Jump to content

Cubot S200 (παραγγελίες)

valanths
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπον πρωτα οσοι ανησυχειτε για το καταστημα μεχρι στιγμης σε 4 παραγγελιες ηταν ενταξει.Εχω αλλες δυο(ταμπλετ) στο δρομο.Ειναι νεο καταστημα κ μαλλον εχασαν τον μπουσουλα.Δεν παιρνω ποσοστα κ δεν τους υπιστηριζω.

Τωρα οσων αφορα για τα λεφτα εμενα ακομα δεν μπηκαν στην καρτα τα επιστρεφομενα απο την ακυρωση.Σε επικοινωνια με paypal μου ειπαν 3εργασιμες δλδ για μενα αυριο.Απο την τραπεζα μου ειπαν αν δεν στειλει ενα μνμ χαρτι ο πωλητης οτι ακυρωθηκε η παραγγελια θα κανει μηνα.Τρεχα γυρευε.

Ουτε οι ποντοι μου επιστραφηκαν

Εγω παντως παραγγελια θα κανω οταν δω instock κ παλι απο αυτους αν εχουν ακομη την πιο φτηνη τιμη

• Απαντήσεις 988
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμένα σήμερα ελευθερωθηκε το ποσό που είχανε δεσμεύσει δεύτερη φορά.

Η τράπεζα μου είπε οτι ευθύνεται το καταστημα γι'αυτη τη λάθος χρέωση(δεσμευση).

Εμένα σήμερα ελευθερωθηκε το ποσό που είχανε δεσμεύσει δεύτερη φορά.

Η τράπεζα μου είπε οτι ευθύνεται το καταστημα γι'αυτη τη λάθος χρέωση(δεσμευση).

Μπορεις να μου πεις αν θες κατσ τι ωρα περιπου ποια τραπεζα κ ποτε εγινε η ακυρωση?Εκανες καμια αλλη ενεργεια?

εγω θα περιμενω μεχρι αυριο το βραδυ , αν δεν το στειλουν θα κανω refund και θα το παρω απο αλλου.

Αν βρείς χρόνο γράψε λεπτομέρειες για το πώς γίνεται. Μέσω καταστήματος δεν είδα να υπάρχει πουθενά cancel.

Μου περνάει και μένα από το μυαλό...

Μπορεις να μου πεις αν θες κατσ τι ωρα περιπου ποια τραπεζα κ ποτε εγινε η ακυρωση?Εκανες καμια αλλη ενεργεια?

22/11 έγινε η παραγγελία και δεσμεύτηκε πρωτη φορά το ποσο,26/11 εγινε η πληρωμή στο καταστημα με ποσο απο υπολοιπο που είχε η καρτα.

Την ίδια μέρα (επειδή το πήρα χαμπαρι απ το e-banking)επικοινώνησα με την τραπεζα(Alpha)και μου ειπαν οτι θα αποδεσμευτεί το ποσο την δεύτερα το απόγευμα!

Επειδή ήμουν λίγο καχύποπτος μ'αυτο,ξανά εποικηνωνησα με την τράπεζα και μου ειπαν οτι πρεπει να αιτηθω αποδέσμευση του ποσού,εκεί τα πήρα στο κρανιο και αρχησα να τους τα χωνω.

Ετσι η κοπελα μου είπε θα το βάλουμε ως υπερ επείγον (κάτι τέτοιο),και τα λεφτά θα είναι διαθέσιμα σε 1 με 2 μέρες.

Το απόγευμα μπαίνω στο e-banking και βλέπω οτι τα λεφτά ηταν ηδη μέσα(διαθέσιμα).

Αν κατάλαβε κανένας τι έγινε ας το πει κι σε μενα :eek:

απο το paypal θα το κανω

α μέσω paypal εννοείς.

Δεν το έχω κάνει ποτέ δεν ξέρω τί θα μπορούσαμε να επικαλεστούμε στο Paypal.

Ότι αργούν την αποστολή?

Παρεπιπτόντως είδα σήμερα την κίνηση της κάρτας.

Η αγορά κόστισε 78,03€+2,5€ έξοδα συναλλάγματος (eurobank)

Edited by nikiforos_

s168 ή S200???

Το σκεφτομαι και δεν ξερω τινα καμω. Για την κορη μου το θελω.

Καλα ρε παιδες, χαντςφρι δεν παιζει;;;

Ημαρτον ρε cubot...

----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στο tinydeal ειμαι , με το δαχτυλο στην σκανδαλη...

Τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα. Μετά εντάξει. :ninja:

παρηγγειλα το s168.

Γνωριζει κανεις πληροφοριες για χαντσφρι με καλώδιο για το s168???:ninja:

Τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα. Μετά εντάξει. :ninja:

παρηγγειλα το s168.

Γνωριζει κανεις πληροφοριες για χαντσφρι με καλώδιο για το s168???:ninja:

Στο δικο μου Cobot S168 ταιριάζουν όλα τα handsfree που είχα για αλλά κινητά (samsung, sony, i...)

Μακαρι να πανε ολα καλα με το Gearbest, να παρουμε τα Cubotakia μας και να δουμε ποσο θα μας κοστισουν τελικα και τι θα μας στειλουν.. Γιατι με αυτα που ακουω εδω και βλεπω στο Gear κατι με ανησυχει.. Με 10 usd διαφορα (και αν το παρουμε φθηνοτερα) με το κουπονι απο τα αλλα sites, δεν ξερω αν θα στειλουν φορτιστη, ακουστικα που προσφερουν οι αλλοι γιατι δεν αναφερεται πουθενα.Οσο για την τιμη το απαναλαμβανω με το κουπονι απο 107.09 usd στο paypal χρεωθηκα 96.59 usd ενω στην φορμα του Gear οταν ολοκληρωσα την παραγγελια μου εβγαλε:Your order has been submitted successfully, please remember your order number: W1411...........,

Your chosen payment method is: . The payment amount is: €74.84EUR. Τωρα τα 96.59 usd πως μετατρεπονται σε 74.84 ευρω Ενας θεος ξερει.

Καλησπέρα σε όλους... έχω την αίσθηση ότι ο Κινέζος του GB μας δουλεύει ψιλό γαζί που λένε. Έβαλα την παραγγελία το Σάββατο το μαύρο και σήμερα μου στέλνει pm να περιμένω και κάλα τα ακουστικά(δώρο) κάμποσες μέρες διότι δεν τα έχει διαθέσιμα. Για κακή του τύχη έχω παραγγείλει και κάτι ακόμη από το ίδιο site, οπότε του απάντησα ότι θέλω άμεσα να αποσταλεί το τηλέφωνο και τα ακουστικά αργότερα με το άλλο αντικείμενο.

Θα σας κρατάω ενήμερους.

Την ίδια απάντηση έδωσε και σε 'μένα με pm στο site του myphone και σκέψου ότι εγώ την παραγγελία την έκανα 26/11/2014.

s168 ή S200???

Το σκεφτομαι και δεν ξερω τινα καμω. Για την κορη μου το θελω.

Καλα ρε παιδες, χαντςφρι δεν παιζει;;;

Ημαρτον ρε cubot...

----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στο tinydeal ειμαι , με το δαχτυλο στην σκανδαλη...

Δεν νομίζω να φταίει η Cubot. Μάλλον θέμα του κινεζομάγαζου είναι. Εγώ πήρα από geek το ΤΗL5000 και έλλειπε από μέσα η θήκη σιλικόνης (που όλοι ξέρουν ότι την έδινε η εταιρεία ή τέλοσπάντων δεν υπήρχε μαγαζί που δεν την έδινε). Όταν τους ρώτησα γιατί δεν την πήρα έκαναν κάπως τον κινέζο και μετά μου κλάφτηκαν να τους λυπηθώ, ότι έχουν πολύ πολύ μικρόι περιθώριο κέρδους και γι'αυτό το λόγο δεν μπορούσαν να κάνουν έξοδα εκ νέου για να μου στείλουν την θήκη.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Καλησπέρα σε όλους... έχω την αίσθηση ότι ο Κινέζος του GB μας δουλεύει ψιλό γαζί που λένε. Έβαλα την παραγγελία το Σάββατο το μαύρο και σήμερα μου στέλνει pm να περιμένω και κάλα τα ακουστικά(δώρο) κάμποσες μέρες διότι δεν τα έχει διαθέσιμα. Για κακή του τύχη έχω παραγγείλει και κάτι ακόμη από το ίδιο site, οπότε του απάντησα ότι θέλω άμεσα να αποσταλεί το τηλέφωνο και τα ακουστικά αργότερα με το άλλο αντικείμενο.

Θα σας κρατάω ενήμερους.

τι εχει παιχτει με τα ακουστικά ακριβώς? τα πλήρωσες ειναι στα κανει δώρο μετα απο απαίτηση σου?

γιατι αν παίζουν τσάμπα θελω και γω :lol:

τι εχει παιχτει με τα ακουστικά ακριβώς? τα πλήρωσες ειναι στα κανει δώρο μετα απο απαίτηση σου?

γιατι αν παίζουν τσάμπα θελω και γω :lol:

Δες μια .

Dear myphone.gr friends,.......

In order to express our sincerely apologise for the bug and our gratitude for your support, we are going to send you a free earphone( http://www.gearbest.com/earphones/pp_116355.html) to all the order of cubot s200 which used coupon code S200MK and S200HF.

The earphone will be shipped together with your phone.

Please attention:

1.The earphone will be added to the orders which used coupon code S200MK and S200HF and ordered before I public the post.

2.Please don’t change your order, we are arranging people to add the earphone to all the packages.......

Οδηγός για αγορές από Aliexpress

Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P ,

Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express

Απάντηση του Gearbest μέσα στην ιστοσελίδα του σχετικά με το άσπρο

By bobirakos Nov-27/2014 04:11:45

Question:

Cubot S200 5.0 white AVAILABLE???

Reply:

Hi bobirakos, this item is in stock now. We usually need around 3 business days to process this order and get it dispatched.

Το δούλεμα πάει σύννεφο. Αναμονή λίγες μέρες ακόμη να δούμε τι σκοπό έχει.

Edited by frelas

Μας δουλεύουν οι κινέζοι. Εγώ άνοιξα ένα τίκετ χθες στο GB και τους ρώτησα αν το μαύρο είναι in stock. Και μου απαντάει σήμερα το πρωί μια Angelina να τους δώσω εγώ το λινκ από την ιστοσελίδα τους για να δει. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Μας δουλεύουν οι κινέζοι. Εγώ άνοιξα ένα τίκετ χθες στο GB και τους ρώτησα αν το μαύρο είναι in stock. Και μου απαντάει σήμερα το πρωί μια Angelina να τους δώσω εγώ το λινκ από την ιστοσελίδα τους για να δει. Τα συμπεράσματα δικά σας.

το ιδιο εκανε και ο Κινέζος σε εμενα χθες στο live chat, μου ζητησε link. μας δουλεύουν κανονικά παιδιά, δεν υπάρχει στοκ, ισως η ζήτηση ειναι μεγαλύτερη τον προσδοκιών τους και φάγανε φολα σε αλλον λενε 2-3 μερες σε μενα είπαν μετα απο 10 μερες για ασπρο-μαυρο. ξενέρωσα ηδη.

Παιδιά, το κουράζουμε άσκοπα...

Ειναι τηλέφωνο που ήταν σε προ-παραγγελία.-

Για πολλούς λόγους (εγώ θα σκεφτόμουνα καταρχήν το εργοστάσιο) "αστόχησαν" στην ημερομηνία παράδοσης - συμβαίνει συνέχεια!

Τα σοβαρά/παλιά μαγαζιά (πχ vickmall, to2c, minideal) ΔΕΝ το πουλάνε γι' αυτό ακριβώς τον λόγο (δεν ξέρουν ακριβή ημερομηνία παράδοσης σε αυτούς...)

Κάποιοι άλλοι (πχ Gearbest) βρήκαν μια ευκαιρία να κάνουν κέρδη μέσω υψηλού αριθμού πωλήσεων (αντι ποσοστού)...

Για να είμαστε ρεαλιστές, ας αναμένουμε ΑΦΙΞΗ στα καταστήματα 10 Δεκεμβρίου και απόστολή προς Ελλάδα κατόπιν... (και πλεόν, ας μην περιμένουμε παράδοση εντός 2014 - ήταν ήδη τραβηγμένο και στα ΕΛΤΑ γίνεται ΠΑΝΙΚΟΣ ήδη // 1η φορά έχω ΠΕΝΤΕ δέματα που ξεπεράσανε τις 40 μέρες παράδοσης...!)

Οσοι αντέχουν περιμένουν - οσοι έχουν εναλλακτική αγορά, ας ζητήσουν ακύρωση (αν και θα σας σπάσουν τα @ρχ!δι@ υποψιάζομαι...)

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Παιδιά, το κουράζουμε άσκοπα...

Ειναι τηλέφωνο που ήταν σε προ-παραγγελία.-

Για πολλούς λόγους (εγώ θα σκεφτόμουνα καταρχήν το εργοστάσιο) "αστόχησαν" στην ημερομηνία παράδοσης - συμβαίνει συνέχεια!

Τα σοβαρά/παλιά μαγαζιά (πχ vickmall, to2c, minideal) ΔΕΝ το πουλάνε γι' αυτό ακριβώς τον λόγο (δεν ξέρουν ακριβή ημερομηνία παράδοσης σε αυτούς...)

Κάποιοι άλλοι (πχ Gearbest) βρήκαν μια ευκαιρία να κάνουν κέρδη μέσω υψηλού αριθμού πωλήσεων (αντι ποσοστού)...

Για να είμαστε ρεαλιστές, ας αναμένουμε ΑΦΙΞΗ στα καταστήματα 10 Δεκεμβρίου και απόστολή προς Ελλάδα κατόπιν... (και πλεόν, ας μην περιμένουμε παράδοση εντός 2014 - ήταν ήδη τραβηγμένο και στα ΕΛΤΑ γίνεται ΠΑΝΙΚΟΣ ήδη // 1η φορά έχω ΠΕΝΤΕ δέματα που ξεπεράσανε τις 40 μέρες παράδοσης...!)

Οσοι αντέχουν περιμένουν - οσοι έχουν εναλλακτική αγορά, ας ζητήσουν ακύρωση (αν και θα σας σπάσουν τα @ρχ!δι@ υποψιάζομαι...)

Επιτελους. Μιλησε και καποιος σοβαρα!

Και να κλαιγονται καποιοι που πρωτη αφορα αγοραζουν το καταλαβαινω. Αλλα εδω κλαιγονται ολοι! Και φθηνα και καλα και γρηγορα, γινεται?

Ειπαμε! Την τσικνοπεμπτη θα ταχουμε!

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...