vastegial_74 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Με το κινητό οριζόντια, στο αριστερό μέρος της οθόνης (αριστερά από τον "κύκλο" που εστιάζει), κάνεις swipe από κάτω προς τα πάνω, τελείως κάθετα. Δεν το κάνει. Σέρνω το δάχτυλο από κάτω προς τα πάνω, αλλά τίποτα. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Με το κινητό οριζόντια, στο αριστερό μέρος της οθόνης (αριστερά από τον "κύκλο" που εστιάζει), κάνεις swipe από κάτω προς τα πάνω, τελείως κάθετα. Εχεις το 535 ή το 640 ? Ή μηπως και τα δυο ? Επειδη ειναι και τα δυο λουμια δεν σημαινει οτι εχουν κοινα πραγματα και κανουν τα ιδια πραγματα. Το ενα εχει 5αρα καμερα. Δεν εχει νοημα να κανεις ζουμ σε τοση μικρη καμερα , θα ειπαν αυτοι απο την microsoft ,δεν θα εβαλαν ζουμ στην εφαρμογη και τελειωσε η ιστορια. @Vastegial μπες στο store και κατεβασε αλλη καμερα αμα θες ζουμ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Εχεις το 535 ή το 640 ? Ή μηπως και τα δυο ? Επειδη ειναι και τα δυο λουμια δεν σημαινει οτι εχουν κοινα πραγματα και κανουν τα ιδια πραγματα. Το ενα εχει 5αρα καμερα. Δεν εχει νοημα να κανεις ζουμ σε τοση μικρη καμερα , θα ειπαν αυτοι απο την microsoft ,δεν θα εβαλαν ζουμ στην εφαρμογη και τελειωσε η ιστορια. @Vastegial μπες στο store και κατεβασε αλλη καμερα αμα θες ζουμ. :) Αυτό έκανα. Στην αρχή νόμιζα πως το θέμα ζουμ είχε να κάνει με τα θέματα που έχουν αναφερθεί με την οθόνη. Παρεμπιπτόντως με την οθόνη δεν έχω κανένα θέμα. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 (edited) Εχεις το 535 ή το 640 ? Ή μηπως και τα δυο ? Επειδη ειναι και τα δυο λουμια δεν σημαινει οτι εχουν κοινα πραγματα και κανουν τα ιδια πραγματα. Το ενα εχει 5αρα καμερα. Δεν εχει νοημα να κανεις ζουμ σε τοση μικρη καμερα , θα ειπαν αυτοι απο την microsoft ,δεν θα εβαλαν ζουμ στην εφαρμογη και τελειωσε η ιστορια. Το 640 έχω εγώ, το 535 γνωστός. Μόλις το κοίταξα και δεν έχει zoom. :blink: Αλλά, μήπως δεν έχει κάνει κανένα update στη Lumia camera; Edit: Ποιος ο λόγος να κάνει μια τόσο σημαντική διαφοροποίηση στην κάμερα; :confused: Edited June 28, 2015 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekt27 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Για ζουμ στην κάμερα μόνο με άλλη εφαρμογή κάμερα όπως το 360 camera.η μαμά εφαρμογή δεν έχει ζουμ δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Δεν κάνει...ετσι κι αλλιως ειναι ψηφιακο ζοομ...σαν να κανεις μετα crop σε ενα κομματι της φωτογραφιας...Δεν κερδιζεις κατι...Στα pureview κινητα εχει σημασια το zoom...που και παλι μπορεις να το κανεις μετα απλα εκει δεν χανεις σε ποιοτητα Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Στο 535 τα PDF από email της μαμάς εφαρμογής που τα αποθηκεύει γιατί έχω κατεβάσει αλλά δεν μπορώ να κάνω share γιατί?? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Στο 535 τα PDF από email της μαμάς εφαρμογής που τα αποθηκεύει γιατί έχω κατεβάσει αλλά δεν μπορώ να κάνω share γιατί?? εγώ όταν θέλω να το μοιραστώ το pdf που έχω ανοίξει, πατάω επάνω του να βγάλει κάτω το μενού μετά 3 τελείες.. Κοινή χρήση.. έχω την εντυπώσει ότι όταν το ανοίγουμε από το mail ειναι σε temporery αρχεία.. μετά το κάνεις SAVE ή Share αν θες. Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panthan Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Μετά από 4 μήνες ταλαιπωρόια στο σερβις του ΟΤΕ και κατόπιν επικοινωνίας με τα κεντρικά της Νοκια μου αλλάξανε οθονη-πλακέτα και δουλευει άψογα σε όλα.. 5 δάχτυλα αυτόματη φωτεινότητα, double tap... από την επίσημη σελίδα της Νοκια έστειλα e mail σαν παράπονο που δεν μου το αλλάζανε τόσο καιρό και σε 10 μέρες ήμουνα έτοιμος..:D http://www.microsoft.com/el-gr/mobile/support/contact/email-us/ Παράθεση Nokia 3310, Siemens CX65, LG , Sony K610i , Nokia 5310 Xpress Music, Nokia lumia 525 , Microsoft Lumia 535 , Lumia 730, Lumia 630 (1 week), Lumia 650, Xiaomi Mi A2 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 (edited) Έχω αλλάξει δυο συσκευές. Το GPS του σε σχέση με αυτό του 630 είναι για πέταμα. Edited July 2, 2015 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panthan Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Έχω αλλάξει δυο συσκευές. Το GPS του σε σχέση με αυτό του 630 είναι για πέταμα. Εμένα και πριν και μετά την αλλαγή πλακέτας-οθόνης μια χαρά δουλεύει.. δεν ξέρω αν έχει να κάνει κ αυτο με την παρτίδα κατασκευής..πάντως όσες συσκευές έχουν βγεί από Μάιο και μετά λένε ότι δεν έχουν τα προβλήματα που έιχε στην αρχή της κυκλοφορίας του.. Παράθεση Nokia 3310, Siemens CX65, LG , Sony K610i , Nokia 5310 Xpress Music, Nokia lumia 525 , Microsoft Lumia 535 , Lumia 730, Lumia 630 (1 week), Lumia 650, Xiaomi Mi A2 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 [/color]Εμένα και πριν και μετά την αλλαγή πλακέτας-οθόνης μια χαρά δουλεύει.. δεν ξέρω αν έχει να κάνει κ αυτο με την παρτίδα κατασκευής..πάντως όσες συσκευές έχουν βγεί από Μάιο και μετά λένε ότι δεν έχουν τα προβλήματα που έιχε στην αρχή της κυκλοφορίας του.. Και σε εμένα δουλεύει αλλά σήμα πιάνει μόνο εκτός σπιτιού, σε ανοιχτό χώρο. Με το 630 σε υπόγειο γκαράζ στο -2 έχει σήμα καμπάνα. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Τελικά μου άλλαξε συσκευή η Vodafone μόνο πού είναι με άσπρο καπάκι. Το κινητό είναι εντελώς διαφορετικό και σούπερ.... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Πήρα τη συσκευή σχετικά πρόσφατα και τη δούλεψα λίγο. Πέρασα το αρχικό update που είχε το fix για την ευαισθησία της οθόνης και το 2ο που βγήκε πρόσφατα με τα WiFi fixes και άλλα δυό-τρία. Από την αρχή αυτό που με χάλασε και μόνο ήταν η οθόνη. Πολύ ξεθωριασμένη και ξεπλυμένη γενικώς. Την έβαλα δίπλα στο Galaxy A3 που έχω επίσης, στην ίδια φωτό στο ίνσταγκραμ και η διαφορά ήταν η νύχτα με τη μέρα. Ίσως πάλι επειδή δεν έχει το clearback που είχε το 620 και 630 που είχα πριν. Επίσης στις ρυθμίσεις οθόνης δεν έχει όπως είχα τα πραναφερθέντα μοντέλα ρυθμίσεις για το χρώμα και ένα δεύτερο που δε θυμάμαι ποιο ήταν. Το χειρότερο χαστούκι ήρθε όταν το είδα σήμερα δίπλα στο 640. Στο παρατσάκ δε το αγόρασα. Για την οθόνη επειδή δε παίζω και κάνω πολλά τώρα (αναφέρομαι στο multitouch), δεν έχω δει κάτι τρελό πέραν της λίγο ευαισθησίας της. Αυτό το τσεκάρετε με κάποια εφαρμογή φαντάζομαι; Από κει και πέρα αξίζει να την αλλάξω? Αλλάζουν οθόνη ή τηλ/νο? Είμαι φυσικά σε εγγύηση (αγορασμένο από Γερμανό). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Πήρα τη συσκευή σχετικά πρόσφατα και τη δούλεψα λίγο. Πέρασα το αρχικό update που είχε το fix για την ευαισθησία της οθόνης και το 2ο που βγήκε πρόσφατα με τα WiFi fixes και άλλα δυό-τρία. Από την αρχή αυτό που με χάλασε και μόνο ήταν η οθόνη. Πολύ ξεθωριασμένη και ξεπλυμένη γενικώς. Την έβαλα δίπλα στο Galaxy A3 που έχω επίσης, στην ίδια φωτό στο ίνσταγκραμ και η διαφορά ήταν η νύχτα με τη μέρα. Ίσως πάλι επειδή δεν έχει το clearback που είχε το 620 και 630 που είχα πριν. Επίσης στις ρυθμίσεις οθόνης δεν έχει όπως είχα τα πραναφερθέντα μοντέλα ρυθμίσεις για το χρώμα και ένα δεύτερο που δε θυμάμαι ποιο ήταν. Το χειρότερο χαστούκι ήρθε όταν το είδα σήμερα δίπλα στο 640. Στο παρατσάκ δε το αγόρασα. Για την οθόνη επειδή δε παίζω και κάνω πολλά τώρα (αναφέρομαι στο multitouch), δεν έχω δει κάτι τρελό πέραν της λίγο ευαισθησίας της. Αυτό το τσεκάρετε με κάποια εφαρμογή φαντάζομαι; Από κει και πέρα αξίζει να την αλλάξω? Αλλάζουν οθόνη ή τηλ/νο? Είμαι φυσικά σε εγγύηση (αγορασμένο από Γερμανό). Ήμουν στην ίδια κατάσταση και εγώ, και μάλιστα το πήγα στο service 3 φορές γιατί ο επισκευαστής εδώ (avarto νομίζω) δεν δεχόταν ότι υπήρχε πρόβλημα. τελικά μου έδωσαν καινούργια συσκευή και τώρα έχω άλλο τηλέφωνο. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 εγώ όταν θέλω να το μοιραστώ το pdf που έχω ανοίξει, πατάω επάνω του να βγάλει κάτω το μενού μετά 3 τελείες.. Κοινή χρήση.. έχω την εντυπώσει ότι όταν το ανοίγουμε από το mail ειναι σε temporery αρχεία.. μετά το κάνεις SAVE ή Share αν θες. Χμ... Μέσω adode reader δεν μπορώ με bt παρα email και από outlook δεν μπορώ να αποθηκεύσω αλλού κοινός για πέταμα το outlook τέτοια μειονέκτημα... Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thevet7 Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Καλησπέρα πήρα για τη μάνα μου το 535. μπορώ να έχω πάντα ενεργοποίημενο τον βηματομετρητη? Εννοώ με το gps όπως γίνεται και στο 820 ενός φίλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Καλησπερίζω το φορουμ, έχω "θεματάκι" ας πουμε με την καταγραφή βίντεο, (δεν ξέρω αν υπήρχε και στα 8.1) αλλά τώρα που το παρατήρησα έχοντας τα windows 10 (10166 build) όταν τραβάω βίντεο μου το βγάζει σε 736*416 και όχι σε 848*480 που θα έπρεπε κανονικά. Εχει κανέναν που να έχει τα windows 10 να μου πει τι ανάλυση του βγάζει ή και 8.1 αν έχει πάλι να μου πει σε τι ανάλυση τραβάει. Ευχαριστώ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Καλημερα, σημερα το μεσημερι θα παω να αγορασω την συγκεκριμενη συσκευη. Καπου διαβασα οτι υπαρχει προβλημα με την αφη στις προηγουμενες σελιδες και καποιοι εκαναν αντ/ση. Ποιο ακριβως ειναι το προβλημα γιατι δεν καταλαβα ακριβως, δεν υπακουει καθολου δηλαδη η συσκευη (οθονη) με την αφη (δαχτυλο); Σκεφτομαι να παρω το μπλε χρωμα, αλλα το βρηκα μονο στα public και σε καμια αλλη μεγαλη αλυσιδα. Υπαρχει περιπτωση να ειναι πολυ παλιο τους στοκ και να εχω το προβλημα με την αφη που ειπαν ορισμενοι φιλοι στις προηγουμενες σελιδες (μετα τον Μαϊο ειπαν οτι οι συσκευες ειναι οκ). Το ΠΛΑΙΣΙΟ το δινει δωρο με ενα power-bank της Νokia στα ιδια χρηματα αλλα οχι στο χρωμα που το θελω, αλλα δεν με πειραζει τοσο εαν απο το χρωμα καταλαβω οτι πχ δεν θα εχω προβλημα στην αφη. Οποιος εχει τον χρονο ας μου απαντησει γιατι θα ειμαι στην δουλεια τωρα το πρωι & θα μπορεσω να δω τα σχολια σας λιγο πριν παω στο καταστημα το μεσημερι. Ευχαριστω πολυ. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Και να πάρεις παλιά παρτίδα μπορείς είτε να τους ζητήσεις άλλο εντός 7 ημερών ή να το πας για σέρβις και να σου αλλάξουν οθόνη δωρεάν. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Μια ερώτηση προς τους κατόχους: έχει 1. notification led 2. φωτιζόμενα πλήκτρα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Μια ερώτηση προς τους κατόχους: έχει 1. notification led 2. φωτιζόμενα πλήκτρα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων 1. Δεν έχει. 2. Τα πλήκτρα είναι software (μέσα στην οθόνη), οπότε πάντα φωτίζονται. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 καλησπέρα σκέφτομαι να το αγοράσω μπορεί κάποιος να μου πει υπέρ και κατά ενός windows phone από ένα adroid phone; επίσης θα ήθελα αρνητικά και θετικά του κιν και αν αβαθμίζεται ευχαριστώ πολύ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Το πηρα σημερα το απογευμα τελικα, εχω μεινει υπερ-ευχαριστημενος απο τις πρωτες ωρες χρησης μαζι του. Δεν καταφερα να περασω τις ρυθμισεις του Vodafone cu για να εχω ιντερνετ στο κινητο (3G). Μπηκα στο vodafone.gr επελεξα το μοντελο αλλα δεν ερχονται οι ρυθμισεις. Μπορει καποιος να με βοηθησει που να εχει vodafone cu στην συσκευη του; Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00p3r Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Το πηρα σημερα το απογευμα τελικα, εχω μεινει υπερ-ευχαριστημενος απο τις πρωτες ωρες χρησης μαζι του. Δεν καταφερα να περασω τις ρυθμισεις του Vodafone cu για να εχω ιντερνετ στο κινητο (3G). Μπηκα στο vodafone.gr επελεξα το μοντελο αλλα δεν ερχονται οι ρυθμισεις. Μπορει καποιος να με βοηθησει που να εχει vodafone cu στην συσκευη του; Ρυθμίσεις, Κινητή τηλεφωνία + SIM και στο προβολή APN θα πρέπει να βλέπεις το internet.vodafone.gr. Αν όχι πας κάτω στο Ρυθμίσεις SIM (ή SIM1/2 για Dual), Αυτόματo Internet APN το γυρνάς σε Ενεργό και βάζεις το APN της Vodafone. Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις restart τη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts