derveni1969 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Μια απο τα ίδια και σε εμένα ...ξέρουν ποσο βγαίνει; Τους ενημερωσα για το ποσο περιπου που θα βγει και περιμένω απάντηση.Δεν ξέρω αν τηρήσουν την υπόσχεσή τους όμως και ποσο καλυμμένοι θα είμαστε εμείς σε περιπτωση που δεν κανουν τίποτα απο αυτά που λένε. Αδερφέ ένα είναι σίγουρο ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ και ότι η όλη κίνηση τους αυτή είναι ένα τρικ τους ούτως ώστε να σταματήσουμε να διαμαρτυρόμαστε, αμφισβητώ ότι θα πληρώσουνε τους φόρους αν κληθούμε να πληρώσουμε ας περιμένουμε και βλέπουμε. Εγώ καλού κακού κρατάω τα μηνύματα τους ώστε αν φτάσει εκεί το θέμα να ανοίξω υπόθεση στο paypal και με απόδειξη τα μηνύματα τους να δικαιωθώ για αθέτηση συμφωνίας, βλέπουμε και κάνουμε λοιπόν δεν μπορούμε κάτι άλλο ήδη τα αντικείμενα φαίνονται στην σελίδα της DHL. Είναι τραγικό τόσες σελίδες να έχουν αναλωθεί για ένα κινητό που δεν έχουμε παραλάβει και αντιμετωπίζουμε πρόβλημα και με την αποστολή αυτού. xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Αν υποθέσουμε οτι θα κρατήσουν την υπόσχεση τους και θα πληρώσουν τα έξοδα της DHL, θα πρέπει να ξέρετε όσοι μπείτε σε αυτή την διαδικασία, ότι πρώτα θα δώσετε ηλεκτρονική εξουσιοδότηση στην DHL μέσω του http://www.gsis.gr για να ξεκινήσει για λογαριασμό σας την διαδικασία του εκτελωνισμού, θα έρθει το δέμα στο σπίτι σας και θα πληρώσετε με μετρητά στον μεταφορέα τα χρήματα και μόνο τότε θα γνωρίζετε 100% το κόστος του εκτελωνισμού για να μπορέσετε μετά να ζητήσετε τα χρήματα από το gearbest. Εκ των προτέρων η DHL μόνο στο περίπου μπορεί να σας πει πόσο θα βγει. Βεβαίως θα σας ζητήσει η DHL να την στείλετε μέσω email την απόδειξη συναλλαγής και εκεί καλό είναι να δηλώσετε την πραγματική αξία αγοράς. Τώρα δικό σας είναι το ρίσκο αν θα πληρώσετε για να πάρετε το δέμα και μετά να ζητήσετε τα λεφτά από το gearbest. Εγω πιστεύω οτι πρέπει να διαλέξετε ανάμεσα στις δυο λύσεις που υπάρχουν: Είτε ζητάτε από την DHL μόλις εκτελωνιστεί να σας στείλει τις αποδείξεις με email για να ζητήσετε εσεις τα χρήματα από τον κινέζο και μόλις τα πάρετε να φωνάξετε τον μεταφορέα να σας φέρει το δέμα, είτε λέτε στον κινέζο ότι το δέμα θα φύγει πίσω σε αυτόν και εσεις δεν θα το παραλάβετε και να σας στείλει άλλο με απλό ταχυδρομείο !!! Για την πρώτη περίπτωση, μπορείτε να τηλεφωνήσετε ανώνυμα στην DHL και να τους πείτε ότι περιμένω ένα δέμα από Κίνα και θέλω να το εκτελωνίσω αλλά τα έξοδα θα τα πληρώσει ο πωλητής, για αυτό είναι δυνατόν μόλις εκτελωνιστεί και μάθουμε το κόστος να μου στείλετε τις αποδείξεις για να ενημερώσω τον πωλητή να μου στείλει τα χρήματα ; Αν πούνε εντάξει προχωράτε κανονικά !!! Καλή τύχη και καλή υπομονή θα την χρειαστείτε !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Έχουν πέσει σε τόσα άλλα μέσα που θα πέσουν και σε αυτό με τους φόρους. 48 κοματια βλέπω στην φωτο. Προπαραγγελιες πάνω απο 400 κοματια είχαν με το bug. (θα μου πείτε μην κοιτάς την φωτο ΟΚ) Ειλικρινά σας εύχομαι καλή υπομονή και επιτέλους να παραλάβετε απο τους ανεκδιήγητους. ΥΓ: Για εναν φίλο που ανέφερε οτι πανε να αποφύγουν οσο πιο πολλα κομμάτια απο τις παραγγελίες με το bug . Επειδη ημουν ενας απο αυτους τοσο γρηγορο refund και εγω και αλλοι δυο γνωστοι μου δεν εχουμε λάβει απο κανενα αλλο καταστημα. Λες και ευχόταν να του το ζητήσουμε. ;) Και επιτέλους καποιος mod να ονομάσει το νήμα η οδύσσεια της αναμονής ενος cubot s200. O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Να τρολλάρω λίγο τώρα ;;; Θα μου το επιτρέψετε αλλά ειλικρινά έχω καραφλιάσει με όσα κάνει το gearbest και είμαι και πάνω στο άνθος της ηλικίας μου !!! Η αποθήκη του μου θυμίζει αυτήν εδώ...αναγνωρίζετε ποια είναι ;;; Τι Λωζάνη...τι Κοζάνη !!!:lol::lol::lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Λοιπόν παιδιά έχω θέμα. Ζήτησα χτες ακύρωση παραγγελίας από το gb και επιπλέον άνοιξα case στο paypal για refund. Πιν λίγο όμως μου έστειλαν mail ότι η παραγγελία στάλθηκε με DHL :mad: Τί να κάνω?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Foxconn ειναι; Κριμα να εχει 55 σελιδες ενα θεμα χωρις κινητο στα χερια.. Μπορει και να διαγραφει συσσωμο και να ανοιχτει αλλο. Εμενα με προβληματιζει η πλατη που ειναι σα δερμα, ειχε κανεις αλλος αναλογο κινητο; δεν ειναι καπως μπαμπαδιστικο; Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Λοιπόν φίλοι μου ακούστε πήρα τηλέφωνο την τοπική dhl και ανέφερα ότι περιμένω δέμα από την Κίνα αξίας περίπου 70 euro μου απάντησε ότι αναλαμβάνουν αυτοί αν θέλεις τον εκτελωνισμό και ξεκινά η τιμή του από 50 έως 170, εκτός αν θέλω να εκτελωνίσω μόνος μου από το τελωνείο Θεσσαλονίκης άσχετο αν εγώ μένω στην Λάρισα και με άγνωστο ποσό και αυτό θα γίνει γνωστό όταν φτάσει το δέμα και επικοινωνήσει μαζί μου ο τελωνειακός , επιπρόσθετα να σας ενημερώσω ότι της απάντησα αν τους δασμούς τους πληρώσει ο πωλητής και μου απάντησε ότι ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ και πρέπει να το πληρώσω εγώ ΑΡΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ αυτό που είπε το GB γνώμη μου είναι να προχωρήσουμε σε άνοιγμα υπόθεσης στο paypal. xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Λοιπόν παιδιά έμπλέξαμε.... Ζήτησα χτες ακύρωση παραγγελίας από το gb και επιπλέον άνοιξα case στο paypal για refund. Πιν λίγο όμως μου έστειλαν mail ότι η παραγγελία στάλθηκε με DHL :mad: Τί να κάνω?? Απίστευτοι !!! Έτσι έκανα κι εγώ με το paypal ...ρε που μπλέξαμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tikos79 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Επικοινώνησαν και με εμένα και μου ειπαν τα ίδια οτι θα τα πληρώσουν αυτοί αφού τα πληρωσω πρωτα εγώ και μετα τους στείλω με mail την λυπητερή.... Μου ειπαν σίγουρα θα γίνει αυτό γιατί είναι δικο τους το λάθος και το αναλαμβάνουν. Αλλά μου ειπαν πως μονο σε 2 ατομα μαζί με εμένα το κάναν αυτό . Περίεργο μου φαίνεται και πολύ καλό για να είναι αληθινό. ..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Αυτοί παίζουν ενα άσχημο παιχνίδι που πιστεύω ο σκοπός τους είναι να μην το παραλάβουμε κάποιοι λόγω της χαμηλής τιμής και του bug.- Στην καλύτερη των περιπτώσεων- Και λογικό είναι. Για σκέψου να ήσουν εσύ ο πωλητής, να ήθελες να κάνεις μια καλή έκπτωση και από λάθος να έμπαινες τόσο μέσα... Δεν θα σκεφτόσουν άλλους τρόπους να ακυρωθούν οι παραγγελίες ; Η αλήθεια είναι ότι κόντεψα να το παραγγείλω και εγώ από εκεί λόγω έκπτωσης, αλλά με "ξύπνησαν" τα post του aggelosn :p Και μεταξύ μας ρε παιδιά έκπτωση σε preorder? Δηλαδή εντάξει να έδινε δωράκια ξέρω 'γω... Αλλά έκπτωση ; Μία συσκευή που παντού πωλείται 106-107 δολλάρια (κάπου 85 ευρώ) που από ορισμού είναι vfm, πόσο να την ρίξεις και να μην έχεις ζημία ; 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Διάβασε τι γράφω πιο πάνω, εγώ θα προχωρήσω σε άνοιγμα υπόθεσης και για τα 2 κινητά μου, ήδη έκανα Screenshot όλα τα μηνύματα από το GB που ανταλλάξαμε και θα τα βάλω ως αποδεικτικά στο paypal για αθέτηση συμφωνίας σχετικά με την DHL, τέλος δεν θα παίζω με ερασιτέχνες πωλητές xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 ΤΟ gearbest λογικα ενοουσε να πληρωσεις και να στα δωσει αλλα κι εγω περιεργο το βλεπω ετσι θα μπουνε μεσα!τι να πω... Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 (edited) Τι να κάνει λέει το gearbest ;;; Να πληρώσει το τελωνείο ;;; Χαχαχα πάλι γέλασα τόσο πολύ που γύμνασα τους κοιλιακούς μου χωρις γυμναστήριο και σήμερα !!! Μα ρε παιδιά να διαβάσουμε μαζί τι λέει ο απίθανος;;; Αν είναι δικό μας λάθος λεει (ποιανού δηλαδή μπορεί να είναι και ποτε θα μας το πει)... θα (μελλοντικός χρόνος) πληρώσει αυτός τους υψηλούς δασμούς-φόρους !!! Ο απίθανος ακόμα και τώρα που μιλάμε...ψέμματα λέει...και δεν έχει το σθένος να παραδεχτεί ότι έκαναν λάθος...ΑΝΝΝΝΝ είναι δικό μας λάθος συνεχίζει να λέει...οχι βρε δεν είναι δικό σας, της Μαρίας της Πενταγιώτισσας είναι το λάθος !!! Πάρτε τα λεφτά σας πίσω...διαγράψτε το λογαριασμό σας από αυτούς....και ρίξτε και μια αρνητικό ψήφο στην δημοσκόπηση εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=387871 nikosoti, σ'ευχαριστώ που με άκουσες και δεν πήρες από αυτούς. Μακάρι να το ψιλιάστηκαν περισσότεροι και να τους απέτρεψαν τα λόγια μου. Για αυτό είναι το φόρουμ για να αποτρέπουμε τους πιθανούς αγοραστές από μπλεξίματα ολκής !!! Και τελικά μόνο εκτός θέματος δεν είναι τα όσα γράφουμε...αφορούν ένα κινητό που ακόμα κανείς δεν το έχει παραλάβει και όσοι σκέφτονται να το πάρουν θα πρέπει να είναι ενήμεροι. Αφήστε που αυτά με τα εκτός θέματος είναι λίγο λεπτομέρειες στην παρούσα φάση όταν συμφορίτες μας καλούνται να πληρώσουν το κινητό εις διπλούν για να το πάρουν τελικά !!! Edited December 18, 2014 by aggelosn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Εγώ άνοιξα υπόθεση στο paypal και για τα 2 κινητά και αναμένω την άλλη εβδομάδα να κλιμακώσω την υπόθεση δεν θα παίξω άλλο το παιχνίδι τους ΤΕΛΟΣ. xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jorje13 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Διαβάζοντας την όλη υπόθεση με μια πιο ψύχραιμη ματιά (καθώς παρήγγειλα από αλλού - αν και κανείς δεν είναι εξασφαλισμένος ότι το κινητό που παρήγγειλε από κίνα δεν θα περάσει από τελωνείο, ανεξαρτήτως τρόπου αποστολής) ), έχω την εντύπωση ότι ο τύπος του Gearbest έχει αρκετές πιθανότητες να την σκαπουλάρει. Ο λόγος που το αναφέρω είναι, ότι όταν ανοιχτεί υπόθεση στο paypal ακόμα και μαζικά, μπορεί κάλλιστα να επικαλεσθεί πως τα έστειλε με courrier αναλαμβάνοντας ο ίδιος το επιπλέον κόστος αποστολής, ώστε να ικανοποιήσει τους πελάτες του που είχαν εκφράσει παράπονα για την καθυστερημένη αποστολή του κινητού. Το ότι δεν θα πέρναγε τελωνείο στη μία περίπτωση (sg post, nl post) δεν μπορείτε, έχω την εντύπωση, να το στηρίξετε γιατί μπορεί να θεωρηθεί προσπάθεια παραπλάνησης των εκτελωνιστικών αρχών (gift, low cost item), ή ακόμα δεν μπορεί να θεωρηθεί η αποστολή με κανονικό ταχυδρομείο ως εγγυημένη πράξη μη εκτελωνισμού. Κοινώς ποιος σας λέει με σιγουριά ότι και οι απλές αποστολές δεν έχουν πιθανότητα εκτελωνισμού ή δεν πρέπει να εκτελωνίζονται. Στο τέλος μπορεί να φανεί και καλός πωλητής (για το paypal), αφού χρεώθηκε με έξοδα αποστολής DHL με σκοπό να ευχαριστήσει τους πελάτες του.:O Μπορεί βέβαια να κάνω λάθος κάπου, απλά μια σκέψη έκανα, η οποία εύχομαι να μην έχει βάση και να σας πάνε όλα καλά. :what: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Διαβάζοντας την όλη υπόθεση με μια πιο ψύχραιμη ματιά (καθώς παρήγγειλα από αλλού - αν και κανείς δεν είναι εξασφαλισμένος ότι το κινητό που παρήγγειλε από κίνα δεν θα περάσει από τελωνείο, ανεξαρτήτως τρόπου αποστολής) ), έχω την εντύπωση ότι ο τύπος του Gearbest έχει αρκετές πιθανότητες να την σκαπουλάρει. Ο λόγος που το αναφέρω είναι, ότι όταν ανοιχτεί υπόθεση στο paypal ακόμα και μαζικά, μπορεί κάλλιστα να επικαλεσθεί πως τα έστειλε με courrier αναλαμβάνοντας ο ίδιος το επιπλέον κόστος αποστολής, ώστε να ικανοποιήσει τους πελάτες του που είχαν εκφράσει παράπονα για την καθυστερημένη αποστολή του κινητού. Το ότι δεν θα πέρναγε τελωνείο στη μία περίπτωση (sg post, nl post) δεν μπορείτε, έχω την εντύπωση, να το στηρίξετε γιατί μπορεί να θεωρηθεί προσπάθεια παραπλάνησης των εκτελωνιστικών αρχών (gift, low cost item), ή ακόμα δεν μπορεί να θεωρηθεί η αποστολή με κανονικό ταχυδρομείο ως εγγυημένη πράξη μη εκτελωνισμού. Κοινώς ποιος σας λέει με σιγουριά ότι και οι απλές αποστολές δεν έχουν πιθανότητα εκτελωνισμού ή δεν πρέπει να εκτελωνίζονται. Στο τέλος μπορεί να φανεί και καλός πωλητής (για το paypal), αφού χρεώθηκε με έξοδα αποστολής DHL με σκοπό να ευχαριστήσει τους πελάτες του.:O Μπορεί βέβαια να κάνω λάθος κάπου, απλά μια σκέψη έκανα, η οποία εύχομαι να μην έχει βάση και να σας πάνε όλα καλά. :what: Εδώ κάνεις λάθος δεν επέλεξα την DHL αλλά την sg post και ως απόδειξη έχω για την paypal όλα τα μηνύματα που απέστειλε το GB ότι έκανε λάθος και ότι θα προσπαθήσει να αλλάξει την εταιρία αποστολής από dhl σε nl και ότι οφείλετε σε δικό τους ΛΑΘΟΣ. xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Λοιπόν φίλοι μου ακούστε πήρα τηλέφωνο την τοπική dhl και ανέφερα ότι περιμένω δέμα από την Κίνα αξίας περίπου 70 euro μου απάντησε ότι αναλαμβάνουν αυτοί αν θέλεις τον εκτελωνισμό και ξεκινά η τιμή του από 50 έως 170, εκτός αν θέλω να εκτελωνίσω μόνος μου από το τελωνείο Θεσσαλονίκης άσχετο αν εγώ μένω στην Λάρισα και με άγνωστο ποσό και αυτό θα γίνει γνωστό όταν φτάσει το δέμα και επικοινωνήσει μαζί μου ο τελωνειακός , επιπρόσθετα να σας ενημερώσω ότι της απάντησα αν τους δασμούς τους πληρώσει ο πωλητής και μου απάντησε ότι ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ και πρέπει να το πληρώσω εγώ ΑΡΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ αυτό που είπε το GB γνώμη μου είναι να προχωρήσουμε σε άνοιγμα υπόθεσης στο paypal. Φίλε μου είσαι λιγο ανακριβης στο σχόλιό σου σε δύο σημεία και ίσως πάρεις στο λαιμό σου τους συμφορουμίτες (χωρίς να παριστάνω τον δικηγόρο της GB): α) Μίλησες λες με την τοπική DHL, θεωρώντας προφανες ότι πρόκειται για την γνωστή εταιρία κούριερ, ενώ αυτό είναι ακόμη υπό εξέταση, όπως διαβαζουμε 1-2 σελίδες πιο πίσω.. β) Αν κατάλαβα σωστά, το GB κάνει λόγο για καταβολή εκ μέρους του τον εκτελωνισμό, εφόσον τεθεί τέτοιο ζήτημα..Αυτό φυσικά προϋποθέτει ότι θα προηγηθεί η πληρωμή εκ μέρους του αγοραστή και η αποστολή των σχετικών αποδεικτικών στην GB, ώστε και αυτη με την σειρά της να σε αποζημιώσει.. Κάθε είδους εκτελωνισμός δεν επιτρέπει εξ όσων γνωρίζω προηγούμενη πληρωμή από τον πωλητη,. αλλά είναι ευθύνη του αγοραστή.. Αναφορικά με το 2ο εγω αμφιβάλλω αν στη συνέχεια η GB κρατήσει τον λόγο της και προβεί σε ανάλογες αποζημιώσεις (ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΟΥΡΙΕΡ DHL ΚΑΙ ΤΕΘΕΙ ΖΗΤΗΜΑ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΥ...), καθώς υποψιάζομαι ότι αγνοεί τα κόστη εκτελωνισμού στην Ελλάδα.... Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Αδερφέ μου σέβομαι την γνώμη σου αλλά όσων αφορά την dhl κάνε πίσω μερικές σελίδες έχω βάλει foto και προς θεού δεν είμαι κανένας πιτσιρικάς 45 χρονών είμαι και αυτά που λέω είναι μετά λόγου γνώσεως, εδώ είμαστε ο καθένας μας να βοηθηθούμε και όχι να κάνουμε ζημιά ο ένας τον άλλο πιστεύω να κατανοείς της αγαθές προθέσεις μου. xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Φυσικά φίλε μου, συμφωνώ μαζί σου..Ολα τα σχόλια είναι καλοπροαίρετα και στοχευουν στο να συνεργαστούμε για να απεμπλακούμε από την δυσκολη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί αθελά μας..Ελπίζω να πάνε ολα καλα σε ολους μας.. Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jorje13 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Εδώ κάνεις λάθος δεν επέλεξα την DHL αλλά την sg post και ως απόδειξη έχω για την paypal όλα τα μηνύματα που απέστειλε το GB ότι έκανε λάθος και ότι θα προσπαθήσει να αλλάξει την εταιρία αποστολής από dhl σε nl και ότι οφείλετε σε δικό τους ΛΑΘΟΣ. Μακάρι να κάνω λάθος, το ξαναλέω και σίγουρα δεν προσπαθώ ή έχω τη διάθεση να κάνω το συνήγορο του GB. Αυτό που φοβάμαι είναι μην επικαλεσθεί ότι "Ναι έκανα λάθος, αλλά στην τελική δεν τους έστειλα διαφορετικό προϊόν από αυτό που ζήτησαν, ο τρόπος αποστολής άλλαξε και ίσα ίσα που παρέλαβαν με αυτό τον τρόπο νωρίτερα το προϊόν, και επιπλέον για αυτή την ενέργεια δεν τους χρέωσα με έξτρα έξοδα αποστολής" . Δεν λέω ότι έχει δίκιο, αντιθέτως το κράξιμο που θα πρέπει να φάει εδώ και στην επίσημη σελίδα του πρέπει να είναι τεράστιο. Το λέω για την paypal που είναι απρόσωπη και τουλάχιστον όσες φορές επικοινώνησα εγώ μαζί τους για μικροδιευκρινίσεις, οι απαντήσεις συνήθως στα πρώτα επίπεδα επικοινωνίας είναι του επιπέδου "άλλα ντάλα της παρασκευής το γάλα". :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 (edited) Με τέτοιο mail που μου έστειλαν τι λες θα δικαιωθώ η δεν θα δικαιωθώ από την paypal http://s14.postimg.org/57veent0h/Screenshot_14_GB.png free pic"]http://s14.postimg.org/57veent0h/Screenshot_14_GB.png free pic[/url] http://s17.postimg.org/fd2p1izy7/Screenshot_13_GB.png free photo upload"]http://s17.postimg.org/fd2p1izy7/Screenshot_13_GB.png free photo upload[/url] Edited December 18, 2014 by derveni1969 xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jorje13 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 (edited) Φιλαράκο (ελπίζω να μου επιτρέπεις τον χαρακτηρισμό σαν σχεδόν συνομήλικος) εύχομαι με όλη μου την καρδιά να έχεις δίκιο και να δικαιωθείς. Σαφέστατο το μήνυμα επικοινωνίας σου με το GB και το μαγαζί σαφέστατα αναφέρει ότι έκανε λάθος. Ο φόβος που εκφράζω έγκειται στο αν θα καταλάβει το paypal ότι το κατάστημα είναι για τα πανηγύρια και δεν θα του αναγνωρίσει καλή πρόθεση, λόγω πληρωμής έξτρα κόστους αποστολής. Μπορεί να μην στέκουν καθόλου αυτά που λέω, αλλά εκφράζω την σκέψη μου με σκοπό να βοηθήσω, μήπως και πρέπει να ψαχτείτε και για εναλλακτικούς τρόπους αποφυγής της υπερχρέωσης από τον εκτελωνισμό. Π.χ. αυτό που ειπώθηκε σε κάποιο ποστ πιο πάνω, που λένε ότι πρέπει να μην κάνετε δεκτή την παραλαβή του προϊόντος από DHL καθόσον δεν παραγγείλατε / περιμένετε κάποιο δέμα από κίνα.:worry: Edited December 18, 2014 by jorje13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Αυτό που λες εννοείται ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ και να επιστρέψει πίσω αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους, συν της άλλης οι συμφορουμίτες θα πρέπει να αποδείξουν στην paypal ποια ήταν η συμφωνία τους για την αποστολή του πακέτου και με πια εταιρία. xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 (edited) Βρε παιδια, ενα κινητο ειπαμε να παραγγειλουμε και κοντεβουμε να τελειωσουμε την Νομικη Κομοτηνης δια αλληλογραφιας. Δεν ξερω τωρα με τα <βραχιολακια>, τι γινεται! :lol: Edited December 18, 2014 by Evaggelos1 Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 ...μήπως και πρέπει να ψαχτείτε και για εναλλακτικούς τρόπους αποφυγής της υπερχρέωσης από τον εκτελωνισμό. Π.χ. αυτό που ειπώθηκε σε κάποιο ποστ πιο πάνω, που λένε ότι πρέπει να μην κάνετε δεκτή την παραλαβή του προϊόντος από DHL καθόσον δεν παραγγείλατε / περιμένετε κάποιο δέμα από κίνα.:worry: Αυτό είναι βέβαιο. Δε θεωρώ ότι υπάρχει συμφορουμίτης ο οποίος θα δεχτεί να πληρώσει για εκτελωνισμό 70€ ή 150€ προκειμένου να παραλάβει αντικείμενο αξίας 75€. Ούτε νομίζω ότι κάποιος πιστεύει ότι αφού το gb "μπήκε μέσα" (εάν μπήκε), θα δεχτεί να πληρώσει και από πάνω υπέρογκα ποσά (σε σχέση με την αξία του προϊόντος) για εκτελωνισμούς! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts