Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://s23.postimg.org/7remvxvqj/Screenshot_2015_09_24_22_43_51.pngΗρθεεεεεεε!

Το συγκρινω με το note 3 της Samsung και νιώθω χαζός για τα λεφτά που έδωσα.. Πήρα το prime.

Edited by Mariosddd

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα και από μένα,

Παρέλαβα σήμερα μετά από 7 ημέρες!!!!.

Να ρωτήσω μιας και σκαλίζω από το πρωί. Τις εφαρμογές δεν μπορώ να τις αποθηκεύσω στην sd?

Επειδή πολλοί ρωτάτε για την Ελληνική ROM αλλά και τη διαδικασία για να την περάσετε, κάποιος που γνωρίζει παρακαλώ να μου στείλει με ΠΜ links για τη διαδικασία και links για κατέβασμα, ώστε να τα προσθέσουμε στο αρχικό ποστ.

Επειδή πολλοί ρωτάτε για την Ελληνική ROM αλλά και τη διαδικασία για να την περάσετε, κάποιος που γνωρίζει παρακαλώ να μου στείλει με ΠΜ links για τη διαδικασία και links για κατέβασμα, ώστε να τα προσθέσουμε στο αρχικό ποστ.

Ενα video στο youtube για εγκατασταση της ελληνικης ROM

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Έχει εγκαταστήσει κάποιος το navigon το "δωρεάν" να μας πει αν δουλεύει; Γιατί σε κάποια τηλέφωνα με ΜΤΚ λειτουργεί και σε άλλα όχι

Πρώτη μέρα με την συσκευή και μπορώ να πω ότι η μπαταρία με εξέπληξε ευχάριστα με την 5.9.18 . (Ειπώθηκαν πολλά για την μπαταρια σε προηγούμενα ποστ)

Επειδή η κοπέλα μου έχει το κ3 note με το οποίο έπαιζα για έναν μηνα καθημερινά, πιστεύω οτι σε καμία εβδομάδα θα μπορώ να κάνω και ενα συγκριτικό redmi note 2 vs k3 note ...

Παιδιά 2 απορίες..μου έβγαλε ota update 20+κάτι megabyte και όταν πάω να το βάλω βγάζει ερρορ γιατί;; Επίσης κάτι άσχετο έχει κατεβάσει κανείς τραγούδια απο στοκ music player?

Είμαι multi lang stable

ερωτηση στη ρομ που εβαλες κολαει η εφαρμογη μουσικη? εχει υπερυθρες ?

Ναι το music crashari αλλά είναι θέμα χρόνου να φτιαχτεί στην σημερινή dev Rom θα φτιαχτεί.

Υπέρυθρες εννοείς το τηλεχειρισμό για TV? Αυτό ναι δουλεύει..

Η μπαταρία είναι 1 χαρά μπορώ να πω ορίστε μερικές photo

http://imgur.com/a/u8r7z

Edited by akatamakata
battery photos

Το παρέλαβα κι εγώ χθες από vickmall σε 8-9 μέρες, αποστολή 16/9. Όλα καλά, πολύ ωραίο και γρήγορο κινητό.

Έχει εγκατεστημένη την 5.9.2 beta rom, το playstore και διάφορα άλλα apps. Επίσης ζήτησα το κινητό να είναι ρουταρισμένο.

Μου έχει βγάλει ένα update να πάω στην 5.9.18, να προχωρήσω ή να ακολουθήσω κάποια άλλη διαδικασία?

Και μία παράκληση παιδιά, κάποιος από το φόρουμ να αναρτήσει έναν απλό οδηγό (σαν να απευθύνεται σε 2-χρονα :)) για το πως αναβαθμίζουμε ή εγκαθιστούμε μία rom π.χ. την 5.9.18. Νομίζω θα βοηθήσει πολλά παιδιά.

Edited by vkouroub

καλημέρα σε όλους θα μπορουσε κάποιος να βάλει λίγες φωτογραφίες με την επισιμη ρομ απο eu που παίρνει ota update να δουμε γραμματοσειρά κ ελληνικά?

IPhone 15 Pro 

Τι λέτε παιδιά; Εδώ έπαιζα το Real Racing 3 μαζί με το κινητό στη φόρτιση και μου φάνηκε φυσιολογικότατη η αύξηση της θερμοκρασίας που είδα. Προσωπικά περίμενα πολύ παραπάνω. Επίσης, όταν σερφάρω είτε με δεδομένα είτε με WiFi η θερμοκρασία του είναι ελάχιστα υψηλότερη, σχεδόν όπως ήταν πριν το ανοίξω. Στο χέρι δεν το καταλαβαίνω καν με τη θήκη.

Προσοχή στο τι λέμε γιατί μπορεί χωρίς λόγο να απωθούμε άτομα που σκέφτονται την αγορά της συσκευής!

Λεμε ακριβως τη γνωμη και την εμπειρια χρησης με τη συσκευη. Δεν νομιζω να εγραφα εντυπωση αν ειχα νοκια 3210 και ξαφνικα παιρνω ενα τετοιο κινητο. Ζεστενεται πως να το κανουμε?

Λεμε ακριβως τη γνωμη και την εμπειρια χρησης με τη συσκευη. Δεν νομιζω να εγραφα εντυπωση αν ειχα νοκια 3210 και ξαφνικα παιρνω ενα τετοιο κινητο. Ζεστενεται πως να το κανουμε?

Φυσικά και δεν θα έγραφες αν είχες το Nokia. Απλά μου φάνηκε υπερβολικό αυτό που ειπες. Ο καθένας βέβαια έχει τα standards του!

Το παρέλαβα κι εγώ χθες από vickmall σε 8-9 μέρες, αποστολή 16/9. Όλα καλά, πολύ ωραίο και γρήγορο κινητό.

Έχει εγκατεστημένη την 5.9.2 beta rom, το playstore και διάφορα άλλα apps. Επίσης ζήτησα το κινητό να είναι ρουταρισμένο.

Μου έχει βγάλει ένα update να πάω στην 5.9.18, να προχωρήσω ή να ακολουθήσω κάποια άλλη διαδικασία?

Και μία παράκληση παιδιά, κάποιος από το φόρουμ να αναρτήσει έναν απλό οδηγό (σαν να απευθύνεται σε 2-χρονα :)) για το πως αναβαθμίζουμε ή εγκαθιστούμε μία rom π.χ. την 5.9.18. Νομίζω θα βοηθήσει πολλά παιδιά.

Όλα τα παραπάνω ισχύουν και για εμένα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; ευχαριστώ

Όλα τα παραπάνω ισχύουν και για εμένα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; ευχαριστώ

ΟΤΑ δεν σας ήρθε η 5.9.18; Απλά κατεβάζετε και αφήνετε το κινητό να την εγκαταστήσει.

Πρώτη μέρα με την συσκευή και μπορώ να πω ότι η μπαταρία με εξέπληξε ευχάριστα με την 5.9.18 . (Ειπώθηκαν πολλά για την μπαταρια σε προηγούμενα ποστ)

Επειδή η κοπέλα μου έχει το κ3 note με το οποίο έπαιζα για έναν μηνα καθημερινά, πιστεύω οτι σε καμία εβδομάδα θα μπορώ να κάνω και ενα συγκριτικό redmi note 2 vs k3 note ...

Φίλε να κανεις για να δούμε τι παίζει....

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

το κινητό με την ελληνική 5.9.18 ζεσταίνεται πολυ λιγότερο από τους καλούς snapdragon 800 και 801....και είναι φυσικά πολύ δυνατότερος ο επεξεργαστής του redmi note 2....(γύρο στις 45500 σε antutu).

Είναι πλέον κοινό μυστικό ότι οι τελευταίας γενιάς επεξεργαστές λόγο τις δύναμης τους αλλά και λόγω του πάχους των νέων κινητών ζεσταίνονται περισσότερο επομένως και είναι φυσικό μια μικρή αύξηση της θερμοκρασίας κάτι που όμως δεν ισχύει για το redmi note 2 σε σχέση με τον προκάτοχο του που σε παιχνίδια όπως το clash of clans το redmi note ζεσταινόταν περισσότερο...

43-44Κ βγάζω με τον Snapdragon 800 του 2013 με το Z Ultra.

Μόνο 45.000 το Redmi Note 2?

Εκείνα τα 54-55Κ των reviews ψέμματα??

Le Max 2 X829 4/64

Le Max 2 Pro X820 6/64

43-44Κ βγάζω με τον Snapdragon 800 του 2013 με το Z Ultra.

Μόνο 45.000 το Redmi Note 2?

Εκείνα τα 54-55Κ των reviews ψέμματα??

Ψέμματα δεν ξέρω αν είναι, αλλά σίγουρα το MIUI είναι αρκετά βαρύ. Ωραίο αλλά βαρύ. Με μια AOSP θα χτυπήσει εύκολα 55Κ πιστεύω.

απλα κατεβαζεις την ρομ απο https://xiaomi-miui.gr/ και συγκεκριμενα για την 5.9.18 απο δω https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9783/ φυσικα αφου εχεις φτοιαξει λογαριασμο και εχεις συνδεθει κατεβαζεις την ρομ ειναι καπου στην μεση της σελιδας η ρομ του redmi note 2 ειναι περιπου 752mb .

αν κατεβασεις την ρομ απο το ιδιο το redmi note 2 για να ξεκινησεις την διαδικασια κανεις τα εξης αφου εχεις κατεβασει την ρομ στο κινητο απο το ιδιο το κινητο ξανα επισημανω...

1) παμε στις ρυθμισεις στο τελευταιο μενου κατω κατω εκει που λεει <<σχετικα με το τηλεφωνο>> και παταμε εκει στην κατω μερια του μενου <<σχετικα με το τηλεφωνο >> εχει ενα βελος και γραφει ενημερωση λογισμικου παταμε και εκει και μας ανοιγει μια νεα σελιδα που η συσκευη ψαχνει για νεο λογισμικο τελειωνοντας την αναζητηση για νεο λογισμικο εμφανιζοντε πανω δεξια στην οθονη τρεις τελιτσες.....

2) παταμε λοιπον πανω δεξια τις τρεις τελιτσες και επιλεγουμε το <<επιλεξτε το πακετο αναβαθμισης>> και ανοιγει τους φακελους του κινητου εκει παμε στον φακελο <<download>> και μεσα σε αυτον βρισκουμε το αρχειο της ρομ που εχουμε κατεβασει και ειναι το <<xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-5.9.18.zip>> το επιλεγουμε και ξεκιναει η διαδικασια της ενημερωσης του κινητου αφου κανει επανεκινηση η συσκευη απο μονη της...... θα χρειαστει αρκετο χρονο θα το αφησετε με την ησυχια του να κανει την ενημερωση και να ξεκινησει θα χρειαστει και αρκετο χρονο στο λογοτυπο, τελειονοντας την διαδικασια θα εχετε την νεα ρομ....

εδω ειναι ενα βιντεο με τα βηματα στο xiaomi redmi note και ειναι περιπου το ιδιο για να εχετε μια ιδεα το πως γινεται

επειδή μόλις παρέλαβα και εγώ... είμαι στην φάση που κατεβάζω την νέα ROM

με αυτόν τον τρόπο κάνει "καθαρή" εγκατάσταση? γιατί τώρα έχω την eu και νομίζω πρέπει να γίνει καθαρή για να περάσουμε την ελληνική

Είχα αναφέρει οτι ακόμα είναι Σουηδία(αγορά απο vickmall) και η αλήθεια είναι οτι στο όταν έκανα αναζήτηση και στα ελτα και στο track17 έτσι μου έβγαζε μέχρι εχθές το βράδυ...Τελικά ήρθε πριν απο λίγο!!

Η μπαταρία είναι στι 18% και φοράει την 5.9.2 developer Φαντάζομαι οτι είναι η Ελληνική(δεν ξέρω πως να το αναγνωρίσω) γιατί κάποιος ανέφερε οτι τους είχε στείλει link για την Ελληνική και επίσης τα Ελληνικά φαίνονται μια χαρά και χωρίς κενά ακόμα και στον browser. Με το που το σύνδεσα με wifi μου έβγαλε notification για αναβάθμιση στην 5.9.18 και τώρα περιμένω να κατέβει:D:D

Η αγορά έγινε στις 16/09

καλησπερα

τοχει ρωτησει κ καποιος αλλος φιλος πριν μερες αλλα εψαξα και δε το βρηκα

συνδεω το κινητο κ απλα φορτιζει δε μπορει να το δει το pc

να πω οτι εχω περασει τους drivers

καμια βοηθεια για εδω

συγνωμη για την επαναληψη αλλα το νημα τρεχει τοσο πολυ

που χανονται πολλες ερωτησεις, ευχαριστω

Αν καποιος εχει μαυρο, μπορει να βαλει μια φοτο του;
Μπορείς να δεις πως φαίνεται το μαύρο σε video από εδώ https://www.youtube.com/watch?v=i9PUzyG-DMI

Edited by panospc

Παιδιά εγώ πήρα το κίτρινο... :P περιμένω να μου έρθει!

αυτες η θήκη που δινει δωρο το vickmall, είναι διαφανής; ξέρετε;

Α! λογικά δεν εχει ακουστικά μέσα, υποθέτω ότι κουμπώνει οτιδήποτε σε 3,5 mm έτσι; Από ήχο λέει; για μουσική, κτλ;

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Παιδιά εγώ πήρα το κίτρινο... :P περιμένω να μου έρθει!

αυτες η θήκη που δινει δωρο το vickmall, είναι διαφανής; ξέρετε;

Α! λογικά δεν εχει ακουστικά μέσα, υποθέτω ότι κουμπώνει οτιδήποτε σε 3,5 mm έτσι; Από ήχο λέει; για μουσική, κτλ;

Το ηχείο του είναι φοβερό. Λίγα κινητα έχουν τόσο καθαρο και δυνατό ηχειάκι.

Τι θερμοκρασίες είναι νορμάλ να έχει το κινητό και απο ποιο οριο και πάνω ειναι επικίνδυνο;