Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πήγαινε κέντρο ασφαλείας - αυτόματη έναρξη και τικαρισε αυτές τις εφαρμογές και οποία άλλη θες και έτσι θα είσαι οκ

Τα έχω κάνει αυτά. Έβαλα και κάποια permissions που είχα αφαιρέσει. Αλλά έχω την εντύπωση πως φταίει η νέα αναβάθμιση.

:D

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια ερώτηση ρε παιδιά... Είχα την εντύπωση, έχει έχει IMX214 chipset για την κάμερα... Έτσι δε λέγανε? Τώρα είδα ότι έχει Samsung 5K3M2. Λάθος κάνω?

Καλημέρα.βγήκε AOSP την δοκίμασε κανείς?
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Καλημέρα.βγήκε AOSP την δοκίμασε κανείς?

Καλημέρα.

Κοίταξε στο xda.http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/orig-development/rom-hermes-5-0-2-lrx22g-nexus-t3205370/post62892966#post62892966

Μια χαρά δουλεύει αλλά δεν έχει Ελληνικά.

Βάλε την v2 έχει διορθωμένα bugs.

Antutu 45274 (Prime) κι απ' ότι βλέπω η μπαταρία πάει καλά.

Edited by anna2
Φιλικά.Γιώργος.

Καλημέρα.

Κοίταξε στο xda.http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/orig-development/rom-hermes-5-0-2-lrx22g-nexus-t3205370/post62892966#post62892966

Μια χαρά δουλεύει αλλά δεν έχει Ελληνικά.

Βάλε την v2 έχει διορθωμένα bugs.

Antutu 45274 (Prime) κι απ' ότι βλέπω η μπαταρία πάει καλά.

Αυτα ειναι οντως καλα νεα. Μονο ετσι θα βρει η μπαταρια την υγεια της...

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Και με την 5.9.18 την eu 1GB αφήνει μετα το boot και όταν καθαριζεις τις εφαρμογές.

Και η μπαταρία μου φαινεται βελτιωμένη...

Edit : το aosp πολύ φρεσκο μου φαινεται ακόμα. Εβαλες αυτό που κυκλοφόρησε στο xda;

Και με την 5.9.18 την eu 1GB αφήνει μετα το boot και όταν καθαριζεις τις εφαρμογές.

Edit : το aosp πολύ φρεσκο μου φαινεται ακόμα. Εβαλες αυτό που κυκλοφόρησε στο xda;

φιλαρακι η eu εχει κανονικά κ αγγλικά?

IPhone 15 Pro 

Για τη μπαταρία θα συμφωνήσω κι εγώ. Βγήκε από τη φόρτιση στις 11 το πρωί και αυτή τη στιγμή είμαι στο 83% με 1 ώρα οθόνη. Καλά πάει.

φιλαρακι η eu εχει κανονικά κ αγγλικά?

Φυσικά φίλε.

Edited by alkis_7

Καλά νέα όσον αφορά τη μπαταρία. Όλα τα άλλα λίγο πολύ φτιάχνονται πιο εύκολα θεωρώ χωρίς να είμαι γνώστης.

Λίγο υπομονή και πιστεύω ότι θα γίνει μια πολύ καλή ρομ για το κινητό. Πουλάει πολύ, οπότε δεν θα το αφήσουμε έτσι. Με την 5.9.18 είμαι πολύ ευχαριστημένος.
:D

Για τη μπαταρία θα συμφωνήσω κι εγώ. Βγήκε από τη φόρτιση στις 11 το πρωί και αυτή τη στιγμή είμαι στο 83% με 1 ώρα οθόνη. Καλά πάει.

Φυσικά φίλε.

σορυ ελληνικά ήθελα να γράψω

IPhone 15 Pro 

για να λεμε οτι το κινητο αυτο παει καλα με την μπαταρια και τα χαρακτηριστικά που εχει πρεπει να βγαζει μερα με σκληρη χρηση. 3g wifi ομιλια λιγο παιχνιδι λιγο βιντεο. κτλ.

Τωρα που βγηκε τοσο γρηγορα aosp θα γινει καλη δουλεια (και στην miui και στην aosp) και θα φτιαξουν τα πραγματα.

Edited by chalk
O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

για να λεμε οτι το κινητο αυτο παει καλα με την μπαταρια και τα χαρακτηριστικά που εχει πρεπει να βγαζει μερα με σκληρη χρηση. 3g wifi ομιλια λιγο παιχνιδι λιγο βιντεο. κτλ.

Τωρα που βγηκε τοσο γρηγορα aosp θα γινει καλη δουλεια (και στην miui και στην aosp) και θα φτιαξουν τα πραγματα.

Το "βγάζει μέρα" είναι σχετικό!!!

Ή προηγούμενη μου συσκευή lenovo k910 μέχρι το μεσημέρι που ερχομουν σπίτι από το γραφείο είχε 30-40% και μέχρι το απόγευμα ήθελε σίγουρα φόρτιση για να αντέξει μέχρι τις 10 το βράδυ που γυρναω.

Ή κοπέλα που της το έδωσα μου λέει ότι της βγάζει άνετα 1,5 μέρα :blink:

Άσχετο: ή κάμερα του σε σχέση με το lenovo k910 πως είναι?

Το "βγάζει μέρα" είναι σχετικό!!!

Ή προηγούμενη μου συσκευή lenovo k910 μέχρι το μεσημέρι που ερχομουν σπίτι από το γραφείο είχε 30-40% και μέχρι το απόγευμα ήθελε σίγουρα φόρτιση για να αντέξει μέχρι τις 10 το βράδυ που γυρναω.

Ή κοπέλα που της το έδωσα μου λέει ότι της βγάζει άνετα 1,5 μέρα :blink:

Άσχετο: ή κάμερα του σε σχέση με το lenovo k910 πως είναι?

τονισα φιλε μου μια μερα σε σκληρη χρήση. Εννοείται οτι οποια συσκευη δώσεις σε κάποιον που παίρνει μονο τηλ ειναι 2-3 μερες.

Την καλημερα μου!

Η ελληνικη ρομ ειναι σταθερη;

Δικτυα wifi gps ολα ειναι οκ;

Η μπαταρια θα βγαλει μια μερα;

Γενικα αξιζει το κινητο για αγορα η ακομα θελει δουλεια;

Αξιζει σαν αγορα για τα λεφτα του αλλα θελει δουλεια λιγο ακομα. Δουλευουν ολα κανονικα. Εμενα βγαζει οριακα μερα η μπαταρια και εχει καποια bugs. Το πιο σπαστικο ομως ειναι η υπερθερμανση που εχει. Εχει και καποιος αλλος τετοιο θεμα ? Πιστευω οτι θα στειλουν διορθωσεις για τα θεματακια του. Και ενα τελευταιο που θελω να ρωτησω ειναι αν μπορουμε με καποιο τροπο να σβησουμε καποιες χαζοεφαρμογες που εχει η miui?

έχω βρεί αυτή τη ipaky θήκη

http://www.aliexpress.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-2-Case-100-Original-iPaky-High-Quality-PC-TPU-w-Frame-luxury-Silicone/32471362424.html

Πως μπορώ να ψωνίσω από το aliexpress? δοκίμασα και με πιστωτική της alfa και και depit της efg nbg αλλά δεν...

Καμιά ιδέα?

Στο XDA διάβασα από μερικούς χρήστες ότι μπαίνει σκόνη στην μπροστινή κάμερα.

Έχει παρατηρήσει κανείς από τους κατόχους αυτό το πρόβλημα;

http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/general/xiaomi-quality-camera-t3199456

Πάντως παίδες αυτό με τις ανεβασμενες θερμοκρασίες πρέπει να το κοιτάξει η σιαομι.

Πρώην κάτοχος mi2s και mi3,τα οποία εψηνες μπριζολακια πάνω τους όταν επαιζες παιχνίδια ή σερφαρες με δεδομένα.

Θα το είχα χτυπήσει,αλλά αυτό με φρενάρει....ειδωμεν

Νέα multilingual AOSP ROM στο Needrom.

Κατεβαίνει για δοκιμή.

Φιλικά.Γιώργος.