουν. Αν μου το κάνει κάθε βράδυ αυτό, δυστυχώς δεν μπορώ να καταλαβαίνω πότε ξεκινάει το leak ώστε να του κάνω Reboot. Θα μου τρώει κάθε βράδυ 15-25% μπαταρία, δηλαδή δεν θα μου φτάνει για την υπόλοιπη μέρα. Άρα I drunk him. :p Έκανα καθαρισμό δεδομένων και Cache της εφαρμογής μηνυμάτων, αλλά το leak συνεχίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkan Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Του κάνω αρκετά συχνά Reboots, σίγουρα 1 κάθε 2-3 μέρες. Αλλά τώρα δεν έκανα γιατί μιλάμε για βράδυ, οπότε κοιμόμουν. Αν μου το κάνει κάθε βράδυ αυτό, δυστυχώς δεν μπορώ να καταλαβαίνω πότε ξεκινάει το leak ώστε να του κάνω Reboot. Θα μου τρώει κάθε βράδυ 15-25% μπαταρία, δηλαδή δεν θα μου φτάνει για την υπόλοιπη μέρα. Άρα I drunk him. :p Έκανα καθαρισμό δεδομένων και Cache της εφαρμογής μηνυμάτων, αλλά το leak συνεχίζεται. Αν έχει sd card καλό θα ήταν αν μπορείς να την βγάλεις για 1-2 μέρες να δεις αν συνεχίζει το θέμα με τη μπαταρία. (τουλάχιστον να εντοπίσουμε το πρόβλημα). Στο Redmi Νote 4G που είχα πριν μερικές φορές μετά από εγγραφή στην sd κολλούσε και έτρωγε για πλάκα όλη τη μπαταρία. Στο Redmi Note 2 δεν έχω βάλει ακόμα sd και δεν έχω κανένα θέμα. Παράθεση Gkan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Καλημέρα , Τούτο το post απευθύνεται σε φίλους που έχουν στην κατοχή τους το Redmi Note 3G και το Redmi Note 2 . Βάζοντάς τα το ένα δίπλα στο άλλο ή πιάνοντάς τα στο χέρι σας ή χρησιμοποιώντας τα ..... έχετε νιώσει μια παράξενη αμηχανία , νιώθετε να ταλαντεύστε για το ποιο σας βολεύει περισσότερο , ποιο σας ικανοποιεί πιο πολύ στην εμφάνιση , στη χρήση ? Εχω πιασει και δουλεψει και τα δυο. Σε αυτα που αναφερεις το note ειναι πιο comfortable, πιο λεπτο και πιο εμφανισιμιο. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Αν έχει sd card καλό θα ήταν αν μπορείς να την βγάλεις για 1-2 μέρες να δεις αν συνεχίζει το θέμα με τη μπαταρία. (τουλάχιστον να εντοπίσουμε το πρόβλημα). Στο Redmi Νote 4G που είχα πριν μερικές φορές μετά από εγγραφή στην sd κολλούσε και έτρωγε για πλάκα όλη τη μπαταρία. Στο Redmi Note 2 δεν έχω βάλει ακόμα sd και δεν έχω κανένα θέμα. Πέρα από εφαρμογές, έχω τα πάντα εκεί. Να βγει η SD θα είναι η τελευταία λύση για μένα, μετά και από clean install. Μου φαίνεται πολύ περίεργο που ξεκίνησε έτσι ξαφνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Του κάνω αρκετά συχνά Reboots, σίγουρα 1 κάθε 2-3 μέρες. Αλλά τώρα δεν έκανα γιατί μιλάμε για βράδυ, οπότε κοιμόμουν. Αν μου το κάνει κάθε βράδυ αυτό, δυστυχώς δεν μπορώ να καταλαβαίνω πότε ξεκινάει το leak ώστε να του κάνω Reboot. Θα μου τρώει κάθε βράδυ 15-25% μπαταρία, δηλαδή δεν θα μου φτάνει για την υπόλοιπη μέρα. Άρα I drunk him. :p Έκανα καθαρισμό δεδομένων και Cache της εφαρμογής μηνυμάτων, αλλά το leak συνεχίζεται. Τι δικτυο χρησιμοποιείς?4G 3G GSM?Συνηθως αυτο τρωει πολύ μπαταρια>Εάν δεν εχει καλο σημα και ζοριζεται.Αλλαξε το σε gsm και δες εάν υπαρχει διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Graydath Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Πέρα από εφαρμογές, έχω τα πάντα εκεί. Να βγει η SD θα είναι η τελευταία λύση για μένα, μετά και από clean install. Μου φαίνεται πολύ περίεργο που ξεκίνησε έτσι ξαφνικά. Μήπως δεν περάστηκε/"έκατσε" καλά η καινούρια ROM?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 παιδια καμια λυση για να μπορεσω να κατεβασω θεμα????δεν μπορω με τπτ μα με τπτ..με εσπασε τα νευρα... Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Τι δικτυο χρησιμοποιείς?4G 3G GSM?Συνηθως αυτο τρωει πολύ μπαταρια>Εάν δεν εχει καλο σημα και ζοριζεται.Αλλαξε το σε gsm και δες εάν υπαρχει διαφορα. Αν ειδες το ss που ανέβασα, τη μπαταρία την τρώει ή εφαρμογή των μηνυμάτων, τα τελευταία δύο βραδιά. Πριν δεν είχα κανένα πρόβλημα. Οπότε σίγουρα δεν είναι θέμα σήματος. Μήπως δεν περάστηκε/"έκατσε" καλά η καινούρια ROM?? Την έχω εδώ και 5-6 μέρες. Αν ήταν να μην είχε κάτσει καλά, δεν θα εμφανιζόταν απ' την αρχή το πρόβλημα; Αυτό με παραξενεύει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Μαλλον θες hard reset αλλιως αλλαξε τι δικτυο να δεις εάν υπαρχει διαφορα.Σε flymode κανει το ιδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Μαλλον θες hard reset αλλιως αλλαξε τι δικτυο να δεις εάν υπαρχει διαφορα.Σε flymode κανει το ιδιο? Κι εγώ αυτό φαντάζομαι. Flymode λέγοντας; Για βάλε υπότιτλους γιατί είναι πρώτη φορά με Xiaomi. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Κανε hard reset ειχα το ιδιο πρόβλημα μετα απο αναβαθμιση και απο τοτε παντα μετα απο αναβαθμιση εργοστασιακη ρυθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Graydath Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Κι εγώ αυτό φαντάζομαι. Flymode λέγοντας; Για βάλε υπότιτλους γιατί είναι πρώτη φορά με Xiaomi. :p Κατάσταση πτήσης εννοεί, όπου εαν δουλεύει μια χαρά τότε έχει να κάνει με το δίκτυο... Όμως το θέμα είναι τα μηνύματα οπότε δεν νομίζω... Έλαβες κανα περίεργο μήνυμα ή MMS τις τελευταίες 2 μέρες και προσπαθεί συνέχεια να το ανοίξει?(πολύ πιθανό να λέω βλακείες γιατί και εγω πρωτάρης είμαι:p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Κατάσταση πτήσης εννοεί, όπου εαν δουλεύει μια χαρά τότε έχει να κάνει με το δίκτυο... Όμως το θέμα είναι τα μηνύματα οπότε δεν νομίζω... Έλαβες κανα περίεργο μήνυμα ή MMS τις τελευταίες 2 μέρες και προσπαθεί συνέχεια να το ανοίξει?(πολύ πιθανό να λέω βλακείες γιατί και εγω πρωτάρης είμαι:p) Σωστά. Flymode -> Λειτουργία Πτήσης :p Μπα, τίποτα. Έκανα και εκκαθάριση ρυθμίσεων και cache της εφαρμογής αλλά συνεχίζει. @keraunos μάλλον αυτό θα κάνω σε λιγάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Κανε εργοστασιακη ρυθμιση.Ασυμβατοτητα mms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Κανε εργοστασιακη ρυθμιση.Ασυμβατοτητα mms. Να πάει να μαμηθεί. Καθαρή εγκατάσταση της 5.10.8 θα γίνει. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Επιτελους στα χερια μου εδω και καμια ωρα. Ηρθε με περιπου 35% μπαταρια και πλεον στο 91% Πρωτες εντυπωσεις παρα πολυ θετικες απο το μεγεθος και το παχος του κινητου. Με το που συνδεθηκε σε wifi εχει τρελλαθει νστα notifications για διαφορα δικα του apps. Φοραει την 66.77.55.00 stable... Παω για 5.9.27 ή την 5.10.8? Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts