Jump to content

LG Nexus 5 16gb vs LG G2 32gb

ostvarivanje
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους. Είχα κάνει πριν λίγο καιρό ένα θέμα αναζήτησης κινητού και εκτός αυτών των δύο είχα και το G3 και Note 3. Καταλήγοντας σε αυτά τα δύο είμαι σε πραγματικό δίλημμα ποιο να αγοράσω και αύριο θέλω να παραγγείλω. Αν μπορούσα να βρω το Nexus 5 με 32gb από έμπιστο κατάστημα, δε θα έμπαινα καν στον κόπο του διλήμματος. Αλλά στο Skroutz το έχει μόνο το Smarties και από τα σχόλια των χρηστών τρόμαξα. Από την άλλη, δεν ξέρω καθόλου κατά πόσο έμπιστα είναι τα καταστήματα στο bestprice.

Οπότε, επειδή με το Nexus 4 είχα πρόβλημα χώρου (άλλα έβαζα - άλλα έβγαζα), σκέφτηκα μήπως αγόραζα το LG G2 που υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία καταστημάτων. Πάλι βέβαια είμαι στο δίλημμα, μήπως και έπαιρνα το Nexus 5 16gb και να είμαι σε αυτή τη λογική, βάλε-βγάλε αρχεία.

Από τα λεγόμενά μου φαίνεται ότι προτιμώ το Nexus. Από το Nexus S έχω μόνο Nexus και θα ήθελα να συνεχίσω, αλλά με δεσμεύει ο χώρος. Τι κάνουμε λοιπόν;

Στο κινητό βάζω πολλά προγράμματα (ας πούμε στο LG Optimus G που έχει 32gb, έχω κάπου 300 εφαρμογές, όχι ότι τις χρειάζομαι όλες, αλλά άλλες βάζω, άλλες βγάζω κλπ.). Επίσης, rom συνεχόμενη αλλαγή και σε αυτόν τον τομέα υπερτερεί ξεκάθαρα το Nexus. Όχι ότι το G2 δεν έχει, αλλά το Nexus έχει και πολλές άλλες mods.

Τέλος πάντων, το ζήτημά μου είναι ότι είμαι κολλημένος με τα Nexus, αλλά δε με "αφήνουν" να το αγοράσω λόγω του περιορισμένου χώρου.

Λοιπόν, τι κάνω; Πείτε καμιά γνώμη. Συνεχίζω με Nexus (αν μπορέσω να βρω σε 32gb), ή πηγαίνω στο G2 που μπορώ να το βρω 32άρι;

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Οτι νομιζεις...μπορεις να πας και σε αλλα στρατοπεδα sony-samsung

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Σε Samsung υπάρχει το Knox που με φρενάρει και (στο Sony για το Ζ2 εννοείς μάλλον), δεν ξέρω, την φοβάμαι πολύ την Arvato.
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Αν θες μόνο Nexus τότε πάρε το 32αρι. Μιλά με το κατάστημα και να ζητησεις να είναι ευρωπαϊκό αλλιώς δεν το δέχεσαι. Αν σε καλύπτει η LG όπως λένε πήγαινε για το 32αρι

Εννοείς από το μοναδικό που το έχει το Skroutz, από το Smarties; Από την Παρασκευή τους έστειλα μήνυμα μέσω της σελίδας τους και ακόμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Μετα απο αρκετη σκεψη, και αφου ειδα και κατι βιντεακια στο youtube οπου η διαφορα της καμερας ειναι κατι περισσοτερο απο εμφανης, σκεφτομαι να αγορασω τελικα το g2.

Ποια ειναι η γνωμη σας;*

Μετα απο αρκετη σκεψη, και αφου ειδα και κατι βιντεακια στο youtube οπου η διαφορα της καμερας ειναι κατι περισσοτερο απο εμφανης, σκεφτομαι να αγορασω τελικα το g2.

Ποια ειναι η γνωμη σας;*

οτι θα πραξεις αριστα :)

Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey -->

Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite --> Pixel 9

Πραγματικά είμαι σε μεγάλο δίλημμα. Αλλά μάλλον για το G2 θα πάω.

Πραγματικά είμαι σε μεγάλο δίλημμα. Αλλά μάλλον για το G2 θα πάω.

πάρε όμως το 32 gb, γιατί το 16 (10gb στην πράξη) δεν φτάνει ούτε για καλημέρα

Φίλε μου επειδή είχα και εγώ το Nexus 4 πριν και σκεφτόμουν να πάρω το 5 κάπου διάβασα για το g2 και τελικά το πήρα και δεν το μετάνιωσα στιγμή. Δεν ασχολούμαι με ρουτ κτλ και στην απόφαση μου έπαιξε ρόλο η μπαταρία και η καλύτερη κάμερα του g2. Γενικά δεν είδα και μεγάλη διαφορά στο λειτουργικό μεταξύ των δύο(εννοώ σε θέμα λαγκ). Αυτά από μένα ελπίζω να βοήθησα

Ναι, το ξέρω αυτό, χρησιμοποιώντας αυτή τη στιγμή το Nexus 4 και το Lg Optimus G, ναι με το Optimus είμαι χαλαρός (5gb ελεύθερα), με το Nexus έχω φτύσει αίμα. Βάζω κάτι και βγάζω κάτι άλλο. Επειδή φλασάρω roms συνέχεια, ούτε nandroid backup δεν παίρνω γιατί δε μου φτάνει ο χώρος

Στέφανε, φυσικά και βοήθησες και σε ευχαριστώ πολύ. Απλά τώρα το βράδυ έχω κολλήσει να κοιτάζω comparison G2 vs G3 (απλά δεν γράφουν σε όλα αν είναι με τα 16 ή τα 32 gb).

Ο bootloader έχει ξεκλειδώσει;

Ναι, το ξέρω αυτό, χρησιμοποιώντας αυτή τη στιγμή το Nexus 4 και το Lg Optimus G, ναι με το Optimus είμαι χαλαρός (5gb ελεύθερα), με το Nexus έχω φτύσει αίμα. Βάζω κάτι και βγάζω κάτι άλλο. Επειδή φλασάρω roms συνέχεια, ούτε nandroid backup δεν παίρνω γιατί δε μου φτάνει ο χώρος

Στέφανε, φυσικά και βοήθησες και σε ευχαριστώ πολύ. Απλά τώρα το βράδυ έχω κολλήσει να κοιτάζω comparison G2 vs G3 (απλά δεν γράφουν σε όλα αν είναι με τα 16 ή τα 32 gb).

Ο bootloader έχει ξεκλειδώσει;

Κατάφερες να καταλήξεις; Είμαι σε αντίστοιχη κατάσταση.. Ημουν σχεδόν σιγουρος για G2 αλλά αρχίζω να σκέφτομαι και G3 , απλά δν θέλω να δώσω το παραπάνω ποσο αν δεν έχει μεγαλες διαφορές... μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει;;

Εγώ πριν λίγο παρήγγειλα το LG G2 32GB σε λευκό. Θεωρώ ότι για μένα ήταν η καλύτερη λύση. Φοβήθηκα να πάω στο G3 λόγω του συνδυασμού qhd/801. Τώρα εσύ ξέρεις καλύτερα τον εαυτό σου. Οτιδήποτε χρειαστείς, με ρωτάς.

Εγώ πριν λίγο παρήγγειλα το LG G2 32GB σε λευκό. Θεωρώ ότι για μένα ήταν η καλύτερη λύση. Φοβήθηκα να πάω στο G3 λόγω του συνδυασμού qhd/801. Τώρα εσύ ξέρεις καλύτερα τον εαυτό σου. Οτιδήποτε χρειαστείς, με ρωτάς.

Ο συνδιασμός qhd/801 θες να μ εξηγήσεις λίγο τι είναι αυτό;; μιας και ειμαι και λίγο ασχετος...

UHD ηθελα να γραψω και αναφερεται στην αναλυση οθονης που εχει το G3 (2560X1440). Το 801 ανφερεται στον επεξεραστη που εχει το κινητο και ειναι ο snapdragon 801. Θεωρειται πως ειναι πολυ μεγαλη η αναλυση της οθονης του και οτι κουραζει τον επεξεργαστη στη διαχειριση της.

Ο συνδιασμός qhd/801 θες να μ εξηγήσεις λίγο τι είναι αυτό;; μιας και ειμαι και λίγο ασχετος...

Η ανάλυση της οθόνης είναι πολυ μεγάλη για αυτόν τον επεξεργαστή και δεν θα έχεις μεγάλες επιδόσεις. ;) Στο ερώτημά σου όμως, θα προτείνω Ν5 ανεπιφύλακτα. Υστερει στην κάμερα και την αυτονομία. Στα άλλα είναι κορυφη

ME45, S55, SX1, CX65 for ever!

• 2 weeks later...
Παιδιά μετά απο αρκετό καιρό ψάξιμο κατέληξα G2! και τώρα πάμε στο επόμενο ερώτημα....Skroutz? ή φυσικό κατάστημα?? το κοίταξα και αυτό και κλίνω προς skroutz το 32gb... το χει πάρει κάποιος να μ πει κανένα αξιοπιστο μαγαζι?

Σίγουρα skroutz... Προτείνω smarties.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Εγώ δεν είχα κανένα θέμα. Πιστεύω ότι παντού μπορεί να τύχει κάτι. Από κει και πέρα αγόρασε από όπου νομίζεις.

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Εγώ το πήρα πριν δύο εβδομάδες από ibuy και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος και το συστήνω.

δεν βλέπω καλές αξιολογήσεις σε αυτό :(

Λίγο με το smarties φοβάμαι κ εγώ , σε άλλα threads για skroutzomagaza δεν αναφέρεται κανείς για αγορά απο το συγκεκριμένο...

al3x1k0, πόσο καιρό έχεις το κινητό; γενικα η εξυπηρέτηση ήταν καλή;

Το έχω γύρω στον 1μιση μήνα. Την εξυπηρέτηση την βαθμολογώ με 8 στα 10. Πάντως παρέλαβα το προϊόν νωρίτερα από όσο ανέφεραν πράγμα που θεωρώ θετικό.