Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν θα έρθει Άλκη. Την έχουν απενεργοποιησει.

ίσως φρεσκαδουρα ακόμη κ τσεκάρουν για bugs

IPhone 15 Pro 

ξερει κανεις πως σβυνονται τα (λοιπα αρχεια)στον αποθηκευτικο χωρο ?1.25gb μου βγαζει οτι πιανουν ,με το root explorer δεν τα βρισκω καπου

να ρωτησω παιδια σκεφτομαι να παρω το redmi note 2 ελληνικο μενου εχει η χρειαζεται εγκατασταση .....εκει κολαω...και αν μπορειτε να με πειτα αξιζει σαν κινητο

να ρωτησω παιδια σκεφτομαι να παρω το redmi note 2 ελληνικο μενου εχει η χρειαζεται εγκατασταση .....εκει κολαω...και αν μπορειτε να με πειτα αξιζει σαν κινητο

Διάβασε!!!!

Κάτι λέει...

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Τα έχουμε πει πολλές φορές. Διάβασε με προσοχή το πρώτο ποστ. Όλα τα links που βρίσκονται εκεί, υπάρχουν για κάποιο λόγο. Όταν τελειώσεις με αυτά, εδώ είμαστε να λύσουμε τις όποιες απορίες σου.

Κανένα κινέζικο ( εκτός απο όσα έχουν μπει επίσημα στην ευρωπαική αγορά ) δεν έχει ελληνικά απο μόνο του,τους τα βάζουν οι πωλητές.

Το προτιμότερο είναι να βάλεις μόνος σου την ελληνική ρομ ( ακόμα και για αρχάραιους είναι το πολύ 10 λεπτά υπόθεση ) για να έχεις πλήρη υποστήριξη στα ελληνικά και να αφαιρεθούν οι κινεζιές.

Ευχαριστω φιλε μου. ..ειναι η πρώτη φορά που λεω να παραγγειλω..και εχω καποιες απωριες κυριος γτ δεν ξετω καλα αγγλικα.....ειναι καποιο προγραμμα αυτο για να βάλεις ελληνικη ρομ...μεσο play store πχ ..?

Ευχαριστω φιλε μου. ..ειναι η πρώτη φορά που λεω να παραγγειλω..και εχω καποιες απωριες κυριος γτ δεν ξετω καλα αγγλικα.....ειναι καποιο προγραμμα αυτο για να βάλεις ελληνικη ρομ...μεσο play store πχ ..?

αγορασε εσυ το κινητο και οταν παραλαβεις θα σε βοηθησουμε...η διαδικασια ειναι αστεια.

παρολα αυτα τα κινητα ερχονται με ελληνικα απλα η μεταφραση δεν ειναι τελεια και πολλες φορες εχει αγγλικα.

Καλημέρα παιδιά να ρωτησω διαχείρηση των οθονών που δημιουργούνται στην επιφάνεια εργασίας από της εφαρμογές πως κάνουμε?

Εγώ δεν μπορώ,και επίσης μια φορά κατάφερα και άλλαξα το θέμα στην οθόνη κλειδώματος, και τώρα που θέλω να ξαναλλαξω, και ενώ επιλέγω δεν αλλάζει τίποτα. Το είδε και φίλος που έχει παλιότερο xiaomi και γνωρίζει πιο καλά απο μενα περι miui και είναι bug, άρα δεν είναι μόνο δική μου εντύπωση.

Εγώ έχω βάλει αρκετά θέματα και στην 18 και τώρα στην 27 (ένα). Το μόνο θέμα είναι ο σέρβερ που συχνά σε πετάει έξω.

Ναι κάνεις update από την αναβάθμιση (αφού μεταφέρεις το αρχείο στο κινητό όχι στην κάρτα). Μετά την αναβάθμιση θα κάνει reboot το οποίο θα αργήσει λιγάκι (το πρώτο reboot μετά από αναβάθμιση πάντα αργεί).

Αυτο ειναι safe? και με το bug της καμερας;

Επειδη το χω χρησιμοποιησει δυο τρεις μερες κ εχω αρκετα δεδομενα σημαντικά περασμενα που δε θελω να χασω, κτλ. Τι προτεινετε;

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Είχα την εντύπωση ότι το κινητό μπορεί να παίξει AC3 ήχο. Έβαλα να δω ένα επεισόδιο 720p σε μορφή MP4, όμως δεν είχα ήχο:(

Να δουμε πως τα παει απο διαχειριση ραμ...

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Μεταφορα αρχειου απο την εσωτερικη στην εξωτερικη πως κανω;

Κατεβασα ενα video κ δε θελω να πιανει χωρο στην εσωτερική.

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB