dimigar Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Στη Γερμανία είναι μόνον αριθμοί. Όταν φεύγει από εκεί τότε αλλάζει σε πχ. CL927407469DE (είναι πραγματική η αποστολή, ελέγξτε αν θέλετε http://nolp.dhl.de/nextt-online-public/set_identcodes.do?lang=en&idc=968538632561 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Μάζι με το κατάστημα που έχει χασει τη μπαλα ,ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ :eek: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 (edited) Παιδες ηρεμια . Οχι αγχος Υπαρχει και "αλλη DHL" οχι κουριερ . Βαλε το νουμερο σου στο https://www.globalmail.dhl.com/web/portal-asia/traceit Ειναι μεσω γερμανικων ταχυδρομειων . Θα μετατραπει σε traking με DE απο γερμανια . Παει πρωτα σιγκαπουρη [DHL GlobalMail - Singapore Terminal ] Μετα παει γερμανια παιρνει Tracking DE . Και ερχετε Ελλαδα Ετσι εστελνε περισυ το Banggood . Πατηστε και δειτε πως λειτουργησε σε μια δικια μου παραλαβη https://www.globalmail.dhl.com/web/portal-asia/traceit?itemId=2007897140128 Ο αριθμος που ειχα ητανε "2007897140128" . Δεν υπαρχει θεωρια ο κινεζος να πληρωσε απο την τσεπη του κουριερ ........... Edited December 17, 2014 by villasg Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Δεν γνωριζω οσα για DHL λεει ο φίλος αλλα θεωρω οτι εχει δικιο. Και εγω ειχα την ιδια απορία, ενω απο την μια λεμε οτι μπηκε μεσα με το Κουμποτ και απο την αλλη χρεωθηκε να μας στειλει με κουριερ? Καποια εξηγηση θα υπαρχει. Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 (edited) Παιδες ηρεμια . Οχι αγχος Υπαρχει και "αλλη DHL" οχι κουριερ . Βαλε το νουμερο σου στο https://www.globalmail.dhl.com/web/portal-asia/traceit Ειναι μεσω γερμανικων ταχυδρομειων . Θα μετατραπει σε traking με DE απο γερμανια . Παει πρωτα σιγκαπουρη [DHL GlobalMail - Singapore Terminal ] Μετα παει γερμανια παιρνει Tracking DE . Και ερχετε Ελλαδα Ετσι εστελνε περισυ το Banggood . Πατηστε και δειτε πως λειτουργησε σε μια δικια μου παραλαβη https://www.globalmail.dhl.com/web/portal-asia/traceit?itemId=2007897140128 Ο αριθμος που ειχα ητανε "2007897140128" . Δεν υπαρχει θεωρια ο κινεζος να πληρωσε απο την τσεπη του κουριερ ........... Για δες εδώ πως το εξηγείς αυτό ??? παρακαλώ πολύ να απαντήσουν μόνο αυτοί που γνωρίζουν! http://s30.postimg.org/varbvqrtd/Screenshot_2.png image post"]http://s30.postimg.org/varbvqrtd/Screenshot_2.png image post[/url] Edited December 17, 2014 by derveni1969 xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Αν ο αριθμός φορτωτικής είναι με 10 νούμερα τότε σίγουρα είναι κούριερ...αν και από την φωτογραφία και μόνο κάνει μπαμ οτι είναι κούριερ και δεν είναι τα γερμανικά post. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Τελικά με dhl φεύγει των παιδιών που παράγγειλαν από τα pre-orders ? 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Αν ο αριθμός φορτωτικής είναι με 10 νούμερα τότε σίγουρα είναι κούριερ...αν και από την φωτογραφία και μόνο κάνει μπαμ οτι είναι κούριερ και δεν είναι τα γερμανικά post. Δεν θέλω να σε πικράνω αλλά 10 νούμερα είναι ΤΩΡΑ τι κάνουμε μου λες. xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Εμένα γιατί να με πικράνεις...εσυ δεν θέλω να ταλαιπωρείσαι όπως και οι άλλοι φίλοι που πήραν σήμερα τέτοιες φορτωτικές. Μακάρι να βγω ψεύτης, πρώτη φορά θα το χαρώ όσο τπτ, και να μην είναι κούριερ αλλά επειδή είχα στο πρόσφατο παρελθόν δέμα από Κίνα με την DHL και ήταν με 10 ψηφία η φορτωτική, ενω των φίλων πιο πάνω είναι με 12 και βάλε ψηφία, για αυτό το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ρωτήσεις το gearbest γιατί σου έστειλε δέμα με DHL, δεύτερον να τον πεις οτι δεν θα το παραλάβεις γτ δεν ήταν τέτοια η συμφωνία και θα επιστρέψει πίσω το δέμα, και μόλις επιστρέψει θέλεις τα χρήματά σου πίσω. Δεν το συζητάμε καν να πληρώσεις την κούριερ...είπαμε βγαίνει περίπου στα 70 ευρώ. Τώρα εννοείται ότι δεν θα σηκώσεις το τηλέφωνο όταν σε καλέσουν από τα dhl ή και να το σηκώσεις θα πεις, δεν περίμενα ποτε κανένα δέμα από την Κίνα και έτσι θα φύγει το δέμα για πίσω. Αν μπεις σε διαπραγματεύσεις με την κούριερ για το κόστος εκτελωνισμού, το δέμα πολύ δύσκολα να φύγει πίσω αν δεν τα βρείτε στην τιμή !!! Ειλικρινά επαναλαμβάνω μακάρι να έγινε λάθος και να μην αφορά εσένα η φορτωτική ή να μην είναι κούριερ αλλά.... !!! Εγω δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω...ας βοηθήσουν όλοι αυτοί που ακόμα και τώρα προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Εμένα γιατί να με πικράνεις...εσυ δεν θέλω να ταλαιπωρείσαι όπως και οι άλλοι φίλοι που πήραν σήμερα τέτοιες φορτωτικές. Μακάρι να βγω ψεύτης, πρώτη φορά θα το χαρώ όσο τπτ, και να μην είναι κούριερ αλλά επειδή είχα στο πρόσφατο παρελθόν δέμα από Κίνα με την DHL και ήταν με 10 ψηφία η φορτωτική, ενω των φίλων πιο πάνω είναι με 12 και βάλε ψηφία, για αυτό το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ρωτήσεις το gearbest γιατί σου έστειλε δέμα με DHL, δεύτερον να τον πεις οτι δεν θα το παραλάβεις γτ δεν ήταν τέτοια η συμφωνία και θα επιστρέψει πίσω το δέμα, και μόλις επιστρέψει θέλεις τα χρήματά σου πίσω. Δεν το συζητάμε καν να πληρώσεις την κούριερ...είπαμε βγαίνει περίπου στα 70 ευρώ. Τώρα εννοείται ότι δεν θα σηκώσεις το τηλέφωνο όταν σε καλέσουν από τα dhl ή και να το σηκώσεις θα πεις, δεν περίμενα ποτε κανένα δέμα από την Κίνα και έτσι θα φύγει το δέμα για πίσω. Αν μπεις σε διαπραγματεύσεις με την κούριερ για το κόστος εκτελωνισμού, το δέμα πολύ δύσκολα να φύγει πίσω αν δεν τα βρείτε στην τιμή !!! Ειλικρινά επαναλαμβάνω μακάρι να έγινε λάθος και να μην αφορά εσένα η φορτωτική ή να μην είναι κούριερ αλλά.... !!! Εγω δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω...ας βοηθήσουν όλοι αυτοί που ακόμα και τώρα προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα !!! Έχεις απόλυτο δίκιο ΑΛΛΑ δεν νομίζω η paypal να συμφωνήσει για την επιστροφή των χρημάτων xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα σου δώσει τα λεφτά το gearbest και ότι θα χρειαστεί να ανακατευτεί το paypal...τώρα τι να σου πω;;; Να τους εμπιστευτείς ;;; Δεν ξέρω !!! Μακάρι να μην είναι κούριερ μόνο αυτό έχω να πω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Σ' εμένα έστειλε tracking number με NL Post. Άντε να δούμε πότε θα έρθει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stklinis Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Ηδη 54 σελίδες για συσκευή που δεν έχει πιάσει κανείς στα χέρια του. Θαύμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Μακάρι να αποδειχθεί αντάξια των προσδοκιών :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 H τραγική ειρωνία θα είναι μετά από τόση ταλαιπωρία να παραλάβουμε τα κινητά και να αποδειχθουν μία φούσκα, κατώτερα των προσδοκιών μας....... Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Καλά αυτό είναι λίγο δύσκολο να συμβεί φίλε estiakos είναι πραγματικά σούπερ το κινητό όπως και να το δει κανείς !!! Δεν δίνεις 75 ευρώ για να έχεις τέτοια μπαταρία και ένα κινητό με χωρίς καθόλου κινεζιές μεσα. Το μόνο που κρατάμε είναι ότι έχουμε μια κατασκευάστρια εταιρεία που πραγματικά βγάζει πολύ όμορφα κινητά...μένει τώρα να αντέξουν και στον χρόνο !!! Καλώς να έρθει σε όλους σας και να το απολαύσετε...αν και είναι σίγουρο αυτό :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Έχεις αγοράσει και άλλα της εν λόγω κατασκευάστριας?? Σε τι διακρίνεται η Cubot?? Μακάρι να έχεις δίκιο.. Να σου πω την αλήθεια, είμαι λίγο προκατειλλημένος λόγω μίας άσχημης εμπειρίας φίλου που πήρε το Χ6 (αν δεν κάνω λάθος) και του κόλλησε στο 2μηνο..Δεν ξέρω αν το μπρίκαρε μόνος του, αλλά δεν ανοίγει καθόλου και το πήγε ανακύκλωση.. Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tikos79 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Καλώς να έρθει αλλά αν είναι να πληρωσουμε δυο κινητά και να παρουμε ενα ελέω DHL τι να το κάνουμε. Εγώ απο χθε μιλάω μαζί τους και άκρη δεν βγάζω. Τι για ακυρωσεις τους λεω τι για αλλαγη τροπου αποστολης τιποτα .Πληρωσα για Singapore post και όχι για DHL ...δεν υπάρχει περιπτωση να παραλαβω πληρώνοντας την διπλάσια αξία. Ποτε ξανά απο το μαγαζάκι τους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Άρε φίλε tikos79...ήσουν η αιτία που μου κίνησες την περιέργεια για το κινητό και τελικά το είχα παραγγείλει στις 21.11.2014...βέβαια πριν μερικές μέρες ακύρωσα και τις δυο παραγγελίες μου για τους λόγους που όλοι ξέρουμε !!! Ειλικρινά πέσμου σε παρακαλώ τι σου λένε για την κουριερ...γράψε να μάθουμε όλοι πόσο ψεύτες και ερασιτέχνες είναι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι. Περιμένω λεπτομέρειες αν δεν σου είναι κόπος... estiakos, οχι φίλε δεν έχω πιάσει κάποιο κινητό της cubot στα χέρια μου αλλά έχει ένας φίλος το s168 και από όλα τα βιντεάκια που κυκλοφορούν δεν θέλει και πολύ για να καταλήξει κανείς πως με 75 ευρώ δεν υπάρχει τπτ καλύτερο αυτή την στιγμή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tikos79 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Άρε φίλε tikos79...ήσουν η αιτία που μου κίνησες την περιέργεια για το κινητό και τελικά το είχα παραγγείλει στις 21.11.2014...βέβαια πριν μερικές μέρες ακύρωσα και τις δυο παραγγελίες μου για τους λόγους που όλοι ξέρουμε !!! Ειλικρινά πέσμου σε παρακαλώ τι σου λένε για την κουριερ...γράψε να μάθουμε όλοι πόσο ψεύτες και ερασιτέχνες είναι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι. Περιμένω λεπτομέρειες αν δεν σου είναι κόπος... estiakos, οχι φίλε δεν έχω πιάσει κάποιο κινητό της cubot στα χέρια μου αλλά έχει ένας φίλος το s168 και από όλα τα βιντεάκια που κυκλοφορούν δεν θέλει και πολύ για να καταλήξει κανείς πως με 75 ευρώ δεν υπάρχει τπτ καλύτερο αυτή την στιγμή. Με κανένα κινέζικο μαγαζί η πωλητή απο ebay η και απο αλλου τοσο καιρό δεν είχα κανένα απολύτως θέμα σε όλες τις συναλλαγές μου.Αυτοί παίζουν ενα άσχημο παιχνίδι που πιστεύω ο σκοπός τους είναι να μην το παραλάβουμε κάποιοι λόγω της χαμηλής τιμής και του bug.- Στην καλύτερη των περιπτώσεων- .Τώρα στην επικοινωνία που έχω μαζί τους για αλλαγή τρόπου αποστολής η ακύρωση της παραγγελίας εδώ και δυο μέρες με διαβεβαιωνουν οτι θα λυθεί το θέμα και να περιμένω. Παρόλα αυτά στέλνουν tracking number με dhl και πάλι όμως λένε οτι το δουλεύουν και θα βρεθεί λύση.Μάλλον εμένα δουλεύουν. Η μονη επιλογή είναι να μην παραλαβω η κάτι άλλο γιατί να ακυρώσουν την παραγγελία μου δεν το βλέπω. Η μπορω μέσω Paypal να κάνω κάτι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriokatsiko Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Μου ήρθε και εμένα tracking number, ευτυχώς με NL. Εύχομαι να λυθεί άμεσα και για όλους το πρόβλημα με τη DHL, τί να πώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Μύνημα από το GB προς εμένα When you receive the package, it need the customs tax, please take a picture send me with your order in email: lily@gearbest.com. I will pay for the tax. Don't worry about it. xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 χαχαχαχα , πλάκα-πλάκα μπορεί να βγείτε και κερδισμένοι . Θα παραλάβετε γρήγορα και θα σας πληρώσει τους φόρους η Gearbest.... :lol: Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tikos79 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Μια απο τα ίδια και σε εμένα ...ξέρουν ποσο βγαίνει; Τους ενημερωσα για το ποσο περιπου που θα βγει και περιμένω απάντηση.Δεν ξέρω αν τηρήσουν την υπόσχεσή τους όμως και ποσο καλυμμένοι θα είμαστε εμείς σε περιπτωση που δεν κανουν τίποτα απο αυτά που λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Hello guys, Please don't trust the thing which I change all of your orders be DHL. It is unfounded. If it is our mistake lead you to pay the high tax, we will undertake it. Gearbest is a shopping website, not a liar. I can totally understand your anxiety. These days I am busy to talk with supplier, busy to answer your questions. And from tomorrow, I am busy to PM you the tracking number one by one. I really hope I can spend most of my time to fix the problems. Here is a picture about the cubot s200. Before that we have packet the phone. I can't take it. This picture is taken today when we got some new. Please accept our sincerely apologies! Many apologies! Gearbest Team μάλλον θα είστε τυχεροί και θα παραλάβετε γρηγορότερα από εμάς , απλά ανοίξτε ένα dispute για να δεσμευθούν και εκεί ότι θα πληρώσουν το τελωνείο , LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts