vaggelis_grg Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Πήγαινε κέντρο ασφαλείας - αυτόματη έναρξη και τικαρισε αυτές τις εφαρμογές και οποία άλλη θες και έτσι θα είσαι οκ Τα έχω κάνει αυτά. Έβαλα και κάποια permissions που είχα αφαιρέσει. Αλλά έχω την εντύπωση πως φταίει η νέα αναβάθμιση. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Μια ερώτηση ρε παιδιά... Είχα την εντύπωση, έχει έχει IMX214 chipset για την κάμερα... Έτσι δε λέγανε? Τώρα είδα ότι έχει Samsung 5K3M2. Λάθος κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Ναι, εξαρχής λέγανε για samsung, δεν ξέρω αν για το συγκεκριμένο ή κάποιο άλλο αλλά σίγουρα όχι για Sony. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Καλημέρα.βγήκε AOSP την δοκίμασε κανείς? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 (edited) Καλημέρα.βγήκε AOSP την δοκίμασε κανείς? Καλημέρα. Κοίταξε στο xda.http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/orig-development/rom-hermes-5-0-2-lrx22g-nexus-t3205370/post62892966#post62892966 Μια χαρά δουλεύει αλλά δεν έχει Ελληνικά. Βάλε την v2 έχει διορθωμένα bugs. Antutu 45274 (Prime) κι απ' ότι βλέπω η μπαταρία πάει καλά. Edited September 20, 2015 by anna2 Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Καλημέρα. Κοίταξε στο xda.http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/orig-development/rom-hermes-5-0-2-lrx22g-nexus-t3205370/post62892966#post62892966 Μια χαρά δουλεύει αλλά δεν έχει Ελληνικά. Βάλε την v2 έχει διορθωμένα bugs. Antutu 45274 (Prime) κι απ' ότι βλέπω η μπαταρία πάει καλά. Αυτα ειναι οντως καλα νεα. Μονο ετσι θα βρει η μπαταρια την υγεια της... Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Με την aosp έχει ~1060mb free ram μετά από reboot. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abadlot Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Και με την 5.9.18 την eu 1GB αφήνει μετα το boot και όταν καθαριζεις τις εφαρμογές. Και η μπαταρία μου φαινεται βελτιωμένη... Edit : το aosp πολύ φρεσκο μου φαινεται ακόμα. Εβαλες αυτό που κυκλοφόρησε στο xda; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Και με την 5.9.18 την eu 1GB αφήνει μετα το boot και όταν καθαριζεις τις εφαρμογές. Και η μπαταρία μου φαινεται βελτιωμένη... Edit : το aosp πολύ φρεσκο μου φαινεται ακόμα. Εβαλες αυτό που κυκλοφόρησε στο xda; φιλαρακι η eu εχει κανονικά κ αγγλικά? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 (edited) Και με την 5.9.18 την eu 1GB αφήνει μετα το boot και όταν καθαριζεις τις εφαρμογές. Και η μπαταρία μου φαινεται βελτιωμένη... Edit : το aosp πολύ φρεσκο μου φαινεται ακόμα. Εβαλες αυτό που κυκλοφόρησε στο xda; Για τη μπαταρία θα συμφωνήσω κι εγώ. Βγήκε από τη φόρτιση στις 11 το πρωί και αυτή τη στιγμή είμαι στο 83% με 1 ώρα οθόνη. Καλά πάει. φιλαρακι η eu εχει κανονικά κ αγγλικά? Φυσικά φίλε. Edited September 20, 2015 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Καλά νέα όσον αφορά τη μπαταρία. Όλα τα άλλα λίγο πολύ φτιάχνονται πιο εύκολα θεωρώ χωρίς να είμαι γνώστης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Λίγο υπομονή και πιστεύω ότι θα γίνει μια πολύ καλή ρομ για το κινητό. Πουλάει πολύ, οπότε δεν θα το αφήσουμε έτσι. Με την 5.9.18 είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Για τη μπαταρία θα συμφωνήσω κι εγώ. Βγήκε από τη φόρτιση στις 11 το πρωί και αυτή τη στιγμή είμαι στο 83% με 1 ώρα οθόνη. Καλά πάει. Φυσικά φίλε. σορυ ελληνικά ήθελα να γράψω Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 (edited) για να λεμε οτι το κινητο αυτο παει καλα με την μπαταρια και τα χαρακτηριστικά που εχει πρεπει να βγαζει μερα με σκληρη χρηση. 3g wifi ομιλια λιγο παιχνιδι λιγο βιντεο. κτλ. Τωρα που βγηκε τοσο γρηγορα aosp θα γινει καλη δουλεια (και στην miui και στην aosp) και θα φτιαξουν τα πραγματα. Edited September 20, 2015 by chalk Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 σορυ ελληνικά ήθελα να γράψω Έχει ελληνικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 για να λεμε οτι το κινητο αυτο παει καλα με την μπαταρια και τα χαρακτηριστικά που εχει πρεπει να βγαζει μερα με σκληρη χρηση. 3g wifi ομιλια λιγο παιχνιδι λιγο βιντεο. κτλ. Τωρα που βγηκε τοσο γρηγορα aosp θα γινει καλη δουλεια (και στην miui και στην aosp) και θα φτιαξουν τα πραγματα. Το "βγάζει μέρα" είναι σχετικό!!! Ή προηγούμενη μου συσκευή lenovo k910 μέχρι το μεσημέρι που ερχομουν σπίτι από το γραφείο είχε 30-40% και μέχρι το απόγευμα ήθελε σίγουρα φόρτιση για να αντέξει μέχρι τις 10 το βράδυ που γυρναω. Ή κοπέλα που της το έδωσα μου λέει ότι της βγάζει άνετα 1,5 μέρα :blink: Άσχετο: ή κάμερα του σε σχέση με το lenovo k910 πως είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Έχει ελληνικά! Σ'ευχαρηστω πολυ φίλε!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Το "βγάζει μέρα" είναι σχετικό!!! Ή προηγούμενη μου συσκευή lenovo k910 μέχρι το μεσημέρι που ερχομουν σπίτι από το γραφείο είχε 30-40% και μέχρι το απόγευμα ήθελε σίγουρα φόρτιση για να αντέξει μέχρι τις 10 το βράδυ που γυρναω. Ή κοπέλα που της το έδωσα μου λέει ότι της βγάζει άνετα 1,5 μέρα :blink: Άσχετο: ή κάμερα του σε σχέση με το lenovo k910 πως είναι? τονισα φιλε μου μια μερα σε σκληρη χρήση. Εννοείται οτι οποια συσκευη δώσεις σε κάποιον που παίρνει μονο τηλ ειναι 2-3 μερες. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Από stable μόνο ή κκινέζικη είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Από stable μόνο ή κκινέζικη είναι? Για την ώρα ναι Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pth76 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Την καλημερα μου! Η ελληνικη ρομ ειναι σταθερη; Δικτυα wifi gps ολα ειναι οκ; Η μπαταρια θα βγαλει μια μερα; Γενικα αξιζει το κινητο για αγορα η ακομα θελει δουλεια; Αξιζει σαν αγορα για τα λεφτα του αλλα θελει δουλεια λιγο ακομα. Δουλευουν ολα κανονικα. Εμενα βγαζει οριακα μερα η μπαταρια και εχει καποια bugs. Το πιο σπαστικο ομως ειναι η υπερθερμανση που εχει. Εχει και καποιος αλλος τετοιο θεμα ? Πιστευω οτι θα στειλουν διορθωσεις για τα θεματακια του. Και ενα τελευταιο που θελω να ρωτησω ειναι αν μπορουμε με καποιο τροπο να σβησουμε καποιες χαζοεφαρμογες που εχει η miui? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 έχω βρεί αυτή τη ipaky θήκη http://www.aliexpress.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-2-Case-100-Original-iPaky-High-Quality-PC-TPU-w-Frame-luxury-Silicone/32471362424.html Πως μπορώ να ψωνίσω από το aliexpress? δοκίμασα και με πιστωτική της alfa και και depit της efg nbg αλλά δεν... Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Στο XDA διάβασα από μερικούς χρήστες ότι μπαίνει σκόνη στην μπροστινή κάμερα. Έχει παρατηρήσει κανείς από τους κατόχους αυτό το πρόβλημα; http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/general/xiaomi-quality-camera-t3199456 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Πάντως παίδες αυτό με τις ανεβασμενες θερμοκρασίες πρέπει να το κοιτάξει η σιαομι. Πρώην κάτοχος mi2s και mi3,τα οποία εψηνες μπριζολακια πάνω τους όταν επαιζες παιχνίδια ή σερφαρες με δεδομένα. Θα το είχα χτυπήσει,αλλά αυτό με φρενάρει....ειδωμεν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Νέα multilingual AOSP ROM στο Needrom. Κατεβαίνει για δοκιμή. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts